72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Csocso, ez nem a Füri-Küris csaj??? :DDD (Jézus az de egy idétlen anime :D)
  • Ottto
    Tudod, talán pont ez a baj. Mivel ez végülis "rajzfilm" úgy kezelik mint egy gyerekfilmet. Ebből következően a bolond szülő is úgy nézi mint gyerekfilm. Viszont azt hiszem mindenki tudja hogy sem a yugioh, sem az inuyasha nem az, ebből kifolyólag az átlagnál kicsit durvább, és a szülő felháborodik, és feljelentést tesz. És mivel "gyerekfilm" a felháborodása jogos! Na most ott a baj, hogy senki nem mondta senkinek, hogy ez nem az! Welcome in Hungary :(
  • Jagi
    Hiába írsz... a haver csak annyit ért el hogy 7 émél címét is letíltották, ebből 3-ról ment komolyabb(trágár)hangvételű. Anyukájukat!
  • Factor_007
    köszi
  • Bucser
    Sima Lodoss warral kezd (ez az OVA tulajdonképpen) aztán TV. A legend of Chrystania egy szar én bele sem kezdenék...(na jó mondjuk azt hogy egyáltalán nem méltó az eredeti sorozathoz!)
  • Factor_007
    Hi!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a Record of Lodoss War sorozatokat, milyen sorrendben nézzem? Mert van itt TV, sima lodoss wa, legend of Crystania, meg Legend of Crystania OAV.
    Előre is köszi
  • Gábor
    Megoldottam.
  • Gábor
    Nem tudtok a baka-updates-en kívül egy másik oldalt, ahol kigyűjtik a napi termést? Ugyanis az GSD ep42 linkje szar, nem tom letölteni a honlapjukról sem! :(
  • Adam5
    Nem tudja vki hogy neten van-e már angol feliratos Full Metal Alchemist mozi :S ? Vagy az ilyesmi általában csak azután kerül a netre hogy kiadták dvd-n pl kölcsönzőkbe?
  • Ottto
    höööööööö??
  • CSOCSO

nani yatten daaaaaa??
  • Sadun Tryst
    szvsz simán megtehetnéd. mert amilyen hülye ügyekkel basztatják az animéket, bármelyik főműsoridős filmet is be lehetne tiltani.
    erre a legjobb példa az első jugiós probléma.
    valami olyasmi volt, h túlságosan lenéző volt az egyik szereplő a másikkal vagy valami hasonló. ha azt mondom, h megkínoznak vagy megölnek valakit egy filmben hidegvérrel, az oké. és az még valósághű is, mivel élő szereplők játszák el. a jugióban még nem is élő szereplők harcolnak...
    szal ez az egész egy nagy vicc. komolyan mondom én már fontolgatom egy levél írását az ORTT-nek.
    (nem jugió miatt, hanem úgy az animék miatt)
  • Gábor
    Akkor azt hiszem hetente teszek feljelentést főműsoridős adások ellen, hátha felébred az ORTT!
  • Sadun Tryst
    szerintem az RTL már gondolkodik azon, h felhagy mindenféle animék vetítésén mert mindig csak megbüntetik őket érte :D
  • Gábor
    Rasszisták az ORTT-sek? Ma reggel láttam, hogy megint büntiben van az RTL, most a Yu Gi Oh -ért! Mintha mindent, ami japán üldöznének!
  • Bucser
    Kint van Lunar 43 és a Bleach 7 -től a 190-es chapter... (szerintem mindkettő kicsit összecsapott lett(bár lehet csak inkább a manga)
  • Ottto
    Haibane Renmei borító by me
  • Sadun Tryst
    van új bleach rész @ animesuki.com
  • Sadun Tryst
    mindenki amit nekem írt, ok vettem :)
    mikor visszaérek nyaralásról, megírok mindent. ;)
    (ez 2 hét múlva lesz)
  • Ottto
    Bazz ennyire látszik hogy este írtam? Sry mindenki
    Betűstílusról tudok, de az a baj hogy egyes betűkészletek nem tartalmazzák ezeket a karaktereket. Bár néha annyira beleolvadnak hogy első nézésre észre sem veszem.

