72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Gábor #6051 Az új OP botrány :( -
Gábor #6050 [URL=http://www.baka-updates.com/groups.php?title=Cellphone^2]Destiny 38[/URL] -
tegnap elott vettem meg DVDn :D (Kinaban :P) -
hja meg az a baj hogy tajvani a cucc es nem japan:( -
kijott az INITIAL D film!!:) most szedtem le.. az egyetlen baj hogy termeszetesen meg nincs felirat... en meg lusta vagyok ennyit forditani:)))
hehehe
-
tudom. a volume-t én kötetnek hívom :)
1ébként minden kész. a hype is megy az oldalon. ;) -
még nem az első volume csak az első chapter:D -
kicsit átneveztem a fájt, pill és letöltöm, majd beleírom a formaságokat, aztán kiteszem az olalra, majd meadom a mod jofogak az oldalon :) -
meg is érkezett a chapterre az egész lehet linkelni majd tölteni:) -
és IGEN kész az első chapter!!!!!
betömörítem és töltöm felfelé addig megézem a 39-es részt a lunartól:) -
Gábor #6041
-
amúgy innen tudod majd mindig leszedni a legújabb Gantz részeket. -
telitalálat.
és a legnagyobb gond az most az, hogy az egyetlen fordító csapat viszont nem iseti el a dolgát.
már 4, vagy ha nem több résszel el van maradva. utoljára június 13. volt kiadva új rész. de azzal is egy héttel később jöttek ki... -
Haibane Renmei:
Végre sikerült nekiveselkednem, és nagyon tetszett. Valahogy nagyon megfogtak az események ahogy a haibanek az életük élik, ahogy a múltjukról van szó, vagy ahogy a végzetük beteljesedik. Ahogy a Rakka szárnyai kinőttek, az volt még fantasztikus....
A történet is igen jó, és jól kidolgozott, úgyértem összeáll az egész. Bár tény hogy egyáltalán nincs olyan nyomasztó mint a LAIN (Hamár ABe művekről beszélünk. Hallottam a Texhnolyze is elég nyomasztó egy sorozatt, szal kicsit félek megnézni), ennek végülis boldog vége van, Reki végül megbocsátást nyert szal...
Tulajdonképpen egy fél nap alatt kivégeztem. Megjegyzem a magyar feliratot senkinek nem ajánlom. Én már az 1. résznél elhatároztam, hogy ezt kidobom a francba mert nagyonsokminden nincs benne rendesen lefordítva, szal aki tud angolul az inkább angolul nézze... -
Gábor #6037 Egyelőre csak a mangát kezdetem szedni. Viszont akkor hanyagolom majd az animet.
Az, hogy most 205 rész van azt jelenti, hogy még írják? -
a sztori nagyon beteg, de hosszú és élveztes. én az egész mangát (akkoriban 184 fejezet), durván 1 nap alatt olvastam el. (most 205 rész van, 201ig fordítva)
szóval ha valaki elmerül benne, akkor nem bírja abbahagyni. :)
viszont ha jót akarzs magadnak, akkor az animét ne nézd meg, mert szar. a sorozat vége nagy csalódás.
szóval. ha a mangát sikerül megszeretned, akkor függő leszel. :)
mert ezt a sorozatot vagy imádod, vagy utálod. pont olyan, mint az FF játékok ^^
MINDENKNIEK:
bleach anime ep39 @ animesuki.com
(igaz csak bleach-society-s) -
Gábor #6035 Elkezdtem olvasni a Gantzot!
Csak én érzem úgy, hogy egy kicsit beteg a sztori? Igaz, még csak az ötödik fejezetnél tartok. -
faja. már várom :)
remélem arra a feltöltésem is magjavul rendesen...
(itt a gépemen 2 kész Gantz fejezet, de nem tudom feltölteni xD) -
na 41-es oldalon tartok hamarosan kész az első Bleach chapter:) holnap szerintem lehet befejezem:) -
new bleach chapter @ bleach7.com -
Cat #6031 egyetértek, rétestészta, kicsit tul hosszu -
.hack//Legend Of Twilight's Bracelet letöltési hely kellene nekem, mert usteamen nincs fent, vagy valaki mondja el EZ hogy a fenébe működik :S
Ja amúgy megnéztem a Hack Sign-t. Jó csak türelem kell hozzá, kicsit vontatott, nem épp a harcokra kihegyezve, de a világ amit bemutat az szép, a történet is igencsak jó, csak vontatott. Sokat várat két föbb cselekmény között, devalahogy mégse aludtam el a monitor előtt. Megjegyzem a zene alatta valami iszonyathangulatos
Hack Gift: No comment
-
hehe, tényleg... -
Ezt olvasva után nekem két anime is bevillant :D (Evangelion, Azumanga) -
Prof William #6027 Egy kis szösszenet a moziból.
Nézem a War of the Worlds-ot.
Amikor SPOILER megszólal az egyik manusz, hogy "Azt hallottam elkaptak párat Oszakában! Ezek a japánok tudnak valamit."
Ekkor előttem valaki benyögte.
- Na ja! Bevetették az EVA-kat!
Ez olyan képszerűen bevillant nekem, ahogy Shinji Asuka+Rei bunyóznak a Tripodokkal, hogy nem sokon múlott, hogy hangosan röhögni nem kezdtem. -
katz #6026 Animevetítést kb kéthetenténkénti rendszerességgel szerveznek az USTeam forumán -
Gábor #6025 Inkább a varázst vagy mágiát használnám a helyedben, mert a démoni átalakítás hiába takarja a lényeget, ha egyszer nagyon hülyén hangzik. Szvsz természetesen. -
démoni átalakítást írtam... mert általában ilyen jellegben használják.. ugye ganju is a követ alakítja vele homokká... -
a varázslatokra gondolsz nem?
szvsz démoni erők vagy mágia/varázslat.
magyarban nincs értelme nagyon a form szónak a formán kívül. démoni formáknak meg hülyeség lenne fordítani a shinigami erőket :) -
Tryst a demon formot hogy fordítanád? -
azé' hajrá! :D -
aoianime.animehq.hu
itt minden animetalálkozóról értesülni fogsz időben. -
Arucard #6019 gyökér vagyok!
bocsi h ilyet kérdezek..... lol lesz :
anime találkozók vannak még vagy vetítések?
és ha igen hol és mikor?
nagyon lol de kösz a helpet -
áhhh. Baromi lassan megy a fordítás:( itt az elején annyit dumálnak:D -
Got that! -
ne aggódj. én se vagyok olyan sokat, h nagy lenne az esély arra, h találkozzunk :)
mondjuk Yuffie-val nem mindig én vagyok, szal ha összefutsz vele, akkor csak 50%, h az én lennék, attól függetlenül, h az én karakterem :)
na de OFF vége. :)
(ha megakarod majd beszélni a talákozást, akkor privi vagy manga13/ragnarok topik) -
Sztem a héten még passzolom, Hack Signt nézem, jövőhéten jövök!!! -
np. ;)
én is ott vagyok. Dhomochevsky és Yuffie néven :) -
ejha!!! köszi :D -
www.ragnarok.hu
teljesen ingyenes, kitünően kiépített magyar ragnarok szerver :)