72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Davidus
    :D
  • Gábor
    Király vagy! Újraépítettem, és úgy tűnik, hogy megy! Köszönöm!
  • Gábor
    Sokkal jobb, mint a wing, nagyon tetszik! Végre normális karakterek!
    DivFix? Sose hallottam róla, de mindjárt rákeresek.
  • Bucser
    DIVFix-be tedd be Rebuild Index és jó lesz... Szerintem hibásan lett letöltve a serverre és hiányzik a végéből Pár másodperc.... Egyébként hogy tetszik a sorozat???
  • Gábor
    Hobby ?;)
  • Gábor
    Nem kellene akkor szólni miatta? Egy érdekes rész marad ki!
  • CSOCSO
    en felevente benyomom a format c-t...
  • Gnome
    van benne egy goodies konyvtar ami tartalmazza:
    -FFVII Animated GIFs
    -FFVII Icons
    -FFVII Images
    -FFVII Midis 1
    -FFVII Midis 2
    -FFVII Patches
    -FFVII Spoilers

jah es alapbol megy XPn...
  • Seth
    FinalFantasy VII ultima edition-ammeg milyen?
  • Gnome
    Seth szerencses vagy hogy ilyen szolgaltatod van...a chellora is raferne egy jo "meggyozes" mer mar nagyon kivagyok tolluk...megcsak 9edike van es atleptem a korlatot...amikor kulfoldon voltam fel honap alatt 70Giga volt a letoltesem(csak bittorrenttel)..erremeg....

egyebkent en mar reg leszedtem a FinalFantasy VII ultima editiont...
  • Bucser
    Az nálam is hibás volt.. tömörítési hiba asszem...
  • Sadun Tryst
    suprnova
    javított link :)
  • Sadun Tryst
    bazze! megvan Final Fantasy VII!
    SuprNova
    aki akarja, letöltheti innen, csak kell mellé még a bittorrent letöltőprogi! :)
    gondoltam ezt az örömöt megosztom mindenkivel! :)
  • Gábor
    De melyik szolgáltató?
    Egyébként történt egy érdekes dolog, a gundam seed 32.epizódja azt mondja, hogy nem tudja lejátszani az xvid formátumot, ahhoz képest a többi, még az utána köv epizódokat is játssza.
    Letöltési hiba lehet?
  • Seth
    Konkrétan nem én győztem meg hanem a többi felhasználóval együtt...sok mail és bájcsevegés a fórumon, hogy ugyanmá...mért nem 20 Giga? :) erre írtam hogy engedett a nyomásnak
  • Gábor
    Ki a szolgáltatód, és mivel győzted meg?
  • Seth
    Na a szolgáltatóm engedett egy kicsit a nyomásnak és az eddigi 10 GB helyett 20 GB a havi adatforgalom...irány a usteam :)
  • Gábor
    Semmi bajom nincs az ace-szel, sőt, meg vagyok vele elégedve!
    Egyébként megint mi baja van a szervermnek? :(
  • Bucser
    Ace-el az a baj, hogy eltávolítja az alap Windows codeceket és újat tesz fel magának.. Pl ventrilo-t nem tudtam használni emiatt...
  • Gnome

egyebkent le lehet szedni az ace-t....uninstallalod leszeded a RegSupreme pro nevezetu progit ami kitisztitja a registryd bol...mondjuk ezt csak akkor csinald ha bezavar az Ace a gepedbe...
    mert ha nincs bajod vele akkor....
  • Sadun Tryst
    GoldenBoy nagyon jó kis sorozat. :)
    én az úszós és a motoros részen majdnem beszartam a röhögéstől! srác azért nem volt semmi, h letekerte a motort! :D
  • Gábor
    Most egy codec miatt hadd ne nyomjam be a format c-t.
  • Bucser
    Nagyon ász ahogy a nő húzza a moci fülét:) A végén meg a srác elszabadul a bringával az úton és nem tud megállni:) a csaj meg vágyakozva néz utána, hogy micsoda férfi:) Ezt az egy rész láttam anno MTVn:)
  • Gnome
    Nah most fejeztem be a Golden Boy-t...hat ennyit en mar reg nem nevettem:P..mondjuk az a motoros resz mar majdnem elerte a Hentai szintet:P...nah nagyon tetszett..

