72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #2248 No comment. -
#2247 közben megnéztem a film felét is, és mostmár mégtisztább a sorozat. pl. Misiha = Haruko :)
mondjuk gyanús volt nekem az a fénykép eddig is, ahol Haruka volt fiatal, mert nagyon hasonlított Mishima-ra, és amikor Megumi elsírta magát a nővére titkos fényképén, akkor a legtöbben azt hisszük, h a szövegen sírta el magát, pedig nem, hanem azon amit a képen látott... [nagylevegő]
remélem a film második fele is ilyen okosító lesz, mint az első :)
ja és a SEED helyett a Trigun-t tölöm... :) -
Gábor #2246 Dvdre írd ki, lesz hely!
Egyébként Ayato mindig Harukara vágyott, megkapta. -
#2245 na. megnéztem a RahXephon sorozatot...
minden tiszta az egész sorozatban, csak a teljes vég nem.
a legvégén az van, h föld átalakul, majd újjászületik. ahol. ahol Ayato és Haruka boldogan élnek, és a gyermekük Quon.
de ez most, h jött ki abból h Ayato és Quon egyesültek, mint RahXephon-ok, majd a Föld 1 nagy tojás lett és újjászületett? ez volt Ayato igazi vágya? ez volt Ayato világa ami után annyira vágyott?
ha nem, akkor lécci mondjátok el, h mi a pontos befejezés... thx! :)
ja, és mégse töltöm a SEED-et... túl hosszú. nincs helyem... :/ -
#2244 töltöm is ;) -
Gábor #2243 Nézd végig, nekem NAGYON bejött! -
#2242 már megvan mi az a 2 rész.
az 1ik a film nayon szar minőségben, a másik a sorozatból 1 rész szar minőségben... :) -
#2241 tom, ismerem, de most valahogy eszembe se jutott... :) -
#2240 hm. akkor keverem a neveket! :D
a Gundam SEED-re gondoltam egyébként... :) -
Cat #2239 OFF
ezért létezik az asztalitenisz (korábban pingpong), vagy a hütőszekrény (korábban fridzsider) -
#2238 Tök Mindegy Gundam seed és Macross Plus anime is nagyon jó csak az egyik egy 50 részes sorozat a másik megegy 4 részes OVA:) Nem mindegy:) RahXephon pedig isten császár film!!!!
Ja és némi kákáncsomótkeresés:) mech--->> Mecha a japánban:) Ugyanis a mech le van védetve a Fasa corporation azaz most már WizKids corp által:( De a Mecha különben is jobban tetszik:) -
Devla #2237 Hmm most hogy mondod :) Nem Macross Plus-ra gondolt?Mert nekem kapasbol az ugrott be. -
Gábor #2236 Macross Seed?
Én csak Gundam SEEDről tudok, és azt imádom,csak ajánlani tudom! -
Devla #2235 Az egy nagyon jo meches anime! :) Egyebkent www.animenfo.com siteon szinten mindenrol van par mondatos leiras. -
#2234 kérdés:
Macross Seed milyen anime? Azt hallottam az is ilyen meches, és nagyon jó. Több info nem kell róla! THX a segítséget! :) -
#2233 na. továbbnéztem a RahXephon-t.
21. résznél tartok, és az eddigi véleményem az, h nagyon tetszik. a jellemek, a megrajzolás, a történet és úgy egyébként minden. és minden elismerés a készitőké, mert az NGE-vel csak nagyon távoli rokonságban áll! kb. olyanban mint 2 szamurájos anime, szal ez 1 pirospont! :)
mindenkinek csak ajánlani tudom!
ja és kérdés:
mi az a 2 extra rész a RahXephon könyvtárban? -
#2232 okesz.. csak felirato mikor lesz belole?:) lol.. no mindegy -
#2231 Ha vissazolvasod a véleményemet igazából a 7-8 . résztől lesz érdekes az egész... Az eleje felejthető de a vége jobb szerintem... -
Devla #2230 Ha mindent a kategoria legjobbjahoz hasonlitasz akkor igencsak sokat fogsz csalodni... -
#2229 nah.. remelem is hogy jobb lesz. .mert az elso 3 resz olyan semmilyen...NGE jobban kezdodott... -
#2228 hát... akkor majd a 8-10. rész környékén nézel majd nagyot, hogy mennyire nem NGE klón:) Szerintem sokkal jobb bizonyos dolgoknak a kidolgozottsága:) -
#2227 RahXephon első 4 részét megnéztem.
