72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#6113 "Még pár hét és a FMA mozi már nagyon várom."
Akkor most nem is várod a filmet, csak pár 7t múlva? :D
Na mind1. A sorozat szerintem 10/10-es, nincs vele semmi gond, minden úgy van benne, ahogy kell. A film is nagyon jó lesz, legalábbis remélem, h hozza a sorozat minőségét! -
#6112 *a logodban -
#6111 Mike most látom csak ki van az logod-ban :D -
#6110 Végig néztem a Fullmetal Alchemistel, nagyon tetszik csak érdekes vége lett :/ nem rossz de nem épp egy 100%-os happy end. Még pár hét és a FMA mozi már nagyon várom. Amúgy nektek mi a véleményetek a sorozatról? -
#6109 Bleach spoiler:
Yoruichi haja nem is fekete hanem lila! -
#6108 El nem tudom képzelni, h ilyen műsorok miatt miért volt adás szünet -
#6107 Tegnap RTL-éknél megint adásszünet volt, Balázs, Maunika, meg Fókusz miatt.
az anime-társadalom visszavág! The empire strikes back! -
#6106 ok. thx. néked is :) -
Prof William #6105 Ha Sorban letöltöd a felyezeteket akkor az egyikben majd benne lessz az AE.
Csakazért van kiszedve, hogy aki nem bírja kivárni, az azonnal elolvashassa.
Na jóéjt. -
#6104 ok. csak az a baj, h az after eclipse csak 1 20megás fájl.
de persze azon kívül ott van az összes fejezet is. szal előszőr az lesz, h elolvasom addig amíg csak lehet, aztán megnézem mi ez az after eclipse.
de akkor úgy néz ki, h ez 1 fejezet lehet csak, nincs odaírva, h melyik... -
Prof William #6103 Az After Eclipse ott kezdődik ahol az Anime abbmaradt.
De azért olvasd el mangát is az After E-ig mert addig is nagyon jó! -
#6102 evil genius oldalán még megtalálhatóak :)
amúgy én is elkezdtem olvasni ma a mangát, és észrebettem, h black swordsmanként Gattsnak nagyobb a kardja (szélesebb), de ő maga nem olyan nagy izomkolosszus, mint az animében :)
meg már az is nagyon tetszik, h ilyen hosszú a bevezetés az after eclipse-be. :)
(meg a találtam egy olyan fájlt, h after eclipse, és 21 megás... az mi akar lenni?) -
#6101 igen a mangát folyamatosan irják.. emule-on találtam rájuk... -
#6100 Hol van a 254-dik? Van, vagy lesz még folytatása? -
#6099 THX! -
Prof William #6098 Sztem leszedheted az összest.
Az eleje nagy vonalakban hasonló az anime történetével, csak részletesebb, a harcok meg "részletesebbek" :) Nekem mangában tetszik jobban, de ez hozzáálás kérdése. -
#6097 ha a berserkről beszélsz akkor a manga már rég az anime utáni dolgokról szól. Azt hiszem az első 5 volume szól arról amiről az anime- csak kicsit részletesebben.. -
#6096 de jó, hogy felhoztad mert egy kiskatyvasz van ezzel kapcsolatban a fejemben.
ARRÓL az oldalról nekem az összes kell cagy csak egy része. Az elnevezésekkel vegyok bajban, tehát elkeztem leszedni szépen sorban, jó ez így nekem? -
#6095 még csak a 26.-at szedi és még egyiket sem olvastam. -
#6094 a végén pedig egy sokkal brutálabb pácélt:) most hanyadik chapternél jár? mert nekem 254 volt azutsó amit olvastam... -
#6093 Már szedem! :) -
Prof William #6092 Ha tetszik akkor olvasd el mangábanm is! Az tovább tart és a közepe táján egy mégbrutálabb kardot újjít magának! -
#6091 Azon vagyok. Igen, halogattam de minek? Brutál butál és megint csak brutál!!! :) Teccik :) a kardja! -
#6090 Sziasztok! Nincs valakinek, illetve nem tud valaki olyan webcímet, ahol megtalálom az Ai Yori Aoshi ~Enishi~ feliratot?Akár angolul is....
És a Memories-hoz feliratot.. -
#6089 még csak most?! :)
nagyon gyorsan nézd végig az egészet! ^^ -
#6088 :) -
#6087 Hát nem adok neki sok esélyt.
Tegnap néztem meg az első 4 részt, állat!
Érdekes várom a folytatást! :) -
Gábor #6086 Mi az a mandaga? -
#6085 amerikaban az inuyasha sincs elobb este 11 nel!!!!! sooot ha jol emlexem inkabb ejfelkor jatszak!!! elotte altalaban csak futurama es family guy van... amiknek jobban is orulok mint egy majdnem dragon ball,pokemon... kategorias animenak..
