Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
hát nem a meglepetések filmje lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
LasDen
jajj nekem. Jobbnál jobb dolgokat találnak ki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Közben leleplezték
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Frieza új formáját. Golden Frieza<#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.02. 23:28:26
Renjike
Full Metal Panic-ot kezdtem most újra (régen animaxon magyarul láttam) és az irritálós képarány ellenére jobban tetszik az animáció mint sok mostani animében...<#szeret>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

xblades
Na ja ez pech, én nem éreztem hogy véget ért volna a 2. évaddal, de ez csak személyes vélemény. Ráadásul az eladások sem voltak veszteségesek. Így bíztam benne, mert kissé jobbra sikeredet nálam mint a többi ecchi anime.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Renjike
Nekem tetszett. Nem azt mondom hogy annyira élveztem mintha az eredetit nézném vagy a KAI-t de egy kis nosztalgiára mindig vevő vagyok.

A játékot én próbáltam , nem rosz de még mindig nem hozza a PS2 Tenkaichi Budokai szintet vagy a Xbox360-as Burst Limitét . Az utóbbi egy tökéletes játék lenne ha a karakterek egy jó része nem lenne kispórolva és a sztori is teljesen végig lenne prezentálva.

Count Adyn
Játék is van elvileg pc re is bár még nem próbáltam😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nem szeretem a rajzfilmeket, gyerekes bziságok, ugyhogy én többet nem írok ide...

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

IMYke2.0.0.0
"Dragon Ballon nőttem fel körülbelül 3 éves koromtól"

Részvétem. <#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ne várj túl sokat. A tavalyi film is elég szar volt

Renjike
Ó, köszönöm . A manga nem nagyon érdekel de a filmet várom, Dragon Ballon nőttem fel körülbelül 3 éves koromtól .

LasDen
pár részes manga az idei filmnek....mert a profitot maximalizálni kell 😄

Renjike
Revival of F ? Csak én nem hallottam erről? Ez valami hivatalos manga? 😄

LasDen
nem is kell értelmet keresni. A lényeg a nosztalgia faktor, hogy a régi nagy gonosz visxzatér, a többi csak bullshit

Lelouch
Dragon Ball Z: Revival of F manga 1. fejezet
Szóval Frieza szerint 4 hónapnyi edzés elég lesz ahhoz, hogy legyőzze Gokuékat... 😄
Count Adyn
Áhá igy már értem, pont tegnap kezdtem el olvasni az elejétől, nem láttam release dateket ott ahol olvastam ezért volt olyan fura😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Count Adyn
Basszus 2013 augusztus óta?😮

Lelouch
Még nincs belőle angol scan.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.01. 21:06:22
Count Adyn
Sket dance manga utolsó chapterét (288) angolul kajak nem birom megtalálni sehol pedig vagy 2 éve vége wtf😄

DasIsFuck
<#taps>

"In related news, anime fans with sticks up their butts still have not realized that giving a 10 to an anime does not necessarily mean that it has to be perfect and that not using the rating basically makes a 9 the equivalent of a 10."

Hatalmas oldal-.,
besírok a "híreken"..😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Renjike
Viccen kívül szeretnék egyet. Nem perverzkednék vele de a vágy hogy én egy ilyet birtokoljak felmérhetetlen. 😄

LeWyTy
#ezekajapanokbetegekxD

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.28. 20:07:18

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Renjike
KELL.

Renjike
<#taps>

LasDen
Helyi középiskolás lány tagadja a tsundere vádakat

Annyire hülyeség az összes cikk 😄DD

LasDen
nem tudok róla, hogy véget érne. De egy kicsit több kellene egy 3. évadnál, hogy lezárják. Annál sokkal több történt, hogy 12 részbe beleférjen. A másik, hogy a 2. évad eltért már a mangától kvázi lezárást adva az animének..

Lelouch
A Jojo part2 elég szórakoztatónak bizonyult végül.<#smile> Joseph is sokkal jobb fő karakter volt mint Jonathan.
8/10
xblades
Annak most lesz vége nem?
Elfogadnék egy záró 3. évadot.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Renjike
Ez esetben <#worship>

LasDen
persze hogy jó

Renjike
Mármint jó vagy irónia volt?

LasDen
egy manga. Duh....