Véleményem:
Az animáció nagyon szép és tiszta, de szerintem nem illik az anime hangulatához. Ugyebár olyanokat olvastam itt eddig, h a Rah is elég depressz anime, mint az NGE (csak nem annyira). És hát véleményem szerint az élénk és világos színek akkor nem nagyon illenek hozzá. De ezzel a ténnyel hamar megbarátkoztam, mert a szép harcokban nagyon jól jön a sok élénk szín. :)
A történet érdekes, leköt, bár érezni rajta, h NGE klón, ami nem feltétlenül hátrány! Sőt!
A karakterekkel könnyen megszerethetőek, mert nincs bennük semmi különleges kívülről. Bár a nevükkel még küzködöm, de majd azokat is megjegyzem (más animékben az első 2 részben minden szereplő nevét tudom már). :)
Szal már várom a köv. részt! Aminek neki is állok most azonnal! :) -
#2226 Az a baj, hogy Adult swim a neve.. szal ott olyan szinten vannak a felnőttek mint mondjuk japánban a 12 évesek itthon meg a 16 évesek.... -
#2225 a yoghurtos dolgot nem ertem:)
-
#2224 hat jah...eddig is tudtam hogy tudatlan a tobbsege de amikor megkerdeztek hogy ettem-e mar eletembe pizzat,hamburgert,sultkrumplit(es meg egy csomo etelnel megkerdeztek) akkor vegkepp bebizonyosodott...Meg valaki azthitte Magyarorszagra hogy amerikai allam...hat no comment..
a hulye joghurtjukon csodalkoztam meg hogy az aljan kell kinyitni nem a tetejen...
De ahogy nezem az Adult-Swim mondhatni viragzik egyre tobb animet vettek meg szal vannak ott jo emberek is:P -
#2223 Geeez.... Br tegnap este megnéztem Bush beszédét.... ugyanis a republikánusok felkérték, hogy induljon az újraválasztásért. +-4 gondolat körül beszélt majd 2-3 órán belül... De ilyenekt mondott, hogy Jobbá tesszük az oktatást jobb lesz a biztonság Jobb lesza munkásoknak Jobb lesz az itthoni befeketetőknek több adót adunk vissza jobb elsz az egészségbiztosítási rendszer:D ÉS minden ilyen tőszavas mondat után sikítva tapsolták a marhák:) Esküszöm ez inkább karácsonyi lista mint választási program:) Na de mind1 OFF vége... Kedvesem kint volt és kedveli az országot bár nekem a hátamon is feláll tőle a szőr... -
#2222 az ilyenektol vagyok keszen..tudatlan bekepzelt amerikai tarsadalom..azon se lepodnek meg ha visszakerdeznel: van masik foldresz ezen a bolygon?????? -
#2221 azert mondtam hogy SZINTE....japan szinkron a legjobb szerintem is de Szegeny amcsiknak lekell szinkronizalni az animeket mert feliratos filmet sztem meg eletukben nemlattak(es nem is fognak)...Es azert szulettek ott egesz jo szinkronok is...
