72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • magus
    hatott, amikor megneztem a sorozatot, és utána olvastam, akkor elég nagy sokkhatás ért, de sajna a történések nagyrészét már hallottam az end of evarol, ugyhogy ez nem volt ennyire gaz, amugy azert kerdeztem mert most 1 hetig nem leszek es gondoltam addig leszedem...
  • Gábor
    RahXephon nagyon jó, nekem jobban tetszik,mint a NGE. Most fejeztem be a Gundam SEEDet, az is egy nagyszerű anime!
  • Gnome
    sztem az NGE-hez foghato anime nincsen...

nezd meg a Berserket az is hasonloan jo...habar a veget en eltoltam volna meg plusz 30 resszel...nah mindegy...
  • CSOCSO
    rad nem hatott a film ha mar most ilyesmit akarsz nezni.. en egy hetig nem tudtam mit tenni magammal... no mindegy:)
  • CSOCSO
    mondtam.. ha jol emlexem.. de nem:) no mindegy
  • magus
    nem tudtam elég lassan nézni ezt a sorozatot hogy sokáig tartson:( van még ilyesmi, vagy valami hasonló szinvonalú jó anime?

amugy mivel lehet megnyitni a *.ogm-et?
  • Gábor
    Nagyon jó volt a Gundam SEED, tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyszerű darab!
  • Sadun Tryst
    pontosabban, mikor Asuka felemelte a kezét és megsimogatta Shnji arcát, akkor Shniji abbahagyta a folytogatást és elsírta magát. majd megszólalt Asuka, h: "rosszul vagyok tőled" v. "utállak" - több fordítás van.
    magyarban: utállak, angolban (im sick of you) rosszul vagyok tőled

a többiek pedig csak akkor lettek volna képesek visszajönni eredeti alakjukba, ha Shinji is akarja. de ő csak Asukát akarta mint írtad.
    szegény gyereknek nagyon szar, mert csak 1 egyszerű kívánsága volt, de az sem teljesülhetett. Misato-tól tartott a gyerekes viselkedése miatt (a sorozatban itt 1 ellentét van a gyerekek és a felnőttek között, mer legtöbször Shinji viselkedik felnőtként, és Misato gyerekként), Rei-t pedig nem értette.
    így, mint Asuka is mondta Shnji-nek, neki csak egy menedék Misato és Rei elől (ekkor borította fel az asztalt álmában Shinji majd lökte bele őt Asuka a forró kávéba. majd Shnji itt is megfojtogatja Asukát).
    bonyolult 1 rész ez, ezt én sem értem teljesen. :/
  • Bucser
    Asuka nem mondott ilyet, hogy Utállak.. Az történt, hogy Shinji folytogatja Asuka-t nincs ár reakció.. Erre elkezd sírni és Asuka csak ennyit mond:-Pathetic és félrefordítja a fejét NEm utálja, hanem megveti...
  • Bucser
    nem 2 hanem 3 befejezés van... Amikor csak Shinji és Asuka maradt az előtt ki van írva: And Another Ending.. Szal mind3 befejezést megsinálták... Mikor a Human Instrumentality Project sikeres (ez az eredeti 25-26-ik rész) Aztán az end Of EVA-ban az utolsó előtti jelenet mikor EVA-ban él az emberiség ellke tovább örökre.. és a 3. mikor Shinji dönt és asuka-val marad egyedül...
  • magus
    de a többi élőlény nem az lcl tengerben van asuka es shinji mellett?
  • CSOCSO
    mindenki visszajohet.. ezt kerhetik.. de shinji csak asukaval akar lenni... de asuka es shinjo kozott amugyse mukodott eddig a dolog.. most miert mukodne??
    ha jol emlexem vhogy ugy volt hogy shinji folytogatta asukat... es varta hogy megszolaljon.. asuka meg is szolalt: UTALLAK! vagy valami ilyesmi.. es ezzel aszem le is zartak azt a kerdest hogy ki maradhat egyutt.. senki.. kipusztult mindenki!!!

(ilyenkor az jut eszembe hogy ugy kellett volna ezt eloadnom mint a scary movie 3 ban.. mikor a kiscsajnak megprobaljak elmondani hogy a tanarnoje meghalt... erre a csako: en elmondom .. kimeletesen... odalep sajnalkozo fejjel. erre hirtelen elkezd ordibalni es razza a csajt: MEGHALT A TANARNOD, KINOK KINJAT ELTE AT ( kiscsaj feje kezd bombolove valni MEGHALT MEGHALT PINT MINT A KUTYAAAD!!
    -kiscsaj visszakerdes bomolve: meghalt tobias??
    IGEN MEG REGGEL ELUTOTTEM... mittom en. nah mindegy.. a filmbe jo polyen volt.. na mindegy
  • magus
    Megnéztem az End of Evangeliont.

