72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#2168 És igazán csak a Mangaban derül ki Berserk esetén, hogy ki a jó és ki a rossz:) Nekem pont ezért tetszik a manga...
És szerintem is a Berserk az be lett fejezve azzal, hogy megmutatják, hogy miért lett Gatts a Black Swordsman és miért gyűlöli Griffith-t... -
Gábor #2167 ALAPHIBA! ;) -
#2166 Még nem, de ez titeket ne tartson vissza, uis én még a sorozatot sem kezdtem el, ott porosodik a vinyón. -
Gábor #2165 Az az ominózus fogadós epizód engem megőrjített,amíg usteam fórumon nem mondta vki,hogy a játékokból vannak! :) -
Gábor #2164 Láttad már? Nem merem letölteni amíg egy fan-társam azt nem mondja,h ok. -
Devla #2163 Persze, vegletek mindenhol vannak. Berserknek nincs befejezese, NGE-nek meg van 3 is. :D Egyebkent a Berserket szerintem jol zartak le, az elso epizodnak olyasmi hangulata van mintha azt mondtak volna, hogy es boldogan elt amig meg nem halt, csak ebben az esetben boldogan harcolt a gonosz ellen mikozben a hata mogott milliok hullaja tornyosult. Tehat nekem az jott le belole, hogy soha nem lesz vege Gutts egyszemelyes haborujanak Griffin ellen, es ez is felfoghato valamilyen befejezesnek.
Megint .hack: egy interjuban elmondtak a keszitok, hogy tobb kulonbozo oldalat akarjak bemutatni a vilagnak. Harom kulonbozo szereplogarda van signban, duskban, liminalityben es a jatekokban, es a stilusuk is mas. Viszont kapcsolat van kozottuk, a sign dvd valtozataban van egy extra epizod, ahol egy fogadoban talalkoznak a sign es a jatekok szereploi. Szerintem lehet, hogy a dusk kesobbi epizodjaiban is kiderul majd mi a koze a sign cselekmenyszalahoz. -
#2162 Szerintem 10-99 éves kor között nyugodtan nézhető. Miyazaki filmjei majdhogynem kortalanok. -
#2161 A totoro annyira mese mint a Mononoke Hime vagy a Laputa:Castle in the Sky , vagy pedig ami a legujabb Miyazakitól a Chihiro... Döntsd el kell -.e ilyen mese:) Egyébként tényleg nagyo aranyos mese:)
Én szeretem -
#2160 Egyébként RahXephon fanoknak: a Movie is kijött végre subbal! Matroska formátum, 2 CD (usteam). -
#2159 Egy kérdés: A Szomszédom Totoro-ról azt hallottam, hogy inkább a mese kategóriába tartozik. Én meg most pont valami könnyedebb típusú animét akarnék megnézni. Szal szerintetek beleillik ebbe a kategóriába, vagy már nagyon mese? -
#2158 Tisztában vagyok vele, hogy miért nem zárták le a sorozatot, de szvsz a folytatásnak nincs sok esélye. Egyszerűen az anime sorozatok között a nyitott végűek vannak többségben. A legdurvább ebből a szempontból a Berserk volt, de az mangában folytatódott, sőt a mai napig is készülnek hozzá újabb részek.
A .hack//SIGN Legend of Twilight's Bracelet (aka .hack//DUSK) - .hack//Tasogare no Udewa Densetsu
12 részes sorozatból 3 részt láttam, és a SIGN folyatásának mondják, valójában nem sok köze volt a .hack//SIGN-hoz. Más karakterek sőt talán a rajzstílusa is más volt. A .hack//SIGN nem folytatódott mangában sem, most néztem utána az animenewsnetwork.com-on. A világ (World) és az "Alkony Karperece" megegyezik bennük, de más közvetlen kapcsolat nincs. -
Devla #2157 Azert nincs lezarva a tovabb fog-e garazdalkodni kerdes, hogy folytathato legyen a tortenet. Ugy tudom, a .hack//dusk avagy legend of the twilight bracelet par evvel a sign utan jatszodik. -
#2156 Abban igazad van, hogy a 'Mi történt?' kérdésre megkapjuk a választ. De sok más között a 'Miért?' és 'Akkor most mi lesz?' kérdésekre nem kapunk választ.
Pl.: Miért van a rendszerben ez az AI?
Nem győzték le, tehát akkor most tovább fog garázdálkodni?
stb.
Egyébként a legtöbb anime -- a jobbak -- nem ad egyértelmű válaszokat, és nem zárja le egyérelműen a történetét. Ezt meg kell szokni.
magus: a CB movie olyan, mint egy rész a sorozatból, csak hosszabban elmondva. Ha feltétlenül be kellene illeszteni, akkor valahova a végefelé kerülne, amikor már Spike múltjáról többet tudunk. -
#2155 Ed megerkezese utan sztem barmikor...nincs koze a sorozatban levo fővonalhoz szoval... -
#2154 Én a cowboy bebop movie-t a sorozat után néztem meg... -
#2153 a Cowboy Bebop movie-t mikor erdemes megnezni? mondtak mar 10-et 20-at, szal sztetek mikor?:) -
Devla #2152 Szerintem nagyon jo a vege, ha figyeltel a parbeszedekre a sorozat alatt akkor teljesen kerek a befejezes. -
#2151 :( azert befejezem majd a feliratokkal egyutt -
Gábor #2150 Megnéztem a hacksignt,nem nyűgözött le. A vége kicsit hiányos, befejezetlen, egyébként jó. -
#2149 Akkor most majd nézd meg a Jin-roh-t!! Az meg baromi sötét irreális és mégis iszonyat jó Piroska és a farkas történet:) -
#2148 Na megnéztem a Héten a Yugo Negotiatort és a Gunbustert!