emlekszem amikor kinntvoltam Az ottani csalad else tudta kepzelni, hogy lathattam en Magyarorszagon a nagy amerikai filmeket...es amikor elmagyaraztam,aztse tudtak hogy van olyan, hogy filmszinkronizalas...szoval.. -
#2220 NIncs TEve újságom nem tudom megnézni sajna:( -
#2219 AMEN.. ez igy van.. de ettol fuggetlenul vannak jo szinkronok... elvezhetoek... az innyenceknek meg marad a netes japan verzio... amit a mai napig a legjobban sajnalok hogy a Metal Gear Solid jatek nincs meg japcsi verzioban:))))
a masik meg az hogy senki nem mondja el hogy a GITS az M1 en hungary lesz avagy nem -
#2218 há! pont erről írtam az előbb én is! :) -
#2217 Nem tudom nem hallottam még angolul Bebopot de szerintem semmi nem verné Spike és Faye hangját... ÉS edet meg aztán szerintem senki nem tudja eljátszani:) plűáne nem angol szövegget olyan énekelve mondani:)) -
#2216 FLCL-nek, és Cowboy-nak tényleg egész jó az angol szinkronja, a többit pedig még nem láttam, azért nem nyilatkozom. :)
na mind1. kinek melyik teccik jobban. szvsz az anime japán hangal igazán anime, mert se a magyar, se az angol szinkonosok nem tudnak olyan haglejtéssel beszélni, és nem is tudnak olyan jókat kiabálni! :D
csak tessék megnézni 1 Love Hina 26-os részt :)
(mellesleg ott a női szinkron egész jó lett, mert megpróbáltak hasonló hangú nőket választani, mint az eerdetiben, viszont Keitaro hangja katasztrófa) -
#2215 Jól gondolom, hogy nem hallottad Vash-t magából kikelve elfojtottan mégis jól hallva fénylő szemekkel a csávó fejének szegezett fegyverrel JAPÁNUL mondani azt, hogy "Miért ölted meg őket miért kellett meghalniuk miért miért miért miért???" az első ellenfelével szemben mikor lerombolta miatta a fél várost és megölt egy csomó civilt?? Ezt egyetlen szinkron sem tudja visszaadni akármennyire profi is... A japán sokkal indulatosabban beszél mint bármelyik nyugati nyelv.... Sokkal többet tesznek a mondanivalóhoz érzelmekkel.. Mikor szerelmet vallanak bármelyik animeben egyszer nem hangzik el az, hogy Szeretlek.. hanem a hangleejtésből érteni lehet... Ez az a plusz amit egy disney rajzfilm soha nem lesz képes hozzáadni az élményekhez... -
#2214 valaki mondja mar meg hogy tuti szinkronos lesz 15. en a GITS?.. MAGYAR SZINKRONOS? -
#2213 japan roxx.. de a bebopnak meg a tobbieknek valoban nagyon jo szinkronjuk van!!
-
#2212 szerintem (es sztem csocso szerint is) minden animet amit az Adult-Swimen adtak profi angol szinkronja volt...en elhiszem hogy te meg nemtalalkoztal jo szinkronnal neten meg ense...de a Trigunnak, Cowboy bebopnak, W.Rainnak, .Hacknak, FLCLnek, W. hunter Robinnak..etc..etc..nagyon jo ertheto es szinte mar a japan szinkronhoz merheto a minosege -
#2211 Én meg csak símán lélek a burokban-t írnám.. mert a GITS-ben a szellem és a lélek egyenlő.. a Ghost mutatja meg, hogy valaki ember-e vagy csak szimpla android... És shell-t pedig a fizikai test azaz a burok társításban használják És különben is Angol szinkron Suxxx:)) De mostanában a magyar is:)) Motok eredeti hangja az igazi és Batou-é is.. Én mindent ered4tiben szeretek Német filmet németül angol filmet angolul japán japánul, mert azt a rendező úgy álmodta meg:) -
#2210 amerikai nyelvben 1 szonak 18 jelentese van..ezert szar a nyelv... magyarban meg 1 jelentesre van 18 szo:)
shell alatt kagylot ertjuk kimondva egymagaban...
viszont mondatban mar lehet buroknak forditani... es talan a GITS is ilyen... bar szeritnem ha most megkerdezem a masik szobaban ulo csakot hogy magyarazza el a GITS jelenteset o is a szellem akagyloban-t fogja mondani!!! -
#2209 KOMOLYAN KI AKARTOK NYIRNI???? mert en eskuszom leugrom a lanchidrol!!!!! bar azt most nehezen:)
1)SZINKRONOS LESZ A CUCCOS AZ M1 en????
mert akkor lehet hogy a haver tudna belole csinalni szinkron rip et...
ket dolog lehet...
1)olyanba veszi fel ahogy az m1 leadja (stereo) es akkor mp3...
2)ac3 as cuccot csinal hozza... "mu" dolbyval