72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#2008 Azért jó lett.../ez az Animatrix-ból van ugyi? ( Kid's story) -
#2007 de itt a lényeg ténylegesen a szemen van :)
de helyes az észrevétel :D -
#2006 Kisértetiesen hasonlít a mostanira :) -
unalmamban összedöbtam 1 kis bannert a topikhoz. sztem elég hangulatos és jó 5let. de hát elég kockás lett... :(
na mind1, megpróbálom majd szebb felbontásban is. addig is élvezzétek az első ilyen próbálkozásom :D -
Gábor #2004 Már órák óta nem megy :/ -
#2003 np :)
már megint nem megy az USTEAM mellesleg... :( -
Gábor #2002 Köszi az infot!
-
#2001 excelnél főleg az utolós kép mókás a felirat miatt :) -
#2000 képek
Naruto
Excel Saga
Naruto 2 -
#1999 Excel Saga egy nagyon elvont és grotesz poén anime, ahol minden létező animestílust kigúnyolnak. ezt tényleg csak nagyon elvont embereknek való (néha még nekem is sokk)
Naruto pedig olyasmi mint a DBZ, csak sokkal poénosabb és jobb. normálisabb akciók és történet van benne. és nem olyan erőltetet, hogy minden ellenség után egy fényévekkel erősebb jön. itt 1 szépen felépített történet van, és nagyon kir szereplőkkel. pl. csak ajánali tudom. nekem 1ik kedvenc animém :) -
Gábor #1998 Excel Saga milyen? És a Naruto?
-
#1997 ja és Naruto-hoz még hozzáfűzve, h már terjed a 95. és 96. rész is. reméljük USTEAM is fent lesz a 94. résszel együtt :) -
#1996 nemtom nálam mi van, de a Naruto 82-es része sem megy :( viszont annak más verzióját még nem tölöttem le, szal azt még nem is láttam.
viszont most nem tudok semmit folytatni, mert GITS 12. részig, Excel Saga 12. részig, és Naruto 94. részig fent van a winyómon, és már nincs helyem :(
de van még Spriggan-om is, és 1 CD mennyiségű AMV-m is. meg fent van még az Onimusha, a Final Fantasy 7 és a 8 is iso-ban. :(
pénzem meg nincs DVD-re egyenlőre, szal most pihizek :( -
Gábor #1995 Én is éppen azt lesem, viszont nálam eddig hibátlanul ment. -
#1994 bazze. USTEAM-en mai fent van SAC, a 3- részből csak a 300 megás DVD RIPP ment nálam :D
az összes többi kifagy, vagy el sem indul. száksz.
viszont most tartok 6. résznél, és ez a "Nevető ember" story nagyon bejön. asszem megyek, folytatom is a storyt! :) -
#1993 A GitS SAC 2nd GIG jelenleg készül, még nincs befejezve. Sokak szerint rengeteget romlott az animáció minősége az első sorozat után, ezért én nem is álltam neki. Az első sorozat nagyon jó, akciódus volt, tele intrikákkal és persze, hogy dedektíves, mivel meg akarják találni a híres Laughing Man cyberagy-hacker-t. A INNOCENCE: Ghost in The Shell mozi még nem jelent meg DVD-n, ezért csak kamerás változat lehet belőle, nem meglepő a minőségi hiányosság. Ha jól tudom az USA-ban is csak novemberben lesz a premier.
Tegnap este néztem meg a Tokyo Godfathers c. másfél órás animét. Mindenkinek ajánlom, egyedi darab. "Rövid" beszámolómat itt olvashatjátok. :D -
#1992 en is kivancsizkodok:
ha jol tom kb a 12. resznel tart csak nem??
szal akkor most mivan? ennyi keszult ossz vissz belole vagy mi???
a masik..faszom.. a GITS 2 mar marciusban volt a mozikban japanban.. azota fent is van egy nagyon szar verzio a filmbol... de miert nincs mar ertelmes verzio??? -
#1991 jezusom.. en azota nem merek ranezni.. bar mar nem igazan vagyok olyan lelki allapotban de nem is akarok visszaesni..szal most pihiztetem a dolgokat
-
#1990 en nem... egyaltalan nem...en epp azellen vagyok hogy a codecek szarok... szerintem nem.. en azt hasznalom amit leirtam.. nem irom le megenn mert nemtom pontosan ( gordianknot??:)
nekem ez bejon teljesen! ha nem menne az ogm akkor ogg -t felcsapod es kesz is.. lehet hogy az ace is jo..soha nem probaltam...regebben probaltam nem codecolni.. de 4 fele xvidbol mindegyik zoldesse es nezhetetlenne tette a filmet
meg regen valami nismo vagy nemo vagy mittom mit hasznaltam -
Gábor #1989 A second season teljesen fent van usteamen??? -
#1988 én most nézem GITS-et :)
első sorozat nekem kicsit túl detektíves lett, a mások viszont nagyon korrekt lett. a 3. rész meg nem indul, szal most töltöm egy másik verzióját :D -
Gábor #1987 Trigun, Bebop pipálva. Mindkettő dvdken figyel RahXephonnal, NGEvel, Kenshinnel, rövidesen SEEDdel együtt. -
#1986 Trigunt ajánlom tényleg nagyon jó... Bebopot is megnézted ezekszerint igaz?? -
Gábor #1985 Hmm. Kezdek kifogyni az ajánlott filmekből.
