Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Új GitS TV sorozat bejelentve: <#buck>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen elfelejtettem megemlíteni nekem is hasonló tapasztalataim vannak. Érdekes hogy általában ha érdekes is vmi az általában pár rész után unalmassá válik, mit is értek ez alatt? Van egy jó kiinduló sztori az eleje pörgős stb aztán hirtelen az egész cselekmény megáll és az egész töménytelen ezerszer látott fillerbe fullad a szokásos szituációkkal a szokásos jellemmekkel és nagyon égő poénokkal(elsülyednék ha vki arra nyitna be miközben olyat nézek) aztán a végén jön vmi kamu probléma amit jó pár részen keresztül húznak de már úgyis eleve tudod a végigkimenetelt aztán utánézel hogy itt vmi nem stimmel. Jah hallod hogy nem is követi a mangát hanem vmi alternativ szarságot kreáltak és azért tűnt szarnak az egész

Valóban régen én is birtam ecchit de mostanság nagyon fárasztó tud lenni, bár akkor is szerintem to love ru darkness nem volt rossz mert ott már elég fun faktort adott a majdnem hentai jelleg,de ez egyáltalán nem jellemző úgy általában véve. Helyette egy kis semmi és az is jó részt fél évig cenzúrázottan eh...
IMYke2.0.0.0
Néhány évvel és pár száz anime mű után nekem is az a véleményem, hogy "laza" - de épp ezért nem is ajánlanám anime-szűznek: csak jó pár anime után tűnik az könnyűnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DasIsFuck
Nem olyan vészes az!😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy csak csípni akartál egyet 😊

Elfen Liedet kezdőnek semmiképp. Azért nem, mert az Elfen Liedhez hangulat kell, és nem árt azért pár animét és/vagy egész estés "komoly" japán animét látni, hogy az ember tisztában legyen valamelyest a szimbólumokkal, a japán megjelenítési, ábrázolási formátumokkal, és ne röhögje halálra magát bizonyos jeleneteken, mondván, hogy "de hát a Walt Disney-kben ezt jobban, másképp"...

Seth
Nem gondoltam komolyan, de nyilván tudod.

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Kizárt, hogy az jó választás lett volna - ahhoz túlságosan is anime-stílusok zanzája.
Helyette valami könnyedebb, humorosabb és kevésbé vagy egyáltalán nem hárem-ecchi-gore lazaság után bevezetni a többi jellemzőt egy 3. sorozattal.

Renjike
Én még csak 1 sorozatot dobtam 4 rész megnézése után de az tényleg egy hulladék szerintem (Kampfer) . Illetve 1-1 sorozat volt még olyan, hogy egy része unalmas / újrafelhasznált volt viszont megnéztem őket és végül annyira nem is volt rossz.

Jelenleg Tokyo ESP megy nálam és meglepetésemre nagyon tetszik, a sok negatív kritika ellenére amit hallani róla.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

armageddon666
Szerintem meg nagyon jó választás. Nem mondom hogy könnyen emészthető, viszont jól bemutatja a két világot.
Egyik részről komoly történet, dráma, gore.
Másik részről csöcsök és elborult humor.

@

Seth
Elfen Lied-del kellett volna kezdeni mi? Akkor tudnák mi a jó. 😄

PSN ID.: Beegabor

RelakS
Hehe, Inuyashát most nézem újra, és olvasom hozzá a mangát.
A fillerek időnként ki tudnak akasztani 😄 A Tessaiga ugye elutasít minden démont, ehhez képest Shippou úgy hadonászik vele, mintha mi sem lenne természetesebb <#idiota> (130. rész)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DasIsFuck
Én Inuyashával kezdtem még az A+-on😄

Előtte volt persze pokémon,digimon..stb de ezekről akkoriban még nem tudtam tudatosan, hogy mit is nézek.

Amikor aztán lett netem, én is gyorsan elkezdtem falni és az Elfen lied elős között volt és persze nagy kedenc lett.
Most már valszeg már nagyon nem lenne kedvenc.

