72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#2408 Ez nem is neked szólt, hanem a frisshúsnak, ha akad!
(már ha van itt ilyen)
Azért nem ért néha belökni a címet, hogy ne felejtsék el! :)))
Dehát ki tenne ilyet? :))) -
#2407 mint nemrég írtam énmár végignéztem... nemvolt hiba..ez nemelég?:P -
#2406 Akkor majd csak akkor kezdem leszedni ha valaki lecsekkolta és rendben van. Vmelyik fórumon azt olvastam hogy azért volt rossz mert csak kb 3/4 része került feltöltésre és nem volt meg a vége, ezért volt corrupt a file, de gondolom azóta felment teljesen...na csekkoljátok :))) -
#2405 Én csak a kettes cd-t szetem le. Az perfekt. Az egyest nem merem mert többen írték hogy bibis. -
#2404 nyugodtan....sztem a lehető legjobb minősége van és feliratos is......most néztem végig...nekem tetszett de nem a történet hanem a látványvilág az ami "lenyűgözött"...
egyebkent Kusanagi alakját azért jólett volna látni a movieban de ha nem hát nem:P -
#2403 Akkor most a usteam-en kévő innocence-t kezdhetem leszedni ,vagy most akkor működik vagy sem? -
#2402 akkor az egy jo csavo:)
-
#2401 mi9nek kell ezt hasznalni??... idot es energiat sporolsz meg ha white szinnel illeszted be es kesz.... -
#2400 hardwired forumon emlegettek a nevet, hogy o jol rajzol karaktereket, es a gits foszuereplojet hoztak fel ellenpeldakent:D
mostmar ertem:DD -
#2399 Ilyeneket rajzol
:D -
#2398 Satoshi Urushihara
őrola tud vki mondani vmit? -
#2397 HA a SAC- hoz tartozó specialokat megnézed akkor tudni fogod, hogy alternatív univerzumban játszódik az eredeti filmhez képest és csak a Szereplők kötik össze a 2 történetet (Batou Kusanagi és a töbiek) Másrészt szerintem a sorozatos Batou-ban csak az volt más, hogy hosszú haja volt:) Egyébként ugyanaz:) -
#2396 hmm boccs de ittmar nem is gondolok a spoiler kitevesere mert kb minen harmadik hozzaszolas az:) (lsd az Evangelionos hozzaszolasok:) -
#2395 Kimaradt, hogy SPOILER!
SPOILER (rot13.com)
Tehát: zvaqxrggra urxxrerx ibygnx, pfnx n FNP-ona arz qreüyg xv rtléegryzűra, ubtl nm vf NV, intl inyóqv rzore, zít n zbivr-ona rtléegryzűra NV.
/SPOILER -
#2394 a laughting man es a Puppet master kozott csak az az egy a kozos hogy mindketten hackelnek celjuk elerese miatt....a puppet master asszem egy kiserleti AI volt amit egy katonai bazisban fejlesztettek ki(ha jol emlekszem)....a Laughting man -nal meg azt nem ertem hogy akkor vegulis letezett-e egyaltan avagy az a gyerek volt az akit a sorozat vegen lathattunk vagy csak felvette ezt a nevet....
egyebkent sztem a sorozatos Batou nagyon hulyen nezett ki... -
#2393 Mert ott "Laughing Man" a neve, de ő is egy cyber-agy hekker.
Mellesleg a történet igen szövevényes: korrupció, magas politika, intrika, cyberpunk hekkerek és némi filozófia. Szóval elég tömény. -
#2392 Hopp! Most látom hogy van rajta angol felirat. -
#2391 Ezt nem én nyitottam;) Volt egy másik anime topic is de azt bezárták és átköltöztünk ebbe:P -
#2390 A Ghost in the Shell Stand Alone Complex egy alternatív univerzumban játszódik.. Ott nincsen Puppet Master és így Kusanagi sem egyesül vele. Ezért is öltözködik és néz ki máshogy Kusanagi... -
#2389 Neked mint témanyitónak elnézem. :D -
#2388 Az alább emlegetett linken az egyik szinkronszínész (Batou - Vass Gábor) azt írta, hogy 1 hét alatt kellett elkészíteniük a szinkront hozzá! Ahhoz képest nem rossz ...
Szintén az alább emlegetett linken zsozso észrevétele volt, hogy egy igen gagyi, régi R1-es kópiát használtak, azért olyan gyenge a képminőség.
Egyébként 1995-ös a film. -
#2387 r1 es verzio... elvileg ez a problematika.. -
#2386 olvastam.. mikor lesz fent? -
#2385 steamboyrol tudtok valamit? -
#2384 GitS: Innocence infók: Hardwired (#3385)
A lényeg: az 1.CD még nincs végig fent!
(Ezt akartam küldeni az előbb is.) -
#2383 meghekkeltelek:D -
#2382 He? Én nem ezt írtam! És nem 2x!!! -
#2381 Ezt én írtam:P -
#2380 Lol ez milyen bug már?:D -
#2379 2 CD és frankó minőség -
#2378 usteamen nincs angol felirat. Aúgy már biztos van valahol;) -
Gábor #2377 A film előtt, nagyon jó, nagyon szép, nagyon megéri letölteni. Hajrá! -
#2376 amugy, jol hallom, h van gits sorozat? ha igen akkor az mikor jatszodik, vagy mi a szotir nagyvonalakban? -
#2375 háááááát.
Előre mondom, én nem láttam a gits-et, japan szinkronnal, felirattal, mert lusta voltam megnezni, de az mtv-s nem jott be vhogy. Eleve, en beleneztem a dvdripbe, es ott akepminoseg sokkal jobb volt, vagy az mtv vmi regebbi verziot jatszott le? Nem tom pontosan mikori film a gits, de itt kb egy 15 eves filmnek nezett ki... A szinkronbol nekem vhogy olyan indulat, es erzelemmentes volt. Nem jott at, hogy ez most szomoru e vagy nem. Nem a hangokkal volt a baj, hanem hogy ledaraltak az egeszet. Az meg hogy zene, meg hatterzaj alig volt benne nemtom minek ahibaja, de alig vettem eszre a hatasokat benne. A vege meg, hát, eléggé hirtelen lett vége, szerintem ez a szinkron miatt utott igy nekem, majd megnezem japanul is.
Amugy az igaz h a japanok fix ido alatt tobb mindent mondanak el min t a magyarok enm? csak mert osk esetben habar nem tudom mi kellett volna, ugy ereztem itt vmi nem hangzott el... -
Gábor #2374 Milyen a minőség?! -
#2373 hany cd? -
#2372 most nemtom mit tegyek.. aaarghh akkor lehet megse nezem meg moziba a GITS 2-t?:))
mikor lesz felirat hozza?? mondjuk szerintem eleg lesz itthon a hazimozin meglesni:) legalabb nem rohognek bele meg stb!
-
#2371 ESKU????????????? -
#2370 Nézzetek már át a Hardwired Manga - Anime topic-jába!
A Batou-t szinkronizáló Vass Gábor is megszólalt ott, egy apró kis háttérinformációt elhintve! (#3374) -
#2369 má alig várom, h legyen normális netsebességem megint! első dolog, h letöltöm a GITS 2-t! :)
ja + most néztem meg a GITS-et videókaziról. hááát. a batou hangaj tényleg jó volt, és Ishikawa is frankó volt, de a többiek hangja a valahogy nekem 1 kicsit steril volt... :(