Most éppen a Berserekt töltöm le újra, mert csak egy ősöreg kópiám volt ill van. Ami az usteamen van az sokkalta jobb minőségű.
Tehát megnéztem a gundam seedet ajánlás szerint, a mcaross 7 sorozat nincsen fent, a patlabor 3 moviet ma néztem meg, most a gits-sac van soron. Milyen sorozatot lenne érdemes elkezdenem? Ajánlottátok a trigunt, láttam.
Mit lenne érdemes még megnéznem? Tudom sok van, de ennyi erővel le is szedhetnék mindent az usteamről, arra viszont még nem vagyok rákészülve. -
#1984 ez látod lehet :) -
#1983 szvsz Bucser keveri a konyhai fojtogatós jelenettel, ott mondja hogy pathetic, a legvégén meg i feel sick... -
#1982 én akkor úgy voltam, h mondjanak nekem valami vidám animét, mert ebből a depresszióból ki akarok lábalni :)
főleg akkor még gázos időszakom is éltem... jujj. rossz is arra visszagondolni. de amilyen hülye voltam, 1 hónapig atól függetlenül minden nap megnéztem az end of eva-t :D -
#1981 javítás: az nem komichi, hanem kimochi -
#1980 megnéztem az End of Eva-t megint.
pontosan azt írja angolul, h: "I feel sick".
japánul pedig azt mondja: "Komichi wa rui" - (ezt külföldin is megnéztem, és ott is így írták le)
sok forrásból azt írják, h ez japánul annyit jelent, h rosszul vagyok tőled, vagy rosszul vagyok, undorodom tőled.
vita lezárva :) -
#1979 Az eljárás belépési pontja (vorbis_bitrate_flushpacket) nem található a DLL-ben (vorbis.dll)
ezt kb a 3/4-énél.
Amúgy az a baj, ha minden részletet meg akarok érteni akkor sajna magyarul kell olvasnom, mert annyira sajna nem tudok jól angolul de majd fogok olvasni. Tudtok pár jó oldalt? Én mindenhol csak szereplőket emutató oldalakat találtam, interjúkat nem sokat:( -
Gábor #1978 Teamspeaket fél éve kifogástalanul használom! :D -
#1977 Majd ha ventrilot akarsz valamilyen okból használni vagy roger Wilcot hiányozni fog... esetleg, ha TeamSpeaket-t akkor is... -
Gábor #1976 Ha kivette őket, engem nem zavart eddig a hiányuk. -
#1975 Nem csak csocso én is...:) max annyit, hogy telepíztésnél ne force removoljatok előző codeceket mert kiheréli a windows GSM codecjeit ami sehonnan máshonnan nem beszerezhető csak windows telepítéskor... -
#1974 Ne vegyem már elő újra és újra az End of Eva-t.. már 4.re nézem meg a végét 1 hét alatt és még mindig azt mondja ASUKA, hogy Pathetic.... Ami annyit tesz az angolban, hogy szánalmas.. nem mond olya, hogy utállak, meg, hogy beteg vagyok tőled annyit mond, hogy szánalmas és kész... És felejtsük már el, hogy egy befejezése volt az End of EVA-nak.. Világosan megmondta a mester, hogy 2 befejezése volt.. Az another ending mikor csak Shuinji és csak Asuka maradt az egy MÁSIK befejezés.... Ne csak AOIanime-t olvassatok, hanem más külföldi riportokat is... -
Gábor #1973 Habár Csocso nagyon ellene van, én az ace mega codec packot használom, azzal eddig minden ment! Csak a matroska codecet kellett levegyem plusszba, mert az két éve még nem volt. -
Cat #1972 http://utils.teardrops.hu/codec/Ogg-0.9.9.5.exe -
#1971 googleba keress ra arra hogy ogg vorbis es azt tedd fel.. fel mega sincs szerintem es sima wmp is lenyomja...
amugy ha wmp vel neztek filmet szerintem szedjetek le a vobsub progit... abban lejey a film nyelvet kivalsztani.. feliratot igazitani stb -
#1970 megprobaltam felrakni 6 db codecet, uj bsplayert, de semmi sem kepes lejatszani a szemet ogm filet. tu vki segiteni? mert akkor elinditom a letoltest -
#1969 valami fantasyt szedek most le inkabb, nincs kedvem most ilyet nezni ahogy olvasom az ismertetoket