72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
bár az nem tetszett annyira benne, hogy a végén nagy volt a "rákészülés".
meg h a foszereplo mindent tulelt, de a vegen siman belehalt nehany karcolasba:) -
nah. megnéztem én is a GITS2-t!
a látványvilág természetesen csillagos 5-ös. véleményem szerint a valaha készült legszebb anime.
a történet érdekes, de tényle nem olyan, mint az első részé, vagy akár a sorozatoké. lehett volna a történet jobb is, de még így is 9/10-es értékelést kap nálam a film.
GITS2 látványvilág RulZ! ezt mindnekinek látnia kell! :) -
jah, még depisebb és komorabb lesz az egész. ja és még ami nagyon ott van abban a részben, az a zene! :) -
Nekem főleg a kivitelezés tetszik az állandóan "rángatózó" vonalak...nagyon megadja a hangulatát. -
a film legjobb része volt véleményem szerint. de nem azért mert anime volt, hanem azért, mert ennek volt a legjobban megcsinálva a levezetése. azaz élvezetes volt, és drámai, nem lett semmilyen morbid humorral vagy arccal albaszva a jelenet. (nme úgy, mint más 1-2 résznél) -
Köszi
...egyébként szerintetek mijen volt?
-
Production I.G. volt a tettes. -
Hi all ki készítette a kill-bill1 anime-betétjét?
-
:DDDDD
és milyen pofákat vág mellé! na és a hangja, h miket vinnyog! a legjobb animehős ilyen szempontból! :) -
Az elején amikor szétlövik a csehót és körbelövik az IPsét majd nagy elánnal kiteszi a fegyvert és lőni akar, de a tár üres:D:D:D: Az baromi jó:) -
első pár részben nekem is nagyon fura volt, de a később minden kiderül, h miért ilyen fura.
de akárhogyis, nekem már az elején kijött, h ez a főhős nem mindennapi! :) -
nem olyan rossz az igaz, de japánul az igazi.
1ik haverom is csak az angol szinkronnal rendelkezőket hajlandó csak megnézni, mert zavarja, h nem semmit nem ért amit a szereplők mondanak...
pl. a cowboy-t is csak azért nézte végig, akárcsak a GoldenBoy-t... :) -
hát a trigun fohose igy elsore, kicsit, hm, erdekes. de most egy ideig nem nezek animet, nem akarok kizokkenni a cowboy bebopbol, nincs kedvem most uj hosoket megszeretni:) -
ah, megszoktam ed hangjat, es annyira vezsesen nem rossz angolban sem -
a film nagyon jó, és kegyetlen drámai a vége. bár ez sem nge szintű, de aki beleéli mgát, annak biztosan nagyon tetszeni fog! nekem az 1ik kedvenc anime jelenetem a bebop fimben van :)
én a Trigun-nal voltam még így, h minden perce szórakoztató. de az tényleg szórakoztató! a főhős hangja egyszerűen utánozhatatlan! így mondjuk angol szinkronnal ezt a sorozatot bűn megnézni, akárcsak a bebop-ot Ed hangja miatt :) -
Megnéztem a Cowboy Bebopot, mármint a sorozatot.
Nekem nagyon bejött. A megrajzolása, a szereplőket megszerettem a végére. A történetmesélés érdekes volt, mármint, hogy részenként valamilyen sztorit meséltek el, amit azért már feldolgoztak párszor máshol, de jó volt nézni. A zenéje nagyon jó, ez a jazz/blues, ez nagyon bejött. A vége meg, hát nekem azt mondták, hogy nagyon szomorú ne nézzem meg. Hát, azért nge végétől jobban ledöbbentem, azthittem ez is ilyen, de nem:) Azért szomorú a vége, de szerintem odaillik. A 27 es rész beli reklámok meg nagyon állatok:)
Habár gondolom mindenki láttam már, de aki nem annak csak ajánlani tudom:) A filmet nem néztem még meg, de majd megfogom. Bár ez nem olyan anime, mint az nge, de ennek minden perce szórakoztató volt, van még ilyen?:) -
van USTEAM! :) -
Október 9.-én 23:40 kor az M2-n GITS ismétlés... -
Gábor #2488 Nagyon feldobta a pacskert az usteam.... :( -
nálam sem... :(
pedig pont most akartam nekiállni a GITS 2 töltésnek... :( -
Gábor #2486 Csak nálam nem megy az usteam? -
akkor kira! :)
én meg azt hittem valami közepes, nézhető verzió...
