72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Bucser
    Ace-el az a baj, hogy eltávolítja az alap Windows codeceket és újat tesz fel magának.. Pl ventrilo-t nem tudtam használni emiatt...
  • Gnome

egyebkent le lehet szedni az ace-t....uninstallalod leszeded a RegSupreme pro nevezetu progit ami kitisztitja a registryd bol...mondjuk ezt csak akkor csinald ha bezavar az Ace a gepedbe...
    mert ha nincs bajod vele akkor....
  • Sadun Tryst
    GoldenBoy nagyon jó kis sorozat. :)
    én az úszós és a motoros részen majdnem beszartam a röhögéstől! srác azért nem volt semmi, h letekerte a motort! :D
  • Gábor
    Most egy codec miatt hadd ne nyomjam be a format c-t.
  • Bucser
    Nagyon ász ahogy a nő húzza a moci fülét:) A végén meg a srác elszabadul a bringával az úton és nem tud megállni:) a csaj meg vágyakozva néz utána, hogy micsoda férfi:) Ezt az egy rész láttam anno MTVn:)
  • Gnome
    Nah most fejeztem be a Golden Boy-t...hat ennyit en mar reg nem nevettem:P..mondjuk az a motoros resz mar majdnem elerte a Hentai szintet:P...nah nagyon tetszett..

Kene meg ilyen....asszem raszanom magam a Love Hinara...
  • CSOCSO
    egyszeru a megoldas nem kell ace-t feltenni..format aztan gordian es kesz
  • magus
    en havernak odaadtam az nge-t. mondtam hogy ne egyben nezze meg, hanem neha alljon le gondolkodni, masnap felhiv, hogy megnezte oket este, es nemert semmit...
  • Gábor
    Bármennyi szart is tett fel az ace, azt leszedni már képtelenség, így nincs értelme annak,h másikat tegyek fel.
  • CSOCSO
    Codec GordianKnot 1.5
    en ezt hasznalom... nem mondhatom hogy evek ota mert tavaly az 1.3 asat hasznaltam:) de a lenyeg valtozatlan.. rohadtul nem volt meg bajom ezzel a packal.. es azert szedtem le ezt mert anno ezt tanacsoltak hogy ez teszi fel a legkevesebb szart...
  • Gábor
    Megtaláltam.
  • Gábor
    Évek óta ace codec packom van, eddig specifikus gondot nem okozott. Van hivatalos oldala ennek a matroskanak?
  • Bucser
    Matroska Codecet kell leszedned... Ezek után kész.. Ja és Szerintem felejtsd el a packokat csak a baj van velük és egy rakés dolgot feltesznek amit soha többet nem is használsz...
  • Gábor
    A bsplayer lejátszás első másodperceiben runtimerrorral kilép. Mkv fájlt játszanék le (gundam wing 40-től), ace mega codec pack van fent. Mi a teendőm?
  • Sadun Tryst
    egyébként ha ráklikkelsz az infomra, akkor láthatod 18-25 éves vagyok, és ha a fórumozók fényképeit is megnézted volna, akkor láthtanád, hogy nem 15 éves vagyok :))))
  • Sadun Tryst
    de. haverral vagy 10 percig ültünk utána a TV előtt. aztán egymásranézünk:
    -Jó volt nem?
    -Aha.
    -Csak kár, hogy nem értettem belőle semmit.
  • Bucser
    ohh akkor jólvan nem szóltam:) Nem volt kicsit nehéz mű 15 évesen???
  • Sadun Tryst
    18 éves vagyok
  • Bucser
    15 évesen a Chihiro-t??? Hány éves is vagy?? mert a Chihiro 2001-es film...
  • Sadun Tryst
    én viszont filmben a chihiro-val kezdtem :)
    nem nagyon tetszett akkoriban, de pár hónap gondolkodás után 15 évesen egyre jobban kezdett megtetszeni :)))
    majd jött a Blood, Kite, Escaflowne, Ghost in the Shell, Laputa, Ninja Scroll, Samurai X - Betreyal, Szomszédom Totoro, Akira, Only Yesterday, Whisper of the Hearth, Battle Angel Alita majd az AVALON. s ezt mind az animevilágról töltöttem... majd rátaláltam az USTEAM-re, és jött a Wonderful Days (az előzetese miatt), aztán az NGE, és a többit már írtam... :)
  • CSOCSO
    amugy en se nagyon tudom ravenni a haverokat hogy animezzenek..
  • CSOCSO
    en a nagy filmekkel kezdtem.. a king of my castle c. szam miatt amiben a GITS et csapattak.. aztan jin roh, akira meg ilyenek az elso sorozatom nekem is az eva volt... aztan berserk meg love hina... most talan a cowboy-t fogom leszedni... esetleg a love hina again-t meg az ilyeneket
  • Sadun Tryst
    nekem az első sorozat volt az NGE amit letölöttem. nem tudom milyen felindulásból, de azt hiszem 1szer olvastam itt, h az nagyon jó és látványos anime, és nekem több se kellett. :)
    szal mást nem is adthattam akkor a haveroknak :)))
    enegem nagyon megfogott, és már itt tartok. ma sem bírtam meglenni anime nélkül, és letölöttem a Spriggan-t.
    nem rossz kis anime, de kicsit bárgyú a története. ezt élőszereplősben Van Dame-al csinálták volna :)
  • Bucser
    Igazából térítés során azért érdemes az Berserkel kezdeni mert,látványos és megdöbbentő... Utána érdemes a Vampire Hunter D BloodLustot odaadni majd valami pörgősebb sorozatot mint Pl Macross plus OVA-t vagy Macross Zerot... Ezek után esetleg Record of Lodoss War-t majd Escaflowne-t Ezután javasolnám csak a RahXephon-t és az EV-t semmiféleképpen nem elsőre.. ahhoz túl nehéz mű.... Miyazaki filmjeit is EVA előtt...
  • Sadun Tryst
    93. részig adták is ki? száksz...
    a special rész meg kritikán aluli. legalábbis nekem nagyon nem teccett az alap sorozathoz mérten... :(
  • Sadun Tryst
    én NGE-vel kezdtem averi körben :)
    1ik el sem vitte, másik a 8. résznél abbagyatra, a 3. végignézte, de csak az akció érdekelte, szal ez totális sikertelenség. majd jött a Love Hina, amit már 1ik haver megnézett és nagyon bejött neki, majd Tenchi Muyo, amit megint ugyan az a haver nézett meg és nagyon tetszett neki. majd jött a Berserk, Ai Yori Aoshi, FLCL, GoldenBoy, Hellsing... :)
    folyamatosan csak 1 haver néz animét, a másik 3 csak a jobb filmeket, de azokat szívesen megnézik. azaz ők is csak az akcióra kiváncsiak :)
  • Bucser
    A kemlényvonalas fejesek akika tántikorszakból még itt maradtak azt hiszik ez még működik... ÉS ez rontja a gyerekek szellemi fejlődését...
  • Gábor
    Mi értelme a cenzúrának? Ennek a módszernek már nincs létjogosultsága (legalábbis nyíltan, "ha nem tudom, nem fáj")
  • Bucser
    Azért fogják játszani mert a német kiherélt változat lesz ebből is.. Ugyanis RTLII -n megy...
  • Gnome
    Naruto - ez engem is erdekelt volna...csak93 reszig adtak ki asszem de van egy special resz is...

