72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Sadun Tryst
    gambatte! :D
  • Bucser
    Az első Volume az csak 7 chapter:) igaz az első chapter 60 oldal:D
  • Sadun Tryst
    Comic Sans sztem elég jó a célra (én is azt használom).
    Viszont ha ugyan azt akarod használni ami az animében van, akkor az ACME Explosive lesz, vagy az Anime Ace.
    A baj velük az, h eddig nem találtam belőle közép-európai típust. Újrrajzolni a készlete eddig nem sikerült... :(

Amúgy meg kir, már várom. :)
    (ha meglesz az első volume az oldalon, akkor kapsz moderátorságot az oldalon)
  • Bucser
    rendben ma megcsinálom az első volume-t és elküldöm lektorálásra:)

Csak szereznem kell egy olyan betűtípust amivel csinálták az eredetit:) nem akarom Times New Romanba nyomni:D
  • Bucser
    SPOILER hegyek aki még nem olvasta Bleach Mangát és nem nézi a filmet ne olvassa el!!!

de Rukia ex kardja onnan ismeri a régi parancsnokát hogy Rukia ölte meg. ez az egyik. De nem is ez a kérdés. Inkább az, hogy Ichi-ben akkora a látens erő, hogy erre reagál Rukia kardja mikor Ichi kiszívja mindenerejét. (ugye Rukia nem akarja minden erejét odaadni, hanem ichi szívja el egy pillanat alatt.. szerintem csak megnyitja Rukia a gátat a többit már Ichigo látens ereje teszi) Másrészt Rukia azért nem nyeri vissza az erejét mint ahogy normálisan kellett volna, mert az Urahara által adott FAux Body (manga szerint Gigai) segítségével teljesen emberivé vált, mert így próbálta eltüntetni a titkát:) JA és ha figyeled a 175-ös chapterben a képeket akkor világossá válik, hogy Ganju testvérét Aizen teremtménye ölte meg!!! Ami egyaddig nem látott újfajta mesterséges Hollow volt ami átfordította a Shinigami-kat hollow-á ha végzetes csapást mért rájuk. pont ezért kellett rukiának megölnie.. És lehet hogy ezen látens emlék miatt ragaszkodott Ichigo Rukiához. Mert az tény, hogy Rukia Ichigoban inkább Ganju testvérét látta és ezért zúgott bele...

A spoiler fehérrel van kiemelve aki olvasni akarja az jelölje ki és olvasható!!
  • Sadun Tryst
    na. látom most vagy.
    kérdés.
    Bleach mangát akkor akarod majd fordítani?
    mert ha igen, akkor minél hamarabb neki kéne állni, mert kitudja kik tervezik a fordítását... :)

meg akkor kéne már magunkat a manga.hu-n és az aoi animén is hírdetni ^_^
  • Bucser
    igaz:) nem olvastam utána:)
  • Sadun Tryst
    na. eszembe jutott. Ichi kardja Zangetsu. :)
  • Sadun Tryst
    Bleach Spoiler:
    Szerintem is ez lehet nagyjából... :)
    Amúgy meg Zabimaru nem Renji kardja?
  • Gábor
    Bleach Spoiler

De honnan ismerné Rukia ex-kardja a régi parancsnokát? A kardok nem csak a tulajdonosukat ismerik? Ez nem volt megmagyarázva.
    Ezen kívül Ichigo belső világában is megjelent Zabimaru, már ismerte valahonnan, mielőtt Rukiától megkapta volna. Szvsz.
  • Bucser
    Bleach Spoilerek:)

Szerintem pedig nem véletlen a hasonlóság Ichigo és Ganju testvére között. (túlképpen csak a hajuk színe különböző) Lehet, hogy Ichi a reinkarnációja?? és mivel Ganju testvére hollow és shinigami közötti úton halt meg ezért sokkal erősebb mint a többi Shinigami és ezért van nála a spontán átváltozás??? Valamint Zabimaru ismeri az az albínószerű Ichigo-t lehet, hogy tényleg ő Ganju testvérének reinkarnációja... nem??
  • BEAST #5982
    majd gondolom ha Kira megkapja az új cuccot lesz :Ð ... amúgy a ep38 címe New Flag! ... hmm hmm :)
  • Gábor
    Nem hiszem el, hogy az istenien jó seed op/end-ek után ez a nagyon szar megy még mindig!!!
    Nem igaz, hogy nem lehet változtatni! :((
  • magus
    most epp samurai champloo
  • Sadun Tryst
    nem számoltam pontosan, de ha 50x részes, akkor szeptemberig minimum :)
  • BEAST #5978
    úristen ... novemberig hétről hétre élek ? :( ááááá!
  • Sadun Tryst
    hajrá, novemberre vége is lesz a sorozatnak, és akkor végre én is zavartalanul végignézhetem :)
  • Ahhoj
  • BEAST #5975
    38-at akarok :DDD
  • Gábor
    [URL=http://www.baka-updates.com/groups.php?title=Cellphone^2]Destiny ep 37[/URL]
  • Sadun Tryst
    SPOILER:
    ez szerintem nem arra szólt. hanem arra, mikor elvették tőle a Shinigami erejét, h ne kersse többé a bajt, inkább térjen vissza az erdeti életéhez, amit visszakapott a shinigamiktól azzal, h elvették tőle az erejét.
    viszont arra kiváncsi lennék, h miért hasonlít Ichi annyira arra Shinigamira, aki Ganju és Kukaku testvére volt...
  • Gábor
    Spoiler veszély!

