72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Ez nem is neked szólt, hanem a frisshúsnak, ha akad!
    (már ha van itt ilyen)
    Azért nem ért néha belökni a címet, hogy ne felejtsék el! :)))
    Dehát ki tenne ilyet? :)))
  • Gnome
    mint nemrég írtam énmár végignéztem... nemvolt hiba..ez nemelég?:P
  • Seth
    Akkor majd csak akkor kezdem leszedni ha valaki lecsekkolta és rendben van. Vmelyik fórumon azt olvastam hogy azért volt rossz mert csak kb 3/4 része került feltöltésre és nem volt meg a vége, ezért volt corrupt a file, de gondolom azóta felment teljesen...na csekkoljátok :)))
  • Davidus
    Én csak a kettes cd-t szetem le. Az perfekt. Az egyest nem merem mert többen írték hogy bibis.
  • Gnome
    nyugodtan....sztem a lehető legjobb minősége van és feliratos is......most néztem végig...nekem tetszett de nem a történet hanem a látványvilág az ami "lenyűgözött"...

egyebkent Kusanagi alakját azért jólett volna látni a movieban de ha nem hát nem:P
  • Seth
    Akkor most a usteam-en kévő innocence-t kezdhetem leszedni ,vagy most akkor működik vagy sem?
  • CSOCSO
    akkor az egy jo csavo:)
  • CSOCSO
    mi9nek kell ezt hasznalni??... idot es energiat sporolsz meg ha white szinnel illeszted be es kesz....
  • magus
    hardwired forumon emlegettek a nevet, hogy o jol rajzol karaktereket, es a gits foszuereplojet hoztak fel ellenpeldakent:D

mostmar ertem:DD
  • Davidus
    Ilyeneket rajzol

:D
  • magus
    Satoshi Urushihara

őrola tud vki mondani vmit?
  • Bucser
    HA a SAC- hoz tartozó specialokat megnézed akkor tudni fogod, hogy alternatív univerzumban játszódik az eredeti filmhez képest és csak a Szereplők kötik össze a 2 történetet (Batou Kusanagi és a töbiek) Másrészt szerintem a sorozatos Batou-ban csak az volt más, hogy hosszú haja volt:) Egyébként ugyanaz:)
  • Gnome
    hmm boccs de ittmar nem is gondolok a spoiler kitevesere mert kb minen harmadik hozzaszolas az:) (lsd az Evangelionos hozzaszolasok:)
  • via_mala
    Kimaradt, hogy SPOILER!

SPOILER (rot13.com)
    Tehát: zvaqxrggra urxxrerx ibygnx, pfnx n FNP-ona arz qreüyg xv rtléegryzűra, ubtl nm vf NV, intl inyóqv rzore, zít n zbivr-ona rtléegryzűra NV.
    /SPOILER
  • Gnome
    a laughting man es a Puppet master kozott csak az az egy a kozos hogy mindketten hackelnek celjuk elerese miatt....a puppet master asszem egy kiserleti AI volt amit egy katonai bazisban fejlesztettek ki(ha jol emlekszem)....a Laughting man -nal meg azt nem ertem hogy akkor vegulis letezett-e egyaltan avagy az a gyerek volt az akit a sorozat vegen lathattunk vagy csak felvette ezt a nevet....

egyebkent sztem a sorozatos Batou nagyon hulyen nezett ki...
  • via_mala
    Mert ott "Laughing Man" a neve, de ő is egy cyber-agy hekker.
    Mellesleg a történet igen szövevényes: korrupció, magas politika, intrika, cyberpunk hekkerek és némi filozófia. Szóval elég tömény.
  • Davidus
    Hopp! Most látom hogy van rajta angol felirat.
  • Davidus
    Ezt nem én nyitottam;) Volt egy másik anime topic is de azt bezárták és átköltöztünk ebbe:P
  • Bucser
    A Ghost in the Shell Stand Alone Complex egy alternatív univerzumban játszódik.. Ott nincsen Puppet Master és így Kusanagi sem egyesül vele. Ezért is öltözködik és néz ki máshogy Kusanagi...
  • via_mala
    Neked mint témanyitónak elnézem. :D
  • via_mala
    Az alább emlegetett linken az egyik szinkronszínész (Batou - Vass Gábor) azt írta, hogy 1 hét alatt kellett elkészíteniük a szinkront hozzá! Ahhoz képest nem rossz ...

