72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Trigunt ajánlom tényleg nagyon jó... Bebopot is megnézted ezekszerint igaz??
  • Gábor
    Hmm. Kezdek kifogyni az ajánlott filmekből.
    Most éppen a Berserekt töltöm le újra, mert csak egy ősöreg kópiám volt ill van. Ami az usteamen van az sokkalta jobb minőségű.
    Tehát megnéztem a gundam seedet ajánlás szerint, a mcaross 7 sorozat nincsen fent, a patlabor 3 moviet ma néztem meg, most a gits-sac van soron. Milyen sorozatot lenne érdemes elkezdenem? Ajánlottátok a trigunt, láttam.
    Mit lenne érdemes még megnéznem? Tudom sok van, de ennyi erővel le is szedhetnék mindent az usteamről, arra viszont még nem vagyok rákészülve.
  • Sadun Tryst
    ez látod lehet :)
  • Seth
    szvsz Bucser keveri a konyhai fojtogatós jelenettel, ott mondja hogy pathetic, a legvégén meg i feel sick...
  • Sadun Tryst
    én akkor úgy voltam, h mondjanak nekem valami vidám animét, mert ebből a depresszióból ki akarok lábalni :)
    főleg akkor még gázos időszakom is éltem... jujj. rossz is arra visszagondolni. de amilyen hülye voltam, 1 hónapig atól függetlenül minden nap megnéztem az end of eva-t :D
  • Sadun Tryst
    javítás: az nem komichi, hanem kimochi
  • Sadun Tryst
    megnéztem az End of Eva-t megint.
    pontosan azt írja angolul, h: "I feel sick".
    japánul pedig azt mondja: "Komichi wa rui" - (ezt külföldin is megnéztem, és ott is így írták le)
    sok forrásból azt írják, h ez japánul annyit jelent, h rosszul vagyok tőled, vagy rosszul vagyok, undorodom tőled.
    vita lezárva :)
  • magus
    Az eljárás belépési pontja (vorbis_bitrate_flushpacket) nem található a DLL-ben (vorbis.dll)

ezt kb a 3/4-énél.

Amúgy az a baj, ha minden részletet meg akarok érteni akkor sajna magyarul kell olvasnom, mert annyira sajna nem tudok jól angolul de majd fogok olvasni. Tudtok pár jó oldalt? Én mindenhol csak szereplőket emutató oldalakat találtam, interjúkat nem sokat:(
  • Gábor
    Teamspeaket fél éve kifogástalanul használom! :D
  • Bucser
    Majd ha ventrilot akarsz valamilyen okból használni vagy roger Wilcot hiányozni fog... esetleg, ha TeamSpeaket-t akkor is...
  • Gábor
    Ha kivette őket, engem nem zavart eddig a hiányuk.
  • Bucser
    Nem csak csocso én is...:) max annyit, hogy telepíztésnél ne force removoljatok előző codeceket mert kiheréli a windows GSM codecjeit ami sehonnan máshonnan nem beszerezhető csak windows telepítéskor...
  • Bucser
    Ne vegyem már elő újra és újra az End of Eva-t.. már 4.re nézem meg a végét 1 hét alatt és még mindig azt mondja ASUKA, hogy Pathetic.... Ami annyit tesz az angolban, hogy szánalmas.. nem mond olya, hogy utállak, meg, hogy beteg vagyok tőled annyit mond, hogy szánalmas és kész... És felejtsük már el, hogy egy befejezése volt az End of EVA-nak.. Világosan megmondta a mester, hogy 2 befejezése volt.. Az another ending mikor csak Shuinji és csak Asuka maradt az egy MÁSIK befejezés.... Ne csak AOIanime-t olvassatok, hanem más külföldi riportokat is...
  • Gábor
    Habár Csocso nagyon ellene van, én az ace mega codec packot használom, azzal eddig minden ment! Csak a matroska codecet kellett levegyem plusszba, mert az két éve még nem volt.
  • Cat #1972
    http://utils.teardrops.hu/codec/Ogg-0.9.9.5.exe
  • CSOCSO
    googleba keress ra arra hogy ogg vorbis es azt tedd fel.. fel mega sincs szerintem es sima wmp is lenyomja...
    amugy ha wmp vel neztek filmet szerintem szedjetek le a vobsub progit... abban lejey a film nyelvet kivalsztani.. feliratot igazitani stb
  • magus
    megprobaltam felrakni 6 db codecet, uj bsplayert, de semmi sem kepes lejatszani a szemet ogm filet. tu vki segiteni? mert akkor elinditom a letoltest
  • magus
    valami fantasyt szedek most le inkabb, nincs kedvem most ilyet nezni ahogy olvasom az ismertetoket
  • magus
    hatott, amikor megneztem a sorozatot, és utána olvastam, akkor elég nagy sokkhatás ért, de sajna a történések nagyrészét már hallottam az end of evarol, ugyhogy ez nem volt ennyire gaz, amugy azert kerdeztem mert most 1 hetig nem leszek es gondoltam addig leszedem...
  • Gábor
    RahXephon nagyon jó, nekem jobban tetszik,mint a NGE. Most fejeztem be a Gundam SEEDet, az is egy nagyszerű anime!
  • Gnome
    sztem az NGE-hez foghato anime nincsen...