Anime megteritessel kapcsolatban:P.....szal az en barati koromnek megmutattam a hellsinget..varhatoan ..Nagysikere volt..utanna a Berserket ennek is nagy sikere volt(utanna meg jatszottunk DCn a jatekkal is) aztan adtam oda nekik az NGE-t...ittmar megoszlottak a velemenyek mert nagyon sokuk nem keres erzelmeket egy "rajzfilmben"....szal en odaig jutottam el hogy az akciodus nem annyira depresszios animeket megnezik es meg elvezik is, a tobbitmeg....

egyebkent az RTLklubbon fogjak jatszani az InuYashat..eleg szorakoztato kis anime...biztos erre is betiltas var dehat remenykedjunk...
  • Bucser
    Sokkal emocionálisabb a Seed mint a Wing ugyanis nem egy rezzenéstelen arcú srác a főhős hanem egy civil arcán mutatja be a háború borzalmait...
  • Gábor
    Most néztem a Seed első részét, na, ez már kedvemre való! :)
  • Gábor
    Így első blikkre elég rendesen depressziós a boogiepop.
  • Gábor
    Arra emléxem,h a film annyira nem tetszett, de lehet megnézem újra. Előfordulhat, h csak rosszul emlékszem.
  • Bucser
    Nekem SAC-ból csak pár rész tetszett Ami Batou Múltjáról szólt pl.. Vagy ami az elkóborolt Tachikomáról, de nem ütötte meg a film mércéjét... Boogiepop Phantomot nem láttam eddig.. valaki tud róla valamit??
  • Gábor
    Most éppen első epizódokat töltögetek gits-sacból, boogiepopból, seedből, hogy lássam melyik legyen a köv.
    Eddig a gits-sacba néztem bele. A grafika fenomenális az biztos!
  • Bucser
    csak az azonos nevű franmchise-ok.. Tehát pl a Macross 7-ben van utalás a Super Dimensional Fortress MAcrossra és a Macross 2-ben szintén.. A MAcross Plusba és a MAcross 2-ben a A MAcross fortress Szerepel Míg a Macross Zeroban Roy Fockert lehet jól megismerni... Egyébként általában itt is mindegy, hogy melyikkel kezded de érdemes az évszámok szerint menni mert támaszkodnak egymásra...
  • Gábor
    Hmmm....ahogy elnézem a másik macross tv sorozat nincsen fenn az usteamen:(
  • Gábor
    Tény, h elfelejtettem a dátumot. A többi kérdésre tudod a választ?
  • Bucser
    mit vársz egy 86-os rajzfilmtől??? :)