72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Asszem szellem a gépben-nek fordították a legtöbb magyar fan-siteon szvsz ez a legjobb még akkor is ha nem nevezhető pontosnak. Visszaadja azt amit a cím jelenteni akar nagyjából.(Bár a szellem a burokban is jócsak kicsit furán hangzik) -
A szellemmel semmi gond nincs. A kagyló viszont tényleg hülyén hangzik;) -
Ja, mint:
Dzsinn az osztrigában
Végbélszelem a vécékagylóban
A Tudat a burokban, vagy a Lélek a burokban jobb lett volna. -
én arra leszek kiváncsi, h milyen lesz a kiejtése a szereplőknek. mármint a nevek kiejtésére gondolok. remélem nem basszák el... -
nahja..csak mast ne forditsanak szarul!!! -
Nem azért de ez a szellem a kagylóban név szvsz oltári balfaszul hangzik
-
viszont Megumit nagyon sajnáltam... én egész végig neki drukkoltam! :)
(SPOILER - szal ezt csak az olvassa aki látta a RahXephon-t)
ja meg Mamoru szerepét nem értem teljesen. Mamoru = védelem, amit mondanak is a sorozatban. viszont ennek semmi értelmét nem láttam. Ayato nevét viszont jól lehet érteni, mert a neve Kamina = isten.
+ Kamina szerintem egy picit gyenge és elveszett volt. mindig oda húzott, aki éppen közel állt hozzá. az elején Haruko, de később vele szemben Ayato úgy érezte, h elárulta és a háta mögött kinevette. majd Megumi, akihez későbbiekben mindig közel állt. a végén pedig mikor ráébredt, h végülis mivan, akkor a Mishima/Shitow Haruka maradt az ő nagy szerepi. kicsit itt is anit-hős van, mint az NGE-ben :) -
nekem 1ik kedvenc sorozatom volt a Cowboy. pont a napokban néztem újra :) -
oks koszike -
óóó de nem akarom a 21. resz utan hogy vege legyen a cowboy bebopnak, szóval lassan nézem. -
23:30: Szellem a kagylóban
Japán-angol animációs sci-fi (1995.)
(Korhatár: 3. kategória)
mtv.hu-n ennyi van
Jobban örülnék a szinkronosnak mert eredeti hangon már úgyis láttam.
-
Nemtom de veszek neki egy zsír új videokazit;) -
Szeptember 15 Szerda 23:30 -
hivjad MTV1 nek:) -
HURRA>> AKKOR MOST MOND MEG HOGY SZINKRONOS LESZ VAGY FELIRATOS??? -
Nem azon az MTV-n;) hanem MAGYAR MTV-n!!!!
-
Szal:) Ghost in the Shell lesz az MTV-n!!!! -
ghost -
Gábor #2248 No comment. -
közben megnéztem a film felét is, és mostmár mégtisztább a sorozat. pl. Misiha = Haruko :)
mondjuk gyanús volt nekem az a fénykép eddig is, ahol Haruka volt fiatal, mert nagyon hasonlított Mishima-ra, és amikor Megumi elsírta magát a nővére titkos fényképén, akkor a legtöbben azt hisszük, h a szövegen sírta el magát, pedig nem, hanem azon amit a képen látott... [nagylevegő]
remélem a film második fele is ilyen okosító lesz, mint az első :)
ja és a SEED helyett a Trigun-t tölöm... :) -
Gábor #2246 Dvdre írd ki, lesz hely!
