72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
olvastam.. mikor lesz fent? -
steamboyrol tudtok valamit? -
GitS: Innocence infók: Hardwired (#3385)
A lényeg: az 1.CD még nincs végig fent!
(Ezt akartam küldeni az előbb is.) -
meghekkeltelek:D -
He? Én nem ezt írtam! És nem 2x!!! -
Ezt én írtam:P -
Lol ez milyen bug már?:D -
2 CD és frankó minőség -
usteamen nincs angol felirat. Aúgy már biztos van valahol;) -
Gábor #2377 A film előtt, nagyon jó, nagyon szép, nagyon megéri letölteni. Hajrá! -
amugy, jol hallom, h van gits sorozat? ha igen akkor az mikor jatszodik, vagy mi a szotir nagyvonalakban? -
háááááát.
Előre mondom, én nem láttam a gits-et, japan szinkronnal, felirattal, mert lusta voltam megnezni, de az mtv-s nem jott be vhogy. Eleve, en beleneztem a dvdripbe, es ott akepminoseg sokkal jobb volt, vagy az mtv vmi regebbi verziot jatszott le? Nem tom pontosan mikori film a gits, de itt kb egy 15 eves filmnek nezett ki... A szinkronbol nekem vhogy olyan indulat, es erzelemmentes volt. Nem jott at, hogy ez most szomoru e vagy nem. Nem a hangokkal volt a baj, hanem hogy ledaraltak az egeszet. Az meg hogy zene, meg hatterzaj alig volt benne nemtom minek ahibaja, de alig vettem eszre a hatasokat benne. A vege meg, hát, eléggé hirtelen lett vége, szerintem ez a szinkron miatt utott igy nekem, majd megnezem japanul is.
Amugy az igaz h a japanok fix ido alatt tobb mindent mondanak el min t a magyarok enm? csak mert osk esetben habar nem tudom mi kellett volna, ugy ereztem itt vmi nem hangzott el... -
Gábor #2374 Milyen a minőség?! -
hany cd? -
most nemtom mit tegyek.. aaarghh akkor lehet megse nezem meg moziba a GITS 2-t?:))
mikor lesz felirat hozza?? mondjuk szerintem eleg lesz itthon a hazimozin meglesni:) legalabb nem rohognek bele meg stb!
-
ESKU????????????? -
Nézzetek már át a Hardwired Manga - Anime topic-jába!
A Batou-t szinkronizáló Vass Gábor is megszólalt ott, egy apró kis háttérinformációt elhintve! (#3374) -
má alig várom, h legyen normális netsebességem megint! első dolog, h letöltöm a GITS 2-t! :)
ja + most néztem meg a GITS-et videókaziról. hááát. a batou hangaj tényleg jó volt, és Ishikawa is frankó volt, de a többiek hangja a valahogy nekem 1 kicsit steril volt... :( -
hubazze qrvajo ez a Gits 2.....egy kicsit neztem bele de nagyon jo grafikaja van...es feliratos....nah a tobbit majd a japanokkal egyutt nezem meg...aze latszik hogy 2004es.. -
van TV Tuner-em is :) ha az arra jó :) -
Cat #2366 japán szöveggel? van angol felirat? -
Már csak magyar felirat kéne hozzá mert így csak nézegetem a képeket:P -
Végre van usteam-en GITS 2 DVDrip! -
Mit?
Ezt a szinkront?
Rávágja DVD-ripre, ha jól értem? -
aarghh mar alig varom hogy megcsinalja a haverom... hetvegere elkuldi nekem:) -
Detto: én is alig bírtam nyitva tartani a szemem. -
A szinkron amúgy nagyon jó lett. Úgy látom senkinek se tűnt fel, de Batuo hagja adja Laurence Fishburne hangját is, ezzel engem már megnyertek. -
Miért? Nem láttad még japán vagy angol szinkronnal elégszer? -
egy NGE-t mar nem kene szinkronizalniuk:) -
nahja:) -
Cat #2356 ráadásul sztm direkt vették monotonra, igy akarták kifejezni a japánokra jellemző külső érzelemmentességet (no meg a robotok se sokszor esnek kétségbe) -
Jó volt, de szerintem nagyon monotosn lett.. nem hozta azt amit elvártam volna szinkrontól.. sokkal jobb volt japánul a szemetesek szívatása is meg minden... NEkem idegen volt... jobban lehetett érteni igaz, de nem volt ugyaaz a lélegzetvisszavevő hatsú... Én a monoton duma miatt majdnem elaludtam néhol:( -
Nah! Eddig egyszer láttam japó szinkronnal és magyar felirattal. Akkor annyira nem jött be mert elég sokat dumálnak és nem győztem olvasni a feliratot:P Most viszont így hogy teljesen képben voltam(htx to magyar szinkron)azt kell hogy mondjam hogy az egyik legjobb amit láttam. -
mar megy??? aaarghh...
amugy mar megenn volt a tv ben a gits2 reklam.. kezdek bekattani
-
Na az elejéről lemaradtam a felvétellel is...
Ellenben szvsz nem olyan szarok a szinkronhangok -
ooohhh... nahja.. kinek baj kinek nem.. nekem szinkronos kell mert feliratosan megvan.. aki meg eloszor neznee.. haaat kuuuurvasokan utaljak olvasni a filmeket.. szal vannak akiknek ez jobban bejon de.... igy nem lesz teljesen olyan feelinfje mint kellene lennie... -
Viszont túl érzelemmentesek a dialógusok... Meg az őrnagy hangja gagyi lett.. de batou-é is... -
Vegyél új tv-t... vannak háttérzajok... szerintem elég jól át voltak fadelve a neten érkező jelek... -
Cat #2348 semmi háttérzaj, csak a duma hallatszik, elég béna -
Bazzzzzzz! Szinkronos!!! :(((((((( Rohagggggyanak +!!!