72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gnome
    hubazze qrvajo ez a Gits 2.....egy kicsit neztem bele de nagyon jo grafikaja van...es feliratos....nah a tobbit majd a japanokkal egyutt nezem meg...aze latszik hogy 2004es..
  • Sadun Tryst
    van TV Tuner-em is :) ha az arra jó :)
  • Cat #2366
    japán szöveggel? van angol felirat?
  • Davidus
    Már csak magyar felirat kéne hozzá mert így csak nézegetem a képeket:P
  • Davidus
    Végre van usteam-en GITS 2 DVDrip!
  • Waterhorse
    Mit?
    Ezt a szinkront?
    Rávágja DVD-ripre, ha jól értem?
  • CSOCSO
    aarghh mar alig varom hogy megcsinalja a haverom... hetvegere elkuldi nekem:)
  • via_mala
    Detto: én is alig bírtam nyitva tartani a szemem.
  • Waterhorse
    A szinkron amúgy nagyon jó lett. Úgy látom senkinek se tűnt fel, de Batuo hagja adja Laurence Fishburne hangját is, ezzel engem már megnyertek.
  • Waterhorse
    Miért? Nem láttad még japán vagy angol szinkronnal elégszer?
  • CSOCSO
    egy NGE-t mar nem kene szinkronizalniuk:)
  • CSOCSO
    nahja:)
  • Cat #2356
    ráadásul sztm direkt vették monotonra, igy akarták kifejezni a japánokra jellemző külső érzelemmentességet (no meg a robotok se sokszor esnek kétségbe)
  • Bucser
    Jó volt, de szerintem nagyon monotosn lett.. nem hozta azt amit elvártam volna szinkrontól.. sokkal jobb volt japánul a szemetesek szívatása is meg minden... NEkem idegen volt... jobban lehetett érteni igaz, de nem volt ugyaaz a lélegzetvisszavevő hatsú... Én a monoton duma miatt majdnem elaludtam néhol:(
  • Davidus
    Nah! Eddig egyszer láttam japó szinkronnal és magyar felirattal. Akkor annyira nem jött be mert elég sokat dumálnak és nem győztem olvasni a feliratot:P Most viszont így hogy teljesen képben voltam(htx to magyar szinkron)azt kell hogy mondjam hogy az egyik legjobb amit láttam.
  • CSOCSO
    mar megy??? aaarghh...
    amugy mar megenn volt a tv ben a gits2 reklam.. kezdek bekattani
  • Eye-scream
    Na az elejéről lemaradtam a felvétellel is...
    Ellenben szvsz nem olyan szarok a szinkronhangok
  • CSOCSO
    ooohhh... nahja.. kinek baj kinek nem.. nekem szinkronos kell mert feliratosan megvan.. aki meg eloszor neznee.. haaat kuuuurvasokan utaljak olvasni a filmeket.. szal vannak akiknek ez jobban bejon de.... igy nem lesz teljesen olyan feelinfje mint kellene lennie...
  • Bucser
    Viszont túl érzelemmentesek a dialógusok... Meg az őrnagy hangja gagyi lett.. de batou-é is...
  • Bucser
    Vegyél új tv-t... vannak háttérzajok... szerintem elég jól át voltak fadelve a neten érkező jelek...
  • Cat #2348
    semmi háttérzaj, csak a duma hallatszik, elég béna
  • cenobite
    Bazzzzzzz! Szinkronos!!! :(((((((( Rohagggggyanak +!!!
  • Davidus
    KIRÁLY
  • GaVino
    Az előzetes amit előbb leadtak szinkronos volt, ebből gondolom.
  • CSOCSO
    most akkor mi lesz???? szinkron vagy nem? mert odalent meg azt irja Bucser hogy feliratos lesz
  • CSOCSO
    >>> REMELEM FELVESZI A HAVERR:) AARGHH
  • CSOCSO
    tv ben mar orankent megy a GITS 2 reklamja!!!!!!!! megorulok!!:) mar a hideg is kiraz a tv spottol:) MEG KEL NEZNEM!!!! de a rohadt online mozis oldalakon nem lehet meg jegyet venni ra (LIMITED)
  • GaVino
    Hmm, magyar szinkron lesz.
  • Bucser
    Attól hogy kimenetes még nem tudsz felvenni, csak ha in/out van rajta...
  • Sadun Tryst
    akkor + mégicsak felvenném! de hát nincs asztali DVD rekorderem... :(
    csak gépi, és jelenleg nincs összekötve a gép és a TV. pedig TV kimenetes a kártyám... :(
  • Cat #2338
    sőt, a végén a készítők listáját is mutatják - a kereskedelmi adókkal ellentétben
  • Cat #2337
    mtv1en nincsenek reklámok filmek közben
  • Sadun Tryst
    bár ha jobban belegondolok, a reklámok miatt nem venném fel :D
  • Punker
    ja :(
  • Sadun Tryst
    picsába, h nincs ilyenkor asztali DVD rekorderünk... :)
  • Punker
    Ghost In The Shell-t DVD verzióban le lehet tölteni? a VHS nem elég időálló :)
  • Bucser
    I Hope So.....
  • Sadun Tryst
    holnapra jobban leszel... :)
  • Bucser
    hülye vagyok mármint úgyértem Japán:) A Szinkron!! na nem vagyok kész kicsit sem ám:)
  • Bucser
    23:15 é a port.hu-n van kint (egyébként ugyanaz):) Egyébként angol szinkron lesz magyar felirattal:(