Kene meg ilyen....asszem raszanom magam a Love Hinara...
  • CSOCSO
    egyszeru a megoldas nem kell ace-t feltenni..format aztan gordian es kesz
  • magus
    en havernak odaadtam az nge-t. mondtam hogy ne egyben nezze meg, hanem neha alljon le gondolkodni, masnap felhiv, hogy megnezte oket este, es nemert semmit...
  • Gábor
    Bármennyi szart is tett fel az ace, azt leszedni már képtelenség, így nincs értelme annak,h másikat tegyek fel.
  • CSOCSO
    Codec GordianKnot 1.5
    en ezt hasznalom... nem mondhatom hogy evek ota mert tavaly az 1.3 asat hasznaltam:) de a lenyeg valtozatlan.. rohadtul nem volt meg bajom ezzel a packal.. es azert szedtem le ezt mert anno ezt tanacsoltak hogy ez teszi fel a legkevesebb szart...
  • Gábor
    Megtaláltam.
  • Gábor
    Évek óta ace codec packom van, eddig specifikus gondot nem okozott. Van hivatalos oldala ennek a matroskanak?
  • Bucser
    Matroska Codecet kell leszedned... Ezek után kész.. Ja és Szerintem felejtsd el a packokat csak a baj van velük és egy rakés dolgot feltesznek amit soha többet nem is használsz...
  • Gábor
    A bsplayer lejátszás első másodperceiben runtimerrorral kilép. Mkv fájlt játszanék le (gundam wing 40-től), ace mega codec pack van fent. Mi a teendőm?
  • Sadun Tryst
    egyébként ha ráklikkelsz az infomra, akkor láthatod 18-25 éves vagyok, és ha a fórumozók fényképeit is megnézted volna, akkor láthtanád, hogy nem 15 éves vagyok :))))
  • Sadun Tryst
    de. haverral vagy 10 percig ültünk utána a TV előtt. aztán egymásranézünk:
    -Jó volt nem?
    -Aha.
    -Csak kár, hogy nem értettem belőle semmit.
  • Bucser
    ohh akkor jólvan nem szóltam:) Nem volt kicsit nehéz mű 15 évesen???
  • Sadun Tryst
    18 éves vagyok
  • Bucser
    15 évesen a Chihiro-t??? Hány éves is vagy?? mert a Chihiro 2001-es film...
  • Sadun Tryst
    én viszont filmben a chihiro-val kezdtem :)
    nem nagyon tetszett akkoriban, de pár hónap gondolkodás után 15 évesen egyre jobban kezdett megtetszeni :)))
    majd jött a Blood, Kite, Escaflowne, Ghost in the Shell, Laputa, Ninja Scroll, Samurai X - Betreyal, Szomszédom Totoro, Akira, Only Yesterday, Whisper of the Hearth, Battle Angel Alita majd az AVALON. s ezt mind az animevilágról töltöttem... majd rátaláltam az USTEAM-re, és jött a Wonderful Days (az előzetese miatt), aztán az NGE, és a többit már írtam... :)
  • CSOCSO
    amugy en se nagyon tudom ravenni a haverokat hogy animezzenek..
  • CSOCSO
    en a nagy filmekkel kezdtem.. a king of my castle c. szam miatt amiben a GITS et csapattak.. aztan jin roh, akira meg ilyenek az elso sorozatom nekem is az eva volt... aztan berserk meg love hina... most talan a cowboy-t fogom leszedni... esetleg a love hina again-t meg az ilyeneket