nezd meg a Berserket az is hasonloan jo...habar a veget en eltoltam volna meg plusz 30 resszel...nah mindegy...
  • CSOCSO
    rad nem hatott a film ha mar most ilyesmit akarsz nezni.. en egy hetig nem tudtam mit tenni magammal... no mindegy:)
  • CSOCSO
    mondtam.. ha jol emlexem.. de nem:) no mindegy
  • magus
    nem tudtam elég lassan nézni ezt a sorozatot hogy sokáig tartson:( van még ilyesmi, vagy valami hasonló szinvonalú jó anime?

amugy mivel lehet megnyitni a *.ogm-et?
  • Gábor
    Nagyon jó volt a Gundam SEED, tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyszerű darab!
  • Sadun Tryst
    pontosabban, mikor Asuka felemelte a kezét és megsimogatta Shnji arcát, akkor Shniji abbahagyta a folytogatást és elsírta magát. majd megszólalt Asuka, h: "rosszul vagyok tőled" v. "utállak" - több fordítás van.
    magyarban: utállak, angolban (im sick of you) rosszul vagyok tőled

a többiek pedig csak akkor lettek volna képesek visszajönni eredeti alakjukba, ha Shinji is akarja. de ő csak Asukát akarta mint írtad.
    szegény gyereknek nagyon szar, mert csak 1 egyszerű kívánsága volt, de az sem teljesülhetett. Misato-tól tartott a gyerekes viselkedése miatt (a sorozatban itt 1 ellentét van a gyerekek és a felnőttek között, mer legtöbször Shinji viselkedik felnőtként, és Misato gyerekként), Rei-t pedig nem értette.
    így, mint Asuka is mondta Shnji-nek, neki csak egy menedék Misato és Rei elől (ekkor borította fel az asztalt álmában Shinji majd lökte bele őt Asuka a forró kávéba. majd Shnji itt is megfojtogatja Asukát).
    bonyolult 1 rész ez, ezt én sem értem teljesen. :/
  • Bucser
    Asuka nem mondott ilyet, hogy Utállak.. Az történt, hogy Shinji folytogatja Asuka-t nincs ár reakció.. Erre elkezd sírni és Asuka csak ennyit mond:-Pathetic és félrefordítja a fejét NEm utálja, hanem megveti...
  • Bucser
    nem 2 hanem 3 befejezés van... Amikor csak Shinji és Asuka maradt az előtt ki van írva: And Another Ending.. Szal mind3 befejezést megsinálták... Mikor a Human Instrumentality Project sikeres (ez az eredeti 25-26-ik rész) Aztán az end Of EVA-ban az utolsó előtti jelenet mikor EVA-ban él az emberiség ellke tovább örökre.. és a 3. mikor Shinji dönt és asuka-val marad egyedül...
  • magus
    de a többi élőlény nem az lcl tengerben van asuka es shinji mellett?
  • CSOCSO
    mindenki visszajohet.. ezt kerhetik.. de shinji csak asukaval akar lenni... de asuka es shinjo kozott amugyse mukodott eddig a dolog.. most miert mukodne??
    ha jol emlexem vhogy ugy volt hogy shinji folytogatta asukat... es varta hogy megszolaljon.. asuka meg is szolalt: UTALLAK! vagy valami ilyesmi.. es ezzel aszem le is zartak azt a kerdest hogy ki maradhat egyutt.. senki.. kipusztult mindenki!!!