Mindkettő tetszett.. Yugo-ban egy dolgot hiáényoltam, hogy az egész lóg a levegőben Yugoról alig lehet megtudni valamit sajnos:(
A Gunbuster pedig egy 88-as GAINAX anime:) Kell ennél többet mondani róla??? Egyszerűen jóvolt az egész bár kicsit zavaros... -
#2147 Na most fejeztem be a Wolf's Rain-t és nekem irtózatosan tetszett. Szépen megrajzolt, izgalmas bár kicsit szomorkás történet és a zene is nagyszerű. Mindenkinek csak ajánlani tudom! -
#2146 hallod ez az Exel Saga nagyon beteg:P
most tartok a 16. resznel es van ott egy Professzor aki a robotokat keszitette...nah az szerinted pedofil vagy csak szimplan nagyon szereti a kislanyokat?:DDD
ja meg amikor letepi a ruhat a robotkiscsaj Exelrol es utanna beadnak egy censored kepet akkor ott az tortenik amire gondolok?:P
-
#2145 tadaima :) -
Gábor #2144 Wb -
#2143 bazze. most lett újra jó a gépem, azé nem voltam eddig... :(
na mind1. ja meg most van új winyóm is, mert a régi elszállt GITS, GITS - Special, Excel Saga, Puni Puni Poemi és Naruto full sorozattal rajta. :)
mondjuk olyan nagy gáz nincs, mert a Naruto még megvan havernál teljesen :D (a Naruto jelenleg 98 résznél tart)
szal aki hiányolt, már nem kell... vagyok. :) -
#2142 Ja GUNBUSTER egyben van... -
#2141 Én viszont keresnék egy Gainax anime-t.. A Gun Bustert.. sehol nem láttam sem Animevilagon sem USTEAM-en sem máshol.. valaki esetleg?? -
Tio #2140 Avi formátumban szedtem le az inuyasha 3 movie-t és abszolút felirat nélkül (a spanyolt ugyanis nem számítom annak :))és nekem csak 1 angol felirat file kéne. Bucser, az ajánlós linkedre gondolsz? Egy olyat találtam :) köszi szépen. Feliratosat nem tud vki? Elég sokáig visszaolvasgattam a fórumot de nem láttam. -
Cat #2139 a bekodolt felirat és a külsőleg szövegfájlból megnyitott nem tud "összeakadni" -
#2138 RTL II-n most megy a Mononoke Hime (A vadon hercegnője)
gondoltam szólok -
Gábor #2137 Kicsit olvass vissza, nagyon sok ajánlás van itt az állandó látogatók részéről. -
#2136 ja és pár beszólással lejjebb itt tettem be egy linket.. olvasgass!!! -
#2135 Milyen formátumú volt a letöltött film?? mkv vagy OGM?? mert akkor egy OGG splitter meg egy matroska codec megteszi és akkor a filmen jobb gomb és a saját menüjébőll tudod kiválaszatani az angol feliratot... -
Tio #2134 Sziasztok!!
Nem tudjátok hol lehetne animéhez feliratot letölteni? Nem muszáj magyar feliratnak lennie nekem már az angol is jó lenne. Konkrétan az InuYasha 3. movie-hoz kellene, és nincs az animevilágon meg rengeteg helyen kerestem már, és sehol sincs. Letöltöttem a filmet és nem volt rajta felirat, újra letölteni meg nem szeretném mert nekem elég lassan megy:( Nincs meg véletlenül vkinek a felirat, vagy nem tudtok 1 jó címet? Légyszii...Előre is köszönöm. Amúgy milyen animéket szerettek? Tudtok ajánlani nekem néhányat ami tetszett nektek? Én még nem láttam túl sokat :(
-
sirkope #2133 Lenne egy kérdésem: valamikor kb. a nyolcvanas évek közepe táján láttam egy anime/manga? filmet egy keravill áruház kirakatában kiállított tévén videóról. Nem tudom már mi volt a címe, sose tudtam végignézni, mindíg suliból hazajövet néztem bele, ha éppen ment. A sztori valami olyasmi volt, hogy egy csecsemőt nevel egy számítógép?, egy szobára emléxem, ahol ahogy cseperedett a gyerek, különböző fiókok nyitódtak csukódtak, ingerek érték a gyereket. Kb. ebben az időben ugyanebben a Keravillban a Végső visszaszámlálás című film is ment (amelyikben a Nimitz repülőgép anyahajó visszament a második világháborúba a Pearl Harbour-i csata elé) szintén videóról. Be tudjátok lőni mi lehetett a címe az anime filmek? Annak idején valamiért nagyon megnéztem volna, hátha még elérhető valahol.... -
sirkope #2132 Köszi... :) -
Gábor #2131 Tény. Újonc a fórumon, így értettem. -
sirkope #2130 Egyrész nem avi kiterjesztésű a 2 cd-s változat, ráadásul beépített japán/angol hang + angol felirat van a filmben. Tehát még ha értenék is a felirat file vágásához és újra szinkronizálásához, akkor se biztos, hogy működne, mert összeakadhatna a bekódolt szinkron/felirattal. Egyébként letöltöttem az 1cd-st is, igaz csak a BSPlayer-el lehet lejátszani, még divx52 felrakása után is, de legalább megy... -
#2129 hat a . hack ert:
millio koszonet!!!!