72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    Nekem eddig 256 ch. van meg azzal el leszek egy darabig :)
    De az anime se rossz.
  • Sadun Tryst
    még nem álltam neki, de a napokban már nagyon érni fog, mert ma végzek a Berserk mangával. :)
    el kell mondjam, h a kedvenc mangám lett. veri magasan a narutot és a bleachet is!
  • Jagi
    Hát ez az! Most iszonyú nehéz beszerezni egy két darabot.
    A 7 szamurályt sikerült leszedned? Nekem meg sem moccant. :(
  • Sadun Tryst
    ááá! a dzseki csán és a hasonló filmek?
    na azokat imádom! :)
    iszonyú sokt láttam belőlük, mivel anyu is szereti ezeket nézni, mikor kicsi voltam, a video kölcsönönzőből szinte az összes ilyet filmet kivettük :)
  • Jagi
    Ilyesmi: Japán, kínai, koreai karatés (<---fúú ez így dúrva :) ), szamurájos, fantasy filmek. Főleg a '80-as évek vége, '90-es évek elejéről.

Valakinek nagyon gáz még csak belenézni is, de én qrva jól el vagyok velük. :D
    Sajna legtöbbjük agyignézett VHS- en van, így értelme sincs átdigitalizálni. Azt a keveset ami van. :(
  • Sadun Tryst
    navégre! megjött a Lunar is :)
    Hell-Fansub-ot néztem én meg előszőr de az iszonyú szar volt, mert szar a minősége a képnek. igaz csak teszt volt.
    így kijelethetem, h a BleachSociety annak való aki kicsit türelmetlen de azért még jó minőséget akar, a Lunar pedig annak aki türelmes és jó minőséget. ^^
  • Bucser
    tölthető a friss ropogós vadiúj Bleach 40

Jó szórakozást:)
  • Sadun Tryst
    hát nem tudom, h az "ilyemsi" altt mit értesz, de a 7 szamurájt a japán kultúra irát érzett szertetem miatt nézem meg. :)
    a nagyon régi filmeket álltalában nem nagyon állom a nevetséges animációk miatt.
    de a jobb és érdekesebb filmeknek mindig adok esélyt. :)
  • Sadun Tryst
    a kibaszott sok kapcsos zárójel miatt xD
    azon dolgozok, h jó legyen :)
    1 perc és működni fog

edit: már jó :)
  • Bucser
    rossz a link...
  • Jagi
    Köszke! nmeg ezt is #6140! Te is hajtod az ilyesmiket?
  • Sadun Tryst
    Bersek
    Berserk_v29c254.rar
    Berserk_v29c255.rar

• Sadun Tryst
    Köszönöm! ^^

Jagi:
    kirakok 1 linket akkor majd. :)
  • Sadun Tryst
    ez 1 viszonylag jó torrent. tehát mindig van aki tölti. olyan 20-30 között vannak.
    én is innen fogom letölteni 1-2 napon belül.
  • Jagi

Tudom, hogy ez nem filmes topik, de nincs meg valakinek a HÉT SZAMURÁLY?
  • Jagi
    Nem szeretnék pofátlan lenni de az nekem is kelle.
  • Bucser
    töltöm fel ahova szoktam:)
  • Sadun Tryst
    Berserk:
    Valaki eljutattná hozzám a manga 254 és 255. részét?
    Az sajnos nincs meg...
    Ha e-mail, akkor: [email protected]
    Ha MSN, akkor: [email protected]
    Ha pedig ftp, akkor azt priviben. :)

A segítséget előre is köszönöm!
  • Prof William
    Pl. Barserk anime vége is totál Happy End.

Legalábbis Griffit szempotnjából teljesen.

Az más kérdés hogy sztem a manga végén ezerszer is megbánja majd, hogy egyáltalán a világra jött.
  • Cat #6134
    ugyanigy voltam vele én is, de csak első látásra nagyon sok, mert rövid részek, és a szériák nem is hosszuak, van néhány részes is.
  • Ottto
    öööö ebből nem sokat értettem, a végére belegabalyodtam %D
    De azért asszem tom mit akarsz mondani, ésigen, a legtöbb animenek nagyjából ilyen a vége :)

