FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Az első 4 részes felvezető OVA, majd a további + 47 rész együtt egész tűrhető, és angol felirat is van hozzá. Néha kicsit monotonná válik, de nem súlyos, és van benne némi jellemfejlődés is. Sok benne a poén, de nagyon könnyed, semmi fan-service, gyerekek is simán megnézhetik. Sok benne az oktató jellegű motívum, ez néha kissé zavaró volt.
A You're Under Arrest movie viszont nekem nem tetszett, kevés humor, inkább akció.
Szerintem az első 4 részt nézd meg, aztán döntsd el, hogy tetszik-e.
Ennél jóval hosszabb (76 rész), de sokkal jobb a Hajime no Ippo, szerintem a legjobb sport-anime. Vagy a GTO, ami 43 részes, és könnyesre röhögheted magad rajta. Vagy a 95 részes Rurouni Kenshin sorozat, ami a 62. részig fantasztikusan jó, utána már nem annyira, bár vannak még jó pillanatai. Szóval az a 4+47 rész még nem is olyan hosszú.
Egyébként angol felirat mindig van, csak a magyar nem jellemző.