72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Csocso, ez nem a Füri-Küris csaj??? :DDD (Jézus az de egy idétlen anime :D) -
Tudod, talán pont ez a baj. Mivel ez végülis "rajzfilm" úgy kezelik mint egy gyerekfilmet. Ebből következően a bolond szülő is úgy nézi mint gyerekfilm. Viszont azt hiszem mindenki tudja hogy sem a yugioh, sem az inuyasha nem az, ebből kifolyólag az átlagnál kicsit durvább, és a szülő felháborodik, és feljelentést tesz. És mivel "gyerekfilm" a felháborodása jogos! Na most ott a baj, hogy senki nem mondta senkinek, hogy ez nem az! Welcome in Hungary :( -
Hiába írsz... a haver csak annyit ért el hogy 7 émél címét is letíltották, ebből 3-ról ment komolyabb(trágár)hangvételű. Anyukájukat! -
köszi -
Sima Lodoss warral kezd (ez az OVA tulajdonképpen) aztán TV. A legend of Chrystania egy szar én bele sem kezdenék...(na jó mondjuk azt hogy egyáltalán nem méltó az eredeti sorozathoz!) -
Hi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Record of Lodoss War sorozatokat, milyen sorrendben nézzem? Mert van itt TV, sima lodoss wa, legend of Crystania, meg Legend of Crystania OAV.
Előre is köszi -
Gábor #6405 Megoldottam. -
Gábor #6404 Nem tudtok a baka-updates-en kívül egy másik oldalt, ahol kigyűjtik a napi termést? Ugyanis az GSD ep42 linkje szar, nem tom letölteni a honlapjukról sem! :( -
Nem tudja vki hogy neten van-e már angol feliratos Full Metal Alchemist mozi :S ? Vagy az ilyesmi általában csak azután kerül a netre hogy kiadták dvd-n pl kölcsönzőkbe? -
höööööööö?? -
nani yatten daaaaaa?? -
szvsz simán megtehetnéd. mert amilyen hülye ügyekkel basztatják az animéket, bármelyik főműsoridős filmet is be lehetne tiltani.
erre a legjobb példa az első jugiós probléma.
valami olyasmi volt, h túlságosan lenéző volt az egyik szereplő a másikkal vagy valami hasonló. ha azt mondom, h megkínoznak vagy megölnek valakit egy filmben hidegvérrel, az oké. és az még valósághű is, mivel élő szereplők játszák el. a jugióban még nem is élő szereplők harcolnak...
szal ez az egész egy nagy vicc. komolyan mondom én már fontolgatom egy levél írását az ORTT-nek.
(nem jugió miatt, hanem úgy az animék miatt) -
Gábor #6399 Akkor azt hiszem hetente teszek feljelentést főműsoridős adások ellen, hátha felébred az ORTT! -
szerintem az RTL már gondolkodik azon, h felhagy mindenféle animék vetítésén mert mindig csak megbüntetik őket érte :D -
Gábor #6397 Rasszisták az ORTT-sek? Ma reggel láttam, hogy megint büntiben van az RTL, most a Yu Gi Oh -ért! Mintha mindent, ami japán üldöznének! -
Kint van Lunar 43 és a Bleach 7 -től a 190-es chapter... (szerintem mindkettő kicsit összecsapott lett(bár lehet csak inkább a manga) -
Haibane Renmei borító by me -
van új bleach rész @ animesuki.com -
mindenki amit nekem írt, ok vettem :)
mikor visszaérek nyaralásról, megírok mindent. ;)
(ez 2 hét múlva lesz) -
Bazz ennyire látszik hogy este írtam? Sry mindenki
Betűstílusról tudok, de az a baj hogy egyes betűkészletek nem tartalmazzák ezeket a karaktereket. Bár néha annyira beleolvadnak hogy első nézésre észre sem veszem.
