72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Cat #6353 nekem nem jött be, tul lassu, tul régi, és a 7 mesterlövésszel össze sem hasonlítható
kicsit rétestészta, uncsi, meg az se tetszett hogy fekete-fehér
40 éve biztos remek film volt! -
#6352 Meg van a 7 samurai? Kellene nekem is! Az én torrentem meg sem mozdult(a fene vinné L)
találjunk már ki vmit légyszi [kiskutyanézés] -
#6351 hát. találtam torrenteket, de azok halottak. már 1 hete mennek minden nap, de eddig meg se moccantak.
szóval nekem is megvan az 1-10. kötet, és a 19. xD
de azóta is nagy erővel dolgozik a hiányzó fejezeteken.
+ valaki esetleg nem tud Blade of the Immortal 14. kötettől letöltést?
vagy itt tart jelenleg a manga? ehh. ez szörnyű. legalább 6-7 mangát olvasok most hetente/hónaponta... :(
(meg amin megint nagyot néztem IMDB-n, hogy a Seven Samurai filmben szerplő hősök vannak a Samurai 7 animében is. nekem legalábbis meglepetés volt, mert az előbbit még nem láttam, csak az 1es CD-je van meg ) -
#6350 A Zatoichit meg is vettem, 1k a netpiacon. -
#6349 Az Oldboy koreai, sokkal "zűrösebb" a Zatoichi-nél, nekem az utóbbi sokkal jobban tetszett. Már csak azért is, mert az Oldboy-ban a főszereplő egy antihős, a Zatoichi-ben viszont egyértelműen pozitív szereplő.
Azonkívül az előbbiben a perverziós faktor is sokkal meredekebben tör az ég felé. -
#6348 Az Oldboy-t nem láttam, de a Zatoichi-t igen. Az Oldboy is Kitano film? -
#6347 Na igen, de ha beírod az imdb keresőbe: "Musashi", akkor még 1929-es fekete-fehér némafilmet is találhatsz. Nem meglepő módon népszerű figura a japánok között, 26 találatot kaptam az imdb-től.
Az a filmsorozat, amit te kiemeltél, 49 részes, epizódonként egy órás, és szinte kizárt, hogy valaha is vetítse valamelyik magyar TV, de ha mégis, akkor sürgősen értesítsetek, mert már 6 éve nem nézek TV-t, de ezért lehet, hogy hajlandó lennék leülni elé.
BTW: a Vagabond manga 11-... köteteit nem tudnád elérhetővé tenni valahogyan? -
#6346 Meg mit találtam...
Beszarás!
(Aki ismeri a Vagabond mangát, tudja, hogy miért mondom. :)) -
#6345 Igaz nem anime egyik se, de mindenképpen említést érdemelnek animés körökben. Így aki eddig nem látta ezt a két filmet, azonnal pótolja be, mert egyszerűen fantasztikusak!
A 2 film címe pedig:
OLDBOY és A szamuráj - Zatoichi. -
#6344 valaki lécci ajánljon nekem szamurájos animét/mangát.
ezek már voltak:
blade of the immortal
kenshin
samuari 7
samurai champloo
samurai deeper kyo
vagabond
-
Pemack #6343 sziasztok! a Slayerst le lehet valahonnan tötleni? ha igen akkor honnan? (magyar szinkronnal vagy csak magyar felirattal lehet megoldani? ) -
#6342 hát. eddig 3 karim volt
1 kevésbé ismert Tryst (bár voltam Black Dragonsos vele xD), aztán ott van most Yuffie, az első női rouge! jehhe! ezzel voltam Brotherhood of Night-os, de aztán mivel én nem szeretek minden nap woe-zni, ezért kiszállatam. és most is ezzel a karival nyomom. (jelenleg 61-es szintű, s azért ilyen gyenge, mert nem tápolom, csak cuccokat gyűjtök)
meg ma elkezdtem 1 merchantot Cibo néven. belőle blacksmith lesz, ha minden igaz az első női a szerveren :)
amúgy én is az 1/1/1 rate-et kedvelem, a másik szerveren 1 nagy szar, ott már minden 2. kari assa cross + ilyenek.
a ragna.hu-n meg még csak most készül az első. :) -
#6341 Igen szeptemberben keztem. Te milyen néven voltál? -
#6340 Jah én voltam/vagyok :) ami azt illeti a második assa mert Madav barátom pár nappa korábban lett :P. Jah azok az Adeptusos szép idők. -
#6339 te voltál zangor? első assa, adeptus legione, meg minden. gratz! :)
akkor te még az elsők között voltál aki elketdett játszani a gémmel.
(szeptember nem?)
mind1. az anime még mindig bornyalom. :)
na majd a 4. rész! xD -
#6338 excel saga után már nagyon kötelező :) -
#6337 Ragnarok játék:
Én ragna.hu-n csinaltam Assat (Zangor névre hallgat) és 78-as. Énnem bánom hogy kicsit a ratek mert nekem meg pont az volt furcsa amiko nagyobb ratesre mentem.
Ragnarok - The animation:
Nekem tetszett az egész :) -
Prof William #6336 Emberek megnéztem a Puni Puni Poemit!
Komment.... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
De jó értelemben! -
#6335 Ragnarok játék:
Bucser:
A Ragnarok Online max 1000 főre van tervezve, mivel nagyon kicsi a világ.
