72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Vagy pl nézd meg a Gundamek közül bármelyiket... ott em kimondott happy end van a végén mégis happy vagy hogy még ilyen jó az end:D -
berserk manga -
Nem, a heppy end az olyan mint pl a MaiHiMEben vagy a Hack Signben, azaz mindenki boldog, a gonosz végleg elpusztíttatott, senki nem halt meg (aki meghalt még azis visszajött). Na most vannak a lájtosabb végek, ahol bár győzött a jó, de mégsem mondhatod rá hogy tipikus heppy end, mert valami beüt....... -
Ő rendezte. -
Cat #6127 hm, tényleg nincs
határozottan emlékeztem hogy a watanabe nevet kimondják a főcim alatt
rákerestem googlen, az Shinichiro Watanabe :) -
Szerintem meg az anime ujra fogalmazza a happy endet. Az animében is gyakori a happy end csak más nézőpontból közeliti meg.
Pl szerintem az NGE vége happy end ;) -
Ez így igaz. Brutálisan karakteres arca van tipikus "gyilkos" :)
(amúgy egy végtelenül rendes, egyenes ember)
Annak a filmnek is szép kis gárdája volt. Csupa jóképű harcművész. :D -
Én Itt nem látom mit játszott volna Watanabe a Bebop-ban. De ez az a Ken Watanabe aki az Utolsó Samuraj-ban játszotta a lázadó Főnemest.
de még a Bebop Movie castingjában sem szerepel. -
Cat #6123 az a ken watanabe játszik a batman beginsben, aki a cowboy beebopban, nem? -
persze, h értettem, h mire gondoltál :)
amúgy a film a sorozattól teljesen különálló lesz.
a sorozatnak nyitott befejezést hagytak. max egy fullmetal sorozat folytatásra, de nem 1 filmes befejezésre. -
:D :D :D
Mi a jó befejezést szeretjük igaz? (nem a happy endet)
Kit érdekel, ha nem jönnek össze a végén,
az egyik meghal mindenki felrobban stb...
ettől lesz jó :D -
Cat #6120 animeben ritka a happy end, ez hollywoodi fogalom :) -
hátazért.....igen nagy a gyanúm hogy nő szinkronja van alatta.... -
Amúgy olyanok hallottam hogy ez a film tull képpen a sorozat befejezé lesz, te erről mit tudsz? Igaz? Mert ha igen akkor annak nagyon fogok örülni :) szvsz a sorozat kicsit befejezetlen lett. -
"Akkor most nem is várod a filmet, csak pár 7t múlva? :D"
O_o, sry lehet hogy kicsit elírtam a mondatot de gondolom tudod hogy hogy értettem :)
-
Prof William #6116 Deeo-ról én is azt hittem az elején hogy lány. Hát ezek a guildesek, már csak ilyen hermafroditák. :)
-
Néha elgondolkodom, hogy bírok ilyen sokat írni mikor ez gondolatban sokkal kevesebbnek látszik? :-/ -
Last Exile:
Előszöris, miért nincs az ajánlóban? (vagy én vagyok vak?)
Aztán: A légicsaták iszonyatjók voltak, a versenyekkel egyetemben. Mondjuk nekem a legelső verseny (ami még Norkián volt) az hirtelen a star wars fogatversenyt jutatta eszembe. Tény hogy a leglátványosabb a vanshipekkel való harc, kicsit pearl harbor-os fílingel (főleg a végén) igencsak bejöttek. A csatahajókkal való csatázás pedig star trek. Szép kis mix, de iszonyathangulatos :)
Deeora meg először azt hittem lány %D de hiába volt rossz oldalon eleinte, aztán megkedveltem. Amőgy karakterek közül, Claus, Ravey, Aru nameg a !szerelőbrigád! (na hát azok voltak a legnagyobb arcok :D
) jöttek be
Amúgy nemtom elég nehezen érthetők a dolgok, elég bonyolult a nyelvezete és a story felépítése, de így a végére úgy NAGYJÁBÓL értem :-/
Nemtom, van külömbség az .ogm/.mkv fájlok és a subbolt .avi között? Mármint történetbeli eltérés? Mert én a .avi (anime-kraze) fajtát néztem mert azt tom majd visszanézni dvdlejátszón (de ez idegesít a legjobban, mert .ogm fájlokat le tudok rajta játszani, .mkvt pedig nem, hát ezek az uccsó részt már .mkvben konvertálták. Ezen vertem az asztalom egy darabig.....) Amúgy ahogy elnéztem minőségi külömbség olyan túl sok nincs, bár tény hogy az a4e valamivel szebb és az angol szinkron......hát nemtom én jobban csípem. Csak a dvdlejátszóm nem csípi az .mkv-t -
"Még pár hét és a FMA mozi már nagyon várom."
