72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
valamit tudnak ezek... :) -
Mióta megnéztem a Berserket, azóta golyózom rajta, hogy miért ilyen a befejezése... 
Folytatása ugye nincs "marad" a manga, de basszus ém még annyi mindenre kíváncsi vagyok [tegnap megnézte megint az utolsó részt] -
nálam elég csiga, de kivárom, ha a télapó is hozza :P -
vááá!
pont most akartam beírni, h nem tud e valaki IZO letöltést! :D
thx! ^_^ -
Na... akinek esetleg kell az IZO... -
Nem tudom számomra a 7 szamuráj is nézhető volt) -
Pedig igen brutális... ajánlom,hogy hajtsál utána, sztem megéri. -
Már akinek... :) -
negatív -
Az Izo nincs meg neked?
Vagy bárkinek? -
Cat #6361 "The Magnificent Seven-t a Shichinin no samurai alapján csinálták"
tudom, attól még sokkal jobbnak tartom az amerikai verziót, az még több évtized után is nézhető, mig a hét szamuráj nem -
Anyám! Ne szórakozz már: a The Magnificent Seven-t a Shichinin no samurai alapján csinálták, tehát az eredeti a japánoké! Ez persze nem jelenti automatikusan azt, hogy jobb is lenne, de Kurosawa azért nem csinált rossz filmeket. ;) Azt, hogy FF és régi persze el kell fogadni, meg aztán a japán színjáték merőben eltér az amerikai/európai móditól. Ja igen, tényleg hosszú, és lassú, de ez is Kurosawa jellegzetesség, meg kell szokni, Toshiro Mifune pedig fenomenális.
Nálam 10/10-es a film.
Mellesleg megvan nekem (2 CD + magyar sub), de feltölteni nem tudok, esetleg BP-i szerencséseknek másolhatok belőle. Priviben lehet érdeklődni/"zaklatni". Vannak más Kurosawa filmjeim is: Yojimbo, Rashomon, Ikiru, ... -
Hát bazze.. hogy te csak a rajzok miatt nem tudsz belefogni egy igan jó sorozatba:(.... Kb olyan jó (ha nem jobb), mint a VanDread volt.... -
néztem róla képeket, de eddig a megrajzolás kicsit elriasztott :)
ez nekem már túl "animés" lett :D
majd a GunGrave után lehet letöltöm. -
Fogadjunk rá sem néztél még a SAbe Marionette-re?:) -
Most nézem újra a Full Metal Panic?! - Fumoffut és most is halálra röhögöm magam rajta! Szóval aki eddig nem látta, azonnal pótolja be! Igaz az első sorozat ismerete nem lenne rossz hozzá, de ha nem látta valaki az se baj. A poénok miatt mindenképpen érdemes megnézni. -
THX! :)
-
ez fasza élő torrent - le fogom törölni az én 1 cdmet és innen szedem le az egészet én is, úgy döntötte ma. :) -
Cat #6353 nekem nem jött be, tul lassu, tul régi, és a 7 mesterlövésszel össze sem hasonlítható
kicsit rétestészta, uncsi, meg az se tetszett hogy fekete-fehér
40 éve biztos remek film volt! -
Meg van a 7 samurai? Kellene nekem is! Az én torrentem meg sem mozdult(a fene vinné L)
találjunk már ki vmit légyszi [kiskutyanézés] -
hát. találtam torrenteket, de azok halottak. már 1 hete mennek minden nap, de eddig meg se moccantak.
szóval nekem is megvan az 1-10. kötet, és a 19. xD
de azóta is nagy erővel dolgozik a hiányzó fejezeteken.
+ valaki esetleg nem tud Blade of the Immortal 14. kötettől letöltést?
vagy itt tart jelenleg a manga? ehh. ez szörnyű. legalább 6-7 mangát olvasok most hetente/hónaponta... :(
(meg amin megint nagyot néztem IMDB-n, hogy a Seven Samurai filmben szerplő hősök vannak a Samurai 7 animében is. nekem legalábbis meglepetés volt, mert az előbbit még nem láttam, csak az 1es CD-je van meg
)
-
A Zatoichit meg is vettem, 1k a netpiacon. -
Az Oldboy koreai, sokkal "zűrösebb" a Zatoichi-nél, nekem az utóbbi sokkal jobban tetszett. Már csak azért is, mert az Oldboy-ban a főszereplő egy antihős, a Zatoichi-ben viszont egyértelműen pozitív szereplő.
