72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#67786 Lehet akkor belenezek a Noragami folytatasba. Eddig igazan semmi sem fogott meg a Subete… is csak epphogy -
#67785 Jah gondoltam hogy obi:) Hát akkor lehet várni hátha majd egy frissítésnél belerakják :D
más: mostani ujoncok közül egyedül a Subete ga F ni Naru fogott meg igazán, ileltve a Noragami sokkal jobb lett mint az első évad eddig, Haikyuu meg hozza a szintet:) -
#67784 Azon kívül hogy nagy %-ban alig mérvadó ez a besorolás igen ez az kösz.
-
#67783 az .ass feliratok komplexitásának kezelését, főleg amilyen elszálltak tudnak lenni az anime fordítások, még nem igen tudják a tv-k. -
#67782 Amikor TV-n nézek animét külső vinyóról ugye mkv-ban, és pl egy tábla vagy valami ilyesmi forditását beleirjak második feliratként, olyankor a tv-m (Sony Bravia) csak azt mutatja a beszédet nem:D Erre esetleg van valakinek ötlete, mert csak 1 feliratsávot lát a tv optionsban ienkor is, mégis átcsuszik a második valahogy, egy monogatarit nem lehet megnézni pl:D -
#67781 Cameron producerkedése mellett Robert Rodriguez fogja rendezni a hollywood-i Battle Angel Alita filmet. Wut? o_O -
#67780 25 részes (talán 2 recap rész), de magyar sub úgy néz ki csak 13 részhez van. -
#67779 Kérdés: The Idolmaster az AA-n 23 részesnek írják. ICsak 13.-ig találtam, nincs tovább vagy nincs tovább? Létezik hozzá magyar felirat tovább?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.29. 16:02:12 -
#67778 A Manabi linera gondolsz. 2-3.000 közötti eladás... -
#67777 Van az anime eladások nulls adós határvonala aminek neve is van, de már elfelejtetem mi az.
Nem tudja valaki esetleg? -
#67776 -
#67775 Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.
A Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru kicsit másképp - 2. rész
-
#67774 A régi részeket nem tudom. Én itt nézem. -
EnxTheOne #67773 Régen én is onnan töltöttem a feliratot, de a régebbi részeket (~400) elég nehéz rendes torrentet találni, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg van direct letöltés :Surahashop-on
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sub annyival jobb lenne?onepicefan-os
-
#67772 Szerintem SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!onepiecefan.hu -
EnxTheOne #67771 Folytatom a one piece-t :D
Szerintetek melyik sub a legjobb hozzá? -
#67770 Ez a heavy object mekkora egy elbaszott fasság. És mi volt ez a 3. rész? Bullshit bullshit hátán. És akkor a végén úgy csináltak, mintha az egésznek vége is lenne. A mecha cucc jó lenne, ha nem ilyen retardáltan lenne megírva.
De alapjaiban az egész őszi szezon egy csalódás számomra. Persze nem ennyire, de alig van valami nézhető...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.24. 19:18:26 -
#67769 Cool, jöhet akkor is, ha "reboot", akkor is, ha folytatás :) -
#67768 én sem. Tegnap olvastam, hogy lesz bejelentés FMP kapcsán, mondom biztos megint új pachinko gép. Hát nem :D
Már csak az a kérdés, hogy folytatás lesz-e v sem.... -
#67767 Anim FMP -
#67766 Mi?
Ki?
Hol?
Linket! :) -
#67765 Na erre aztán tényleg nem számítottam. :D -
#67764 Új FMP anime. What? o_O -
#67763 Mobile Suit Gundam: Hol kezdjem és mit érdemes megnézni -
Nirz #67762 Nekem az utóbbi év egyik legunalmasabb animéje volt agyhalott szolgák akik csak arról beszélnek hogy milyen nagyszerű a jézus csontváz , természetesen a női szolgák mind szerelmesek belé illetve teljesen egydimenziósak. Van mikor részeken át semmi sem történik ,budget animáció 2015ben harmatgyenge. Annak ellenére hogy overlord a címe semmi köze az overlordhoz gyerekeket és falut ment de persze ez is a gonosz terve része....
Ja igen és annyira op hogy mindent akadály nélkül leküzd. A széria legemlékezetesebb fightja hogy részen keresztül megy a trashtalk mintha egy dragonball z-t néznék hogy aztán egy semmi mozdulattal legyőzze ellenfelét, miközben a maid szolgája gagyi zene kiséretében repülve egy varázslattal elpusztit mindent.
El nem tudom képzelni hogy hol az itt az izgalom, mikor a csontváz op a szolgái közel olyan opok az elelnfelek szánalmas trash talkerek, a plot lasabb mint egy lajhár. -
#67761 -
#67760 nem. A többiek küzdenek, mert egy szinten vannak v gyengébbek az ellenfélnél, de ő mindenkit lever egy ütéssel. Az Overlord ebben a tekintetben sokkal érdekesebb volt és semmilyen szemszögből nem volt tárgya.... -
Nirz #67759 Az Overlordnál csak balancoltabb nem? :D
Az a show egy trágya volt izgalom tekintetében(meg másban is), a jézus csontváz tier 1 es varázslattal tarolt lol... ezt nem lehet überelni
-
#67758 És akkor one punch man felállította a formulát. A többiek hozzák a látványos verekedéseket, ő meg 1 ütéssel nyer. Gyorsan unalmassá válhat.... -
#67757 nézd a sorozatot. Nem teljesen, de ugyanazon a routeon halad mind a kettő, de a sorozat részletesebb és jobb. -
EnxTheOne #67756 date a live
6 pont.
Mielőtt elkezdtem nézni csak minimális volt róla, de azt gondoltam hogy komolyabb műfaj lesz :S
fate stay night:
ha nem láttam még az UBW movie-t akkor azt érdemes először megnézni, vagy az ubw sorozatot? -
#67755 Peak TV Amerika vs Anime -
#67754 Jó azt nem vágtam hogy a srácnak is az a neve -
#67753 majdnem, csak egy Taiga lemaradt :D
Taiga and Taiga on taiga... -
#67752 Taiga a taigán kikosaraz?? -
#67751 Na ki fejti meg a "kép" címét? :DDD
-
EnxTheOne #67750 date a live
5-6 rész után nem nagyon tetszik, komolyabbra számítottam :S
-
#67749 Az elrendezéssel nincs bajom, az jobb lett, de a színes izék nagyon bökik a szemeimet. :/ -
#67748 nyomós érv :D -
#67747 Nagyon rég láttam, de a mostani jobban tetszik. Kis színes grafikonok. :)