72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Sokmindent nem láttam még és még mennyi mindent kell! :D Kevés a 24 óra, ez van. -
Elsőszámú kedvenc! ;) -
Ami még nagyon tetszett az a boogiepop Phantom ha már lélektani filmet keresünk:) -
igen és AMRAMMAL szerelt Eurofighterek is kellenek minden esetre. -
Prof William #6207 Ezt poénnak szántam...
Puck tényleg ász! -
Prof William #6206 Kérd meg Mait és Mikotot. Ez az ő reszortjuk.
De a biztonság kedvéért hívd el Gattsot és az aktuális Gantz csapatot is.
Az ENSZ pedig áljon készenlétben vagy egy tucat N2 aknával. Sosem lehet tudni... -
Ismerem a Kenshint:)
-
Meg érdekelne A You're Under Arrest, csak van egy kis katyvasz a fejemben.
1. qva hosszu
2 legalább van hozzá angol felirat? -
Berserk SPOILER AKI NEM LÁTTA AZ ANIME-T NE OLVASSA
Nem Caska-t nem megerőszakolni akarják, hanem megölni hisz ő is griffith áldozatának a része. Akárcsak Gutts. Farneze pedig nem perverz hanem meghasonult önmagával teljesen a keresztes háborúk során és keresi a saját útját. de a legászabb akkor is Puck amikor Yoda alakban magyaráz:D -
kössz, megnézem! -
:DDDD Bazz, ez eddig nem jutott eszembe! Ebben az esetben el kell pusztítani!
De mivel? Gundammal? Vektorokkal? Gatts kardjával? Tudom már! Fölhívjuk a Zsótót!
:DDD -
A patlabor nagyon jó kis krimi, de szerintem csak az első rész igazan komoly a második elég bóvli sztoriban. Ha szereted a krimiket (tehát a gondolkodos sejtetúős krimit a 80-as évekből és nem a mostani kriminek csúfolt vérthrillereket) Akkor tetszeni fog.. és az animáció minősége szerintem elsőrangú. -
Prof William #6199 Szegény Casca brandja valszeg az őt megerőszakolni akaró alakokat vonza. :)
Amúgy kár érte. Az egyik kedvenc karakterem, volt amíg... hát igen...
Farneze se rossz. Az angyali külső alatt végtelenül perverz. De legalább tudja magáról és kűzd ellne.
Más.
A MAI-HIMET nézve egy borzalmas gondolatom támadt... Mi van ha a ördög által megszált Ferike is Hime? Csak őt Kord Koukoyo(bocs ha rosszul írtam) szálta meg? És A childje pedig nem más mint a SZARVASEMBER!
FÉLEK!!!! -
:DDDD
a szokásos. De a sorozatban is van egy-két gyanús jelenet, milyen lehet a Director's cut?
-
És as Patlabor? -
nem azt mondtam, hogy nem jó, csak nekem túl hosszúnak tűnt. :)
de aztán 1 bleach, naruto és gantz után már csak közepesnek tűnik a hosszúsága. tartalomban, történetben pedig a legjobb nálam :)
ami viszont egy picit nem tetszett benne, az a sok "értelmetlen" szex jelenet volt. gondolok arra, ha nők és szörnyek voltak 1 helyen akkor ott tuti megerőszakoltak valakit :D
de aztán a manga végére már teljesen hozzászoktam... :)
Bleach:
manga maraton van az oldalon a sok elmaradásuk miatt :D -
via_mala / Vagabond
Ez a manga nekem is megtetszett, szal asszem én is nekiállok.
Amúgy jelenleg a project a 19. kötetnél jár.
Ezen a linken az oldal legalján van a Vagabond, ott pedig a View Relases-re kell kattintani. Oszt lehet töltögetni. :)
Tipp: Ha egy manga elfogy, de még nincs vége, akkor érdemes felkeresni azoknak a fordítóknak az oldalát akik az utoló fejezeteket fordították.
(Berserknél is ezt tettem és most a Vagabondnál is) -
megnézheted a Macrossokat is abba sem halsz bele.. pláne a plusba és a Zero-ba azok nagyon ütősre sikerültek... -
Én látom rosszul vagy minden nap új Bleach?:D -
:D:D:D:D
És nem hitt nekem, hogy a berserk iz dö best:D
SPOILER:
Ugye hogy kifordul az általunk ismert világkép? és menniyre máshogy fogalmazza meg, hogy ki a jó és ki a gonosz... -
új bleach manga (ch187) @ bleach7.com
SPOILER:
Isshin nagyon durva!
