72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#1928 Ace-el az a baj, hogy eltávolítja az alap Windows codeceket és újat tesz fel magának.. Pl ventrilo-t nem tudtam használni emiatt... -
egyebkent le lehet szedni az ace-t....uninstallalod leszeded a RegSupreme pro nevezetu progit ami kitisztitja a registryd bol...mondjuk ezt csak akkor csinald ha bezavar az Ace a gepedbe...
mert ha nincs bajod vele akkor.... -
#1926 GoldenBoy nagyon jó kis sorozat. :)
én az úszós és a motoros részen majdnem beszartam a röhögéstől! srác azért nem volt semmi, h letekerte a motort! :D -
Gábor #1925 Most egy codec miatt hadd ne nyomjam be a format c-t. -
#1924 Nagyon ász ahogy a nő húzza a moci fülét:) A végén meg a srác elszabadul a bringával az úton és nem tud megállni:) a csaj meg vágyakozva néz utána, hogy micsoda férfi:) Ezt az egy rész láttam anno MTVn:) -
#1923 Nah most fejeztem be a Golden Boy-t...hat ennyit en mar reg nem nevettem:P..mondjuk az a motoros resz mar majdnem elerte a Hentai szintet:P...nah nagyon tetszett..
Kene meg ilyen....asszem raszanom magam a Love Hinara... -
#1922 egyszeru a megoldas nem kell ace-t feltenni..format aztan gordian es kesz -
#1921 en havernak odaadtam az nge-t. mondtam hogy ne egyben nezze meg, hanem neha alljon le gondolkodni, masnap felhiv, hogy megnezte oket este, es nemert semmit... -
Gábor #1920 Bármennyi szart is tett fel az ace, azt leszedni már képtelenség, így nincs értelme annak,h másikat tegyek fel. -
#1919 Codec GordianKnot 1.5
en ezt hasznalom... nem mondhatom hogy evek ota mert tavaly az 1.3 asat hasznaltam:) de a lenyeg valtozatlan.. rohadtul nem volt meg bajom ezzel a packal.. es azert szedtem le ezt mert anno ezt tanacsoltak hogy ez teszi fel a legkevesebb szart... -
Gábor #1918 Megtaláltam. -
Gábor #1917 Évek óta ace codec packom van, eddig specifikus gondot nem okozott. Van hivatalos oldala ennek a matroskanak? -
#1916 Matroska Codecet kell leszedned... Ezek után kész.. Ja és Szerintem felejtsd el a packokat csak a baj van velük és egy rakés dolgot feltesznek amit soha többet nem is használsz... -
Gábor #1915 A bsplayer lejátszás első másodperceiben runtimerrorral kilép. Mkv fájlt játszanék le (gundam wing 40-től), ace mega codec pack van fent. Mi a teendőm? -
#1914 egyébként ha ráklikkelsz az infomra, akkor láthatod 18-25 éves vagyok, és ha a fórumozók fényképeit is megnézted volna, akkor láthtanád, hogy nem 15 éves vagyok :)))) -
#1913 de. haverral vagy 10 percig ültünk utána a TV előtt. aztán egymásranézünk:
-Jó volt nem?
-Aha.
-Csak kár, hogy nem értettem belőle semmit. -
#1912 ohh akkor jólvan nem szóltam:) Nem volt kicsit nehéz mű 15 évesen??? -
#1911 18 éves vagyok -
#1910 15 évesen a Chihiro-t??? Hány éves is vagy?? mert a Chihiro 2001-es film... -
#1909 én viszont filmben a chihiro-val kezdtem :)
nem nagyon tetszett akkoriban, de pár hónap gondolkodás után 15 évesen egyre jobban kezdett megtetszeni :)))
majd jött a Blood, Kite, Escaflowne, Ghost in the Shell, Laputa, Ninja Scroll, Samurai X - Betreyal, Szomszédom Totoro, Akira, Only Yesterday, Whisper of the Hearth, Battle Angel Alita majd az AVALON. s ezt mind az animevilágról töltöttem... majd rátaláltam az USTEAM-re, és jött a Wonderful Days (az előzetese miatt), aztán az NGE, és a többit már írtam... :) -
#1908 amugy en se nagyon tudom ravenni a haverokat hogy animezzenek.. -
#1907 en a nagy filmekkel kezdtem.. a king of my castle c. szam miatt amiben a GITS et csapattak.. aztan jin roh, akira meg ilyenek az elso sorozatom nekem is az eva volt... aztan berserk meg love hina... most talan a cowboy-t fogom leszedni... esetleg a love hina again-t meg az ilyeneket -
#1906 nekem az első sorozat volt az NGE amit letölöttem. nem tudom milyen felindulásból, de azt hiszem 1szer olvastam itt, h az nagyon jó és látványos anime, és nekem több se kellett. :)
szal mást nem is adthattam akkor a haveroknak :)))
enegem nagyon megfogott, és már itt tartok. ma sem bírtam meglenni anime nélkül, és letölöttem a Spriggan-t.