Gundam kimaradt, de csak azért mert annyi van belőle....hajhhh....el se hiszem mennyi időmet felemésztené megnézni.....
  • Bucser
    thnx közben rátaláltam torrentreactoron:) le is szedtem a hiányzó 3 részt:) az a baj, hogy nagyon lassan jön.. havi 1 chapter:(
  • Bucser
    Vagy pl nézd meg a Gundamek közül bármelyiket... ott em kimondott happy end van a végén mégis happy vagy hogy még ilyen jó az end:D
  • Sadun Tryst
    berserk manga
  • Ottto
    Nem, a heppy end az olyan mint pl a MaiHiMEben vagy a Hack Signben, azaz mindenki boldog, a gonosz végleg elpusztíttatott, senki nem halt meg (aki meghalt még azis visszajött). Na most vannak a lájtosabb végek, ahol bár győzött a jó, de mégsem mondhatod rá hogy tipikus heppy end, mert valami beüt.......
  • Jagi
    Ő rendezte.
  • Cat #6127
    hm, tényleg nincs
    határozottan emlékeztem hogy a watanabe nevet kimondják a főcim alatt

rákerestem googlen, az Shinichiro Watanabe :)
  • Kerub
    Szerintem meg az anime ujra fogalmazza a happy endet. Az animében is gyakori a happy end csak más nézőpontból közeliti meg.
    Pl szerintem az NGE vége happy end ;)
  • Jagi
    Ez így igaz. Brutálisan karakteres arca van tipikus "gyilkos" :)
    (amúgy egy végtelenül rendes, egyenes ember)
    Annak a filmnek is szép kis gárdája volt. Csupa jóképű harcművész. :D
  • Bucser
    Én Itt nem látom mit játszott volna Watanabe a Bebop-ban. De ez az a Ken Watanabe aki az Utolsó Samuraj-ban játszotta a lázadó Főnemest.

de még a Bebop Movie castingjában sem szerepel.
  • Cat #6123
    az a ken watanabe játszik a batman beginsben, aki a cowboy beebopban, nem?
  • Sadun Tryst
    persze, h értettem, h mire gondoltál :)

amúgy a film a sorozattól teljesen különálló lesz.
    a sorozatnak nyitott befejezést hagytak. max egy fullmetal sorozat folytatásra, de nem 1 filmes befejezésre.
  • Jagi
    :D :D :D
    Mi a jó befejezést szeretjük igaz? (nem a happy endet)
    Kit érdekel, ha nem jönnek össze a végén,
    az egyik meghal mindenki felrobban stb...
    ettől lesz jó :D
  • Cat #6120
    animeben ritka a happy end, ez hollywoodi fogalom :)
  • Ottto
    hátazért.....igen nagy a gyanúm hogy nő szinkronja van alatta....
  • Adam5
    Amúgy olyanok hallottam hogy ez a film tull képpen a sorozat befejezé lesz, te erről mit tudsz? Igaz? Mert ha igen akkor annak nagyon fogok örülni :) szvsz a sorozat kicsit befejezetlen lett.
  • Adam5
    "Akkor most nem is várod a filmet, csak pár 7t múlva? :D"

O_o, sry lehet hogy kicsit elírtam a mondatot de gondolom tudod hogy hogy értettem :)
  • Prof William
    Deeo-ról én is azt hittem az elején hogy lány. Hát ezek a guildesek, már csak ilyen hermafroditák. :)
  • Ottto
    Néha elgondolkodom, hogy bírok ilyen sokat írni mikor ez gondolatban sokkal kevesebbnek látszik? :-/
  • Ottto
    Last Exile:
    Előszöris, miért nincs az ajánlóban? (vagy én vagyok vak?)
    Aztán: A légicsaták iszonyatjók voltak, a versenyekkel egyetemben. Mondjuk nekem a legelső verseny (ami még Norkián volt) az hirtelen a star wars fogatversenyt jutatta eszembe. Tény hogy a leglátványosabb a vanshipekkel való harc, kicsit pearl harbor-os fílingel (főleg a végén) igencsak bejöttek. A csatahajókkal való csatázás pedig star trek. Szép kis mix, de iszonyathangulatos :)
    Deeora meg először azt hittem lány %D de hiába volt rossz oldalon eleinte, aztán megkedveltem. Amőgy karakterek közül, Claus, Ravey, Aru nameg a !szerelőbrigád! (na hát azok voltak a legnagyobb arcok :D ) jöttek be
    Amúgy nemtom elég nehezen érthetők a dolgok, elég bonyolult a nyelvezete és a story felépítése, de így a végére úgy NAGYJÁBÓL értem :-/

Nemtom, van külömbség az .ogm/.mkv fájlok és a subbolt .avi között? Mármint történetbeli eltérés? Mert én a .avi (anime-kraze) fajtát néztem mert azt tom majd visszanézni dvdlejátszón (de ez idegesít a legjobban, mert .ogm fájlokat le tudok rajta játszani, .mkvt pedig nem, hát ezek az uccsó részt már .mkvben konvertálták. Ezen vertem az asztalom egy darabig.....) Amúgy ahogy elnéztem minőségi külömbség olyan túl sok nincs, bár tény hogy az a4e valamivel szebb és az angol szinkron......hát nemtom én jobban csípem. Csak a dvdlejátszóm nem csípi az .mkv-t