Én iis így vagyok manapság már sok animével, főleg a nagyon buta shounen-ek tudnak nagyon hamar kiakasztani, mert szinte érdektelen a harc,érdekes történet,karakterek nem angyon van benne és általánosságba nem vezetnek sehova.
Rengeteg ilyen ecchi is hasonló kategóriába esik már nálam, pedig régebben kedveltem..(bár nem tudom, de nekem az az érzésem a régebben nézett ecchi-k valamivel kevésbé voltak ilyen agyzsibbasztóak, pl a to-love ru már az első évadnál sem tetszett)

Akkoriban úgy voltam vele, hogy bármilyen sazr animét is nézek végignézem, hát manapság már sok animét igazából 1-2 rész után dobok ha csak lefáraszt, mondjuk még így is elég sok olyan animt láttam a közelmúltban is amik igazából 5-6 részig jók aztán utánna masszív unalom/lefárasztás.

Én már nem is tudom melyik volt előbb dragon ball vagy sailor moon amit először láttam a tvben persze akkoriban fogalmam sem volt hogy miaz hogy anime és teljesen feledésbe merült a dolog.
Majd amikor meg értettem az első amit láttam Elfen Lied volt fura vissza gondolni hogy akkoriban mennyire tetszett de emlékszek tavaj újranézésre már nem is volt kedvem meg abszolút nem tetszett. Érdekes
Bár igaz akkoriban volt jó minden mikor kezdte az ember majdnem minden bejött és újnak számított.
Mostanság első rész nem fog meg már nem is érdekel esetleg végig tekerem ah tudom hogy mi lesz, vagy aj ne megint egy hárem de zaftos részek nélkül de láma poénokkal és láma hátártörténettel amit már ezerszer láttam és a nevetséges szituációkkal ami való életbe sose esik meg. Miért is nézem ezt?
Renjike
Én Dragon Ballal kezdtem aztán Yu-gi-ohval a kölyökklubban . <#nyes> Aztán pedig Full Metal Alchemist az animaxon.

IMYke2.0.0.0
Anime-szűzeknek rosszabbakat nem is mutathattak volna: "Americans Watch Anime For The First Time"
“Shingeki no Kyojin”
“Kill la Kill“,

BEAST
Nem csak ő említi, folyamatosan a "rip off" jelzőre ugrik. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Tiramie a kedvenc! 😄 Persze azokra a részekre gondoltam amikor Sento leállítja őket. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
inkább Sento 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Amit még maga a főhős is megemlít...

"Nem fogok együtt dolgozni egy két lábon járó szerzői jogsértéssel. "
BEAST
Ő kérlek szépen az édességek tündére. 😄 Amúgy tényleg nagy másolat. 😊

biomage
te az nem bonta a főszereplő mögött? 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

BEAST
Most értem az Amagi Brilliant Park végére és imádom. Főleg Moffle-t és kicsiny bandáját. 😄 A sorozat legjobb részei amikor valami rosszban sántikálnak. 😊

Köszönöm, hogy korábban említettétek, különben teljesen kimaradt volna. :o

LasDen
neked is boldogat.

nekem egy 1,5 hónapos időszak volt, mikor nem volt netem. Konkrétan bele akartam halni 😄 A gépen lévő kb 10 részni animékből éltem meg akkor még volt Animax és éjszakánként néztam a Trigunt. Igazság szerint ha ott nem látom ma napig sem nézem meg szerintem 😄 Annyira sokszor néztem újra a gépen lévő Gintamákat akkoriban, hogy a DOES - Donten féle openinget kívülről fújtam meg fújom a mai napig 😄D (ez valahol 2010 áprilisa lehetett)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Első ~2 hónap maga volt a pokol: 7 éven át folyamatosan volt netem , és utána 3 évig nem.
Aztán ~2 évig munkahelyen már tudtam fórumozni, de végül ide, határvidékre kellett visszaköltözzek, s míg a könyvtárban nem lett net, és hazaköltözést követő 1 éven belül elérhető nem lett rendesen, napi szinten számomra, addig nem voltam neten.
Azóta (2009), mindig itt lógok ):

RelakS
olvasni is rossz... kész apokalipszis <#guluszem1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
nehezen bírtad? <#nevetes1>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

IMYke2.0.0.0
Neked is 😊
Én 3 évig voltam net nélkül...

biomage
372 új üzi 😄

Ez a 2 hónap net nélkül nem is volt olyan kemény 😄

Na boldog újévet mindenkinek 😊

LasDen

Renjike
Yenpress megvette a jogokat a Black Bullet mangához és light novelhez : az imáim beteljesültek ! 😊 - azért folytatás is jöhetne.