nem rossz kis anime, de kicsit bárgyú a története. ezt élőszereplősben Van Dame-al csinálták volna :) -
#1905 Igazából térítés során azért érdemes az Berserkel kezdeni mert,látványos és megdöbbentő... Utána érdemes a Vampire Hunter D BloodLustot odaadni majd valami pörgősebb sorozatot mint Pl Macross plus OVA-t vagy Macross Zerot... Ezek után esetleg Record of Lodoss War-t majd Escaflowne-t Ezután javasolnám csak a RahXephon-t és az EV-t semmiféleképpen nem elsőre.. ahhoz túl nehéz mű.... Miyazaki filmjeit is EVA előtt... -
#1904 93. részig adták is ki? száksz...
a special rész meg kritikán aluli. legalábbis nekem nagyon nem teccett az alap sorozathoz mérten... :( -
#1903 én NGE-vel kezdtem averi körben :)
1ik el sem vitte, másik a 8. résznél abbagyatra, a 3. végignézte, de csak az akció érdekelte, szal ez totális sikertelenség. majd jött a Love Hina, amit már 1ik haver megnézett és nagyon bejött neki, majd Tenchi Muyo, amit megint ugyan az a haver nézett meg és nagyon tetszett neki. majd jött a Berserk, Ai Yori Aoshi, FLCL, GoldenBoy, Hellsing... :)
folyamatosan csak 1 haver néz animét, a másik 3 csak a jobb filmeket, de azokat szívesen megnézik. azaz ők is csak az akcióra kiváncsiak :) -
#1902 A kemlényvonalas fejesek akika tántikorszakból még itt maradtak azt hiszik ez még működik... ÉS ez rontja a gyerekek szellemi fejlődését... -
Gábor #1901 Mi értelme a cenzúrának? Ennek a módszernek már nincs létjogosultsága (legalábbis nyíltan, "ha nem tudom, nem fáj") -
#1900 Azért fogják játszani mert a német kiherélt változat lesz ebből is.. Ugyanis RTLII -n megy... -
#1899 Naruto - ez engem is erdekelt volna...csak93 reszig adtak ki asszem de van egy special resz is...
Anime megteritessel kapcsolatban:P.....szal az en barati koromnek megmutattam a hellsinget..varhatoan ..Nagysikere volt..utanna a Berserket ennek is nagy sikere volt(utanna meg jatszottunk DCn a jatekkal is) aztan adtam oda nekik az NGE-t...ittmar megoszlottak a velemenyek mert nagyon sokuk nem keres erzelmeket egy "rajzfilmben"....szal en odaig jutottam el hogy az akciodus nem annyira depresszios animeket megnezik es meg elvezik is, a tobbitmeg....
egyebkent az RTLklubbon fogjak jatszani az InuYashat..eleg szorakoztato kis anime...biztos erre is betiltas var dehat remenykedjunk... -
#1898 Sokkal emocionálisabb a Seed mint a Wing ugyanis nem egy rezzenéstelen arcú srác a főhős hanem egy civil arcán mutatja be a háború borzalmait... -
Gábor #1897 Most néztem a Seed első részét, na, ez már kedvemre való! :) -
Gábor #1896 Így első blikkre elég rendesen depressziós a boogiepop. -
Gábor #1895 Arra emléxem,h a film annyira nem tetszett, de lehet megnézem újra. Előfordulhat, h csak rosszul emlékszem. -
#1894 Nekem SAC-ból csak pár rész tetszett Ami Batou Múltjáról szólt pl.. Vagy ami az elkóborolt Tachikomáról, de nem ütötte meg a film mércéjét... Boogiepop Phantomot nem láttam eddig.. valaki tud róla valamit?? -
Gábor #1893 Most éppen első epizódokat töltögetek gits-sacból, boogiepopból, seedből, hogy lássam melyik legyen a köv.
Eddig a gits-sacba néztem bele. A grafika fenomenális az biztos! -
#1892 csak az azonos nevű franmchise-ok.. Tehát pl a Macross 7-ben van utalás a Super Dimensional Fortress MAcrossra és a Macross 2-ben szintén.. A MAcross Plusba és a MAcross 2-ben a A MAcross fortress Szerepel Míg a Macross Zeroban Roy Fockert lehet jól megismerni... Egyébként általában itt is mindegy, hogy melyikkel kezded de érdemes az évszámok szerint menni mert támaszkodnak egymásra... -
Gábor #1891 Hmmm....ahogy elnézem a másik macross tv sorozat nincsen fenn az usteamen:( -
Gábor #1890 Tény, h elfelejtettem a dátumot. A többi kérdésre tudod a választ? -
#1889 mit vársz egy 86-os rajzfilmtől??? :)