72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    különben is ilyen kutyám van, szal nincs mitől tartani :D
  • Bucser
    hoztam magammal macskát, hogy legyen mivel foglalkoznia:D MEg engem különben is bírnak a kutyák:)
  • Sadun Tryst
    és a kutya még evett meg? biztos bent van akkor a lakásban... :)
  • Bucser
    már ott vagyunk az ablak alatt:D
  • Sadun Tryst
    gyertek. legalább nem kell letöltenem
  • Gábor
    Így van!
    Mikor indulunk?
  • Bucser
    Nincs megbocsátás!!!! Látnod kell a RahXephont!!!! Betöünk hozzátok elvisszük cd-n éekötözünk a géped elé és betesszük neked a lejűtzódba kipeckeljük a szemed és nézned KELL!!!!!!!
  • Sadun Tryst
    szánom-bánom bűnömet. ígérem, mikor kiírom a Naruto-t, az Excel Sagát és a GITS-et DVD-re (ekkor lesz helyem), és akkor azonnal nekiállok a RahXephonnak :)
  • Gábor

Már ketten állítottuk itt, hogy NAGYON jó, erre eléveszed a GITS-SAC-et?
  • Sadun Tryst
    még nem. majd GITS után jön :)
  • Gábor
    Még mindig nem nézted meg a RahXephont?
  • Sadun Tryst
    nem, csak most úgy tűnik mindenki elvan :)
    pl. én most 3 nap géphiba miatt nem voltam. (winyó majdnem felmondta a szolgálatot, de szerencsére csak a C meghajtó halt meg, az meg megtudtam javítani, így a fontos dolgok, az animeék, mind megmaradtak (30 GB).
    na mind1.

Excel Sagát 1re jobban megszerttem. :)
    Most már inkább azt mondom, h az nézze meg aki szereti a fárdt és néha nagyon brutál poénokat. :)
    GITS pedig most pihen, mert Excel Sagát nézem most végig, amivel a mai napmég végztek is.
    majd ezek után asszem jön majd a RahXephon. :)
  • Gábor
    Ide már csak én járok?
  • Gábor
    Ja, nekikezdtem a hacksign-nak.
  • Gábor
    15gb a korlát....:/
  • via_mala
    Az tényleg jó, olyan kis aranyos, Jubei-chan (Jiyuu Nanohana) tipikusan az a fajta anime-főhős, akire illik a jelző: kawaii. Az elhunyt Jubei-mester évszázadok óta kóválygó segédje (Koinosuke) eszméletlen jeleneteket produkál, amikor víz híjján múmiává aszódik. Az ő küldetése, hogy megtalálja Jubei-mester számára a megfelelő testet, amiben újjászülethet. Na és ez nem más, mint 16 éves iskoláslány lenne.
    Egyébként Yagyu Jubei valóban élt, híres-hírhedt kardforgató mester volt, több animében is felbukkan. Pl. a Ninja Scroll sorozat vége felé ő volt Jubei Kibagami
    ellenfele, valamint az elég gyenge Ninja Resurrection OVA-ban ő a főszereplő.

Van már season 2 is belőle, de még nem jutottam hozzá.
  • Bucser
    Fasza lenne aza csello... csak az a 20G limit.... Mikor dsl-el k olyan 100 G-t töltök egy hónapban....
  • Bucser
    tudtommal a bekorlát chellonal ugyanaz maradt...
  • Gábor
    Első részét néztem a phantomnak..........nagyon beteg, depressziós rohamot hajlamosokból simán kihozza!
    Mivel a bővítés óta 768/512-n vagyunk, korlátozáskor mennyire vesznek vissza? Érdemes áthágnom? Tudok még emészthető sebességet elérni letöltésnél, vagy inkább ne kancáskodjak a limittel? A régi korlátozás elég húzós volt, ha jól emléxem; csak egyszer sikerült áthágnom. :)
  • Gnome
    ehh..en 9ediken mar atleptem a korlatomat:((

magus en a K-lite codec packot hasznalom es nekem eddig bevalt..

egyebkent Eva utan sztem a Cowboy Bebop/Trigun kifejezetten jol fog esni

Boogiepop Phantomot esetleg latta vki?...
  • Gábor
    Még egy eszembe jutott: Jubei-chan.
  • Gábor
    Na most erre mit mondjak?
    1.nézd meg a Trigunt
    2.ha nem rakod fel az ace-t, akkor én nem tudok segíteni, fordulj a többiekhez.