de úgy tűnik felesleges volt várnom eddig!
már így is letölöttem a GITS - Remastered-et, és azzal enyhítettem GITS éhségem! :) -
jobb minosegu -
az ustemaon talalhato ket cd-s verzio UBERZSIR dvd rip!!! szal szedd le azonnal. es a hang is 5.1 es szal uberul szol de nagyon!!!! -
[zihalos,ideges, felrobbanos szmajli] -
Boogiepop P.: #2117-es hozzaszolasom....Lainen meg az USteam forumos lanyok sirtak...szal igy nagyjabol be tudod hatarolni:P...jah es Gits minoseg: #2422,#2404, stb...stb:P -
még nem nagyon írtátok, de jó a minősége a GITS 2-nek? mert ha nem a legjobb, akkor inkább 1 másik verziót töltök majd le... szal van olyan jó minőségű, mint mondjuk a GITS sorozat? -
kérdés:
Boogiebop Phatom-ról és LAIN-ról ki mit tud? mert a sorban nálam ezek következnek elviekben... (persze csak a GITS 2 után)
nem nagyon akarok fölöslegesen tölteni... -
Gábor #2478 Nyugi, dolgoznak kollégák az ügyön:) -
akkor szedjetek kette a TLF et es a legnormalisabb ha beleneztek aket feliratba es szerintetek amelyik ertelmesebb azt forditsatok le (konkretan a szovegre ertem.. amelyiknek jobb a szovege azt csinaljatok meg a TLF kette szedett feliratara -
Gábor #2476 Na, egyet értünk végre! :) Viszont mindenképpen meg kell próbálnunk befolotzni a hiányos részeket,mert így csak következtetni lehet. -
Már láttam a filmet, és el lehet viselni a sub hiányosságait.
A japán dvdn van csak japán felirat. Lehet félreérthető volt.
Nem értettem semmit félre, de hát te magad mondtad, hogy angol felirat nincs! Ha pedig egy nemlétező angol feliratot hasonlítunk össze a Hawks-félével, akkor csakis a Hawks-féle győzhet! :D
Másképpen fogalmazva: ha csak egy fullextrás japán van egy közepes minőségű angol sub-bal szemben, akkor is az angolt választanám.
Majd ha megjelenik az amcsiknál is DVD-n, akkor majd lesz gyári sub is, de az még odébb van, lévén az USA-ban is csak most volt a premier. Addigra meg még akárhány jobbnál jobb fansub is kijöhet.
Szerintem túltárgyaltuk. [#case closed#] -
Gábor #2474 A japán dvdn van csak japán felirat. Lehet félreérthető volt. -
Gábor #2473 Jó,akkor nézd meg szépen a filmet, és amikor azt látod,hogy fél percig nincs egyáltalán felirat nyilatkozd azt,hogy a gyári lehet szarabb, mint ez! -
kérdés:
ghost in the shell remastered-hez (2cd változat) nincs valakinek felirata? -
#2468-ben ezt írtad:
Csak japán felirat van, néztem. És biztos,h jobb,mint a hawks-féle,mert abban hiányoznak részek, ill csak részlegesen vannak lefordítva.
Tehát csak japán felirat van, és az biztosan jobb, mint a Hawks-féle angol. Erre írtam azt, amit írtam. Most már leesett?
Másrészről komoly anime-guruk állítják az usteam fórumain, hogy soxor a fansub-ok jobbak, mint a gyári sub-ok. Konkrétan a Haibane Renmei Wizzu és Anime4ever-féle ripjeiról volt szó. Az utóbbi a gyári sub-ot tartalmazza, ami sokak szerint sokkal gyengébb a Wizzu féle fansub-nál. -
Gábor #2470 Huh? Ezt nem nagyon értem. A japán az nekem nem jó, a gyári angol kéne,ami viszont jobb a fansubnál. Viszont az még nincsen sajnos. -
Amennyiben neked jobb a japán felirat az angolnál, akkor oké. Nem tudtam, hogy kened-vágod a japán nyelvet. Ez ugyebár nem teljesen általános még az animerajongók között sem. :) -
Gábor #2468 Csak japán felirat van, néztem. És biztos,h jobb,mint a hawks-féle,mert abban hiányoznak részek, ill csak részlegesen vannak lefordítva. -
Igen, van:
Innocence Tops Japanese DVD Sales (2004-09-21 01:39:34)
Valószínűleg nincs angol sub, de ha lenne sem biztos, hogy jobb lenne, mint a Hawks-féle fansub.