72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • apocalypse0
    Csináltak már anime-t az amcsik is.
    A digimon tamers-t
    mongyuk az eléggé gagyi lett
  • Ottto
    Amcsik animet? Na ezt megnézném.....
    Igen, volt már pár próbálkozás ilyen téren, de aki egy kicsit is ismert anime témában annak a készítők listáig sem kell eljutni hogy megmondja ez nem valódi anime
    Namost, Catal egyetértek hogy az embereknek így meglesz az előítéletük a sorozattal kapcsolatban. Az anime nem valami híres műfaj kis hazánkban, egyesek azt sem tudják hogy van ilyen (Pl.: mikor említettem suliban a slayerst, valaki még belenézett egy részbe, és annyit tudott hozzászólni "ja az olyan mint a dragonball" Ennyit erről)
  • Cat #6009
    szerintem meg marhára le fogják járatni, és nagy csapás lesz ez a stílusra nézve
    ezután ha jó lesz, ha rossz lesz, az emberek 99%nak meglesz a prekoncepciója, hogy milyen ez a műfaj
    és sokkal nehezebb egy embert meggyőzni arról hogy jó, ha azt képzeli hogy látott ilyet, mint egy olyat, aki totál nem látott, nincsenek előitéletei, és valamelyest nyitott az újdonságra
  • Prof William
    Egy gyöngyszem Lucas apánkal készített interjúból.
    A készülő SW-Rajzfilmsorozatról.

"A tervezett Star Wars-tévésorozatok közül az animációs sorozatról Lucas elmondta, hogy 30 perces epizódokban gondolkodnak, és anime-stílusban szeretnék elkészíteni a rajzfilmeket."

Szóval lehet reménykedni! Sztem animeben valami iszonyat hangulatosan meg tudnák csinálni!

Hajrá Lukas!
  • Prof William
    Pedig aztán azoknak tényleg nincs valami sok. :)
  • Bucser
    Még annyi közük sincs egymáshoz mint a record of Lodoss War-nak és a record of Lodoss war legend of Chrystania-nak...
  • Ottto
    Akkor mégiscsak van közük egymáshoz ha ugyanazon világban játszódnak, mégha másmás is a történet.
    Köszi...
  • Cat #6004
    nincs
    ugyanazon világban játszodnak, ennyi, egy multiplayer számítógépjáték környezete
  • Ottto
    Mégvalami.
    Hack Sign, Hack Liminality, Hack GIFT között van valami kapcsolat? Úgyértem ezek ugyanazon animek folytatásai, OVAi, akámilyei, vagy teljesen különálló animek?
  • Ottto
    Ragnarok - The Animationnak van 2. része, vagy 2. évad, vagy valamiféle folytatása?
    A végén üzente a fordítócsapat (Shinsen-Subs Ragnamart) hogy azt is subbolják majd, vagy ez csak tervbe volt véve?

Ja amúgy nagyon jó kis anime. Kőkemény fantasy ízig-vérig, bár néhány helyen nagyon látszik hogy online rpgből lett. Ezek után sztem még a játékot is megnézem, mert szörnyen felcsigázott. Egy 7 days free trial talán belefér az időmbe, napersze ha sikerül bejutni egyáltalán, és nem jönnek majd credit cardal... :-/
  • BEAST #6001
    hmm GSD-re és Naruto-ra várva elkezdtem nézni a 7 Samurai-t egész jó ;)
  • Sadun Tryst
    aham. sejtettem, h valami ilyesmi rejlik a dolog mögött :D

(amúgy 6000s ték )
  • Bucser
    Photoshopot használok. Kivágtam az eredeti-t először utána clone stampel mellőle odamásoltam a részeket azután emg ráírtam a feliratot:)
  • Sadun Tryst
    meg is néztem. fasza. :)
    kérdés. ahol színes és kép van. azz hogy dolgoztad újra?
    (pl. második képen a Péntek felirat)
    sajna a Gimp-hez annyira nem értek még, mert nekem csak az van, így kénytelen vagyok még csak painttel csinálni mindnet :D
  • Sadun Tryst
    ok. töltöm...
    (ha lehet akkor csomagolva töltsd fel, úgy gyorsabban megy a letöltés :) )
  • Bucser
    Na mára befejezte megyek aludni.. ma nem küldöm:D hosszabb meló mint gondoltam:D 1-2 nap és kész az első chapter, aztána többi már nem hosszú mert csak 20 oldalasak 1-2 óra meló / chapter. Csak ugye közben játék meg barátnő:D

Szall lassacskán halad addig felteszem amit eddig csináltam csekkold meg.. privátba várom a véleményt.

JA ugyanoda töltöm ahova az X ost ment.

