72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Buszon megnéztem az új Gundamot, a Thunderboltot (4 részes OVA), aztán utána az Iron Blooded Orphan sorozat egyik részét. Hát a különbség minőségben borzalmasan nyilvánvaló volt. A sorozatban annyira egyszerű volt az egész a Thunderhöz képest. Persze ettől nem lesz rosszabb, csak így egymás után nagyon látszott a minőségbeli különbség....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Sakasama no Patema
A legnagyobb szar YA filmeket idéző faszság. Nagyon szépen néz ki, ahogy elvárható, de a sztorit mintha én írtam volna. Pedig ez az inverted dolog egész jó ötlet volt, de a sok szar szereplő között meghal az egész....
2/10 -
Jah nekemis nagyon de részről részra szarabb lesz a helyzet, és mindig falkaparós cliffhangereket tudnak csinalni az utolsó 10 secben :D -
én meg még mindig nem jutottam el a 2. részig. shame on me.... -
Boku dake ga Inai Machi ep. 05:ez meg mindig a szezon legjobbja es a tortenet meg mindig terjeszkedoben van, alig varom a kovetkezo reszt. -
Szerintem nem errol fog szolni. Igy, hogy a harmadik resz is ezzel a tempoval ment le, kezdem gyanitani hogy a lenyeg nem is ez, hanem az hogy kik is ok es hogy jutnak haza, ha lehetséges egyáltalán. Ha ez igaz, akkor sokkal jobb is lehet, mint amilyennek elsőre remeltem -
Prof William #67959 Szerintem(remélem) az lesz hogy mire majd lejutnak oda hogy tucatszámra ölhetik a koboldokat, akkor már olyan ellenfelek is lesznek, amikkel majd megint szenvednek. -
Kb nekem is ez a véleményem. Remélem később sem lesz ilyen csillagharcos kirito a bandából senki -
Dobtam az Active raidet. Uncsi. -
Ez is jó volt csak így tovább :) -
Ajin: Demi-Human ep. 01: egyenlore nagyon izgalmas, meg talan eselyes is lehet a szezon legjobbja cimre, csak el ne vigyek indexes-baccanos idiota vigyor iranyba. -
Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.
Az One-Punch Man kicsit másképp
Vigyázz Spoiler veszély ha még nem láttad a sorozatot! -
A csata nekem is tetszett, osregi ad&d-s elmenyeim elo is jottek kozben es tenyleg jo lett a lelki oldala, de az epizód 2/3-a ezek utan csak lotyoges volt. Node majd meglatjuk -
Nem tudtam miez, azt hittem csak valami sima zene. Meg a stílusa miatt írtam hogy féloff :) -
Teljesen egyetértek. Számomra eddig a Grimgar talán a szezon legjobbja. Hihetetlen brutális a harc és más hasonló világokkal ellentétben itt a szörnyek nem csak arra várnak, hogy levágják őket, élnek, nevetnek és mindent megtesznek a túlélés érdekében. Ez az első olyan sorozatom ahol a hőseink nem azonnal a világ leendő bajnokaiként jelennek meg.
Ahogy a második rész harcából is látszik itt szépen lassan durvulni fognak a dolgok és nem kétlem, hogy hamarosan a gyerekek is hullani kezdenek majd, ha egyetlen egy goblin is ekkora küzdelem volt.
Sokan a rész második felében lévő zenés rész miatt sírtak, hogy unalmas volt, viszont szerintem tökéletes kiegészítése volt az előtte lévő harcnak. Kellett az a kis "mindenki éli tovább az életét" hangulat zenei aláfestéssel.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.01.20. 13:16:35 -
Prof William #67950 Szerinten elég komoly volt a harc ahogy ott szerencsétlenkedtek egy olyan ellenféllel szemben, ami más fantasykban a tucatszámra lekaszabolható lény szintjén van. De ezt teszi ha valakinek nincs gyakorlata.
A csata amúgy meglepően brutálisra sikerült. -
Hai to Gensou no Grimgar ep. 02: hat ez mi volt? Ennyire unalmas masodik resze szerintem meg semminek sem volt. -
Touhou mióta fél off?