Egyébként Ayato mindig Harukara vágyott, megkapta. -
na. megnéztem a RahXephon sorozatot...
minden tiszta az egész sorozatban, csak a teljes vég nem.
a legvégén az van, h föld átalakul, majd újjászületik. ahol. ahol Ayato és Haruka boldogan élnek, és a gyermekük Quon.
de ez most, h jött ki abból h Ayato és Quon egyesültek, mint RahXephon-ok, majd a Föld 1 nagy tojás lett és újjászületett? ez volt Ayato igazi vágya? ez volt Ayato világa ami után annyira vágyott?
ha nem, akkor lécci mondjátok el, h mi a pontos befejezés... thx! :)
ja, és mégse töltöm a SEED-et... túl hosszú. nincs helyem... :/ -
töltöm is ;) -
Gábor #2243 Nézd végig, nekem NAGYON bejött! -
már megvan mi az a 2 rész.
az 1ik a film nayon szar minőségben, a másik a sorozatból 1 rész szar minőségben... :) -
tom, ismerem, de most valahogy eszembe se jutott... :) -
hm. akkor keverem a neveket! :D
a Gundam SEED-re gondoltam egyébként... :) -
Cat #2239 OFF
ezért létezik az asztalitenisz (korábban pingpong), vagy a hütőszekrény (korábban fridzsider) -
Tök Mindegy Gundam seed és Macross Plus anime is nagyon jó csak az egyik egy 50 részes sorozat a másik megegy 4 részes OVA:) Nem mindegy:) RahXephon pedig isten császár film!!!!
Ja és némi kákáncsomótkeresés:) mech--->> Mecha a japánban:) Ugyanis a mech le van védetve a Fasa corporation azaz most már WizKids corp által:( De a Mecha különben is jobban tetszik:) -
Devla #2237 Hmm most hogy mondod :) Nem Macross Plus-ra gondolt?Mert nekem kapasbol az ugrott be. -
Gábor #2236 Macross Seed? 
Én csak Gundam SEEDről tudok, és azt imádom,csak ajánlani tudom! -
Devla #2235 Az egy nagyon jo meches anime! :) Egyebkent www.animenfo.com siteon szinten mindenrol van par mondatos leiras. -
kérdés:
Macross Seed milyen anime? Azt hallottam az is ilyen meches, és nagyon jó. Több info nem kell róla! THX a segítséget! :) -
na. továbbnéztem a RahXephon-t.
21. résznél tartok, és az eddigi véleményem az, h nagyon tetszik. a jellemek, a megrajzolás, a történet és úgy egyébként minden. és minden elismerés a készitőké, mert az NGE-vel csak nagyon távoli rokonságban áll! kb. olyanban mint 2 szamurájos anime, szal ez 1 pirospont! :)
mindenkinek csak ajánlani tudom!
ja és kérdés:
mi az a 2 extra rész a RahXephon könyvtárban? -
okesz.. csak felirato mikor lesz belole?:) lol.. no mindegy -
Ha vissazolvasod a véleményemet igazából a 7-8 . résztől lesz érdekes az egész... Az eleje felejthető de a vége jobb szerintem... -
Devla #2230 Ha mindent a kategoria legjobbjahoz hasonlitasz akkor igencsak sokat fogsz csalodni... -
nah.. remelem is hogy jobb lesz. .mert az elso 3 resz olyan semmilyen...NGE jobban kezdodott... -
hát... akkor majd a 8-10. rész környékén nézel majd nagyot, hogy mennyire nem NGE klón:) Szerintem sokkal jobb bizonyos dolgoknak a kidolgozottsága:) -
RahXephon első 4 részét megnéztem.
Véleményem:
Az animáció nagyon szép és tiszta, de szerintem nem illik az anime hangulatához. Ugyebár olyanokat olvastam itt eddig, h a Rah is elég depressz anime, mint az NGE (csak nem annyira). És hát véleményem szerint az élénk és világos színek akkor nem nagyon illenek hozzá. De ezzel a ténnyel hamar megbarátkoztam, mert a szép harcokban nagyon jól jön a sok élénk szín. :)
A történet érdekes, leköt, bár érezni rajta, h NGE klón, ami nem feltétlenül hátrány! Sőt!
A karakterekkel könnyen megszerethetőek, mert nincs bennük semmi különleges kívülről. Bár a nevükkel még küzködöm, de majd azokat is megjegyzem (más animékben az első 2 részben minden szereplő nevét tudom már). :)
Szal már várom a köv. részt! Aminek neki is állok most azonnal! :)