Renjike
Én az animét szerettem és a 2. évadot is várom 😄

A Sekirei az mi? 😄
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.02.27. 14:26:28

LasDen
Sun Ken Rock és Wallman. Bár ezek 2 hetiek ha jól tudom...
De a Sekirei az heti azt tudom 😄

Lelouch
A Nisekoi rémes. 😄
A Bleach anime a 479. fejezetig dolgozta fel a mangát.
Renjike
Nem válasznak szántam . Sry

Renjike
Tudnátok sorolni 1-2 heti megjelenésű mangát? Egyelőre a Nanatsu no Taizai , Nisekoi , Bleach hármast írtam fel magamnak de a Bleach túl hosszú már hogy elkezdjem . (Esetleg ha valaki pontosan tudja hogy hol lett vége az animének onnan szivesen folytatnám)

ronihun
Speciel nálam ezért volt nagy sikere a Hunter x Hunternek, ott elég változatossá tették az arc-okat és mindig újdonságot hozott. A One Piece szerintem komplexebb és okosabb mint pl a Bleach és a Naruto, mindkettőt én is meguntam, meg azért abban sokkal több filler is van. De egyébként a One Piece mangája üti a többit magasan, az anime-vel én is leálltam egy időre.

...

Count Adyn
Én a fullbring arc-ra már nem birtam rávenni magam hogy nézzem, még a mangát elolvasom heti 2 perc alatt, de 20 at már nem ér az életemből. Mondjuk az aktuális mangarész is eléggé gigantikus facepalm lett épp az egész overall plotnak😄

Renjike
De az én ízlésemnek az felel meg 😊 Mind képi világban , témában , képességekben .

LasDen
így igaz. Alapjaira lebontva nincs különbség a battle shonenek között (esetünkben One Piece, Bleach, Naruto, Fairy Tail, de a Gintama is ide sorolandó). Az archetípusok mindegyik sorozatban meg egyezőek. Az igazság bajnokai győzedelmeskednek a rossz felett. És a karakterek is majdnem ugyanazok, csak részleteiben térnek el egymástól. Van amelyik jobban használja a rendelkezésére álló eszközöket, de van amelyik nem. Igazából az egész csak preferencia kérdése, hogy ki melyiket kedveli.

De abban Beastnek igaza van, hogy az ember egy idő után belefárad a folyamatos harcba. A sorozat nem áll meg, max te állhatsz meg pihentetni. Van aki később visszatér, van aki nem.

LeWyTy
Szerintem a One Piece is meg a Fairy Tail is jó... én eddig kihagytam azokat az unalmas részeket (10-20) ami mindig az érdekes részeket választja el. Most pont unalmas mindkettő <#banplz>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.26. 16:07:46

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Szerintem a Bleach se különb. Mellesleg egyáltalán nem biztos, hogy folytatva lesz az anime.
DasIsFuck
Fairy Tailt úgy 70 részig én is néztem, de igen egy idő után teljesen érdektelenné válik.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Renjike
Naruto Ship. nekem tökéletes volt Pain arc végéig utána már meh egyre több a visszaemlékezés meg a filler a részekben. Bleach az igazi ott még a fillereket is élveztem (már amikor ), csak az meg ki tudja mikor tér vissza.

BEAST
Egy ideig tényleg érdekes és vicces volt a One Piece, de kb a börtönösdi óta vérgagyi kategóriába süllyedt nálam, nem is nézem. Szerencsére nagyjából akkortájt indult a Fairy Tail, ami szintén nagyon jó volt egy ideig. 😄 Ezek a végtelenített hadakozós sorozatok viszonylag "hamar" kiégnek szerintem. Ott van például a Naruto, amit már akkor is unok, amikor épp nem fillerekkel tömik az ember fejét.

Viszont nakama életérzés kategóriában nekem a Fairy Tail jobban tetszik/tetszett, mint a One Piece.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ronihun
Nekem is a One Piece a kedvenc battle shonen-em, de megértem, ha valakinek nem tetszik. A hossza miatt igazából nehéz bekapcsolódni, de 150 rész az jelenleg kb a sorozat 1/4-e max, bár én már az elejétől kezdve szerettem, de az animáció, a sztori és minden egyre csak jobb lesz.

A Gintama-t én is tervezem elkezdeni, viszont ahogy olvastam ahhoz is kell kb 50 rész hogy belerázódjon az ember a hangulatába. Nemrég befejeztem a HxH-t, amiatt újranézem a YYH-t és talán utána el is kezdem 😄

...