72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
alias ffx #6291 No :)
csak elfelejtettem a jelszómat és nem tudom megnézni azt az emailcímet amire küldték

-
spoiler
samurai champloo ep 20-ban, a vak csajszi, mikor megprobalja megolni jint, akkor azt mondja, h Jin megolte Mariya Enshirou-t. az ki? Ja es igen, egyaltalan a vegen oke, hogy rajott h csak kihasznaljak, es ezert nem olte meg Mugent, de miert pont akkor allt le a keze, s hogy jott ra? Aki latta pls valaszoljon:) -
bannolták a régi nicked? 
(ugye ffx vagy, nem?) -
alias ffx #6288 nájsz szörprájzok tömkelege :) -
Bleach Spoiler---
gondolom visszafogta minden erejét (spirtual pressure), és csak úgy tett, mintha nem emlékezne semmire. :)
Isshin-ből kinézem
-
jaja az a mangában is nagyon ütős volt:D viszont hiányzik a Shiba gyilkosság története.... én sehol nem láttam a filmben pedig elvileg most kellett volna lennie mikor a kapitánynak mondja Byakuya, hogy "csak a kinézete hasonlít arra akire gondolsz".
Beach 187 Spoiler: gy dolgot nem értek., ha Ishin olyan baromi erős akkor az első észben hogyhogy majdnem kicsinálta a hollow és legfőképpen Rukia hogyan nem vette észre mikor kimosta az agyát, hogy ő egy Captain Class shinigami?? o.O -
Nem NEm ecchi mivel itt nincsennek hús vér nők egy olyanvilágot képzelj el ahol klónozott férfiak élnek egy kolonizált bolygón ugyanis egy programhiba folytán felrobbant a kolonizáló űrhajó csak az 6 üzemeltető férfi maradt életben mert őket kilőtték a mentőkabinnal. Az ő klónjaik uralkodnak és élnek a 6 államban amiből a bolygó áll. az emlékek generációról generációra öröklődnek. A lényeg hogy robotokkal próblják helyettesíteni a nőket. Ő a Marionette-k. a Saber Marionette-k pedig harci robotok mert ugye ahol ember van ott háború is van:) És egy halászfiú véletlenül aktívál egy marionette-t akinek a neve Lime és van egy nagyon különleges képessége... Érezni tud.. és innentől indul a sztori:) Szerintem borzalmasan aranyos és az ecchi szinte teljesen hiányzik belőle (nincs olyan mértékű poénkodás ezzel kapcsolatban mint a Mai himeben volt) Itt aki igazan Zavaró lehet az Hanatarou aki szerelmes főhősünkbe és történetesen homokos(ugyebár egy 300 éve pasikkal benépesült világban ez tök normális dolog):) viszont főhősünk nem igazan hajlik egynemű kapcsolatra:D -
vettem, h poénkodsz, de gondoltam azért jobban kifejtem a véleményem :) -
én icigo és rukia találkozásán röhögtem :)
shut up! you being rescued, so stop babbling! you should crouch in the corner, shiver in fear and scream: "help! help!"
ezen akkorát röhögtem!
-
Azt hittem egyértelmű volt, hogy csak poénkodtam. Egyébként nagyjából igazad van, viszont a Movie-hoz meg mindenképp ajánlott az OVA megnézése. Önmagában az OVA tényleg nem annyira jó, de a Movie-val ill. a Movie fényében már javul az értékelése. Tehát egyben kell megnézni: 5 rész OVA (~150 perc) + Movie (105 perc ), kb. két este alatt megvan.
Bucser:
Azt a Saber Marionett-et kicsit kifejtenéd? A "más jelleg" ecchi-t jelent? -
Gundam vs gundam zeta PS2-re! -
Megnéztem Bleach41-et:) Miért miét miért???? MIért kellet Youronichi chan-nak lila hajat festeni??? olyan dögös lett volna fekete vagy barna hajjal... amolyan spanyolos karakterisztikával.... De jó volt a beszólása:) Long time no see Byakuya Boy!:) -
nem tudom nekem pont megfelelt egy esti kikapcsolódásnak:) bár belldandy a pirulva táolbanéző szemeknél csinálhatott volna többet is:) Én éppen ezért szeretem a Saber MArionette-t. Nézzétek meg és megtudjátok miért:) más jelleg de a téma azonos:) főleg a második sorozat igen komoly és az OVA. -
nem pont erre gondoltam.
nem voltak benne nagy poénok, erőltetett volt a "szeretlek!" rész is.
