72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Ottto
    Egyetlen szerver van az egész játékban! Igen, azon a szerveren vagyok/voltam ahol kb 100an szoktak lenni, de igen üresek voltak a városok....
  • musha
    azt sejtettem, hogy te szereted a sorozatot, én is nagy tisztelője vagyok Sesshoumaru Samának és azzal is egyetértek, hogy a hármas múví volt a legjobb, de látványban nagyon odatették magukat a négyesben.
    jaj, remélem egyszer még befejezik a sorozatot (az animét) tisztességesen.
  • Adam5
    Opsz, szóismétlés, sry.
  • Adam5
    Én spec nagy Inu fan vagyok :)
    Én spec 2X láttam a 4. moviet. Egyszer azután rögtön hogy felkerült a netre még minden fajta felirta nélkül aztán késöbb meg felirattal. Nagyon jó lett kidolgozásra effektekre is de történetben 3. movie nekem jobban tetszett.
  • musha
    a jelek szerint itt nincs sok Yasha fan
  • Sadun Tryst
    te is jáccasz a ragna.hu-n?
    karid neve?
    enyém yuffie (rouge) :)
    (de nem mindig én nyomom vele, átlalában éjfél után haver van vele)
  • Prof William
    Majd leszünk egyre többen.
    Manapság már volt hogy 150-en is voltak.
    Lassan nő a szám.

Csak reklámozni kéne hogy mindenki jöjjön oda.
  • Sadun Tryst
    na. rosszul mondtam. ahol te játszhatsz, ott vannak kevesen max 40-50-en.
    míg a ragnarok.hu szerevren átlagban fent vannak mindig 100-120-an.
    még késő este is szoktak 60-an lenni.
    és ez a szám pont jó. már így is iszonyat sok guild van (túl sok), és 1-2 helyen már sorba kell állni a szörnyekért...

anime:
    az első rész szar volt, de azért nem adom fel, nemsokára jön a 2. xD
  • Ottto
    Oda megyek. 100 ember tudod milyen kevés? Mek a városba, sehol senki. Egyedül a fővárosban van egy 10es tömeg kb. Nemkössz, ez nekem kevés :(

Anime: Ugyan nemis. Annyi hogy nagyon látszik hogy egy rpgből lett az ötlet, az anime ezt vissza is adja. Képzeld azt mintha néznéd ahogy valaki játszik.
    Amúgy majd figyeld meg az sorozatban, ahogy a karakterek egyre erősebbek lesznek, és nagyobb hatalommal bírnak, úgy mennyire változnak meg ők maguk is!
  • Sadun Tryst
    nem a szarabbik szerveren kéne játszani, ahol 1 hónap és maxolt karid van, hanem a ragnarok.hu-s szerveren. :)
    ott átlagban 100-an vannak fent a szerveren, és 1/1/1 a rate.
    szóval ha igazán élvezni akarod a játékot, akkor gyere oda.

az animét meg most kezdtem el. hááát. láttam már sokkal jobbat, de egyszeri megnézésre jó lesz :)
  • Ottto
    Én nemsokat, mert se időm, meg alig van ember a serveren :C
    De az anime nagyon jó
  • Ottto
    Darab időm nincs mostanság.
    Se cím a listámon. Ajálnjatok valami jót! Last Exile stílusút pl, vagy valami tipikus fantasyt (Scrapped princess, vagy Ragnarok stílusú) Ja és ne legyen hosszú, szal max 30 rész mert tényleg nincs sok időm :C
  • musha
    akit érdekel, megjelent a 4-es InuYasha movie (a szokásos helyen fellelhető). vagy ez nem új infó? ^^ (tudom, Japánban már tavaly megjelent, de a fordítás csak mostanság). este betolom az arcomba.
  • Sadun Tryst
    én egész eddig mangákat olvastam (Berserk, I''s, Blade of the Immortal), szal elvok.
    most pedig jön a Ragnarok Animation.
    ha már a játékkal ennyit játszok... ^_^
  • Gábor
    Csak döglik mindenki a melegtől.
  • Jagi
    Nem, csak nem tok animot nézni :(, mert besz*rt a DVD meghajtogatóm. (elsején fizu szted mit fogok először venni? :))) ) Addig Berserk manga!
  • via_mala
    Mindenki nyaral?
  • Gábor
    Welcome back ;)
  • FFX
    i am back :D
  • Sadun Tryst
    30-at kb de sebaj :)

