72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • CSOCSO
    remelem haver felveszi nekem a hangot mp3 ba:)
  • CSOCSO
    ooo.. nemtom hol azt lattam hogy 23:15 kor lesz...
    mozi.hu?
  • Waterhorse
    Amúgy érdekes tényleg, szerintem aaz ázsiai nők vagy rodák vagy szépek, de a szépek azok annyira gyönyörű nők, h lehidalok tőlük.

Mindenki usteam-ről tölt mert ott van legtöbb dolog, és máshonnan szinte nem is lehet, ha megszűnne...lekopogom...akkor nagy veszteség érne mindannyiunkat.

Csatlakozom az előttem szoló figurához és:
    MA
    23:30
    M1
    Ghost In The Shell
    ...
    Kazi elő
    Videót izzíts:))
  • Davidus
    23:30

M1
  • Sadun Tryst
    szinte mindenki usteam-ről tölt innen :)
  • Sadun Tryst
    ha élnének, akkor bármyleik jöhetne. :)
    persze csak a szándkékosan rondák nem :)

kill bill-es csajszinak pedig szerintem nagyon ronda orra volt! :D akkor már inkább a Lucy Liu vagy a Kelly Hu (bár az utóbbi kínai, bár szerintem a világ egyik legszebb ázsiai nője)
  • Waterhorse
    Igen, én meg 20, de pl, hogy félig meddig témánál maradjak, ott van a Kill Bill 1-ből az a kis iskolás-lány, a fejes csajszi 1ik testőre testőre, na AZT megszagolgatnám:))

Amúgy kicsit morbid gondolat lehet, de eszébe jutott már vkinek megreszelni, vmely anime-os csaj karaktert? Mert sztem vannak, főleg hentai-ban.
  • via_mala
    Engem is érdekelne!
  • magus
    nincs fenn vhol rippelve a frei? nem lattam:(
  • via_mala
    You're Under Arrest OVA+TV sorozat: nagyon jó! (bár még csak 8 részt láttam.)
    A movie viszont felejthető.
  • Jagi
    Akciódús és iszonyat szép! Meg kusza 1 kicsit, de a végére érthető
  • Jagi
    Amúgy a 2 se rossz, sőt! Tomoe öccse visszatér!
  • Jagi
    USTEAM.UW.HU-ról le lehet szedni!

+ van még 1 amit nem tudok hová tenni,
    lehet, hogy van egy movie a gyerekeknek is?(meg még azon kívül is!

a sorozatot akkor nézem meg, ha lesz DVD íróm! (sok cd)
  • Sadun Tryst
    nekem a kedvenc filmeim között van az első OVA. pont tegnap néztem meg újra :)
    én a sorozatot is majdnem láttam végig, de sajna az utolsó 9 rész hibás volt nálam... :(

a 2. OVA-t meg sajna a sorozat előtt láttam (és angolul), így kicsit zavaros volt... :D
  • Jagi
    De,a kedvenem! Megvan minda a két OVA! A 2 feliratát most illesztgetem a helyére!
  • Sadun Tryst
    most You're Under Arrest-et nézek, de majd akkor erre is sort kerítek. thx a tippet.

a logod csak nem Kenshin? :)
  • Sadun Tryst
    mondjuk nekünk még bele is fér, mert még fiatalok vagyunk :D
    (szerény személyem 18)
  • Jagi
    Nézd meg a scrapped princess-t! az eleje kicsit langyi, de a vége nagyon fasza! 24 rész
  • Sadun Tryst
    nem ők az első nemzet akiknem ilyen bűn róható majd fel... :P
  • Waterhorse
    Azt én is szagolgatnám, akkor már simán elmennék japánnak:))
  • Cat #2308
    a japánokról a bálnavadászatot se hagyjuk ki, ha kipusztulnak, arról ők tehetnek majd. No meg ugy zusammen a többi fajt is irtják rendesen, lásd delfinmészárlások, vagy hogy a tonhalakat annyira lehalászták, hogy már kinával és dél koreával is vitatkoznak a fennmaradó helyeken
  • Cat #2307
    ja, és japánbuziknak ezt is érdemes elolvasni
  • Cat #2306
    ha vki nem látta, mindig felrakják tv2.hu ra - habár most csak egy van fenn ez fura, mert egy hónapja amikor néztem vagy 6 frei adás fenn volt
  • Sadun Tryst
    mondjuk azon kicsit felkaptam a vizet, h az első blokkban csak sztárolták japánt (minden szempontból, h ők milyen becsületsek + minden), a másodikban pedig mint aberált gecik. 40 évesek 15évesek bugyiját szagolgaják, meg hasonlók. bazze. van ilyen, de nem minen 2. japán ezt csinálja...
  • Sadun Tryst
    én az összecsukható hajszárítón szartam be! :D
    Mo.-on már vagy 20 éve kaphatóak! :D
  • Sadun Tryst
    én kinn is maradnék örökre :)
  • Davidus
    1-2 évre én is elmennék Tokióba. Törzsvendég lennék a szexnegyedben:D
  • winnie
    de nagyot hazudott a frei, amikor azt mondta, hogy a 'japán rajzfilm leadása miatt sötétítették el az rtl-t' (mert rombolta a gyerekek lelki világát... csak egy 12-es karika volt a ludas...
  • Serpa
    nekem nagyon érdekes volt.

az első felében a magyar manusz jól nyomta a japán nyelvet, 11 nyeven beszél.

• Seth
    Én is néztem...a nyomorgás és rohanó életmód ellenére is szeretnék ottlakni-legalább 1-2 évet...
  • Sadun Tryst
    nézte valaki a Frei dossziét?
    tök tanulságos volt és érdekes. bár meglehetősen európai szemmel mutatták be japánt. és főleg a negatív dolgokat emelték ki sajnos (pl. a túlzott szexipar - hentai)
    de azért voltak benne nagyon jó részek is :)
  • magus
    nekem bejon rendesen
  • CSOCSO
    ja:)
  • Seth
    huh..el fogom felejteni a szerda esti GITS-et , majd ugye szóltok :))
  • CSOCSO
    THX
  • Seth
    [email protected]
  • CSOCSO
    pppfff.. akkor mi lehet a baj???
    nem irnatok a webmajszternek vagy valami?? a kepet belinkelve?
    es az informaciot se felejtsetek el kozolni hogy amcsibol vagyok...
    es emlitsetek meg hogy amcsibol rohadt lassu az oldal:((( percekig toltodik... nem lehetne ezen valtoztatni?? vagy.. az lenne a legegyszerubb ha megadnatok az illetekes emiljet:) koszke!
  • Sadun Tryst
    nálam is rendesen működik, mint már 1x leírtam vala.
    viszont most tartok Trigun 25. részénél, és eedig nagyon bejött! ilyen hőst, mint itt nem találni minden animében! szinkronhangja Vash-nak RulZ! :)
  • Seth
    hát nálam rendesem bejön....
  • CSOCSO
    lassatok feleim szumtukkel mi gyun be za animevilagra