72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#2048 különben is ilyen kutyám van, szal nincs mitől tartani :D -
#2047 hoztam magammal macskát, hogy legyen mivel foglalkoznia:D MEg engem különben is bírnak a kutyák:) -
#2046 és a kutya még evett meg? biztos bent van akkor a lakásban... :) -
#2045 már ott vagyunk az ablak alatt:D -
#2044 gyertek. legalább nem kell letöltenem -
Gábor #2043 Így van!
Mikor indulunk? -
#2042 Nincs megbocsátás!!!! Látnod kell a RahXephont!!!! Betöünk hozzátok elvisszük cd-n éekötözünk a géped elé és betesszük neked a lejűtzódba kipeckeljük a szemed és nézned KELL!!!!!!! -
#2041 szánom-bánom bűnömet. ígérem, mikor kiírom a Naruto-t, az Excel Sagát és a GITS-et DVD-re (ekkor lesz helyem), és akkor azonnal nekiállok a RahXephonnak :) -
Gábor #2040
Már ketten állítottuk itt, hogy NAGYON jó, erre eléveszed a GITS-SAC-et? -
#2039 még nem. majd GITS után jön :) -
Gábor #2038 Még mindig nem nézted meg a RahXephont? -
#2037 nem, csak most úgy tűnik mindenki elvan :)
pl. én most 3 nap géphiba miatt nem voltam. (winyó majdnem felmondta a szolgálatot, de szerencsére csak a C meghajtó halt meg, az meg megtudtam javítani, így a fontos dolgok, az animeék, mind megmaradtak (30 GB).
na mind1.
Excel Sagát 1re jobban megszerttem. :)
Most már inkább azt mondom, h az nézze meg aki szereti a fárdt és néha nagyon brutál poénokat. :)
GITS pedig most pihen, mert Excel Sagát nézem most végig, amivel a mai napmég végztek is.
majd ezek után asszem jön majd a RahXephon. :) -
Gábor #2036 Ide már csak én járok? -
Gábor #2035 Ja, nekikezdtem a hacksign-nak. -
Gábor #2034 15gb a korlát....:/ -
#2033 Az tényleg jó, olyan kis aranyos, Jubei-chan (Jiyuu Nanohana) tipikusan az a fajta anime-főhős, akire illik a jelző: kawaii. Az elhunyt Jubei-mester évszázadok óta kóválygó segédje (Koinosuke) eszméletlen jeleneteket produkál, amikor víz híjján múmiává aszódik. Az ő küldetése, hogy megtalálja Jubei-mester számára a megfelelő testet, amiben újjászülethet. Na és ez nem más, mint 16 éves iskoláslány lenne.
Egyébként Yagyu Jubei valóban élt, híres-hírhedt kardforgató mester volt, több animében is felbukkan. Pl. a Ninja Scroll sorozat vége felé ő volt Jubei Kibagami
ellenfele, valamint az elég gyenge Ninja Resurrection OVA-ban ő a főszereplő.
Van már season 2 is belőle, de még nem jutottam hozzá. -
#2032 Fasza lenne aza csello... csak az a 20G limit.... Mikor dsl-el k olyan 100 G-t töltök egy hónapban.... -
#2031 tudtommal a bekorlát chellonal ugyanaz maradt... -
Gábor #2030 Első részét néztem a phantomnak..........nagyon beteg, depressziós rohamot hajlamosokból simán kihozza!
Mivel a bővítés óta 768/512-n vagyunk, korlátozáskor mennyire vesznek vissza? Érdemes áthágnom? Tudok még emészthető sebességet elérni letöltésnél, vagy inkább ne kancáskodjak a limittel? A régi korlátozás elég húzós volt, ha jól emléxem; csak egyszer sikerült áthágnom. :) -
#2029 ehh..en 9ediken mar atleptem a korlatomat:((
magus en a K-lite codec packot hasznalom es nekem eddig bevalt..
egyebkent Eva utan sztem a Cowboy Bebop/Trigun kifejezetten jol fog esni
Boogiepop Phantomot esetleg latta vki?... -
Gábor #2028 Még egy eszembe jutott: Jubei-chan. -
Gábor #2027 Na most erre mit mondjak?
1.nézd meg a Trigunt
2.ha nem rakod fel az ace-t, akkor én nem tudok segíteni, fordulj a többiekhez.