Van hivatalos anime Touhouból aszem.
Utoljára szerkesztette: biomage, 2016.01.20. 02:41:16 -
Agymenés
:
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.19. 21:59:26 -
pls
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Active raid: ez eléggé felejthető továbbra is. Szerintem egy-két részig még bírom, aztán kuka. Csak azért nem dobom még mert a psycho pass is csak pár rész után lett jó.
Boku dake ga Inai Machi: ez továbbra is nagyon tetszik. Megint lehet egy hetet várni az új epizódra.. -
Colorful: ugy futottam bele mint ami hasonlit a Haibane Renmei-re. Nos alapvetoen ez igaz, de azert tavolrol sem ut akkorat. Ennek ellenere megerte azt a ket orat amit raforditottam -
Egyesek nagyon figyelnek a részletekre. Mai a Phantom WOrldben azért tudott átmenni a limbo alatt, mert lejött a melltartója...:D
-
Mellesleg egy kis realitása annak hogy nem kell minden külföldinek perfektül tudni japánul. Engem annyira zavar hogy erre nem szoktak odafigyelni. -
jó dolgokat nem árt ismételni :D -
Én kérek elnézést. De én nem itt láttam, bár szétnézhettem volna
A lényegen nem változtat.
-
#67933 -
Prof William #67937 Bizakodó vagyok, mert már az első részben több akció és jobban megkomponált harcok voltak mint a teljes (ugyanabban a világban játszódó) Total Eclipse-ben.
Jó lenne már egy igazi war anime, ami nem abból áll hogy a főhős szupermechája egymaga győz. -
Schwarzesmarken
Eeeeeeee... meh. Miért kell folyton meg mondani, hogy mi történik a képernyőn v egy karakterrel? Miért nem lehet hagyni, hogy a karakterek helyett néha maga a látvány beszéljen? Ha valaki örjöng és üvöltözik a harc hevében, akkor nem kell abban a pillanatban lenyomni a komplikált háttértörténetét, hogy megértsük. Attól nem lesz sokkal drámaibb, mélyebb v kedvelhetőbb a karakter. LEhet adok még egy esélyt neki, mert jó lenne valami mecha még GUndam mellé, de a tököm tele van, hogy szinte minden egyes animében annyiból áll a történet mesélés, hogy valakik beszélgetnek vagy valaki csak info dumpol bele a nagy világba..... -
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: ez viszont aligha a pantyshotrol fog szolni. 100% elmeselt tortenet, 47 perces nyito epizoddal. Engem kivancsiva tett. -
Eszembe jut rola egy ket regi final fantasy szeru jatek es a valos vilagbol lopott, idezett emberekkel meg izgibb. Nem lenne rossz ha errol szolna kus fanservice-el fuszerezve es nem forditva -
aya ya ya...
-
a nincstelen noob sztori nekem bejött. Gondolom az emlékezés lesz a sorozat egyik fő történet vonala... a boobs meg néha jó :D -
Hai to Gensou no Grimgar: eddig tetszik. Nem tudni meg mennyire a boobs a sorozat lenyege vagy mennyire lesz tenyleges sztori. De alighanem igyis ugyis nezos :) -
Active raid: ugy erzem ezzel kisse mellenyultam. Joval komolyabb valamit vartam. Adok meg neki 1-2 epizodnyi eselyt, de aligha lesz a szezon legjobb sorozata -
EnxTheOne #67929 Gate season 1:
Egész jó volt. -
Hiába kedves, aranyos, cuki a körítés ha a belső egy rothadó pöcegödör.... -
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.01.10. 21:12:20 -
Musaigen no Phantom World
KyoAni ide, aranyos karakterek oda, jó animáció amoda, egy közepes, klisés szar. Hiába a rájuk jellemző jó dolgok, ha a "történet" és a dialógusok borzalmasak.... -
Uj szezonbol most neztem meg az elsot, meghozza a Boku dake ga Inai Machi-t. Ha lenne godlike turelmem most megvarnam hogy lemenjen a sorozat es megneznem egyben. Baromira megfogott.