Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"In related news, anime fans with sticks up their butts still have not realized that giving a 10 to an anime does not necessarily mean that it has to be perfect and that not using the rating basically makes a 9 the equivalent of a 10."
Hatalmas oldal-.,
besírok a "híreken"..😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.28. 20:07:18
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
8/10
Elfogadnék egy záró 3. évadot.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A Sekirei az mi? 😄
Utoljára szerkesztette: Renjike, 2015.02.27. 14:26:28
De a Sekirei az heti azt tudom 😄
...
De abban Beastnek igaza van, hogy az ember egy idő után belefárad a folyamatos harcba. A sorozat nem áll meg, max te állhatsz meg pihentetni. Van aki később visszatér, van aki nem.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.26. 16:07:46
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Viszont nakama életérzés kategóriában nekem a Fairy Tail jobban tetszik/tetszett, mint a One Piece.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Gintama-t én is tervezem elkezdeni, viszont ahogy olvastam ahhoz is kell kb 50 rész hogy belerázódjon az ember a hangulatába. Nemrég befejeztem a HxH-t, amiatt újranézem a YYH-t és talán utána el is kezdem 😄
...
150 rész szenvedés volt... Van több ismerősöm aki azt állítja hogy a one piece a legkirályabb dolog ami létezik és ha azt mondod hogy nem akkor vérben forgó szemekkel rágjál le az arcodat , így gondoltam megpróbálom de hát a sok szenvedés utána a szar csak szar marad. 😊
De ha alapjaira lebontjuk, akkor egy Bleach v One Piece féle battle shonen sorozat rengeteg humorral.
150 rész kellett hogy rájöjj, hogy a One Piece szar? 😄DD
A másik ilyen amit meg egyáltalán nem értek az a One Piece .. nem akarok senkit megsérteni de szerintem az egy borzalom... 150 részt láttam belőle és nekem elég volt. Az animáció nagyon nem tetszett (mármint stílusban) a történettel nem volt gond de a karakterektől én teljesen ki voltam borulva...

A Love Live engem is érdekel , viszont a Gintamából még 1 percet sem láttam csak egy manga borítót amin egy narancssárga hajú Bleach copy karakter volt .
Bár furcsa, hogy a Love Live sikere ellenére idén eddig csak egy sorozatuk van bejelentve, Gintama, meg megy még Tomino Gundamja is, de többi mind csak OVA. De a tavalyi mechák buktája után azért nem is olyan meglepő, hogy óvatosak 😄
Azt olvastam hogy elég sikeres volt mind a két évad és az eladások is jók voltak. Gondoltam megkérdezem hátha valaki olvasott valamit egy esetleges új évadról?
Ha a béna színészkedést és túl játszott dialógusokat nem nézem, akkor teljesen korrekt. Bár ez csak egy websorozat, de összehasonlítva azzal, amit hollywoodban csináltak, messze előttük járnak. Az akció ami igazán kiemeli és látszik, hogy van benne mnka rendesen....
Nagy reményeket fűzök ehhez a sorozathoz. Ha hozzák manga
Addig még hátha kijön jó pár mangarész.
Linket tudsz adni, hogy hol olvastad a bejelentést?