Úgy érzem a chello korlátom veszélyben van, már 9gb-nál járok -
#2026 na megjöttem. Hát, gondolkodtam sokat az end of evan, ugyhogy rajottem nincs kedvem megnezni a berserket egy ideig. vmi jopofa animet mondjatok mar, ne alove hinat, es ne is az excel saga groteszk humorat, vmi elvezhetot.
ja mellesleg ogm-et tovabbra se tdom megnyitni:( Ace mega codec packot meg nem szeretnem felrakni. -
Gábor #2025 Köszi:) -
#2024 Persze-persze értettem én, csak figyelmeztetni akartalak a WHD silány minőségére, aztán akkor már írtam a többiről is 2-3 szót. -
Gábor #2023 Up -
Gábor #2022 Ez nem egy top20 lista volt, hanem ahogy elnézegettem az usteamen a legjobb anime topicot, elkezdtem kigyűjteni a leggyakrabban előforduló neveket. Ezek jöttek fel. Amiket láttam nincsenek itt,mert mint írtam, alapvetően magamnak jegyzeteltem, de aztán gondoltam bedobom az itteni közösbe. -
#2021 Vandread-hez annyit,hogy igazán a 2. sorozatban indul be rendesen a történet... -
#2020 vandread, slayers, .hacksign, excelsaga, armitage,furikuri.el hazard,grave of the fireflies,noir,12kokki,witch hunter robin,love hina,azumanga
Witch Hunter Robin: ezt én nem sorolnám a top20-be, szerintem elég igénytelen az animáció, és a történet sem egy nagy szám.
Slayers összes sorozat + movie-k + OVA-k: nagyon jók!
Grave Of The Fireflies: megrázó! Nem gyerekmese!
Noir: nagyon jó, akciódús!
Love Hina sorozat: jópofa!
Vandread 1. sorozat: jó, sok CGI-vel
Vandread OVA1: vacak (valójában az 1. sorozat zanzásítva)
.hack//SIGN: jó, de elég vontatott, néha kicsit pszichedelikus látványvilág. Persze a Lain-nel nem ér fel. -
Gábor #2019 A tachikomaban vannak ezek a magyarázatok? -
#2018 azokon kivul sztem meg nagyonsok jo anime van....
egyebkent most fejeztem be a GITS:SAC ot.... mar csak a Tachikoma reszek maradtak ki amiket megnezek meg....a veget mondjuk nemnagyon ertettem...marmint az atveres reszet hogy hogyan csinaltak meg...egyebkent erdemes leszedni a special reszeket is mert ott vannak megmagyarazva az olyan dolgok mint :cyberbrain,section 9,a csapat tagjai etc....
egyebkent onnan tudtam meg hogy a SAC vegulis egy parhuzamos dimenzioban jatszodik ahol Kusanagi Motoko nem talalkozott a Puppet Masterral...
csodalkoztam is hogy mashogy neznek ki mint az original GITS ben....nah nekem nagyon tetszett az egesz sorozat csak meg nemi magyarazatra szorulok szal utannajarok.. -
Gábor #2017 Az usteam fórumon legjobbként emlegetett neveket kigyűjtöttem,hogy listaként szolgálhasson a letöltendőkhöz. Gondoltam megosztom veletek.
vandread, slayers, .hacksign, excelsaga, armitage,furikuri.el hazard,grave of the fireflies,noir,12kokki,witch hunter robin,love hina,azumanga
Mivel magamnak gyűjtöttem alapvetően, ezért term nincsenek benne amiket láttam. -
Gábor #2016 Az excel saga mappában vajon miért van 2 sorozat? Vagy az két verziója ugyanannak a sorozatnak?
Más: animehqn lévő termékekről lehet tudni vmit? Több, mint ami a usteamen van? -
#2015 Nézd meg a Macross plust.. 4 részes OVA.. szerintem nem bánod meg ugyanis barom jól ki vannak dolgozva a főszereplők... Nézd meg azt mondom... -
Gábor #2014 OVAk különösebben nem érdekelnel, inkább sorozat fan vagyok. Ami a lodosst illeti, azt hiszem, ha van ova, akkor azt láttam,de lehet, h a sorozatot....nagyon régen volt. Mechahoz nem ragaszkodom, igaz, most azok "kicsit" megfogtak, lásd RahXephon és SEED :)
Még vmi 5let esetleg? -
#2013 Bocsi:) csak szarakodott az sg meg nem is igazán írogattam:) Szerintem érdemes megnézni a Macross Plus-ot... HA mechásra gondolsz és mindenféleképpen ajánlom a fantasy-k közül a Record of Lodoss War-t... Nekem bejött nagyon anno... -
Gábor #2012 No, akkor letöltöm :)
Amúgy jól eltűntél! Megkérdezted, hogy mit láttam, aztán szürke szamár lettél! :) Sebaj, a problémát áthidaltam a SAC-cal ;)
Szóval, mit érdemes szted megnézni még? -
#2011 NEm azok csak a Tachikomákról szólnak:) Kis 5-6 perces rövidfilmek.. az első 2 asszem a beszélt kommunikációról szól, hogy miért kell emberi nyelven hangosan beszélnie a Tachikomáknak mikor közös tudatuk van és adatjelekkel sokkal gyorsabban tudnak nformációt cserélni.. Én pl. Imádom őket:) -
Gábor #2010 Jerekek, a GITS-SAC-TACHIKOMA-SPEC-ED mit takar? Többet szerepelnek a Tachik, vagy mi? -
#2009 thx :)
és a tipp helyes ;)