-
rotos=robotos -
Ha jót akarsz látni nézd meg a
2 kensin ovát a
GITS-t (a sorozatot(kat) is, ha nagyon ráérsz,
ecchi féle a Love Hina, (itt a chobbits még, de azt már láttad)
az NGE a Berserk alap, bár azt most néztem meg nem rég
Ja ha, valami komolyabbat akarsz S.E Lain (Topik Banner) :D
ÉS amire EDDIG (amíg nem néztem meg) azt hittem hogy "klisés baromság" A "rotos animok közül a Gundam Seed, Seed Destiny.
ezek az ÖRÖK kedvenceim (és a lista bővül) pl. Berserk manga (ez más egy kicsit) -
Mi a baj a Gundammal? -
Kaileena:
Rurouni Kenshin, Berserk, Fullmetal Alchemist, Cowboy Bebop, GUNDAM Seed, NGE, Trigun, és még estig sorolhatnám... :)
Jagi:
Szívesen!
via_mala:
Neked is szívesen, a címet felírtam, dolgozok rajta. ^_^
És igen, a Berserk nagyon addiktív, eddig ez a kedvenc mangám.
Puck és Ishidoro rulz! :D -
a sailor mottn nem szeretem.És igen a chobits meg a Noir...láttad már a Noirt,csak mert az brutállis..de ezek az ugrálló robotok..és az Inyuashais véres csak a maygarok kivágják:P
És a Ranma meg paródia és oskat mesztelenkednek benne.D -
A berserkkel én is így vagyok. :D -
Azért ez egy kissé túlzás.
Pl. A Chobits és a Noir egyáltalán nem a legalja. És ahogy nézem a One Piece sem.

Sadun Tryst/Domochevsky: Domo arigato!
Köszi a Berserk manga részeket! Csodálkoztam is, hogy te mint nagyétvágyú mangafogyasztó még pont a Berserk-et nem faltad be. Én anno az anime megnézése után kaptam rá, és meg kell hagyni: addiktív.
És akkor egy kérdés: nem tudnád a Vagabond Vol11 és a többi köteteit is mexerezni? Az első 10 kötet után nagyon hiányzik a folytatás.
-
Nekem most ez: :)
-
most erre mit mondjak?? szamomra ezek az cimek mind az anime-k LEGALJA!!! egyiketse nezem.. es nem is birom oket nezni... a sailor moon-t kihagytad:)
Szerk: nah elolvastam ujra.. vannak ott komolyabbak is.. de az ilyen inuyasha. dragon ball, yu gi oh..... azokat nem szeressem.. -
mik a kedvenc animéitek?
Nekem Hanyou Inuyasha,Kamikaze kaitou Jeanne,Dragon Ball Z,Ranma Nibunoichi,Chobits,One Piece,Noir,Arjuna,Yu-Gi-Oh! Pharao's memories és még sorolhatnámXD
6éves korom óta eajzolom az anime stilust és már Profi3 szinten avgyok!A nővérem emg Mangaka lesz....és már van néemt rajongótábora:D -
ezt még mindíg irják? -
Azt pont nem láttam. Nem azt mondom,hogy mind jó, de a legtöbbje tetszik. -
Köszííííííííí! 

-
:) necsinaldmar:) -
samurai champloonak több része is van? én csak egy, 26 részes sorozatról tudok
(aminek még mindig nem tudtam megnézni az utolsó részét
)
-
SPOILER
úgy tűnik sokaknak nem tetszett a régi rendszer :)
bár ezt nem is tudom de ki(asszem Byakuya) megmondta, h Ichigo nem a kapitányok és az emberek ellen harcol, hanem maga Soul Society és a törvényei ellen.
(ezt nem hagyhattam ki xD) -
sajna letolteni nem tudom rendesen mert csak egy resze van fent a sorozatnak... torrentezni nem akarok.. a tv ben mindig megy de mindig lemaradok vagy mas dolgom van.. -
nezd meg samurai champloot:) -
SPOILEr------------
mivan tömeges exile volt Soul Society-ből?:D