72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#6193 Én látom rosszul vagy minden nap új Bleach?:D -
#6192 :D:D:D:D
És nem hitt nekem, hogy a berserk iz dö best:D
SPOILER:
Ugye hogy kifordul az általunk ismert világkép? és menniyre máshogy fogalmazza meg, hogy ki a jó és ki a gonosz... -
#6191 új bleach manga (ch187) @ bleach7.com
SPOILER:
Isshin nagyon durva! -
#6190 rotos=robotos -
#6189 Ha jót akarsz látni nézd meg a
2 kensin ovát a
GITS-t (a sorozatot(kat) is, ha nagyon ráérsz,
ecchi féle a Love Hina, (itt a chobbits még, de azt már láttad)
az NGE a Berserk alap, bár azt most néztem meg nem rég
Ja ha, valami komolyabbat akarsz S.E Lain (Topik Banner) :D
ÉS amire EDDIG (amíg nem néztem meg) azt hittem hogy "klisés baromság" A "rotos animok közül a Gundam Seed, Seed Destiny.
ezek az ÖRÖK kedvenceim (és a lista bővül) pl. Berserk manga (ez más egy kicsit) -
#6188 Mi a baj a Gundammal? -
#6187 Kaileena:
Rurouni Kenshin, Berserk, Fullmetal Alchemist, Cowboy Bebop, GUNDAM Seed, NGE, Trigun, és még estig sorolhatnám... :)
Jagi:
Szívesen!
via_mala:
Neked is szívesen, a címet felírtam, dolgozok rajta. ^_^
És igen, a Berserk nagyon addiktív, eddig ez a kedvenc mangám.
Puck és Ishidoro rulz! :D -
#6186 a sailor mottn nem szeretem.És igen a chobits meg a Noir...láttad már a Noirt,csak mert az brutállis..de ezek az ugrálló robotok..és az Inyuashais véres csak a maygarok kivágják:P
És a Ranma meg paródia és oskat mesztelenkednek benne.D -
#6185 A berserkkel én is így vagyok. :D -
#6184 Azért ez egy kissé túlzás. Pl. A Chobits és a Noir egyáltalán nem a legalja. És ahogy nézem a One Piece sem.
Sadun Tryst/Domochevsky: Domo arigato!
Köszi a Berserk manga részeket! Csodálkoztam is, hogy te mint nagyétvágyú mangafogyasztó még pont a Berserk-et nem faltad be. Én anno az anime megnézése után kaptam rá, és meg kell hagyni: addiktív.
És akkor egy kérdés: nem tudnád a Vagabond Vol11 és a többi köteteit is mexerezni? Az első 10 kötet után nagyon hiányzik a folytatás. -
#6183 Nekem most ez: :)
-
#6182 most erre mit mondjak?? szamomra ezek az cimek mind az anime-k LEGALJA!!! egyiketse nezem.. es nem is birom oket nezni... a sailor moon-t kihagytad:)
Szerk: nah elolvastam ujra.. vannak ott komolyabbak is.. de az ilyen inuyasha. dragon ball, yu gi oh..... azokat nem szeressem.. -
#6181 mik a kedvenc animéitek?
Nekem Hanyou Inuyasha,Kamikaze kaitou Jeanne,Dragon Ball Z,Ranma Nibunoichi,Chobits,One Piece,Noir,Arjuna,Yu-Gi-Oh! Pharao's memories és még sorolhatnámXD
6éves korom óta eajzolom az anime stilust és már Profi3 szinten avgyok!A nővérem emg Mangaka lesz....és már van néemt rajongótábora:D -
#6180 ezt még mindíg irják? -
#6179 Azt pont nem láttam. Nem azt mondom,hogy mind jó, de a legtöbbje tetszik. -
#6178 Köszííííííííí! -
#6177 :) necsinaldmar:) -
#6176 samurai champloonak több része is van? én csak egy, 26 részes sorozatról tudok
(aminek még mindig nem tudtam megnézni az utolsó részét ) -
#6175 SPOILER
úgy tűnik sokaknak nem tetszett a régi rendszer :)
bár ezt nem is tudom de ki(asszem Byakuya) megmondta, h Ichigo nem a kapitányok és az emberek ellen harcol, hanem maga Soul Society és a törvényei ellen.
(ezt nem hagyhattam ki xD) -
#6174 sajna letolteni nem tudom rendesen mert csak egy resze van fent a sorozatnak... torrentezni nem akarok.. a tv ben mindig megy de mindig lemaradok vagy mas dolgom van.. -
#6173 nezd meg samurai champloot:) -
#6172 SPOILEr------------
mivan tömeges exile volt Soul Society-ből?:D -
#6171 és ami még érdekes, Ishin vállán a kapitányok karszallagja van :) -
#6170 végigolvastam a berserket.
tiszta ideg vagyok. még1x ennyit eltudnék olvasni belőle... DE NINCS! -
#6169 Ishin Ichigo apja :)
egyébként nagyon úgy néz ki, h igazam lett :D
ichigo apja Shinigami vol/még az xD -
#6168 Láttam egyszer egy japán vámpír-zombis filmet (Vámpírok hajnala, vagy éjszakája, mittomén valami hasonló volt a címe). Széjjelröhögtem rajta a fejem. Hogy az milyen idétlen volt.....tejóég o_O -
#6167 A várakozás szar dolog szalé :( -
#6166 nézzél bleachet és Gundam Seed destiny-t:) lesz mit várni:D -
#6165 johetne mar valami uj anime... -
#6164 Az első sorozaté?? az nagyon jó:) -
Bleach 186 kint van.
egy kis Spoiler kérdés:
Ki azaz Ishin?? ő az aki a temetőben volt Ichigoval és Rukiával mikor kiderült mi történt Ichi anyjával? -
#6162 az introban nekem csak az elso par mondat tetszett de az valami iszonyat. utanna a zene mar annyira nem...
ami eddig teljesen bejott az az stand alone complex introja.. a uber:) -
Prof William #6161 Menjünk kövezni. -
#6160 Jagi:
Berserk vol30 stb -
#6159 merjed leszólni! :D
jehova nevében nyílvános kövezének vetnénk alá! -
Prof William #6158 Wow most néztwem meg az Eva első részét!
Szerelmes vagyok az intrójába!
Még nem láttam olyat, hogy ennyi infót zsúfoltak, egy rövid bevezetőbe! ÉS a zene! Az is ott van. Sirek kockáról kockára végignéztem az intrót, és rengeteg dolog van benne! Kilehet az a szemüveges alak? Meg a másik olyan X-men szemüveges? Meg az a kis embrió? Meg az a gyíklény szerű izé, aminek beültetések lógnak ki a fejéből? Meg a Terror Field?
(Meg ne mondjátok! Csak költői kérdés volt! )
A NERV jel meg.... kúúúúl!
Szerintem szeretni fogom ezt a sorozatot. -
#6157 -
#6156 28. kötetnél tartok a 30ból. :)
olvasnám egész nap, csak nem volt rá annyi időm, amúgy minden szabad időmet a manga veszi most el. ^_^
Jagi:
nekem 258-ig van. Ha akarod akkor felrakom valamikor FTP-re. -
#6155 :DDDD
És mint tudjuk, én is egy türelmetlen ember vagyok! :D -
#6154 hidd el a manga ugy beszippant, hogy észre sem veszed és egy nap alatt végigolvasod:) velem is így volt:)