72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #6073 Ó, hogy az anyjukat azt +%//!!=!!
Tehát az, hogy politika folyik éjjel-nappal a tévéből, az frankó, hogy szappanoperákban buzdítanak a megcsalásra elfogadható, de az nem, hogy egy fantázia szülte , nem is ebben a világban létező élőlény levág egy-két rosszat!!
A világnézet itt Európának ezen szegletében iszonyatosan egysíkú, és nagyon képmutató is egyben! -
#6072 FAQ -
#6071 usteam.uw.hu -nak van vmi új címe, vagy ez halott dolog? -
#6070 az ott vágott :) -
#6069 ez van.
de már kezdem azt hinni, h szervezet van Mo.-n, akik figyelik az ilyen műsorokat, h mit tiltsanak be...
no de én is csak azt tudom mondani, a sok "kultúrális műsör", mint győzike, vagy mónika és balázs só menjen a tévében ahol másról sem megy a duma, h mekkora fasz a másik, illetve, h melyik cigánynak mi a baja.
és akkor még a valóságsokkról még nem is beszéltünk...
(remélem nem is fogunk) -
#6068 na ja, pénteken kifejtettem a véleményem én is (meg azóta még párszor) az alant látható cikk fórumában; ez az egész annyira szánalmas...12-es karika, vágva volt, de ha egy csepp vér folyik benne, attól rángógörcsöt kapnak a kis tizenháromévesek, persze. mónikasótól, a híradókban lévő `felrobbant, megcsonkolták, kibelezték` stb hírektől neeeem...legyél jó fogyasztó, nézd a cukormázzal lekent sz@rt, és ha valami értelmeset látsz, akkor riaszd az ortt-t, garantált a beszűntetés. -
#6067 Tudjuk a nevét, hogy hol lakik és elmagyarázom neki hogy mi is az az "antiszociális, destruktív és erőszakos" viselkedés!
Ha nem tetszik neki ne nézze és főleg ne verje a nyálát mások kárán az inu elmegy, de nem a kedvencem, de ami egy kicsit is ismert lett azért mindíg pofáztak.
ráadásul ez mind mágott volt :P
Annyukat! -
#6066 http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=1&cid=100480 -
Gábor #6065 Ezzel én is így vagyok.
Nem akarná vki bekopizni esetleg? -
Cat #6064 rájöttem
ennyire nem érdekel -
#6063 reggelned kell, hogy elolvasd... -
Cat #6062 nem lehet elolvasni -
#6061 hát akkor hajrá :) -
Gábor #6060 Nincs regem :) -
#6059 torrentről qva szarul jön van vmilyen link? Vagy próbálkozzak vmi MÁSSAL? -
#6058 tegnap elott neztem meg, sztem nem akkora szam, az autos jelenetek elegge pocsekok (nem tudom hogy a mangaban is olyan egysiku volt-e), a kozonseg meg azert nezi meg mert televen nyomva sztarokkal.
Jay Chow ujonc letere sztem nem volt rossz, nem ertem mert huzzak le sokan.
Egyszer nezheto, de nem vmi nagy szam. -
alias ffx #6057 Anyukáját! Mondjuk a Győzike show-t miért nem jelenti fel senki? -
#6056 kicsit pontosabban a hír. -
Gábor #6055 Egy pontos helyzetleírással lehet hozzá tudnánk szólni ;) -
Prof William #6054 Nagyon kira hogy néhány magával nem bíró manusz minig feljelenget mindent.
Állítólag egy muksó miatt van most a vizsgálat az Inu-val szemben.
Nem úgy lenne normális, hogy mondjuk várnának egy kicsit és ha ebből a tízmilliós országból, még mondjuk 20-an feljelentenek, akkor már lehet valami oka. De így, hogy 1-ember? Akkor visszavágok! Én meg feljelentem a Barátok köztet! Rettegjetek! :) -
#6053 vááá!
most olvastam 1 hírt, az új initial d film olyan népszerű hong kong-ban, h többen nézték eddig meg, mint a star wars 3-at -
#6052 hm.
most, h újranéztem a Berserket, és egyre többet töröm a fejem a zenéken, rájöttem, h a Berserk endig songja nagyon jó! :)
csak a baj vele az, h csak az utolsó rész végén hallható...
