Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Ja, úgy simán jó.
LasDen
amennyire tudom az a legjobb, ha a kiadás szerinti sorrendben nézed őket. De nem biztos, majd Lelouch segít...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Renjike
Valaki segítene hogy a Monogatari széria miként épül fel?
Tsukimonogatari az legújabb viszont a novellák közül még van utána nem is kevés, viszont azt olvastam hogy ezzel le lesz zárva az egész sorozat.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

LasDen
serintem inkább lányoknak, gyerekeknek szól. Bár nem láttam, de szerintem a vicces részek sem lehetnek olyan kiemelkedőek. De ha érdekel, nézd meg

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

xblades
Hello

Látta valaki a Pretty Rhythm sorozatokat?
Ez inkább lányoknak való? Vagy elég humoros anime?
Érdekel letöltsem-e egyáltalán.

kösziu

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

BEAST
Az űrnégerek már a mozivásznon is támadnak majd. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
amúgy is már egyszer leadott sorozatok voltak csak. nem vesztettünk túl sokat

Lelouch
Megvette a Sony a Viasat csatornákat. Mostmár akkor tuti nem lesz újabb anime a Viasat6-on se.
LasDen
varoom papapapapa varooom

LeWyTy
Uhh tényleg ?:! Még jó hogy nincs üldözésimániám T_T

#66547 re:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondod ezt úgy hogy armageddon666 a nicked LOOOOOL

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.11. 17:44:32

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
Nindzsák léteznek. Mindennap ott mész el mellettük, csak nem láthatod őket...

armageddon666
"Háttérhatalom" <#falbav>
inkább tényleg ne

@

Renjike
Budapesttől tömegközlekedéssel 30 percre lakom.

Kár azért a szamurájokat megnézném :/

LeWyTy
A lényeg az hogy a magyar kultúra is nagyon színes és érdekes volt (leg). Csak mindent elvettek tőlünk, sok mindent mi is átvettünk a körülöttünk lévőktől.
Ha szétnézel azért még találsz itt is ilyesmiket többnyire már csak feledésben lévő vidéki szubkulturális dolgok. Csángó, Matyó, meg ezek még őriznek ezt azt. Erdély meg Magyarország történelmi közepe régebb óta mint ezt képzelnéd.
Amennyiben Budapesten laksz teljesen megértem hogy unalmasnak tartod Magyarországot.

A rendíthetetlen japánoknak meg akik kb 250 éve érintkeznek a külvilággal nem volt még csak idejük sem bármit is elveszíteni a kultúrájukból azon a kis szigeten. Na jó! már nincsenek szamurájok és nindzsák.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.11. 01:17:49

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Na ebbe tényleg nem akarok belemenni de mindenképp le akarom írni mivel ez a téma is eléggé érdekel 😛
Ha csak a hazug magyar történelmet nézzük akkor 1000 az az ezer. Amúgy inkább 10000 vagy 20x, de ezt úgy sem fogadja el senki mert vígan butítjuk a "honfoglalással" meg a "finnugor rokonsággal" úgy 200 éve. Ha már itt tartunk akkor a legősibb írásos tárgyakat is az ékírásunkal tudták megfejteni. amit szintén nem ismer el a világ 😛 da abba meg mnár végképp ne menjünk bele hogy a "szkít" népet meg kellet fosztani a háttérhatalomnak az erős történelmétől és vallásától 😛

Annyit lehetne erről vitatkozni. De inkább ne.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.11. 00:54:17

LeWyTy
Én is ezért szeretem a Slice of Life animéket. Mert magát japánt jobban csodálom mint az animéket. Azokból meg elég sokat meg lehet tudni.<#banplz>

Jááá 10 óra japán Trap<#worship>

Lelouch
A Nanatsu no Taizai-t lehet hogy dobni fogom...<#rolleyes>
Renjike
Sajnos sosem volt az én világom. :/

LasDen
badarság. Ezer éves történelemmel már hogy lenne unalmas kultúránk. Ezer meg egy érdekes dolgot találhatsz az országot járva...

Renjike
Na a Golden Timeal is végeztem , bár lenne még . Aludnom kéne mert holnap suli de nem tudtam megállni hogy végignézzem.

