72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#67947 Agymenés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.19. 21:59:26 -
#67946 pls
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#67945 Active raid: ez eléggé felejthető továbbra is. Szerintem egy-két részig még bírom, aztán kuka. Csak azért nem dobom még mert a psycho pass is csak pár rész után lett jó.
Boku dake ga Inai Machi: ez továbbra is nagyon tetszik. Megint lehet egy hetet várni az új epizódra.. -
#67944 Colorful: ugy futottam bele mint ami hasonlit a Haibane Renmei-re. Nos alapvetoen ez igaz, de azert tavolrol sem ut akkorat. Ennek ellenere megerte azt a ket orat amit raforditottam -
#67943 Egyesek nagyon figyelnek a részletekre. Mai a Phantom WOrldben azért tudott átmenni a limbo alatt, mert lejött a melltartója...:D
-
#67942 Mellesleg egy kis realitása annak hogy nem kell minden külföldinek perfektül tudni japánul. Engem annyira zavar hogy erre nem szoktak odafigyelni. -
#67941 jó dolgokat nem árt ismételni :D -
#67940 Én kérek elnézést. De én nem itt láttam, bár szétnézhettem volna A lényegen nem változtat. -
#67939 #67933 -
Prof William #67937 Bizakodó vagyok, mert már az első részben több akció és jobban megkomponált harcok voltak mint a teljes (ugyanabban a világban játszódó) Total Eclipse-ben.
Jó lenne már egy igazi war anime, ami nem abból áll hogy a főhős szupermechája egymaga győz. -
#67936 Schwarzesmarken
Eeeeeeee... meh. Miért kell folyton meg mondani, hogy mi történik a képernyőn v egy karakterrel? Miért nem lehet hagyni, hogy a karakterek helyett néha maga a látvány beszéljen? Ha valaki örjöng és üvöltözik a harc hevében, akkor nem kell abban a pillanatban lenyomni a komplikált háttértörténetét, hogy megértsük. Attól nem lesz sokkal drámaibb, mélyebb v kedvelhetőbb a karakter. LEhet adok még egy esélyt neki, mert jó lenne valami mecha még GUndam mellé, de a tököm tele van, hogy szinte minden egyes animében annyiból áll a történet mesélés, hogy valakik beszélgetnek vagy valaki csak info dumpol bele a nagy világba..... -
#67935 Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: ez viszont aligha a pantyshotrol fog szolni. 100% elmeselt tortenet, 47 perces nyito epizoddal. Engem kivancsiva tett. -
#67934 Eszembe jut rola egy ket regi final fantasy szeru jatek es a valos vilagbol lopott, idezett emberekkel meg izgibb. Nem lenne rossz ha errol szolna kus fanservice-el fuszerezve es nem forditva -
#67933 aya ya ya...
-
#67932 a nincstelen noob sztori nekem bejött. Gondolom az emlékezés lesz a sorozat egyik fő történet vonala... a boobs meg néha jó :D -
#67931 Hai to Gensou no Grimgar: eddig tetszik. Nem tudni meg mennyire a boobs a sorozat lenyege vagy mennyire lesz tenyleges sztori. De alighanem igyis ugyis nezos :) -
#67930 Active raid: ugy erzem ezzel kisse mellenyultam. Joval komolyabb valamit vartam. Adok meg neki 1-2 epizodnyi eselyt, de aligha lesz a szezon legjobb sorozata -
EnxTheOne #67929 Gate season 1:
Egész jó volt. -
#67928 Hiába kedves, aranyos, cuki a körítés ha a belső egy rothadó pöcegödör.... -
#67927 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.01.10. 21:12:20 -
#67926 Musaigen no Phantom World
KyoAni ide, aranyos karakterek oda, jó animáció amoda, egy közepes, klisés szar. Hiába a rájuk jellemző jó dolgok, ha a "történet" és a dialógusok borzalmasak.... -
#67925 Uj szezonbol most neztem meg az elsot, meghozza a Boku dake ga Inai Machi-t. Ha lenne godlike turelmem most megvarnam hogy lemenjen a sorozat es megneznem egyben. Baromira megfogott. -
EnxTheOne #67924 Ezt a weboldalt nem ismertem, köszi.
