72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
KIRÁLY -
Az előzetes amit előbb leadtak szinkronos volt, ebből gondolom. -
most akkor mi lesz???? szinkron vagy nem? mert odalent meg azt irja Bucser hogy feliratos lesz -
>>> REMELEM FELVESZI A HAVERR:) AARGHH -
tv ben mar orankent megy a GITS 2 reklamja!!!!!!!! megorulok!!:) mar a hideg is kiraz a tv spottol:) MEG KEL NEZNEM!!!! de a rohadt online mozis oldalakon nem lehet meg jegyet venni ra (LIMITED) -
Hmm, magyar szinkron lesz. -
Attól hogy kimenetes még nem tudsz felvenni, csak ha in/out van rajta... -
akkor + mégicsak felvenném! de hát nincs asztali DVD rekorderem... :(
csak gépi, és jelenleg nincs összekötve a gép és a TV. pedig TV kimenetes a kártyám... :( -
Cat #2338 sőt, a végén a készítők listáját is mutatják - a kereskedelmi adókkal ellentétben -
Cat #2337 mtv1en nincsenek reklámok filmek közben -
bár ha jobban belegondolok, a reklámok miatt nem venném fel :D -
ja :( -
picsába, h nincs ilyenkor asztali DVD rekorderünk... :) -
Ghost In The Shell-t DVD verzióban le lehet tölteni? a VHS nem elég időálló :) -
I Hope So..... -
holnapra jobban leszel... :)
-
hülye vagyok mármint úgyértem Japán:) A Szinkron!! na nem vagyok kész kicsit sem ám:) -
23:15 é a port.hu-n van kint (egyébként ugyanaz):) Egyébként angol szinkron lesz magyar felirattal:( -
remelem haver felveszi nekem a hangot mp3 ba:)
-
ooo.. nemtom hol azt lattam hogy 23:15 kor lesz...
mozi.hu? -
Amúgy érdekes tényleg, szerintem aaz ázsiai nők vagy rodák vagy szépek, de a szépek azok annyira gyönyörű nők, h lehidalok tőlük.
Mindenki usteam-ről tölt mert ott van legtöbb dolog, és máshonnan szinte nem is lehet, ha megszűnne...lekopogom...akkor nagy veszteség érne mindannyiunkat.
Csatlakozom az előttem szoló figurához és:
MA
23:30
M1
Ghost In The Shell
...
Kazi elő
Videót izzíts:)) -
23:30
M1 -
szinte mindenki usteam-ről tölt innen :) -
ha élnének, akkor bármyleik jöhetne. :)
persze csak a szándkékosan rondák nem :)
kill bill-es csajszinak pedig szerintem nagyon ronda orra volt! :D akkor már inkább a Lucy Liu vagy a Kelly Hu (bár az utóbbi kínai, bár szerintem a világ egyik legszebb ázsiai nője) -
Igen, én meg 20, de pl, hogy félig meddig témánál maradjak, ott van a Kill Bill 1-ből az a kis iskolás-lány, a fejes csajszi 1ik testőre testőre, na AZT megszagolgatnám:))
Amúgy kicsit morbid gondolat lehet, de eszébe jutott már vkinek megreszelni, vmely anime-os csaj karaktert? Mert sztem vannak, főleg hentai-ban. -
Engem is érdekelne! -
nincs fenn vhol rippelve a frei? nem lattam:( -
You're Under Arrest OVA+TV sorozat: nagyon jó! (bár még csak 8 részt láttam.)
A movie viszont felejthető. -
Akciódús és iszonyat szép! Meg kusza 1 kicsit, de a végére érthető -
Amúgy a 2 se rossz, sőt! Tomoe öccse visszatér! -
USTEAM.UW.HU-ról le lehet szedni!
+ van még 1 amit nem tudok hová tenni,
lehet, hogy van egy movie a gyerekeknek is?(meg még azon kívül is!
a sorozatot akkor nézem meg, ha lesz DVD íróm! (sok cd) -
nekem a kedvenc filmeim között van az első OVA. pont tegnap néztem meg újra :)
én a sorozatot is majdnem láttam végig, de sajna az utolsó 9 rész hibás volt nálam... :(
a 2. OVA-t meg sajna a sorozat előtt láttam (és angolul), így kicsit zavaros volt... :D -
De,a kedvenem! Megvan minda a két OVA! A 2 feliratát most illesztgetem a helyére! -
most You're Under Arrest-et nézek, de majd akkor erre is sort kerítek. thx a tippet.
a logod csak nem Kenshin? :) -
mondjuk nekünk még bele is fér, mert még fiatalok vagyunk :D
(szerény személyem 18) -
Nézd meg a scrapped princess-t! az eleje kicsit langyi, de a vége nagyon fasza! 24 rész -
nem ők az első nemzet akiknem ilyen bűn róható majd fel... :P -
Azt én is szagolgatnám, akkor már simán elmennék japánnak:)) -
Cat #2308 a japánokról a bálnavadászatot se hagyjuk ki, ha kipusztulnak, arról ők tehetnek majd. No meg ugy zusammen a többi fajt is irtják rendesen, lásd delfinmészárlások, vagy hogy a tonhalakat annyira lehalászták, hogy már kinával és dél koreával is vitatkoznak a fennmaradó helyeken -
Cat #2307 ja, és japánbuziknak ezt is érdemes elolvasni