72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1968 hatott, amikor megneztem a sorozatot, és utána olvastam, akkor elég nagy sokkhatás ért, de sajna a történések nagyrészét már hallottam az end of evarol, ugyhogy ez nem volt ennyire gaz, amugy azert kerdeztem mert most 1 hetig nem leszek es gondoltam addig leszedem... -
Gábor #1967 RahXephon nagyon jó, nekem jobban tetszik,mint a NGE. Most fejeztem be a Gundam SEEDet, az is egy nagyszerű anime! -
#1966 sztem az NGE-hez foghato anime nincsen...
nezd meg a Berserket az is hasonloan jo...habar a veget en eltoltam volna meg plusz 30 resszel...nah mindegy... -
#1965 rad nem hatott a film ha mar most ilyesmit akarsz nezni.. en egy hetig nem tudtam mit tenni magammal... no mindegy:) -
#1964 mondtam.. ha jol emlexem.. de nem:) no mindegy -
#1963 nem tudtam elég lassan nézni ezt a sorozatot hogy sokáig tartson:( van még ilyesmi, vagy valami hasonló szinvonalú jó anime?
amugy mivel lehet megnyitni a *.ogm-et? -
Gábor #1962 Nagyon jó volt a Gundam SEED, tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyszerű darab! -
#1961 pontosabban, mikor Asuka felemelte a kezét és megsimogatta Shnji arcát, akkor Shniji abbahagyta a folytogatást és elsírta magát. majd megszólalt Asuka, h: "rosszul vagyok tőled" v. "utállak" - több fordítás van.
magyarban: utállak, angolban (im sick of you) rosszul vagyok tőled
a többiek pedig csak akkor lettek volna képesek visszajönni eredeti alakjukba, ha Shinji is akarja. de ő csak Asukát akarta mint írtad.
szegény gyereknek nagyon szar, mert csak 1 egyszerű kívánsága volt, de az sem teljesülhetett. Misato-tól tartott a gyerekes viselkedése miatt (a sorozatban itt 1 ellentét van a gyerekek és a felnőttek között, mer legtöbször Shinji viselkedik felnőtként, és Misato gyerekként), Rei-t pedig nem értette.
így, mint Asuka is mondta Shnji-nek, neki csak egy menedék Misato és Rei elől (ekkor borította fel az asztalt álmában Shinji majd lökte bele őt Asuka a forró kávéba. majd Shnji itt is megfojtogatja Asukát).
bonyolult 1 rész ez, ezt én sem értem teljesen. :/ -
#1960 Asuka nem mondott ilyet, hogy Utállak.. Az történt, hogy Shinji folytogatja Asuka-t nincs ár reakció.. Erre elkezd sírni és Asuka csak ennyit mond:-Pathetic és félrefordítja a fejét NEm utálja, hanem megveti... -
#1959 nem 2 hanem 3 befejezés van... Amikor csak Shinji és Asuka maradt az előtt ki van írva: And Another Ending.. Szal mind3 befejezést megsinálták... Mikor a Human Instrumentality Project sikeres (ez az eredeti 25-26-ik rész) Aztán az end Of EVA-ban az utolsó előtti jelenet mikor EVA-ban él az emberiség ellke tovább örökre.. és a 3. mikor Shinji dönt és asuka-val marad egyedül... -
#1958 de a többi élőlény nem az lcl tengerben van asuka es shinji mellett? -
#1957 mindenki visszajohet.. ezt kerhetik.. de shinji csak asukaval akar lenni... de asuka es shinjo kozott amugyse mukodott eddig a dolog.. most miert mukodne??
ha jol emlexem vhogy ugy volt hogy shinji folytogatta asukat... es varta hogy megszolaljon.. asuka meg is szolalt: UTALLAK! vagy valami ilyesmi.. es ezzel aszem le is zartak azt a kerdest hogy ki maradhat egyutt.. senki.. kipusztult mindenki!!!
(ilyenkor az jut eszembe hogy ugy kellett volna ezt eloadnom mint a scary movie 3 ban.. mikor a kiscsajnak megprobaljak elmondani hogy a tanarnoje meghalt... erre a csako: en elmondom .. kimeletesen... odalep sajnalkozo fejjel. erre hirtelen elkezd ordibalni es razza a csajt: MEGHALT A TANARNOD, KINOK KINJAT ELTE AT ( kiscsaj feje kezd bombolove valni MEGHALT MEGHALT PINT MINT A KUTYAAAD!!
-kiscsaj visszakerdes bomolve: meghalt tobias??
IGEN MEG REGGEL ELUTOTTEM... mittom en. nah mindegy.. a filmbe jo polyen volt.. na mindegy -
#1956 Megnéztem az End of Evangeliont.