• Bucser
    A színesekkel kezdtem azok kicsit tovabb tartottak:) de most jön majd a fekete fehér az már haladósabb:)
  • Bucser
    Ok azt fogom használni én is:)
  • Sadun Tryst
    gambatte! :D
  • Bucser
    Az első Volume az csak 7 chapter:) igaz az első chapter 60 oldal:D
  • Sadun Tryst
    Comic Sans sztem elég jó a célra (én is azt használom).
    Viszont ha ugyan azt akarod használni ami az animében van, akkor az ACME Explosive lesz, vagy az Anime Ace.
    A baj velük az, h eddig nem találtam belőle közép-európai típust. Újrrajzolni a készlete eddig nem sikerült... :(

Amúgy meg kir, már várom. :)
    (ha meglesz az első volume az oldalon, akkor kapsz moderátorságot az oldalon)
  • Bucser
    rendben ma megcsinálom az első volume-t és elküldöm lektorálásra:)

Csak szereznem kell egy olyan betűtípust amivel csinálták az eredetit:) nem akarom Times New Romanba nyomni:D
  • Bucser
    SPOILER hegyek aki még nem olvasta Bleach Mangát és nem nézi a filmet ne olvassa el!!!

de Rukia ex kardja onnan ismeri a régi parancsnokát hogy Rukia ölte meg. ez az egyik. De nem is ez a kérdés. Inkább az, hogy Ichi-ben akkora a látens erő, hogy erre reagál Rukia kardja mikor Ichi kiszívja mindenerejét. (ugye Rukia nem akarja minden erejét odaadni, hanem ichi szívja el egy pillanat alatt.. szerintem csak megnyitja Rukia a gátat a többit már Ichigo látens ereje teszi) Másrészt Rukia azért nem nyeri vissza az erejét mint ahogy normálisan kellett volna, mert az Urahara által adott FAux Body (manga szerint Gigai) segítségével teljesen emberivé vált, mert így próbálta eltüntetni a titkát:) JA és ha figyeled a 175-ös chapterben a képeket akkor világossá válik, hogy Ganju testvérét Aizen teremtménye ölte meg!!! Ami egyaddig nem látott újfajta mesterséges Hollow volt ami átfordította a Shinigami-kat hollow-á ha végzetes csapást mért rájuk. pont ezért kellett rukiának megölnie.. És lehet hogy ezen látens emlék miatt ragaszkodott Ichigo Rukiához. Mert az tény, hogy Rukia Ichigoban inkább Ganju testvérét látta és ezért zúgott bele...

A spoiler fehérrel van kiemelve aki olvasni akarja az jelölje ki és olvasható!!
  • Sadun Tryst
    na. látom most vagy.
    kérdés.
    Bleach mangát akkor akarod majd fordítani?
    mert ha igen, akkor minél hamarabb neki kéne állni, mert kitudja kik tervezik a fordítását... :)

meg akkor kéne már magunkat a manga.hu-n és az aoi animén is hírdetni ^_^
  • Bucser
    igaz:) nem olvastam utána:)
  • Sadun Tryst
    na. eszembe jutott. Ichi kardja Zangetsu. :)
  • Sadun Tryst
    Bleach Spoiler:
    Szerintem is ez lehet nagyjából... :)
    Amúgy meg Zabimaru nem Renji kardja?
  • Gábor
    Bleach Spoiler

De honnan ismerné Rukia ex-kardja a régi parancsnokát? A kardok nem csak a tulajdonosukat ismerik? Ez nem volt megmagyarázva.
    Ezen kívül Ichigo belső világában is megjelent Zabimaru, már ismerte valahonnan, mielőtt Rukiától megkapta volna. Szvsz.
  • Bucser
    Bleach Spoilerek:)

Szerintem pedig nem véletlen a hasonlóság Ichigo és Ganju testvére között. (túlképpen csak a hajuk színe különböző) Lehet, hogy Ichi a reinkarnációja?? és mivel Ganju testvére hollow és shinigami közötti úton halt meg ezért sokkal erősebb mint a többi Shinigami és ezért van nála a spontán átváltozás??? Valamint Zabimaru ismeri az az albínószerű Ichigo-t lehet, hogy tényleg ő Ganju testvérének reinkarnációja... nem??
  • BEAST #5982
    majd gondolom ha Kira megkapja az új cuccot lesz :Ð ... amúgy a ep38 címe New Flag! ... hmm hmm :)
  • Gábor
    Nem hiszem el, hogy az istenien jó seed op/end-ek után ez a nagyon szar megy még mindig!!!
    Nem igaz, hogy nem lehet változtatni! :((
  • magus
    most epp samurai champloo
  • Sadun Tryst
    nem számoltam pontosan, de ha 50x részes, akkor szeptemberig minimum :)
  • BEAST #5978
    úristen ... novemberig hétről hétre élek ? :( ááááá!
  • Sadun Tryst
    hajrá, novemberre vége is lesz a sorozatnak, és akkor végre én is zavartalanul végignézhetem :)
  • Ahhoj
  • BEAST #5975
    38-at akarok :DDD
  • Gábor
    [URL=http://www.baka-updates.com/groups.php?title=Cellphone^2]Destiny ep 37[/URL]
  • Sadun Tryst
    SPOILER:
    ez szerintem nem arra szólt. hanem arra, mikor elvették tőle a Shinigami erejét, h ne kersse többé a bajt, inkább térjen vissza az erdeti életéhez, amit visszakapott a shinigamiktól azzal, h elvették tőle az erejét.
    viszont arra kiváncsi lennék, h miért hasonlít Ichi annyira arra Shinigamira, aki Ganju és Kukaku testvére volt...
  • Gábor
    Spoiler veszély!

Bennem az is megfogalmazódott, hogy Shinigami volt Ichigo régen, csak kitaszították, száműzték Soul Societyből! Azért jutottam el ide, mert egyszer a manga vége fele mond valaki neki egy olyat, hogy menjen vissza az emberi testébe, és életébe, amit tőlük (shinigamiktól) kapott. Vagy vmi ilyesmi hangzott el.