Azonkívül az előbbiben a perverziós faktor is sokkal meredekebben tör az ég felé. -
Az Oldboy-t nem láttam, de a Zatoichi-t igen. Az Oldboy is Kitano film? -
Na igen, de ha beírod az imdb keresőbe: "Musashi", akkor még 1929-es fekete-fehér némafilmet is találhatsz. Nem meglepő módon népszerű figura a japánok között, 26 találatot kaptam az imdb-től.
Az a filmsorozat, amit te kiemeltél, 49 részes, epizódonként egy órás, és szinte kizárt, hogy valaha is vetítse valamelyik magyar TV, de ha mégis, akkor sürgősen értesítsetek, mert már 6 éve nem nézek TV-t, de ezért lehet, hogy hajlandó lennék leülni elé.
BTW: a Vagabond manga 11-... köteteit nem tudnád elérhetővé tenni valahogyan? -
Meg mit találtam...
Beszarás!
(Aki ismeri a Vagabond mangát, tudja, hogy miért mondom. :)) -
Igaz nem anime egyik se, de mindenképpen említést érdemelnek animés körökben. Így aki eddig nem látta ezt a két filmet, azonnal pótolja be, mert egyszerűen fantasztikusak!
A 2 film címe pedig:
OLDBOY és A szamuráj - Zatoichi. -
valaki lécci ajánljon nekem szamurájos animét/mangát.
ezek már voltak:
blade of the immortal
kenshin
samuari 7
samurai champloo
samurai deeper kyo
vagabond
-
Pemack #6343 sziasztok! a Slayerst le lehet valahonnan tötleni? ha igen akkor honnan? (magyar szinkronnal vagy csak magyar felirattal lehet megoldani? ) -
hát. eddig 3 karim volt
1 kevésbé ismert Tryst (bár voltam Black Dragonsos vele xD), aztán ott van most Yuffie, az első női rouge! jehhe! ezzel voltam Brotherhood of Night-os, de aztán mivel én nem szeretek minden nap woe-zni, ezért kiszállatam. és most is ezzel a karival nyomom. (jelenleg 61-es szintű, s azért ilyen gyenge, mert nem tápolom, csak cuccokat gyűjtök)
meg ma elkezdtem 1 merchantot Cibo néven. belőle blacksmith lesz, ha minden igaz az első női a szerveren :)
amúgy én is az 1/1/1 rate-et kedvelem, a másik szerveren 1 nagy szar, ott már minden 2. kari assa cross + ilyenek.
a ragna.hu-n meg még csak most készül az első. :) -
Igen szeptemberben keztem. Te milyen néven voltál? -
Jah én voltam/vagyok :) ami azt illeti a második assa mert Madav barátom pár nappa korábban lett :P. Jah azok az Adeptusos szép idők. -
te voltál zangor? első assa, adeptus legione, meg minden. gratz! :)
akkor te még az elsők között voltál aki elketdett játszani a gémmel.
(szeptember nem?)
mind1. az anime még mindig bornyalom. :)
na majd a 4. rész! xD -
excel saga után már nagyon kötelező :) -
Ragnarok játék:
Én ragna.hu-n csinaltam Assat (Zangor névre hallgat) és 78-as. Énnem bánom hogy kicsit a ratek mert nekem meg pont az volt furcsa amiko nagyobb ratesre mentem.
Ragnarok - The animation:
Nekem tetszett az egész :) -
Prof William #6336 Emberek megnéztem a Puni Puni Poemit!
Komment.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
De jó értelemben! -
Ragnarok játék:
Bucser:
A Ragnarok Online max 1000 főre van tervezve, mivel nagyon kicsi a világ.
És a szerver üressége annak köszönhető, hogy ez a szerver magyar only. :)
Ottto:
2 szerver van. Az egyik ahol te is játszottál (és én is játszok), az a jobbik. Mert a rate arány az eredeti, így tényleg küzdeni kell a jó cuccokért és magas szinttért. A másik (ne kérdezd a címét) a szarabbik. A rare az 5x-öse az eredetinek. 2 hónap alatt már 1 advenced 2nd jobos karit lehet csinálni, míg a ragnarok.hu-s szerveren az háromnegyed év minimum.
És hidd el, ahol kell lennie embernek, ott mindig van. :)
Ragnarok - The animation:
Ha nem lenne ENNYIRE másolva, akkor még elég élvezetes és jó lenne. Egyenlőre csak szenvedek vele... -
hát egy MMORPH kb 50-60-100 ezer emberre van tervezve:) Ne várjatok csodát egy 110- fős servertől:) én ezért nem is próbálom ki:) maradok az ingyenes Kaal Onlinenál.. -
Ja, ez az animere ment -
Azért szép lassan beindul az, csak végig az rpg játékot adja vissza....