összeségében lapos volt és unalmas. 1 love hina, midori no hibi vagy tenchi muyo! mérföldkövekkel jobb, mint a goddess ova.
sőt még a Rizelmine, I"s (manga) és az Ai Yori Aoshi is jobban tetszett. -
Hát igen, nincsenek benne bazi nagy karddal rohangászó manusok...

-
nekem az OVA nagyon nem tetszett... :(
a filmet nem láttam, a másik 2 sorozat pedig a rossz ova miatt nem nagyon vonz.
bár lehet ínséges időkben azér megnézem majd őket. :D -
Az Oh My Goddess! OAV aranyos volt, a rákövetkező Ah! My Goddess: The Movie pedig izgalmas, kerek történet lett, rátett méág egy lapáttal az OAV-ra. A TV sorozatot még nem láttam, de jókat mondanak róla. -
ZE volt a megoldás. Nincs szarvasember nincs MontemBályk! [tégyleg befejezi] :) -
Oh my Goddes egy tundéri kis sorozat:) A Csöpögősebb érzelmesebb fajtából kacagtató sorozat:) ha megtetszik akkor javaslom majd a Saber Marionette sorozatokat is:) -
Prof William #6272 Ok.
Csak megéríntett a téma.
Ferike-Hime prodzsekt lezárva.
Most nézem az AH! my Godesst. Nem tudom milyen volt az eredeti de ez a 2005-ös sorozat tetszik. -
Szép csendben lelopakodott a Bleach 41-ik része itten ni torrentben -
Ezt szerintem abba kéne hagyni... -
Prof William #6269 Hmmm.... Szóval a szavasembernek lehet vulkántámadása.
Sztem Szarvasmber halálával Ördögűző Marikanéni válik semmivé. Esetleg a Montenbájk.
-
Sosem a rajzolást nézem elsősorban :) De tény hogy nekem is van egy ízlésem, szal szép grafikával minden hangulatosabb... -
hát a grave of the fireflies eseté egy idő után nem fog érdekelni a rajzolás mert leköt a sztori és az érzelmek.. mert azokból tele van ám rendesen a film.. szerintem szívszorító... -
Köszi a címeket, neked is Tryst. Talán ezzekkel megmentitek a hetem. Grave of the Firefliest nemtaláltam ftpn. Pedig ez a Miyazaki stílus bejön nekem. Torrent meg iszonyatlassú :C -
A Jin-Roh -hoz egy kis adalékinfo. -
Ennyit tudok én is csak:
Hadasi no Gen - Barefoot Gen
The Cockpit
Hotaru no haka - Grave of the Fireflies
A Jin Roh egy fiktív történet: mi lett volna Japánban, ha a II.VH-t nem Amerika, hanem a náci Németország ellen veszítette volna el. -
Grave of The fireflies:D -
akkor kérlek mondj 1 címet amiben tényleg 2.vh-s történet van, és nincs benne semmi "alternatív animés" dolog :) -
de akkor sincs sok köze a 2.VH-hoz:) -
az animék 99%-a alternatív :) -
a vulkánt! Az is tud "jönni" :DDD -
Prof William #6258 Volt mobil is. Azok mindig eltűntek a környéken.
De ha szarvasember meghal, akkor vajh kit visz magával a halálba? -
Mobiltelefon??? Ez nekem kimaradt. Nem inkám Móóntenbályk? -
... -
tankos romantikus, szerintem:))) -
A jin Roh nem második világháborús, hanem alternatív univerzumos!!! -
Jin Roh - The wolf brigade -
II. világháborús animek? 
Címeket, plz. Mind jöhet!!!