72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
és ami még érdekes, Ishin vállán a kapitányok karszallagja van :) -
végigolvastam a berserket.
tiszta ideg vagyok. még1x ennyit eltudnék olvasni belőle... DE NINCS!
-
Ishin Ichigo apja :)
egyébként nagyon úgy néz ki, h igazam lett :D
ichigo apja Shinigami vol/még az xD -
Láttam egyszer egy japán vámpír-zombis filmet (Vámpírok hajnala, vagy éjszakája, mittomén valami hasonló volt a címe). Széjjelröhögtem rajta a fejem. Hogy az milyen idétlen volt.....tejóég o_O -
A várakozás szar dolog szalé :( -
nézzél bleachet és Gundam Seed destiny-t:) lesz mit várni:D -
johetne mar valami uj anime... -
Az első sorozaté?? az nagyon jó:) -
Bleach 186 kint van.
egy kis Spoiler kérdés:
Ki azaz Ishin?? ő az aki a temetőben volt Ichigoval és Rukiával mikor kiderült mi történt Ichi anyjával? -
az introban nekem csak az elso par mondat tetszett de az valami iszonyat. utanna a zene mar annyira nem...
ami eddig teljesen bejott az az stand alone complex introja.. a uber:) -
Prof William #6161 Menjünk kövezni. -
Jagi:
Berserk vol30 stb -
merjed leszólni! :D
jehova nevében nyílvános kövezének vetnénk alá!
-
Prof William #6158 Wow most néztwem meg az Eva első részét!
Szerelmes vagyok az intrójába!
Még nem láttam olyat, hogy ennyi infót zsúfoltak, egy rövid bevezetőbe! ÉS a zene! Az is ott van. Sirek kockáról kockára végignéztem az intrót, és rengeteg dolog van benne! Kilehet az a szemüveges alak? Meg a másik olyan X-men szemüveges? Meg az a kis embrió? Meg az a gyíklény szerű izé, aminek beültetések lógnak ki a fejéből? Meg a Terror Field?
(Meg ne mondjátok! Csak költői kérdés volt! )
A NERV jel meg.... kúúúúl!
Szerintem szeretni fogom ezt a sorozatot. -

-
28. kötetnél tartok a 30ból. :)
olvasnám egész nap, csak nem volt rá annyi időm, amúgy minden szabad időmet a manga veszi most el. ^_^
Jagi:
nekem 258-ig van. Ha akarod akkor felrakom valamikor FTP-re. -
:DDDD
És mint tudjuk, én is egy türelmetlen ember vagyok! :D -
hidd el a manga ugy beszippant, hogy észre sem veszed és egy nap alatt végigolvasod:) velem is így volt:) -
Nekem eddig 256 ch. van meg azzal el leszek egy darabig :)
De az anime se rossz. -
még nem álltam neki, de a napokban már nagyon érni fog, mert ma végzek a Berserk mangával. :)
el kell mondjam, h a kedvenc mangám lett. veri magasan a narutot és a bleachet is! -
Hát ez az! Most iszonyú nehéz beszerezni egy két darabot.
A 7 szamurályt sikerült leszedned? Nekem meg sem moccant. :( -
ááá! a dzseki csán és a hasonló filmek?
na azokat imádom! :)
iszonyú sokt láttam belőlük, mivel anyu is szereti ezeket nézni, mikor kicsi voltam, a video kölcsönönzőből szinte az összes ilyet filmet kivettük :) -
Ilyesmi: Japán, kínai, koreai karatés (<---fúú ez így dúrva :) ), szamurájos, fantasy filmek. Főleg a '80-as évek vége, '90-es évek elejéről.
Valakinek nagyon gáz még csak belenézni is, de én qrva jól el vagyok velük. :D
Sajna legtöbbjük agyignézett VHS- en van, így értelme sincs átdigitalizálni. Azt a keveset ami van. :( -
navégre! megjött a Lunar is :)
Hell-Fansub-ot néztem én meg előszőr de az iszonyú szar volt, mert szar a minősége a képnek. igaz csak teszt volt.
így kijelethetem, h a BleachSociety annak való aki kicsit türelmetlen de azért még jó minőséget akar, a Lunar pedig annak aki türelmes és jó minőséget. ^^ -
tölthető a friss ropogós vadiúj Bleach 40
Jó szórakozást:) -
hát nem tudom, h az "ilyemsi" altt mit értesz, de a 7 szamurájt a japán kultúra irát érzett szertetem miatt nézem meg. :)
a nagyon régi filmeket álltalában nem nagyon állom a nevetséges animációk miatt.
de a jobb és érdekesebb filmeknek mindig adok esélyt. :) -
a kibaszott sok kapcsos zárójel miatt xD
azon dolgozok, h jó legyen :)
1 perc és működni fog
edit: már jó :) -
rossz a link... -
Köszke! nmeg ezt is #6140! Te is hajtod az ilyesmiket? -
Bersek
Berserk_v29c254.rar
Berserk_v29c255.rar
-
Köszönöm! ^^
Jagi:
kirakok 1 linket akkor majd. :) -
ez 1 viszonylag jó torrent. tehát mindig van aki tölti. olyan 20-30 között vannak.
én is innen fogom letölteni 1-2 napon belül. -

Tudom, hogy ez nem filmes topik, de nincs meg valakinek a HÉT SZAMURÁLY? -
Nem szeretnék pofátlan lenni de az nekem is kelle.
-
töltöm fel ahova szoktam:) -
Berserk:
Valaki eljutattná hozzám a manga 254 és 255. részét?
Az sajnos nincs meg...
Ha e-mail, akkor: [email protected]
Ha MSN, akkor: [email protected]
Ha pedig ftp, akkor azt priviben. :)
A segítséget előre is köszönöm! -
Prof William #6135 Pl. Barserk anime vége is totál Happy End.
Legalábbis Griffit szempotnjából teljesen.
Az más kérdés hogy sztem a manga végén ezerszer is megbánja majd, hogy egyáltalán a világra jött.
-
Cat #6134 ugyanigy voltam vele én is, de csak első látásra nagyon sok, mert rövid részek, és a szériák nem is hosszuak, van néhány részes is. -
öööö ebből nem sokat értettem, a végére belegabalyodtam %D
De azért asszem tom mit akarsz mondani, ésigen, a legtöbb animenek nagyjából ilyen a vége :)
Gundam kimaradt, de csak azért mert annyi van belőle....hajhhh....el se hiszem mennyi időmet felemésztené megnézni..... -
thnx közben rátaláltam torrentreactoron:) le is szedtem a hiányzó 3 részt:) az a baj, hogy nagyon lassan jön.. havi 1 chapter:(