Bennem az is megfogalmazódott, hogy Shinigami volt Ichigo régen, csak kitaszították, száműzték Soul Societyből! Azért jutottam el ide, mert egyszer a manga vége fele mond valaki neki egy olyat, hogy menjen vissza az emberi testébe, és életébe, amit tőlük (shinigamiktól) kapott. Vagy vmi ilyesmi hangzott el.
  • Sadun Tryst
    de aki látta, annak 1értelmű koppintás lenne. így szvsz ezt biztosan elkerülik. :)
    (amúgy ezt elég jól kitalálták, mert ezekre a kérdésekre mindenki csak találgat, és szerintem elég messze járunk az igazságtól...)
  • Gábor
    Nem láttam a db-t, úh engem annyira nem akasztana ki :)
  • Sadun Tryst
    SPOILER:
    Szerintem poén lenne ha kiderülne Ichigo anyja is Shinigami volt anno, és azért van Ichigonak alapban magas ereje (és Ichigo testvéreinek is). Viszont az apjuk ember, és ez 1 komoly kombináció! :D
    Kicsit DB beutése lenne a sorozatnak ha ez jönne ki. Remélem valami találóbb lesz. ^_^
  • Gábor
    Bleach Spoiler

Jól sejtem, hogy Ichigo egy végterméke annak a kísérletnek, ami megsokszorozza egy Shinigami erejét? A végén beszéltek arről, hogy egy Death God, ami félig Hollow sokkal erősebb! És ugye neki sikerült harcban produkálnia magából egyet Byakuya ellen.
    Egyébként vajon honnan volt ennyi természetes ereje Ichigonak? Még az elején, amikor elvette Rukia hatalmát, már akkor mondták, hogy ez egy halandónál nem normális.
  • Gábor
    És mi lenne az a kedvenc sorozat?
  • magus
    visszaraktam a regit es ment, bocsi, kicsit bepanikoltam:)
  • magus
    eeaaaaaaaaaaaaáááááááűűűűűűűű:((((((((

nyitnam meg kedvenc sorozatomat, erre hat nem elmentek a szinek teljesen? az egesz tok fako, de delelott meg rendben volt. azota csak egy uj nvidia drivert raktam fel, az letezhet hogy az belezavart?
  • Sadun Tryst
    minimum lesz még1x ennyi :)
    szal 2 évig még minimum menni fog a manga.
  • Gábor
    Végeztem mind a 183 bleach-csel! Nagyon tutti! ;)
    Lehet tudni, hogy milyen hosszú lesz?

Lássuk mit töltsek le hnap olvasni...
  • Sadun Tryst
    + Rei és Asuka feje nem olyan mint a sorozatban. főleg a szemükön látszik, h nem az eredeti alkotók rajzolták.
  • Ottto
    ez fake. Az árnyékoláson látszik. Egyszerű photoshoppos árnyék salz nem hiszem hogy bármelyik filmből lenne (+hiányzik Shinji alja)
  • Kontrakcio
    sziasztok! vki elküldené nekem az mplayer progit? +köszönném nagyon... hi
  • Rigley
    Ez egy "anime cell" - tehát eredeti anime rajz, de tényleg befejezetlennek tűnik, valószínűleg nem is használták sehol.
  • Bucser
    Fake látszik rajta, hisz ugye Shinji hattal ül a székben de nyaktól lefelé hiányzik:D
  • Sadun Tryst
    nekem a kép eléggé fake-nek tűnik, így én nemtok mit mondani rá. pedig minden NGE-t láttam.
  • Rigley
    Sziasztok !

Nem tudnátok segíteni, hogy ez a kép miből van ? Evangelion azt tudom - de pontosabban kéne, ...hogy hol használták... ilyesmik.

Köszi !
  • Sadun Tryst
    Bucser:
    Bleach mangát akkor akarsz majd fordítani? Mert ha igen, akkor a nyár már elkezdődött. :)
  • Sadun Tryst
    1-2 színezés tényleg elég jól néz ki, de a legtöbb munka szerintem csak elbassza az erdeti képet...
    én jobbszeretem fekete-fehéren. úgy van meg az igazi manga-feeling :)