Még megnézem majd még1x, csak az a kérdésem, hogy a végén azt mondják, hogy minden ember visszanyerheti újra a testét, ha újra képes az élni akarásra, de csak asuka és shinji maradt. akkor a többiek erre nem képesek, az egész emberiség képtelen rá, és ezért marad abbana formában? Shinji és Asuka akkor miért maradt?
  • Bucser
    A vége kicsit durva....:)
  • Gábor
    40nél tartok, mindjárt végignézem. Nagyon bejön, ellentétben a winggel.
  • Bucser
    Végignézted?
  • Gábor
    Aki szereti a nagyszeű karaktereket,annak kötelező a gundam seed!
  • Sadun Tryst
    2. rész megvolt.
    Nem sokkal, de jobb volt. :)
    A poénok még mindig nagyon pihentek, de most már csak azért is végignézem a sorozatot! :D
  • Sadun Tryst
    Jah és ha nem fog tetszeni a második rész után sem, akkor jön majd a Ghost in the Shell - Stand Alone Complex
  • Sadun Tryst
    Az első kiemelt nagyon után található erős szó után tessék odaképzelni az *idegzetű* szót. :)
  • Sadun Tryst
    Excel Saga

Még azt olvastam róla az Aoi Animén, h groteszk és elvont. Gondoltam nekem való. Megnéztem hát az első részt 5 perce és azt kell mondjam, ez még nekem is túl groteszk és elvont. Nem számoltam, de kb. a főhős az első 10 percben 10szer meghalt. Ami azért nem kis teljesítmény. :)
    Szó mi szó, ezt az animét csak nagyon erős, és nagyon elvont embereknek szabad megnézni, és csak saját felelőségre!

Nemsokára lejön a 2. rész is, írok ha jobb lett... :)
  • CSOCSO
    mondhatni...amugy azert hogy stabil maradjon a rendszer.. azert ez a fel evente nem mindig igaz.. pl most 8 honapnal tartok. igaz mar 2 honpja gyozkodom magam hogy mostmar formatalni kene... pl a doom 3 full szarul fut.. es ketszer gyengebb gepeken siman fut a jatek...
  • Davidus
    :D
  • Gábor
    Király vagy! Újraépítettem, és úgy tűnik, hogy megy! Köszönöm!
  • Gábor
    Sokkal jobb, mint a wing, nagyon tetszik! Végre normális karakterek!
    DivFix? Sose hallottam róla, de mindjárt rákeresek.
  • Bucser
    DIVFix-be tedd be Rebuild Index és jó lesz... Szerintem hibásan lett letöltve a serverre és hiányzik a végéből Pár másodperc.... Egyébként hogy tetszik a sorozat???
  • Gábor
    Hobby ?;)
  • Gábor
    Nem kellene akkor szólni miatta? Egy érdekes rész marad ki!
  • CSOCSO
    en felevente benyomom a format c-t...
  • Gnome
    van benne egy goodies konyvtar ami tartalmazza:
    -FFVII Animated GIFs
    -FFVII Icons
    -FFVII Images
    -FFVII Midis 1
    -FFVII Midis 2
    -FFVII Patches
    -FFVII Spoilers

jah es alapbol megy XPn...
  • Seth
    FinalFantasy VII ultima edition-ammeg milyen?
  • Gnome
    Seth szerencses vagy hogy ilyen szolgaltatod van...a chellora is raferne egy jo "meggyozes" mer mar nagyon kivagyok tolluk...megcsak 9edike van es atleptem a korlatot...amikor kulfoldon voltam fel honap alatt 70Giga volt a letoltesem(csak bittorrenttel)..erremeg....

egyebkent en mar reg leszedtem a FinalFantasy VII ultima editiont...
  • Bucser
    Az nálam is hibás volt.. tömörítési hiba asszem...
  • Sadun Tryst
    suprnova
    javított link :)
  • Sadun Tryst
    bazze! megvan Final Fantasy VII!
    SuprNova
    aki akarja, letöltheti innen, csak kell mellé még a bittorrent letöltőprogi! :)
    gondoltam ezt az örömöt megosztom mindenkivel! :)
  • Gábor
    De melyik szolgáltató?
    Egyébként történt egy érdekes dolog, a gundam seed 32.epizódja azt mondja, hogy nem tudja lejátszani az xvid formátumot, ahhoz képest a többi, még az utána köv epizódokat is játssza.
    Letöltési hiba lehet?
  • Seth
    Konkrétan nem én győztem meg hanem a többi felhasználóval együtt...sok mail és bájcsevegés a fórumon, hogy ugyanmá...mért nem 20 Giga? :) erre írtam hogy engedett a nyomásnak
  • Gábor
    Ki a szolgáltatód, és mivel győzted meg?
  • Seth
    Na a szolgáltatóm engedett egy kicsit a nyomásnak és az eddigi 10 GB helyett 20 GB a havi adatforgalom...irány a usteam :)
  • Gábor
    Semmi bajom nincs az ace-szel, sőt, meg vagyok vele elégedve!
    Egyébként megint mi baja van a szervermnek? :(