Felkészül Joshiraku csak mert Nippontradamus

Így egyre több animét látva elég sokat meg lehet tanulni a kultúráról meg a fesztiválokról és azon gondolkozom hogy nekünk milyen unalmas kultúránk van semmi nincs csak sziget meg társai...

Lelouch
Haizaki képességére gondoltam. Hogyha lemásol valami mozdulatsort, akkor azt más már nem tudja többé hatékonyan használni... 😄
LasDen
pedig ferlkészülhettek hogy innen már csak túlzás túlzása lesz....

Count Adyn
a túlzás mértéket érezzük tulzásnak sztem😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
Így van és ez a harmadik évadban sem változott. Ezért sem értettem, miért most esik le valakinek a sok "bullshit". 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
a trükikök többsége létező dolgokra épül, csak túl vannak húzva...

Count Adyn
<#taps>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
Tessék, itt az Emperor's eye. 😄

Count Adyn
Jó persze ilyen volt, csak nekem eddig valahogy ellavírozott a valóság és a fantasy határán ahogy a szuperképességeket próbálták valós dolgokkal magyarázni, de a harmadik éved kissé elszállt 100% fantasyba😄 Akashi amit művel meg amit Lelouch irt soknak éreztem még a soroazt keretein belül is😊

BEAST
De azért így a harmadik évad környékén meglepődni, hogy ilyesmikkel van tele a sorozat is eléggé bullshit, nem? :p

LasDen
Akashi a legnagyobb badass a sorozatban

Count Adyn
akashi még nagyobb bullshit😄

LasDen
melyik meccs volt? valami Kaijo?

Lelouch
A Kuroko S3 első meccse eléggé bullshit volt...
Mozdulatsor lopás...<#banplz>
LasDen
kösz

LeWyTy

LasDen
van mit, egy ezres lesz 😊

LeWyTy
Imádom ezt a főrumot... 8 anime hozzáadva a tervezett listámhoz. <#worship>Köszi! Renjike, LasDen<#worship>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.09. 23:21:08

armageddon666
Az, de megvárom míg lefut. Első évadot imádtam. 😊

@

LasDen
na azt is valsz soha nem fogom megnéni, mert nincs kedvem 😄

Lelouch
Talán jobban tudtad volna értékelni, ha láttad volna előtte a Baccano!-t. 😄 Mondjuk én már nem emlékszem a Durarara! első részére. Durva, hogy már öt éve hogy láttam.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.02.09. 20:45:33
Lelouch
Ugye ez csak valami vicc volt? 😄
armageddon666
Van új Durararararara évad? :o
Majd nézem ha nem cenzúrázzák a motoros csaj fejét. Minden jelenetben fekete köd van a fején.
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.02.09. 20:02:54

@

LasDen
mondok még egyet; Ore tachi ni tsubasa wa nai

Renjike
<#worship>

LasDen
nem. Múltkor megnéztem az első Durrarara első részét, de leginkább szar volt, nem kell több 😛

Lelouch
Az új Durarara! évadot nem nézi senki? 😄
LasDen
Hatsukoi limited, hentai ouji, Ano natsu de matteru, neko overrun, kotoura-san...

Renjike
Illetve bármilyen Golden Time , Toradora , Sakurasouhoz hasonló címet szívesen megvizsgálnék. 😊

Renjike
Golden Time után meglesem <#worship>

Yuki Yuuna wa Yuusha de Aru : Ha nem hánysz a magical girl felépítéstől és a tipikus barátság szépségeitől kellemes meglepetést tartalmazó alkotás . <#awink>

DasIsFuck
Saikin, Imouto no Yousu ga Chotto Okashiinda ga

Nagyon jól szórakoztam rajta végig, kifejezetten tetszettek a poénok benne.
Történetben sokkal több lehetett volna, de mondjuk műfaji sajátosságnak, hogy elsősorban nem erre koncentrált.
Viszont ami így is elég sokat rontott a végére az a vége.(meg a cenzúra iszonyú volt...)
7/10, műfaji célkitűzésééire teljesen megfelelt, többre sajnos nem volt elég a történet és a karakterek, bár a potenciál megvolt benne, hogy ennél jóval több legyen.

Őszintén én nem hittem volna, hogy erről pozitív véleménnyel leszek, de nagyon gyorsan ledaráltam a 12 rész😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"