72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#6273 Oh my Goddes egy tundéri kis sorozat:) A Csöpögősebb érzelmesebb fajtából kacagtató sorozat:) ha megtetszik akkor javaslom majd a Saber Marionette sorozatokat is:) -
Prof William #6272 Ok.
Csak megéríntett a téma.
Ferike-Hime prodzsekt lezárva.
Most nézem az AH! my Godesst. Nem tudom milyen volt az eredeti de ez a 2005-ös sorozat tetszik. -
#6271 Szép csendben lelopakodott a Bleach 41-ik része itten ni torrentben -
#6270 Ezt szerintem abba kéne hagyni... -
Prof William #6269 Hmmm.... Szóval a szavasembernek lehet vulkántámadása.
Sztem Szarvasmber halálával Ördögűző Marikanéni válik semmivé. Esetleg a Montenbájk.
-
#6268 Sosem a rajzolást nézem elsősorban :) De tény hogy nekem is van egy ízlésem, szal szép grafikával minden hangulatosabb... -
#6267 hát a grave of the fireflies eseté egy idő után nem fog érdekelni a rajzolás mert leköt a sztori és az érzelmek.. mert azokból tele van ám rendesen a film.. szerintem szívszorító... -
#6266 Köszi a címeket, neked is Tryst. Talán ezzekkel megmentitek a hetem. Grave of the Firefliest nemtaláltam ftpn. Pedig ez a Miyazaki stílus bejön nekem. Torrent meg iszonyatlassú :C -
#6265 A Jin-Roh -hoz egy kis adalékinfo. -
#6264 Ennyit tudok én is csak:
Hadasi no Gen - Barefoot Gen
The Cockpit
Hotaru no haka - Grave of the Fireflies
A Jin Roh egy fiktív történet: mi lett volna Japánban, ha a II.VH-t nem Amerika, hanem a náci Németország ellen veszítette volna el. -
#6263 Grave of The fireflies:D -
#6262 akkor kérlek mondj 1 címet amiben tényleg 2.vh-s történet van, és nincs benne semmi "alternatív animés" dolog :) -
#6261 de akkor sincs sok köze a 2.VH-hoz:) -
#6260 az animék 99%-a alternatív :) -
#6259 a vulkánt! Az is tud "jönni" :DDD -
Prof William #6258 Volt mobil is. Azok mindig eltűntek a környéken.
De ha szarvasember meghal, akkor vajh kit visz magával a halálba? -
#6257 Mobiltelefon??? Ez nekem kimaradt. Nem inkám Móóntenbályk? -
#6256 ... -
#6255 tankos romantikus, szerintem:))) -
#6254 A jin Roh nem második világháborús, hanem alternatív univerzumos!!! -
#6253 Jin Roh - The wolf brigade -
#6252 II. világháborús animek?
Címeket, plz. Mind jöhet!!! -
#6251 kedves baratom.. olvasd ujra a hsz emet.. leirtam hogy vannak ott komolyabb nevek de az altalam felsorolt mesektol a hanyinger kerulget.. mondjuk ez is tulzas. .egyszeruen csak nem erdekel es nem is nezem azokat a sorozatokat -
#6250 he?:) ugy ertem hogy ahonnan tudm tolteni ott csak 16-26 ig van fent:( -
Prof William #6249 Ez mind szép de nem csak childje van hanem fegyvere is ugyebár...
Név: Ferike
Child: SZARVASEMBER
Fegyver: Mobiltelefon. -
#6248 hm? az egesz fenn van nem? marmint ha csak 26 resz van belole... -
#6247 hát engem eléggé letaglózott a GotF is bár én kevés ilyen stílusú animét nézek. az első Kenshin OVA toplista vezető nálam, de a sorozatnak csak az első kb. tizenöt részét láttam, azt is régen, úgyhogy ha majd befejeztem a GTO-t, akkor végignézem. -
#6246 Természetesen, sőt az alapjául szolgáló novella angolra fordított változatát is olvastam, kb. 20 oldal.
A héten egy másik hirosimai történetet szándékozok megnézni: Barefoot Gen.
Ez is valós élményeken alapszik, és a leírások alapján letaglózó. -
#6245 .hack//SIGN DVDborító a honlapomon
000
001
002 -
#6244 Grave of the Fireflies-t láttad? -
#6243 aha... -
#6242 Ja, bocs a Hina sorozat után (25 ep. asszem) még van egy Love Hina Again (3 ep) és úgy a speciálok. -
#6241 Ja, ő állt a pult mögött. ( Keitaro nagyija a Love Hina c. sorozatból, ha nem láttad nézd meg + christmas special + spring special)
Csak pár másodpercre látszik. -
#6240 Hina nagyi? -
#6239 Más: Jól láttam a Chobbis fürdős részében benne volt Hina nagyi? -
#6238 Oké, szedem! :) -
#6237 Kimerítő epizód gájd a Kenshin-hez.
Szpojleres infók a Kenshin-hez.
Egy kis fenszájt a Kenshin-hez.
Még egy fontos dolog, amiért a Kenshin sorozat nagy kedvencem: tele van EGYÉNISÉGekkel: Kenshin, Sanosuke, Shinomori Aoshi, Hiko Seijuro the 13th, Saitoh Hajime, és még sokan mások... (pl. a negatív oldalról a Juppongatana tagjai, főleg Yukyuzan Anji, a volt buddhista pap!)
Látni kell! -
#6236 "Ne a régiek lábnyomát kövesd, hanem keresd, amit ők kerestek.'"
Matsuo Basho (1644 - 1694)
NAEZMEKKORAIGAZSÁG! -
#6235 Szerintem én minden pontot megszegtem :) -
#6234 Azt észrevettem. :)
Ja a link:talán ez....
vagy ez.
Mindkettő érdekes (sztem)