(legalábbis az anime-mx változat olyan)
de! nagyon ügyes voltam és beszereztem emule-al. (4 nap volt míg leért)
szal ha valakinek kell, csak szóljon :) -
Gábor #6051 Az új OP botrány :( -
Gábor #6050 [URL=http://www.baka-updates.com/groups.php?title=Cellphone^2]Destiny 38[/URL] -
#6049 tegnap elott vettem meg DVDn :D (Kinaban :P) -
#6048 hja meg az a baj hogy tajvani a cucc es nem japan:( -
#6047 kijott az INITIAL D film!!:) most szedtem le.. az egyetlen baj hogy termeszetesen meg nincs felirat... en meg lusta vagyok ennyit forditani:)))
hehehe
-
#6046 tudom. a volume-t én kötetnek hívom :)
1ébként minden kész. a hype is megy az oldalon. ;) -
#6045 még nem az első volume csak az első chapter:D -
#6044 kicsit átneveztem a fájt, pill és letöltöm, majd beleírom a formaságokat, aztán kiteszem az olalra, majd meadom a mod jofogak az oldalon :) -
#6043 meg is érkezett a chapterre az egész lehet linkelni majd tölteni:) -
#6042 és IGEN kész az első chapter!!!!!
betömörítem és töltöm felfelé addig megézem a 39-es részt a lunartól:) -
Gábor #6041 -
#6040 amúgy innen tudod majd mindig leszedni a legújabb Gantz részeket. -
#6039 telitalálat.
és a legnagyobb gond az most az, hogy az egyetlen fordító csapat viszont nem iseti el a dolgát.
már 4, vagy ha nem több résszel el van maradva. utoljára június 13. volt kiadva új rész. de azzal is egy héttel később jöttek ki... -
#6038 Haibane Renmei:
Végre sikerült nekiveselkednem, és nagyon tetszett. Valahogy nagyon megfogtak az események ahogy a haibanek az életük élik, ahogy a múltjukról van szó, vagy ahogy a végzetük beteljesedik. Ahogy a Rakka szárnyai kinőttek, az volt még fantasztikus....
A történet is igen jó, és jól kidolgozott, úgyértem összeáll az egész. Bár tény hogy egyáltalán nincs olyan nyomasztó mint a LAIN (Hamár ABe művekről beszélünk. Hallottam a Texhnolyze is elég nyomasztó egy sorozatt, szal kicsit félek megnézni), ennek végülis boldog vége van, Reki végül megbocsátást nyert szal...
Tulajdonképpen egy fél nap alatt kivégeztem. Megjegyzem a magyar feliratot senkinek nem ajánlom. Én már az 1. résznél elhatároztam, hogy ezt kidobom a francba mert nagyonsokminden nincs benne rendesen lefordítva, szal aki tud angolul az inkább angolul nézze... -
Gábor #6037 Egyelőre csak a mangát kezdetem szedni. Viszont akkor hanyagolom majd az animet.
Az, hogy most 205 rész van azt jelenti, hogy még írják? -
#6036 a sztori nagyon beteg, de hosszú és élveztes. én az egész mangát (akkoriban 184 fejezet), durván 1 nap alatt olvastam el. (most 205 rész van, 201ig fordítva)
szóval ha valaki elmerül benne, akkor nem bírja abbahagyni. :)
viszont ha jót akarzs magadnak, akkor az animét ne nézd meg, mert szar. a sorozat vége nagy csalódás.
szóval. ha a mangát sikerül megszeretned, akkor függő leszel. :)
mert ezt a sorozatot vagy imádod, vagy utálod. pont olyan, mint az FF játékok ^^
MINDENKNIEK:
bleach anime ep39 @ animesuki.com
(igaz csak bleach-society-s) -
Gábor #6035 Elkezdtem olvasni a Gantzot!
Csak én érzem úgy, hogy egy kicsit beteg a sztori? Igaz, még csak az ötödik fejezetnél tartok. -
#6034 faja. már várom :)
remélem arra a feltöltésem is magjavul rendesen...
(itt a gépemen 2 kész Gantz fejezet, de nem tudom feltölteni xD)