Úgy érzem a chello korlátom veszélyben van, már 9gb-nál járok
  • magus
    na megjöttem. Hát, gondolkodtam sokat az end of evan, ugyhogy rajottem nincs kedvem megnezni a berserket egy ideig. vmi jopofa animet mondjatok mar, ne alove hinat, es ne is az excel saga groteszk humorat, vmi elvezhetot.

ja mellesleg ogm-et tovabbra se tdom megnyitni:( Ace mega codec packot meg nem szeretnem felrakni.
  • Gábor
    Köszi:)
  • via_mala
    Persze-persze értettem én, csak figyelmeztetni akartalak a WHD silány minőségére, aztán akkor már írtam a többiről is 2-3 szót.
  • Gábor
    Up
  • Gábor
    Ez nem egy top20 lista volt, hanem ahogy elnézegettem az usteamen a legjobb anime topicot, elkezdtem kigyűjteni a leggyakrabban előforduló neveket. Ezek jöttek fel. Amiket láttam nincsenek itt,mert mint írtam, alapvetően magamnak jegyzeteltem, de aztán gondoltam bedobom az itteni közösbe.
  • Bucser
    Vandread-hez annyit,hogy igazán a 2. sorozatban indul be rendesen a történet...
  • via_mala
    vandread, slayers, .hacksign, excelsaga, armitage,furikuri.el hazard,grave of the fireflies,noir,12kokki,witch hunter robin,love hina,azumanga

Witch Hunter Robin: ezt én nem sorolnám a top20-be, szerintem elég igénytelen az animáció, és a történet sem egy nagy szám.

Slayers összes sorozat + movie-k + OVA-k: nagyon jók!

Grave Of The Fireflies: megrázó! Nem gyerekmese!

Noir: nagyon jó, akciódús!

Love Hina sorozat: jópofa!

Vandread 1. sorozat: jó, sok CGI-vel
    Vandread OVA1: vacak (valójában az 1. sorozat zanzásítva)

.hack//SIGN: jó, de elég vontatott, néha kicsit pszichedelikus látványvilág. Persze a Lain-nel nem ér fel.
  • Gábor
    A tachikomaban vannak ezek a magyarázatok?
  • Gnome
    azokon kivul sztem meg nagyonsok jo anime van....

egyebkent most fejeztem be a GITS:SAC ot.... mar csak a Tachikoma reszek maradtak ki amiket megnezek meg....a veget mondjuk nemnagyon ertettem...marmint az atveres reszet hogy hogyan csinaltak meg...egyebkent erdemes leszedni a special reszeket is mert ott vannak megmagyarazva az olyan dolgok mint :cyberbrain,section 9,a csapat tagjai etc....
    egyebkent onnan tudtam meg hogy a SAC vegulis egy parhuzamos dimenzioban jatszodik ahol Kusanagi Motoko nem talalkozott a Puppet Masterral...

csodalkoztam is hogy mashogy neznek ki mint az original GITS ben....nah nekem nagyon tetszett az egesz sorozat csak meg nemi magyarazatra szorulok szal utannajarok..
  • Gábor
    Az usteam fórumon legjobbként emlegetett neveket kigyűjtöttem,hogy listaként szolgálhasson a letöltendőkhöz. Gondoltam megosztom veletek.
    vandread, slayers, .hacksign, excelsaga, armitage,furikuri.el hazard,grave of the fireflies,noir,12kokki,witch hunter robin,love hina,azumanga
    Mivel magamnak gyűjtöttem alapvetően, ezért term nincsenek benne amiket láttam.
  • Gábor
    Az excel saga mappában vajon miért van 2 sorozat? Vagy az két verziója ugyanannak a sorozatnak?
    Más: animehqn lévő termékekről lehet tudni vmit? Több, mint ami a usteamen van?
  • Bucser
    Nézd meg a Macross plust.. 4 részes OVA.. szerintem nem bánod meg ugyanis barom jól ki vannak dolgozva a főszereplők... Nézd meg azt mondom...
  • Gábor
    OVAk különösebben nem érdekelnel, inkább sorozat fan vagyok. Ami a lodosst illeti, azt hiszem, ha van ova, akkor azt láttam,de lehet, h a sorozatot....nagyon régen volt. Mechahoz nem ragaszkodom, igaz, most azok "kicsit" megfogtak, lásd RahXephon és SEED :)
    Még vmi 5let esetleg?
  • Bucser
    Bocsi:) csak szarakodott az sg meg nem is igazán írogattam:) Szerintem érdemes megnézni a Macross Plus-ot... HA mechásra gondolsz és mindenféleképpen ajánlom a fantasy-k közül a Record of Lodoss War-t... Nekem bejött nagyon anno...
  • Gábor
    No, akkor letöltöm :)
    Amúgy jól eltűntél! Megkérdezted, hogy mit láttam, aztán szürke szamár lettél! :) Sebaj, a problémát áthidaltam a SAC-cal ;)
    Szóval, mit érdemes szted megnézni még?
  • Bucser
    NEm azok csak a Tachikomákról szólnak:) Kis 5-6 perces rövidfilmek.. az első 2 asszem a beszélt kommunikációról szól, hogy miért kell emberi nyelven hangosan beszélnie a Tachikomáknak mikor közös tudatuk van és adatjelekkel sokkal gyorsabban tudnak nformációt cserélni.. Én pl. Imádom őket:)
  • Gábor
    Jerekek, a GITS-SAC-TACHIKOMA-SPEC-ED mit takar? Többet szerepelnek a Tachik, vagy mi?
  • Sadun Tryst
    thx :)
    és a tipp helyes ;)