72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Gábor
    Ó, hogy az anyjukat azt +%//!!=!!
    Tehát az, hogy politika folyik éjjel-nappal a tévéből, az frankó, hogy szappanoperákban buzdítanak a megcsalásra elfogadható, de az nem, hogy egy fantázia szülte , nem is ebben a világban létező élőlény levág egy-két rosszat!!
    A világnézet itt Európának ezen szegletében iszonyatosan egysíkú, és nagyon képmutató is egyben!
  • musha
    FAQ
  • Mike
    usteam.uw.hu -nak van vmi új címe, vagy ez halott dolog?
  • Jagi
    az ott vágott :)
  • Sadun Tryst
    ez van.
    de már kezdem azt hinni, h szervezet van Mo.-n, akik figyelik az ilyen műsorokat, h mit tiltsanak be...

no de én is csak azt tudom mondani, a sok "kultúrális műsör", mint győzike, vagy mónika és balázs só menjen a tévében ahol másról sem megy a duma, h mekkora fasz a másik, illetve, h melyik cigánynak mi a baja.
    és akkor még a valóságsokkról még nem is beszéltünk...
    (remélem nem is fogunk)
  • musha
    na ja, pénteken kifejtettem a véleményem én is (meg azóta még párszor) az alant látható cikk fórumában; ez az egész annyira szánalmas...12-es karika, vágva volt, de ha egy csepp vér folyik benne, attól rángógörcsöt kapnak a kis tizenháromévesek, persze. mónikasótól, a híradókban lévő `felrobbant, megcsonkolták, kibelezték` stb hírektől neeeem...legyél jó fogyasztó, nézd a cukormázzal lekent sz@rt, és ha valami értelmeset látsz, akkor riaszd az ortt-t, garantált a beszűntetés.
  • Jagi
    Tudjuk a nevét, hogy hol lakik és elmagyarázom neki hogy mi is az az "antiszociális, destruktív és erőszakos" viselkedés!

Ha nem tetszik neki ne nézze és főleg ne verje a nyálát mások kárán az inu elmegy, de nem a kedvencem, de ami egy kicsit is ismert lett azért mindíg pofáztak.
    ráadásul ez mind mágott volt :P

Annyukat!
  • Sadun Tryst
    http://www.delmagyar.hu/cikk.php?id=1&cid=100480
  • Gábor
    Ezzel én is így vagyok.

Nem akarná vki bekopizni esetleg?
  • Cat #6064
    rájöttem
    ennyire nem érdekel
  • Bucser
    reggelned kell, hogy elolvasd...
  • Cat #6062
    nem lehet elolvasni
  • Sadun Tryst
    hát akkor hajrá :)
  • Gábor
    Nincs regem :)
  • Jagi
    torrentről qva szarul jön van vmilyen link? Vagy próbálkozzak vmi MÁSSAL?
  • Iori
    tegnap elott neztem meg, sztem nem akkora szam, az autos jelenetek elegge pocsekok (nem tudom hogy a mangaban is olyan egysiku volt-e), a kozonseg meg azert nezi meg mert televen nyomva sztarokkal.

Jay Chow ujonc letere sztem nem volt rossz, nem ertem mert huzzak le sokan.

Egyszer nezheto, de nem vmi nagy szam.
  • alias ffx
    Anyukáját! Mondjuk a Győzike show-t miért nem jelenti fel senki?
  • Sadun Tryst
    kicsit pontosabban a hír.
  • Gábor
    Egy pontos helyzetleírással lehet hozzá tudnánk szólni ;)
  • Prof William
    Nagyon kira hogy néhány magával nem bíró manusz minig feljelenget mindent.
    Állítólag egy muksó miatt van most a vizsgálat az Inu-val szemben.

Nem úgy lenne normális, hogy mondjuk várnának egy kicsit és ha ebből a tízmilliós országból, még mondjuk 20-an feljelentenek, akkor már lehet valami oka. De így, hogy 1-ember? Akkor visszavágok! Én meg feljelentem a Barátok köztet! Rettegjetek! :)
  • Sadun Tryst
    vááá!
    most olvastam 1 hírt, az új initial d film olyan népszerű hong kong-ban, h többen nézték eddig meg, mint a star wars 3-at
  • Sadun Tryst
    hm.
    most, h újranéztem a Berserket, és egyre többet töröm a fejem a zenéken, rájöttem, h a Berserk endig songja nagyon jó! :)
    csak a baj vele az, h csak az utolsó rész végén hallható...
    (legalábbis az anime-mx változat olyan)