és ami fontosabb az az, h most olvastam el az I''s mangát.
    hát, nem pont ezt vártam tőle, azt hittem valami aranyos, nagyon poénos, helyzet manga lesz. de aztán nem. egy kimondottan érzelmes néhol elég vicces hárem manga lett belőle. de azért 1x mindenképpen érdemes elolvasni. :)

a másik manga amit most viszont elkezdtem az a Blade of the Immortal.
    elég fura volt nekem előszőr, mert hirtelen nem tudtam eldönteni, h melyik irányból kell olvasni az egészet. kivételesen ezt balról jobbra kell. (akárcsak a Blame! -et az elején)
    na mind1. nagyon fasza, akciódús, és érdekes történetvezetésű. igaz maga a történet nem túl eredeti (halhatatlan ember, aki a megváltásáért harcol, jobban mondva azért, h újra halandó lehessen).
    a harcokra visszatérve, azt mindenképpen meg kell említeni, hogy egy kicsit Ninja Scroll-szerűek, mert a fegyverek és harcstílusok közel sem a megszokottam. ahogy a karakaterek sem.
    természetesen a történet a szamurájok korában játszódik.
  • Bucser
    na csak 20 chaptert tévedtem
  • Sadun Tryst
    118. chapternél jár az anime :)
  • Bucser
    elvileg olyan 100 - 200 anime részt mondanak:)
  • Adam5
    na várj, akko nem értem egészen, úgy értetted hogy 200 anime részes lesz vagy 200 manga chapternek fog megfelelni az anime?
  • Bucser
    A mangaban most kezdődik az új saga 186. chapterben... Az anime most kb a 150. chapter körül járhat..
  • Adam5
    KKIIRÁÁLY!!!
    Nekem azt mondta vki hogy úgy tudja már csak pár rész van hátra és akko vége :((( O_o

De most hogy mondod 200 körül nagyon örülök :)
  • Bucser
    200 körül elvileg...
  • Adam5
    Ma értem be a Bleach-et és nagyon tetszik! Azt nem lehet tudni hogy kb hány részes lesz az anime?
  • Ottto
    Hadkérdezzek valamit. Miért kell minden animeben a legaranyosabb csajt agyonverni? Mégakkoris ha kishableány stílusban nyomja! Nemkóser hogy sosincs ott senki hogy megvédje vagy valami....
    (Most fejeztem be a Blue Submarine No.6-ot, ez a hatás)
  • Ottto
    Grave of the fireflies; The Cockpit; Barefoot Gen

Hát a Grave of the Firefliessel teljes mértékben meg voltam elégedve. Szép történet, hanulatos, minden. Bár meglepődtem mikor a civilként mutatta meg a háborút, de nagyon tetszett. Mindenesetre miután végignéztem, a nap hátralevő részében elég nyomott volt a kedvem...

A Cockpit is igen jó, bár három különböző történetet mond el. Bár az utolsó rész már nagyon elkomolytalankodták, de azt mondom hogy még bele is fért, mert még meg is lehet érteni. Mondjuk itt a minőségével volt gondom, nem is a kép, hanem a hang, hát az lehetett volna sokkal jobb is.

A Barefoot Gen, nem azt mondom hogy nem tetszett, de nagyon sok helyen volt hogy már a fejemet fogtam az egyes hülyeségektől. Bizonyos helyeken tényleg nagyon komolytalan, és elsietett. Egyik pillanatról a másikra történik meg minden. A másik a hangokkal, itt is gond volt. Inkább a tények azok amik megragadják az embert, a Hiroshimai katasztrófa tudata, és látványa, de ahogy előadják mindazt, az valahogy nem ragad meg. Lényeg a lényeg, ezt sokkal jobban is meg lehetett volna csinálni!
  • Gábor
    Fék rilísz! Ne töltsétek! Az első öt perc után anyázás megy a cellphone felé! :((
  • Sadun Tryst
    még 2 hónap min :)
  • Bucser
    na látom ennek is lassan vége lesz:) majd elkezdem leszedni:D
  • Gábor
    Seed Destiny ep 40
  • Gábor
    RahXephont se felejtsük ám ajánlani!
  • Gábor
    Inuyashat és Chobitsot nem leszólni! :)
  • Gábor
    Bassza meg, ezt nem kellett volna elolvassam! ;)

Egyébként visszatértem a száműzetésből, üdv mindenkinek! :D
  • Sadun Tryst
    micsoda pech! :D
  • alias ffx
    az emailnek meg van a jelszava, csak eddig outlook-ra volt beállítva most hogy reinstall volt nem tudom beállítani ( a kiszolgálókat), v-netes a cím. Jelszónak meg szinte már mindenhol ugyanazt használom csak ez volt a kivétel :)
  • Sadun Tryst
    az elég kellemetlen :)
    miért nem használsz csak 2 jelszavat?
    1 minden ilyen oldalhoz
    1 az e-mailnek