És a szerver üressége annak köszönhető, hogy ez a szerver magyar only. :)
Ottto:
2 szerver van. Az egyik ahol te is játszottál (és én is játszok), az a jobbik. Mert a rate arány az eredeti, így tényleg küzdeni kell a jó cuccokért és magas szinttért. A másik (ne kérdezd a címét) a szarabbik. A rare az 5x-öse az eredetinek. 2 hónap alatt már 1 advenced 2nd jobos karit lehet csinálni, míg a ragnarok.hu-s szerveren az háromnegyed év minimum.
És hidd el, ahol kell lennie embernek, ott mindig van. :)
Ragnarok - The animation:
Ha nem lenne ENNYIRE másolva, akkor még elég élvezetes és jó lenne. Egyenlőre csak szenvedek vele... -
#6334 hát egy MMORPH kb 50-60-100 ezer emberre van tervezve:) Ne várjatok csodát egy 110- fős servertől:) én ezért nem is próbálom ki:) maradok az ingyenes Kaal Onlinenál.. -
#6333 Ja, ez az animere ment -
#6332 Azért szép lassan beindul az, csak végig az rpg játékot adja vissza.... -
#6331 Egyetlen szerver van az egész játékban! Igen, azon a szerveren vagyok/voltam ahol kb 100an szoktak lenni, de igen üresek voltak a városok.... -
#6330 azt sejtettem, hogy te szereted a sorozatot, én is nagy tisztelője vagyok Sesshoumaru Samának és azzal is egyetértek, hogy a hármas múví volt a legjobb, de látványban nagyon odatették magukat a négyesben.
jaj, remélem egyszer még befejezik a sorozatot (az animét) tisztességesen. -
#6329 Opsz, szóismétlés, sry. -
#6328 Én spec nagy Inu fan vagyok :)
Én spec 2X láttam a 4. moviet. Egyszer azután rögtön hogy felkerült a netre még minden fajta felirta nélkül aztán késöbb meg felirattal. Nagyon jó lett kidolgozásra effektekre is de történetben 3. movie nekem jobban tetszett. -
#6327 a jelek szerint itt nincs sok Yasha fan -
#6326 te is jáccasz a ragna.hu-n?
karid neve?
enyém yuffie (rouge) :)
(de nem mindig én nyomom vele, átlalában éjfél után haver van vele) -
Prof William #6325 Majd leszünk egyre többen.
Manapság már volt hogy 150-en is voltak.
Lassan nő a szám.
Csak reklámozni kéne hogy mindenki jöjjön oda. -
#6324 na. rosszul mondtam. ahol te játszhatsz, ott vannak kevesen max 40-50-en.
míg a ragnarok.hu szerevren átlagban fent vannak mindig 100-120-an.
még késő este is szoktak 60-an lenni.
és ez a szám pont jó. már így is iszonyat sok guild van (túl sok), és 1-2 helyen már sorba kell állni a szörnyekért...
anime:
az első rész szar volt, de azért nem adom fel, nemsokára jön a 2. xD -
#6323 Oda megyek. 100 ember tudod milyen kevés? Mek a városba, sehol senki. Egyedül a fővárosban van egy 10es tömeg kb. Nemkössz, ez nekem kevés :(
Anime: Ugyan nemis. Annyi hogy nagyon látszik hogy egy rpgből lett az ötlet, az anime ezt vissza is adja. Képzeld azt mintha néznéd ahogy valaki játszik.
Amúgy majd figyeld meg az sorozatban, ahogy a karakterek egyre erősebbek lesznek, és nagyobb hatalommal bírnak, úgy mennyire változnak meg ők maguk is! -
#6322 nem a szarabbik szerveren kéne játszani, ahol 1 hónap és maxolt karid van, hanem a ragnarok.hu-s szerveren. :)
ott átlagban 100-an vannak fent a szerveren, és 1/1/1 a rate.
szóval ha igazán élvezni akarod a játékot, akkor gyere oda.
az animét meg most kezdtem el. hááát. láttam már sokkal jobbat, de egyszeri megnézésre jó lesz :) -
#6321 Én nemsokat, mert se időm, meg alig van ember a serveren :C
De az anime nagyon jó -
#6320 Darab időm nincs mostanság.
Se cím a listámon. Ajálnjatok valami jót! Last Exile stílusút pl, vagy valami tipikus fantasyt (Scrapped princess, vagy Ragnarok stílusú) Ja és ne legyen hosszú, szal max 30 rész mert tényleg nincs sok időm :C -
#6319 akit érdekel, megjelent a 4-es InuYasha movie (a szokásos helyen fellelhető). vagy ez nem új infó? ^^ (tudom, Japánban már tavaly megjelent, de a fordítás csak mostanság). este betolom az arcomba. -
#6318 én egész eddig mangákat olvastam (Berserk, I''s, Blade of the Immortal), szal elvok.
most pedig jön a Ragnarok Animation.
ha már a játékkal ennyit játszok... ^_^ -
Gábor #6317 Csak döglik mindenki a melegtől. -
#6316 Nem, csak nem tok animot nézni :(, mert besz*rt a DVD meghajtogatóm. (elsején fizu szted mit fogok először venni? :))) ) Addig Berserk manga! -
#6315 Mindenki nyaral? -
Gábor #6314 Welcome back ;)