Ha feliratot kerestem akkor átnéztem a nagyobb subcsapatok weblapját, vagy reménykedtem hogy indavideo-n leirásban szerepel hogy honnan lopták a feliratot.
Google sajnos csak nagyon ritkán talál valamit. (talán azért mert nem publikusak a tartalmak/ sok weboldal tartalmát csak regisztráció után lehet megnézni :S ) -
#67923 igen. Amúgy isshotoshot nézd. Magyar sub közösség egy része ott pörög.... -
EnxTheOne #67922 Angol felirattal nézed öket?
Csak mert weboldalakon én még olyat se találtam hogy melyik csapat melyiket viszi majd :D -
#67921 Oshiete! Galko-chan
Így 10 percben teljesen jó. De még így is látszik, hogy sokkal rövidebb is lehetne. Alap karakterek vannak Galko körül, és még a nevekkel sem vitték túlzásba. Az egész nagyon egyszerű, de talán pont emiatt működik...
Dagashi Kashi
A csaj a festett körmeivel olyan volt a képeken mint egy öregnyanya :D Viszont mozgás közben annyira nem vészes. Itt sincs nagyon túl bonyolítva a dolog és egy szimpla szerelmi háromszög lesz sok slapstick comedyvel. Azért nézős...
Boku dake ga inai mochi
A végén kicsit csalódtam. Tök jól megalapozták a karaktereket erre a végére elveszik az egészet. Jó, gondolom később visszatérnek, mert elég részletesen lettek bemutatva. A sztori érdekes, időutazás, szóval eddig jó... -
#67920 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszönöm a hangulatot. A röhögéstől itt néznek hülyének. -
Prof William #67919 Woody ismét lecsapott.
-
#67918 Mennyi van rajta? -
Selminar #67917 Most h van Netflix, neztem rajta animét: Seven deadly sins, tipikus fantasy-vicces-jocsajos-tapos nem kockaztattak, de ami van az igényes es szórakoztató, 2 resz utan maradok. -
EnxTheOne #67916 Köszcsi <3 -
#67915 Szerintem úgy volt -
#67914 One Outs! -
EnxTheOne #67913 Régebben beszéltetek egy nagyon jó baseball animéröl.
Az a ace of the diamond, vagy a one outs volt? :D -
#67912 Lassan megnézem megint a Rebuild szériát is. Aki látta már 3.33-t:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye timeskip után vagyunk, semmit nem tudunk mintha mi lennénk Shinji, és milyen felháborító, hogy semmit nem láttunk abból, amit a 2.22 végén levő previewban mutattak. De mi van ha nem kidobták azt a részt, hogy valami teljesen mást csináljanak, hanem a preview az a 3.33 és a 2.22 között történt? -
#67911 Egyébként Evangelion rewatch után rászántam magam, hogy végre beteszek egy egyedi csengőhangot.
erre esett a választás. :) ébresztőnek nem akartam, megutálnám. így meg mondjuk ritkán fogom hallani, mert a telefonom sosem cseng. -
EnxTheOne #67910 Majd a negima után :D -
#67909 UQholder anime lesz majd valamikor? Jó lenne mert a manga jó
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.02. 22:48:16 -
#67908 Új év új animék, remélem mindenkinek lesz egy- két új anime amit várt, így én is kapok pár új sorozatot :) -
#67907 Azt kell mondjam, ez minden megnézésre egyre jobb lesz. Nem érződik rajta az a több mint 10 év, még mindig kellemes a szemnek és a fülnek is. :) Rebuildek után teljesen elfelejtettem egy csomó jó részt.