72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#2448 abba van beleégetett nem? -
Gábor #2447 A 2cds jobb minődégű,ahhoz kellene. -
#2446 nekem is megy..
-
#2445 nekem megy... -
#2444 már alig várom a köv. hónapot... végre tudok megint normálisan tölteni, és akkor végre láthatom a GITS 2-t is... :) -
#2443 usteam ftp megy most valakinek????????? -
#2442 nem ez a TLF-DVDRIP hez van az 1 cd -s. -
Gábor #2441 Ez a két cds verzióhoz van? -
#2440 :D -
#2439 btw mivan a usteam el?
nemmegy pedig most lfogom és leszedem azt a verziot :P -
#2438 áááá ilyen nincs mi a FFFASSZÉRT adnak japán feliratot a japán filmez? -
#2437 pill mindjárt felér csak döglődik a chellos ftpm -
#2436 áááááááááááááá
[sikit] -
#2435 2 órája mást se keresek, de egyszerűen sehol nincs :/ -
Gábor #2434 Ha vki talált épkézláb angolt azonnal sikítson! Megpróbálom lefordíttatni a teammel. -
Gábor #2433 Nem értek veled egyet, sztem nagyon jó krimi lett! Ne az elődhöz hasonlítsd, az már akkor bizonyított,mikor a mátrix alapjául szolgált! -
#2432 megse sry el van csuszva :/ vagy nemtudom -
#2431 Angol felirat a TLF DVDRIPHEZ
yesssssss yessssss yesssssss -
#2430 ezt mondtam én is.....történetileg szvsz nem nagy durranás...a GITS sztem érdekesebb volt....eleinte a "minden 3D kivéve a karakterek" megjelenítés nem tetszett nekem ehhez is hozzá kellett szoknom:P....kedvenc részem a sirályos város amikor a repülő is mintha madárrá alakulna át.. -
#2429 akkor ezekszerint még mindig nincs felirat...
doooooh
Angol feliratos oldalakat nemtudtok?
mert leszedek 1 et angolul és lefordítom, már kb itt tartok izgatottságomban.. -
Gábor #2428 Sztem teljesen érthető... -
#2427 Megnéztem én is ezt a GITS2-t és látványügyileg tényeg lenyűgöző és nagy igényes alkotás! Viszont a történet nagyon zavaros nekem... -
#2426 felreertes ne essek ertem en felig meddig nade az ekkor sem jo -
#2425 miko lesz man felirat:) megkattanok.. -
#2424 szerintem ivan mar reg elpusztult.. de ha nem is engem nem zaklat. meg nem is zaklatott.. mi lent vagyunk miaminal..szal nalunk nemsok minden volt -
#2423 ja garret tenyleg:D
adsz szervert megnezem lehet e fxpzni vhova amugy:) -
#2422 minősségre semmi panasz, dvd rip 1 cd-s. Jóbarátom FXPzte nemtudom honnan sajna :/ -
#2421 Nem kapott el titeket az Iván halottam, hogy Florida felé is ment vagy megy. -
#2420 honnan van meg? milyen minosegu mert nekem is inkabb hardsub nelkuli kene... -
#2419 olvasd el az alattad irot.. -
#2418 neha megy neha nem:)
amugy tenyleg 2 verzio van? mert lattam egy tfl verziot, meg egy hawksosat -
#2417 apropo GITS 2. kéne nekem hozzá valami felirat, jó lesz angolul is.. csak japanul ugye meg mindig nemtudok.
és nem a usteam féle verzió van meg a hardsubbal hanem TLF dvdrip. -
#2416 Biztos besokalt a rendszer, mert mindenki a GITS2-t tölti :) -
#2415 Mi a baj most az usteam-el ?
Nektek megy ? -
Gábor #2414 Nagyon jó lett az innocence!! -
Gábor #2413 Mi csinálnánk, habár ez nem hivatalos, csak én szeretném eddig, de a baj az,hogy az angol, ami velel van sok helyen kihagy! Tudtok teljes angol subot adni nekem? Előre hoznám a projectet. -
#2412 szerintem 1-2 hét múlva már biztosan lesz... ez 1 eléggé híres és sokak által várt anime, szal ehhez biztosan csinálnak, és elég hamar :) -
#2411 "tetszett de nem a történet hanem a látványvilág az ami "lenyűgözött"
ez mit jelent?? tortenetileg nem valami zsir?? amugy eppen most neztem bele az elso cd be.. pont mikor batou talizik azzal a robott csajjal..aztan jon a tipikus GITS es zene.. hat nembirtam tovabb .. kikapcsoltam.. mikor lesz ehez felirat?? megkattanok! -
#2410 Ja bocsi..ha sietek akkor csak a jobb alsó sarkot nézem hogy nekem válaszoltak e, és a fölötted lévőt olvastam...így utólag azért köszi, már töltöm lefele -
#2409 jah :)