Renjike
Igen de előbb befejezem még a Deadman Wonderlandet még 15 chapter . 😊

LasDen
van. A stílusa egészen KyoAnis, de ha nem szereted őket, akkor sem kell félni. A humor, a karakterek jók. főszereplő srácot nem kell félteni, nem egy idóta. Szóval ajánlott megnézni....😄

IMYke2.0.0.0
Én mindenképp megnézem majd. 😊

DasIsFuck
Az Amagi Brilliant Park-ot van értelme elkezdenem szerintetek?

Lelouch
Tudom, még én is kommentáltam a hírt mikor be lett jelentve. 😄 Éppen azért furcsa... 😄
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.01.09. 01:29:01
LasDen
pedig itt is volt már jó párszor szó róla 😄

Lelouch
Fogod olvasni a mangát? 😄
Lelouch
Death Parade
Genres: Game, Psychological

Ez eddig hogy kerülte el a figyelmem? 😄
Renjike
Hallgatnom kelett volna rád , végeztem a két évaddal és a két filmel . Az 1. film még élvezhető is volt attól eltekintve hogy több mint a fele recap volt de a második film egy értelmetlen szarhalmaz és még enyhén fogalmaztam. Gyalázat.<#confused><#confused>

BEAST
Az ünnepek alatt szünetet tartottak, ahogy a többi sorozat is. 😊

efti
A Shigatsu wa Kimi no Uso-val mi tortent? Hetek ota nincs uj resz, de meg RAW se

WWFSMD?

BEAST
Na a Kantai Collection-t valószínűleg dobom is, fájt végignéznem az első részt. 😄 Viszont a Shinmai Maou no Testament gyengécske kezdés után egész érdekes első epizódot mutatott fel. 😊

Nem tudjátok, hogy ez melyik animéből lehet?

Olyan ismerős a rajzolása de nem jut eszembe.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
armageddon666
GITS-nek több esélye van a T5-nél. Láttad azt a trailert? 😄

@

BEAST
Az egész első rész egy végtelennek tűnő facepalm volt számomra, de ki tudja, még jó is lehet. 😄D

LasDen
igaz, helyesbítek. A film ugyanezen szakaszában, mint most a Gits, ugyanannyi esélye volt, hogy jó legyen, minthogy nem....

efti
Yuri Kuma Arashi ep. 1: hat ez meg mi volt? Kicsit hasonlit kulsore a mawaru penguindrumra es annak se volt sok ertelme az elejen, de tartok tole ennyi alapjan meg semmi sem biztos

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
" Ahogy a Terminator 5-nek..."

Nem, sajnos, annak vajmi kevés esélye van.
Gyakorlatilag MINDENT ami Temrinator seggberúgtak azzal - a trailer alapján.

LasDen
Absolute duo

Tudtam, hogy ismerős nekem a sztori valahonnan. Az első percekben rájöttem, hogy én olvastam a mangát. 1-2 fejezetet max. Nem sok jót jelent, hogy a mangát is gyorsan dobtam és el is felejtettem 😄

LasDen
nem, és (A speed racer éppenséggel jó volt szerintem)? Ez nem azok a filmek. Egy kockát nem forgattak még belőle és még sokáig nem is fognak. Attól, hogy azok elmaradtak a várakozástól, még nem jelenti, hogy ez is el fog. Persze mindenkinek megvannak a prekoncepciói bizonyos filmeknél, de ez még mindig nem jelent semmit. Ahogy a Terminator 5-nek, úgy a Gitsnek is meg van az esélye, hogy egy sikeres/jó film legyen.