Még megnézem majd még1x, csak az a kérdésem, hogy a végén azt mondják, hogy minden ember visszanyerheti újra a testét, ha újra képes az élni akarásra, de csak asuka és shinji maradt. akkor a többiek erre nem képesek, az egész emberiség képtelen rá, és ezért marad abbana formában? Shinji és Asuka akkor miért maradt? -
#1955 A vége kicsit durva....:) -
Gábor #1954 40nél tartok, mindjárt végignézem. Nagyon bejön, ellentétben a winggel. -
#1953 Végignézted? -
Gábor #1952 Aki szereti a nagyszeű karaktereket,annak kötelező a gundam seed! -
#1951 2. rész megvolt.
Nem sokkal, de jobb volt. :)
A poénok még mindig nagyon pihentek, de most már csak azért is végignézem a sorozatot! :D -
#1950 Jah és ha nem fog tetszeni a második rész után sem, akkor jön majd a Ghost in the Shell - Stand Alone Complex -
#1949 Az első kiemelt nagyon után található erős szó után tessék odaképzelni az *idegzetű* szót. :) -
#1948 Excel Saga
Még azt olvastam róla az Aoi Animén, h groteszk és elvont. Gondoltam nekem való. Megnéztem hát az első részt 5 perce és azt kell mondjam, ez még nekem is túl groteszk és elvont. Nem számoltam, de kb. a főhős az első 10 percben 10szer meghalt. Ami azért nem kis teljesítmény. :)
Szó mi szó, ezt az animét csak nagyon erős, és nagyon elvont embereknek szabad megnézni, és csak saját felelőségre!
Nemsokára lejön a 2. rész is, írok ha jobb lett... :) -
#1947 mondhatni...amugy azert hogy stabil maradjon a rendszer.. azert ez a fel evente nem mindig igaz.. pl most 8 honapnal tartok. igaz mar 2 honpja gyozkodom magam hogy mostmar formatalni kene... pl a doom 3 full szarul fut.. es ketszer gyengebb gepeken siman fut a jatek... -
#1946 :D -
Gábor #1945 Király vagy! Újraépítettem, és úgy tűnik, hogy megy! Köszönöm! -
Gábor #1944 Sokkal jobb, mint a wing, nagyon tetszik! Végre normális karakterek!
DivFix? Sose hallottam róla, de mindjárt rákeresek.
-
#1943 DIVFix-be tedd be Rebuild Index és jó lesz... Szerintem hibásan lett letöltve a serverre és hiányzik a végéből Pár másodperc.... Egyébként hogy tetszik a sorozat??? -
Gábor #1942 Hobby ?;) -
Gábor #1941 Nem kellene akkor szólni miatta? Egy érdekes rész marad ki! -
#1940 en felevente benyomom a format c-t... -
#1939 van benne egy goodies konyvtar ami tartalmazza:
-FFVII Animated GIFs
-FFVII Icons
-FFVII Images
-FFVII Midis 1
-FFVII Midis 2
-FFVII Patches
-FFVII Spoilers
jah es alapbol megy XPn... -
#1938 FinalFantasy VII ultima edition-ammeg milyen? -
#1937 Seth szerencses vagy hogy ilyen szolgaltatod van...a chellora is raferne egy jo "meggyozes" mer mar nagyon kivagyok tolluk...megcsak 9edike van es atleptem a korlatot...amikor kulfoldon voltam fel honap alatt 70Giga volt a letoltesem(csak bittorrenttel)..erremeg....
egyebkent en mar reg leszedtem a FinalFantasy VII ultima editiont... -
#1936 Az nálam is hibás volt.. tömörítési hiba asszem... -
#1935 suprnova
javított link :) -
#1934 bazze! megvan Final Fantasy VII!
SuprNova
aki akarja, letöltheti innen, csak kell mellé még a bittorrent letöltőprogi! :)
gondoltam ezt az örömöt megosztom mindenkivel! :) -
Gábor #1933 De melyik szolgáltató?
Egyébként történt egy érdekes dolog, a gundam seed 32.epizódja azt mondja, hogy nem tudja lejátszani az xvid formátumot, ahhoz képest a többi, még az utána köv epizódokat is játssza.
Letöltési hiba lehet? -
#1932 Konkrétan nem én győztem meg hanem a többi felhasználóval együtt...sok mail és bájcsevegés a fórumon, hogy ugyanmá...mért nem 20 Giga? :) erre írtam hogy engedett a nyomásnak -
Gábor #1931 Ki a szolgáltatód, és mivel győzted meg? -
#1930 Na a szolgáltatóm engedett egy kicsit a nyomásnak és az eddigi 10 GB helyett 20 GB a havi adatforgalom...irány a usteam :) -
Gábor #1929 Semmi bajom nincs az ace-szel, sőt, meg vagyok vele elégedve!
Egyébként megint mi baja van a szervermnek? :(