(ilyenkor az jut eszembe hogy ugy kellett volna ezt eloadnom mint a scary movie 3 ban.. mikor a kiscsajnak megprobaljak elmondani hogy a tanarnoje meghalt... erre a csako: en elmondom .. kimeletesen... odalep sajnalkozo fejjel. erre hirtelen elkezd ordibalni es razza a csajt: MEGHALT A TANARNOD, KINOK KINJAT ELTE AT ( kiscsaj feje kezd bombolove valni MEGHALT MEGHALT PINT MINT A KUTYAAAD!!
    -kiscsaj visszakerdes bomolve: meghalt tobias??
    IGEN MEG REGGEL ELUTOTTEM... mittom en. nah mindegy.. a filmbe jo polyen volt.. na mindegy
  • magus
    Megnéztem az End of Evangeliont.

Még megnézem majd még1x, csak az a kérdésem, hogy a végén azt mondják, hogy minden ember visszanyerheti újra a testét, ha újra képes az élni akarásra, de csak asuka és shinji maradt. akkor a többiek erre nem képesek, az egész emberiség képtelen rá, és ezért marad abbana formában? Shinji és Asuka akkor miért maradt?
  • Bucser
    A vége kicsit durva....:)
  • Gábor
    40nél tartok, mindjárt végignézem. Nagyon bejön, ellentétben a winggel.
  • Bucser
    Végignézted?
  • Gábor
    Aki szereti a nagyszeű karaktereket,annak kötelező a gundam seed!
  • Sadun Tryst
    2. rész megvolt.
    Nem sokkal, de jobb volt. :)
    A poénok még mindig nagyon pihentek, de most már csak azért is végignézem a sorozatot! :D
  • Sadun Tryst
    Jah és ha nem fog tetszeni a második rész után sem, akkor jön majd a Ghost in the Shell - Stand Alone Complex
  • Sadun Tryst
    Az első kiemelt nagyon után található erős szó után tessék odaképzelni az *idegzetű* szót. :)
  • Sadun Tryst
    Excel Saga

Még azt olvastam róla az Aoi Animén, h groteszk és elvont. Gondoltam nekem való. Megnéztem hát az első részt 5 perce és azt kell mondjam, ez még nekem is túl groteszk és elvont. Nem számoltam, de kb. a főhős az első 10 percben 10szer meghalt. Ami azért nem kis teljesítmény. :)
    Szó mi szó, ezt az animét csak nagyon erős, és nagyon elvont embereknek szabad megnézni, és csak saját felelőségre!

Nemsokára lejön a 2. rész is, írok ha jobb lett... :)
  • CSOCSO
    mondhatni...amugy azert hogy stabil maradjon a rendszer.. azert ez a fel evente nem mindig igaz.. pl most 8 honapnal tartok. igaz mar 2 honpja gyozkodom magam hogy mostmar formatalni kene... pl a doom 3 full szarul fut.. es ketszer gyengebb gepeken siman fut a jatek...