kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • via_mala
    Tegnap elkezdtem a You're Under Arrest TV sorozatot, ami a 4 részes OVA közvetlen folytatása, ezért rögtön az 5. résszel kezdődik, és az 51. résszel ér véget.
    Hasonló fenomenális rekeszizommozgásra serkentő volt, mint annak idején a Slayers! Éjfélkor kezdtem animézni, mégis teljesen éber lettem tőle.
    Aki esetleg nem ismerné: egy rendőrcsapatról szól a sorozat, az ő belső kis problémáikról, mindennapi súrlódásaikról rendkívül humoros formában. Ezen a rendőrőrsön meglepően sok a nő, a két főszereplő is csaj:
    az autóbuzi Miyuki Kobayakawa és a bunyóbajnok Natsumi Tsujimoto, aki kb. olyasmi habitusú, mint a Tenchi Muyo-ban Ryoko.
    SPOLIER (rot13.com):
    Nm 5. eéfmora yéc or rtl úw fmrercyő, nxveőy xvqreüy, ubtl genafmirfmgvgn. Gvfmgáen aőarx aém xv, fzvaxrg éf aőv havsbezvfg ivfry éf aőxéag vf ivfryxrqvx, főg n aővrf Nbv Shgnon arirg ivfryv, qr frz n séesvnx, frz n aőx arz nxnewáx ryőfmöe orsbtnqav. Zvaqraxv mnineona ina gőyr, éf iétüy n xncvgáal sbtnqwn n fmboáwáon.