Akkor most nem is várod a filmet, csak pár 7t múlva? :D
Na mind1. A sorozat szerintem 10/10-es, nincs vele semmi gond, minden úgy van benne, ahogy kell. A film is nagyon jó lesz, legalábbis remélem, h hozza a sorozat minőségét! -
*a logodban -
Mike most látom csak ki van az logod-ban :D -
Végig néztem a Fullmetal Alchemistel, nagyon tetszik csak érdekes vége lett :/ nem rossz de nem épp egy 100%-os happy end. Még pár hét és a FMA mozi már nagyon várom. Amúgy nektek mi a véleményetek a sorozatról? -
Bleach spoiler:
Yoruichi haja nem is fekete hanem lila!
-
El nem tudom képzelni, h ilyen műsorok miatt miért volt adás szünet
-
Tegnap RTL-éknél megint adásszünet volt, Balázs, Maunika, meg Fókusz miatt.
az anime-társadalom visszavág! The empire strikes back! -
ok. thx. néked is :) -
Prof William #6105 Ha Sorban letöltöd a felyezeteket akkor az egyikben majd benne lessz az AE.
Csakazért van kiszedve, hogy aki nem bírja kivárni, az azonnal elolvashassa.
Na jóéjt. -
ok. csak az a baj, h az after eclipse csak 1 20megás fájl.
de persze azon kívül ott van az összes fejezet is. szal előszőr az lesz, h elolvasom addig amíg csak lehet, aztán megnézem mi ez az after eclipse.
de akkor úgy néz ki, h ez 1 fejezet lehet csak, nincs odaírva, h melyik... -
Prof William #6103 Az After Eclipse ott kezdődik ahol az Anime abbmaradt.
De azért olvasd el mangát is az After E-ig mert addig is nagyon jó! -
evil genius oldalán még megtalálhatóak :)
amúgy én is elkezdtem olvasni ma a mangát, és észrebettem, h black swordsmanként Gattsnak nagyobb a kardja (szélesebb), de ő maga nem olyan nagy izomkolosszus, mint az animében :)
meg már az is nagyon tetszik, h ilyen hosszú a bevezetés az after eclipse-be. :)
(meg a találtam egy olyan fájlt, h after eclipse, és 21 megás... az mi akar lenni?) -
igen a mangát folyamatosan irják.. emule-on találtam rájuk... -
Hol van a 254-dik? Van, vagy lesz még folytatása? -
THX! -
Prof William #6098 Sztem leszedheted az összest.
Az eleje nagy vonalakban hasonló az anime történetével, csak részletesebb, a harcok meg "részletesebbek" :) Nekem mangában tetszik jobban, de ez hozzáálás kérdése. -
ha a berserkről beszélsz akkor a manga már rég az anime utáni dolgokról szól. Azt hiszem az első 5 volume szól arról amiről az anime- csak kicsit részletesebben.. -
de jó, hogy felhoztad mert egy kiskatyvasz van ezzel kapcsolatban a fejemben.
ARRÓL az oldalról nekem az összes kell cagy csak egy része. Az elnevezésekkel vegyok bajban, tehát elkeztem leszedni szépen sorban, jó ez így nekem? -
még csak a 26.-at szedi és még egyiket sem olvastam. -
a végén pedig egy sokkal brutálabb pácélt:) most hanyadik chapternél jár? mert nekem 254 volt azutsó amit olvastam... -
Már szedem! :) -
Prof William #6092 Ha tetszik akkor olvasd el mangábanm is! Az tovább tart és a közepe táján egy mégbrutálabb kardot újjít magának!