FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
sirkope #2133 Lenne egy kérdésem: valamikor kb. a nyolcvanas évek közepe táján láttam egy anime/manga? filmet egy keravill áruház kirakatában kiállított tévén videóról. Nem tudom már mi volt a címe, sose tudtam végignézni, mindíg suliból hazajövet néztem bele, ha éppen ment. A sztori valami olyasmi volt, hogy egy csecsemőt nevel egy számítógép?, egy szobára emléxem, ahol ahogy cseperedett a gyerek, különböző fiókok nyitódtak csukódtak, ingerek érték a gyereket. Kb. ebben az időben ugyanebben a Keravillban a Végső visszaszámlálás című film is ment (amelyikben a Nimitz repülőgép anyahajó visszament a második világháborúba a Pearl Harbour-i csata elé) szintén videóról. Be tudjátok lőni mi lehetett a címe az anime filmek? Annak idején valamiért nagyon megnéztem volna, hátha még elérhető valahol....