Kössz hogy kijavítottál! -
Gábor #6391 Ezt a X-re értettem egyébként :) -
Gábor #6390 Istenien hangulatos nyitó dala van szvsz! -
Gábor #6389 Én szokásommal ellentétben feladtam az első epizód után. -
tudom el vagyok maradva de jövőhét végre meglesz csak a gond, hogy kecsóra készültem megszervezkedtem magam is meg szigorlatozoma hónap végén:( Csinálom ahogy tudom meg affinitásom van hozzá, csak néha nehéz kiférni az adott helyre:) -
Én anno a 3. részig jutottam el benne, valóban érezni rajta némi Hellsing-es beütést, valamint részemről némi Texhnolyze-os világképet véltem benne felfedezni. Sajnos tovább nem láttam, az ismert ASVA ténykedés miatt. Ha a végére jutsz, akkor kérek majd egy kis értékelést, hogy érdemes lenne-e folytatni.
Tegnap este belelendültem az X-be, a 10-14. részeket néztem meg, nagyon intenzív volt. Végre egy jó, szomorú, drámai anime, kellemes ellenpont a párhuzamosan nézett Excel Saga-hoz, ami meg egy jó idióta humorral átitatott anime. -
Ez a mondat nincs befejezve, ill. értelmetlen így:
"Egy nap, miután Claus, és Ravey átvette egy sérült pilóta küldetését, hogy eljuttassanak egy különös lányt, nevezett Arvis Hamiltont egy légi csatahajóra, a Silvanara."
Szvsz így helyesebb lenne:
"Egy nap Claus és Ravey átvették egy haldokló pilóta küldetését, hogy eljuttassanak egy különös lányt - név szerint Arvis Hamiltont - egy légi csatahajóra: a Silvanara."
Vagy így:
"Egy nap Claust és Raveyt egy haldokló pilóta megbízta azzal a küldetéssel, hogy juttassanak el egy különös lányt - név szerint Arvis Hamiltont - egy légi csatahajóra: a Silvanara."
Tényleg nem kötözködök, csak építő jellegű a kritika: az "ő" és "ű" betűk valami más font-készletből keveredtek oda, nagyon elütnek a többitől, pl. a "jószívű" szóban az utolsó sorban. -
szabják a szabályokat!!! -
Namég mára egy Last Exile DVD Borító és kész. Jóéjt :o -
Gungravebe én is belekezdtem, de nem jutottam el a második részig....
Annyira nem fogott meg -
Bucser:
köv. Bleach fejezet mikorra várható? -
belekezdtem így nyaralás előtt a GunGrave animébe.
eddig 2 részt láttam, és eddig tetszik.
eddig kevés derült ki a történetből ami így elsőre kicsit sablonosnak tűnik, de az akció elsőrandú. :)
így lehet 1 Hellsing-típusú animét üdvözölhetünk új versenyzőnk személyében.
(még a fegyver és az öltözködés is hasonlít ^_^)
kicsit lassan jön a kép, de jön :) -
Cowboy Bebop DVDborító a honlapomon
00
01
02 -
Nem vitattam, csak lepődtem a méreten asztem úgy Giga körüli tömöritetten "oszt nem" :D -
én animében ugyan ez a történet mennyiség hány DVD lenne? hm?
10-12?
szal a manga sokkal kisebb helyet foglal... :) -
Akkor még nem írom ki... -
igen nemrég jött ki az újabb 259-es chapter. -
Háááá! A Berserk manga egy fél DVD!
írják még amúgy? -
én is már inkább mangákat olvasok, minthogysem animét nézzek.
2 okból is.
1, sokkal hosszabbak a történetek így tovább élvezhetem kedvenc sorozatom
2, kisebb helyen tárolom az egészet :) -
Úgy teszek. Az 5. fejezetet kezdem ma. :) -
Prof William #6372 A Manga sztem ezerszer jobb mint az anime.
Egy jótanács. Az elejéről kezd olvasni mert dugig van olyan részekkel, ami a animeben nincs benne.