Kössz hogy kijavítottál!
  • Gábor
    Ezt a X-re értettem egyébként :)
  • Gábor
    Istenien hangulatos nyitó dala van szvsz!
  • Gábor
    Én szokásommal ellentétben feladtam az első epizód után.
  • Bucser
    tudom el vagyok maradva de jövőhét végre meglesz csak a gond, hogy kecsóra készültem megszervezkedtem magam is meg szigorlatozoma hónap végén:( Csinálom ahogy tudom meg affinitásom van hozzá, csak néha nehéz kiférni az adott helyre:)
  • via_mala
    Én anno a 3. részig jutottam el benne, valóban érezni rajta némi Hellsing-es beütést, valamint részemről némi Texhnolyze-os világképet véltem benne felfedezni. Sajnos tovább nem láttam, az ismert ASVA ténykedés miatt. Ha a végére jutsz, akkor kérek majd egy kis értékelést, hogy érdemes lenne-e folytatni.

Tegnap este belelendültem az X-be, a 10-14. részeket néztem meg, nagyon intenzív volt. Végre egy jó, szomorú, drámai anime, kellemes ellenpont a párhuzamosan nézett Excel Saga-hoz, ami meg egy jó idióta humorral átitatott anime.
  • via_mala
    Ez a mondat nincs befejezve, ill. értelmetlen így:
    "Egy nap, miután Claus, és Ravey átvette egy sérült pilóta küldetését, hogy eljuttassanak egy különös lányt, nevezett Arvis Hamiltont egy légi csatahajóra, a Silvanara."

Szvsz így helyesebb lenne:
    "Egy nap Claus és Ravey átvették egy haldokló pilóta küldetését, hogy eljuttassanak egy különös lányt - név szerint Arvis Hamiltont - egy légi csatahajóra: a Silvanara."
    Vagy így:
    "Egy nap Claust és Raveyt egy haldokló pilóta megbízta azzal a küldetéssel, hogy juttassanak el egy különös lányt - név szerint Arvis Hamiltont - egy légi csatahajóra: a Silvanara."

Tényleg nem kötözködök, csak építő jellegű a kritika: az "ő" és "ű" betűk valami más font-készletből keveredtek oda, nagyon elütnek a többitől, pl. a "jószívű" szóban az utolsó sorban.
  • via_mala
    szabják a szabályokat!!!
  • Ottto
    Namég mára egy Last Exile DVD Borító és kész. Jóéjt :o
  • Ottto
    Gungravebe én is belekezdtem, de nem jutottam el a második részig....
    Annyira nem fogott meg
  • Sadun Tryst
    Bucser:
    köv. Bleach fejezet mikorra várható?
  • Sadun Tryst
    belekezdtem így nyaralás előtt a GunGrave animébe.
    eddig 2 részt láttam, és eddig tetszik.
    eddig kevés derült ki a történetből ami így elsőre kicsit sablonosnak tűnik, de az akció elsőrandú. :)
    így lehet 1 Hellsing-típusú animét üdvözölhetünk új versenyzőnk személyében.
    (még a fegyver és az öltözködés is hasonlít ^_^)
    kicsit lassan jön a kép, de jön :)
  • Ottto
    Cowboy Bebop DVDborító a honlapomon

00
    01
    02
  • Jagi
    Nem vitattam, csak lepődtem a méreten asztem úgy Giga körüli tömöritetten "oszt nem" :D
  • Sadun Tryst
    én animében ugyan ez a történet mennyiség hány DVD lenne? hm?
    10-12?
    szal a manga sokkal kisebb helyet foglal... :)
  • Jagi
    Akkor még nem írom ki...
  • Bucser
    igen nemrég jött ki az újabb 259-es chapter.
  • Jagi
    Háááá! A Berserk manga egy fél DVD!
    írják még amúgy?
  • Sadun Tryst
    én is már inkább mangákat olvasok, minthogysem animét nézzek.
    2 okból is.
    1, sokkal hosszabbak a történetek így tovább élvezhetem kedvenc sorozatom
    2, kisebb helyen tárolom az egészet :)
  • Jagi
    Úgy teszek. Az 5. fejezetet kezdem ma. :)
  • Prof William
    A Manga sztem ezerszer jobb mint az anime.

Egy jótanács. Az elejéről kezd olvasni mert dugig van olyan részekkel, ami a animeben nincs benne.