-
Prof William #6084 Hmmm.... A Berserk se egyhamar fog a TV-be kerülni. :)
Gats-nál nehezen lehetne antisziciálisabb szereplőt találni. :)
Amúgy meg ha inu nem is lessz egy bizonyos oldal mindig lessz. :) -
Cat #6083 fogadnék hogy a 17 nem a korod :)
felül ott a FAQ -
#6082 tudna vki mondani egy cimet ahonna tok leszedni mandaga-kat?????????????????? -
#6081 Batman hős mivel bűnözőket ver. Ezzel nincs semmi baj, csak ne mondják, h mert az Inu antihős máris ketrecbe vele.
Kérem szépen. Ez a 21. század! Az antihősők most élik fénykorukat. Már nem a szöke herceg a divat. TESSÉK HALADNI A KÓRRAL!!! -
Prof William #6080 Vetró Ágnes szakvéleményében kiemeli: az Inuyasha rajzfilmsorozat olyan hőssel való azonosulásra csábít, akit antiszociális, destruktív és erőszakos viselkedés jellemez."
Hát ot van a Batman-is. Egy szerencsétlen lelileg sérül alak, aki abban éli ki magát hogy denevégúnyát ölt és válogatás nélkül ver péppé bűnözőket, ahelyett hogy a rendörségre hagyná. De ő neeem nem antiszociális, hanem HŐS!
Inu + mást se csinál,mint hogy jogosan védi az életét a rátörő izéktől és néha megmenti szerelmét. Na ez már hősebb. -
Gábor #6079 Vagy elégítene ki orálisan egy tucat gibbont... -
#6078 Ez célzás volt. Kedves Mender Ákos lehet valami keletellenes szektában virít és a célja hogy a japán kultúrát kiszorítsa innen. Hogy baszná meg az ipari áram..... -
#6077 "A japán gyerekek általánosságban sokkal kevésbé érzékenyek az erőszakra, mint európai kortársaik"
A f@szt. Amagyar kisgyerekek nem azért késelik meg a társaikat egy kibaszott mobiltelefonért mert animet néznek. Röviden: NEM AZ ANIME MIATT ERŐSZAKOSAK A GYEREKEK! Ennek is megvan az oka, amire mind tudjuk a választ.....
"Vetró Ágnes gyermekpszichiáter a sorozat kilenc epizódját elemezte"
Komoly, azon is csodálkozom hogy egyáltalán belenéztek. Dehát kéremszépen, hogy MERNEK úgy "kategorizálni" hogy nincsennek tisztában az műsor részleteivel, és tartalmával?
"Vetró Ágnes szakvéleményében kiemeli: az Inuyasha rajzfilmsorozat olyan hőssel való azonosulásra csábít, akit antiszociális, destruktív és erőszakos viselkedés jellemez."
A legtöbb nyugati rajzfilmsorozat ilyen (csak egy pár példa: X-men, Batman, Tom & Jerry, stb. stb.) Emellett temérdek rajzfilm is tartalmaz ilyet (pl.:Disney, stb.)
"Az epizódok számos olyan elemet tartalmaznak, amelyek még szülői felügyelet mellett is ártalmasak a 12 év alatti gyermekek számára."
Tegyenek rá 16os karikát, a többivel meg ne foglalkozzanak. Onnantól eldönti a szülő hogy engedi, vagy nem engedi hogy megnézze.
"az ilyen jellegű műsorok megfelelő jelzéssel ellátva 21 és hajnali 5 óra között tehetők közzé"
Ez maga a megoldás! Persze hoooool tennének be ilyet főműsoridőbe, ilyenkor a győzikét kell nyomatni. Hogy el ne hánnyam magam.... -
#6076 és a cikk ezen mondatához mit szóltok?
`Az Inuyasha műfaját tekintve anime, ami a japán rajzfilmek egy sajátos típusát jelöli.`
-
Gábor #6075 Számomra meg az a legszomorúbb, hogy az adómat egy olyan testület kapja, ami egy ember bejelentése alapján vizsgálódik több hónapig, viszont többek tiltakozása ellenére hagyja menni a mindennapos népbutító műsorokat!
Nem hiszem, hogy szükséges lenne a műsorokat megnevezni, úgy gondolom mindannyian itt tudnánk példákat hozni :( -
#6074 Képmutató és buta. Az emberek nagyon korlátozottak és előitéletesek. A gyereket pont azzal b@sza el a szülő, ha semmit nem neged meg neki és mindentől félti. Az a csávó aki feljekentést tett az valószínüleg ilyen szülők gyerek.
Bárcsak több esze lenne és réjönne, h ezzel többet ártott mint használt. Számomra az a legszomorúbb, h nem egy konzervativ öreg nyanya, hanem egy 22 éves csávó tette