de! nagyon ügyes voltam és beszereztem emule-al. (4 nap volt míg leért)
    szal ha valakinek kell, csak szóljon :)
  • Gábor
    Az új OP botrány :(
  • Gábor
    [URL=http://www.baka-updates.com/groups.php?title=Cellphone^2]Destiny 38[/URL]
  • Iori
    tegnap elott vettem meg DVDn :D (Kinaban :P)
  • CSOCSO
    hja meg az a baj hogy tajvani a cucc es nem japan:(
  • CSOCSO
    kijott az INITIAL D film!!:) most szedtem le.. az egyetlen baj hogy termeszetesen meg nincs felirat... en meg lusta vagyok ennyit forditani:)))
    hehehe

• Sadun Tryst
    tudom. a volume-t én kötetnek hívom :)
    1ébként minden kész. a hype is megy az oldalon. ;)
  • Bucser
    még nem az első volume csak az első chapter:D
  • Sadun Tryst
    kicsit átneveztem a fájt, pill és letöltöm, majd beleírom a formaságokat, aztán kiteszem az olalra, majd meadom a mod jofogak az oldalon :)
  • Bucser
    meg is érkezett a chapterre az egész lehet linkelni majd tölteni:)
  • Bucser
    és IGEN kész az első chapter!!!!!

betömörítem és töltöm felfelé addig megézem a 39-es részt a lunartól:)
  • Gábor
  • Sadun Tryst
    amúgy innen tudod majd mindig leszedni a legújabb Gantz részeket.
  • Sadun Tryst
    telitalálat.
    és a legnagyobb gond az most az, hogy az egyetlen fordító csapat viszont nem iseti el a dolgát.
    már 4, vagy ha nem több résszel el van maradva. utoljára június 13. volt kiadva új rész. de azzal is egy héttel később jöttek ki...
  • Ottto
    Haibane Renmei:
    Végre sikerült nekiveselkednem, és nagyon tetszett. Valahogy nagyon megfogtak az események ahogy a haibanek az életük élik, ahogy a múltjukról van szó, vagy ahogy a végzetük beteljesedik. Ahogy a Rakka szárnyai kinőttek, az volt még fantasztikus....
    A történet is igen jó, és jól kidolgozott, úgyértem összeáll az egész. Bár tény hogy egyáltalán nincs olyan nyomasztó mint a LAIN (Hamár ABe művekről beszélünk. Hallottam a Texhnolyze is elég nyomasztó egy sorozatt, szal kicsit félek megnézni), ennek végülis boldog vége van, Reki végül megbocsátást nyert szal...
    Tulajdonképpen egy fél nap alatt kivégeztem. Megjegyzem a magyar feliratot senkinek nem ajánlom. Én már az 1. résznél elhatároztam, hogy ezt kidobom a francba mert nagyonsokminden nincs benne rendesen lefordítva, szal aki tud angolul az inkább angolul nézze...
  • Gábor
    Egyelőre csak a mangát kezdetem szedni. Viszont akkor hanyagolom majd az animet.
    Az, hogy most 205 rész van azt jelenti, hogy még írják?
  • Sadun Tryst
    a sztori nagyon beteg, de hosszú és élveztes. én az egész mangát (akkoriban 184 fejezet), durván 1 nap alatt olvastam el. (most 205 rész van, 201ig fordítva)
    szóval ha valaki elmerül benne, akkor nem bírja abbahagyni. :)
    viszont ha jót akarzs magadnak, akkor az animét ne nézd meg, mert szar. a sorozat vége nagy csalódás.
    szóval. ha a mangát sikerül megszeretned, akkor függő leszel. :)
    mert ezt a sorozatot vagy imádod, vagy utálod. pont olyan, mint az FF játékok ^^

MINDENKNIEK:
    bleach anime ep39 @ animesuki.com
    (igaz csak bleach-society-s)
  • Gábor
    Elkezdtem olvasni a Gantzot!
    Csak én érzem úgy, hogy egy kicsit beteg a sztori? Igaz, még csak az ötödik fejezetnél tartok.
  • Sadun Tryst
    faja. már várom :)
    remélem arra a feltöltésem is magjavul rendesen...
    (itt a gépemen 2 kész Gantz fejezet, de nem tudom feltölteni xD)