Szintén az alább emlegetett linken zsozso észrevétele volt, hogy egy igen gagyi, régi R1-es kópiát használtak, azért olyan gyenge a képminőség.
    Egyébként 1995-ös a film.
  • CSOCSO
    r1 es verzio... elvileg ez a problematika..
  • CSOCSO
    olvastam.. mikor lesz fent?
  • CSOCSO
    steamboyrol tudtok valamit?
  • via_mala
    GitS: Innocence infók: Hardwired (#3385)
    A lényeg: az 1.CD még nincs végig fent!

(Ezt akartam küldeni az előbb is.)
  • Davidus
    meghekkeltelek:D
  • via_mala
    He? Én nem ezt írtam! És nem 2x!!!
  • Davidus
    Ezt én írtam:P
  • Davidus
    Lol ez milyen bug már?:D
  • via_mala
    2 CD és frankó minőség
  • Davidus
    usteamen nincs angol felirat. Aúgy már biztos van valahol;)
  • Gábor
    A film előtt, nagyon jó, nagyon szép, nagyon megéri letölteni. Hajrá!
  • magus
    amugy, jol hallom, h van gits sorozat? ha igen akkor az mikor jatszodik, vagy mi a szotir nagyvonalakban?
  • magus
    háááááát.

Előre mondom, én nem láttam a gits-et, japan szinkronnal, felirattal, mert lusta voltam megnezni, de az mtv-s nem jott be vhogy. Eleve, en beleneztem a dvdripbe, es ott akepminoseg sokkal jobb volt, vagy az mtv vmi regebbi verziot jatszott le? Nem tom pontosan mikori film a gits, de itt kb egy 15 eves filmnek nezett ki... A szinkronbol nekem vhogy olyan indulat, es erzelemmentes volt. Nem jott at, hogy ez most szomoru e vagy nem. Nem a hangokkal volt a baj, hanem hogy ledaraltak az egeszet. Az meg hogy zene, meg hatterzaj alig volt benne nemtom minek ahibaja, de alig vettem eszre a hatasokat benne. A vege meg, hát, eléggé hirtelen lett vége, szerintem ez a szinkron miatt utott igy nekem, majd megnezem japanul is.

Amugy az igaz h a japanok fix ido alatt tobb mindent mondanak el min t a magyarok enm? csak mert osk esetben habar nem tudom mi kellett volna, ugy ereztem itt vmi nem hangzott el...
  • Gábor
    Milyen a minőség?!
  • CSOCSO
    hany cd?
  • CSOCSO
    most nemtom mit tegyek.. aaarghh akkor lehet megse nezem meg moziba a GITS 2-t?:))
    mikor lesz felirat hozza?? mondjuk szerintem eleg lesz itthon a hazimozin meglesni:) legalabb nem rohognek bele meg stb!
  • CSOCSO
    ESKU?????????????
  • via_mala
    Nézzetek már át a Hardwired Manga - Anime topic-jába!
    A Batou-t szinkronizáló Vass Gábor is megszólalt ott, egy apró kis háttérinformációt elhintve! (#3374)
  • Sadun Tryst
    má alig várom, h legyen normális netsebességem megint! első dolog, h letöltöm a GITS 2-t! :)

ja + most néztem meg a GITS-et videókaziról. hááát. a batou hangaj tényleg jó volt, és Ishikawa is frankó volt, de a többiek hangja a valahogy nekem 1 kicsit steril volt... :(