72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#67626 Aranyos kis sorozat volt, de nekem nem tetszett ennyire. Dícséretes, hogy viszonylag hamar egymásra találtak a szerelmesek, de onnantól kezdve semmi sem történt, sőt, számomra leginkább unalomba fulladt az egész. A "konkurenciát" is túl későn mutatták be, már senkit sem érdekelt mit pattog. :/ -
#67625 Ore monogatari
Nem számítottam rá, hogy ilyen jó lesz. Sőt, anno a szinposzis alapján egy átlagos romkomot vártam, ahol az utolsó részig húzzák a dolgot. Helyette elég hamar fel áll a helyzet és onnan lépegetünk tovább. Emiatt engem a Nazo no Kanojo X-re emlékeztetett, mivel a 2 sorozat lényegében ugyanazt próbálta elmesélni. Az első szerelem és a másik megismerése, csak a Nazo pöppet elrugaszkodottabb volt. Ahhoz képest itt az egész sokkal mézes-mázosabb volt, amiben Yamato sokat segített. De persze Takeo volt itt a főerő, ő volt az érdekesebb.
Ritka az ilyesmi, és bár volna hova folytatni, de nem bánom, ha nem lesz 2. évad. Olyan volt a lezárás, ami meg elégedéssel töltött el és nem vágyom a folytatás után.
Nem feltétlenül, de azért megérdemli... 8/10 -
#67624 A cím... -
#67623 Neked sem tetszik a betűtípus? -
#67622 Már rosszul kezdődött a kép. -
#67621 -
#67620 The ultimate anime reccomendation flowchart (nagyon nagy)....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.09.24. 11:51:36 -
#67619 Nem rég néztem meg én is a sorozatot. Nem tudom áradoztam-e itt róla, de tetszett eléggé. A történetben nem mondom, hogy hatalmas csavarok lettek volna, de
(major spoiler)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az anyuka halála nagyon jól fel volt építve. Szülők elmennek nyaralni, balesetet túlélt parazita panaszkodik hogy női test kéne neki, és pár jelenettel később mutatják a nyaraló szülőket... Első gondolatom az volt, hogy "óbazmeg, ugye nem?" aztán jött a lefejezés.
Az OST érdekes volt, harcok izgalmasak. Kedvenc jelenetem
(tényleg spoiler, bár lehetett rá számítani)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor meghal a csaj aki érzi a paraziták jelenlétét, és a főhős nekiesik a gonosz parazitának. "Migi, te védekezel >:(" "Én védekezem? :o"
Viszont azt hiányoltam hogy semmi magyarázat nem volt a végén. -
#67618 Nekem a parasyte nagyon bejott. Vegre egy nem toketlen, hatarozatlan foszereplo. Oke, nem egyedi, de akkor is ritkasag -
EnxTheOne #67617 Parasyte:
Nem volt olyan rossz, egyszer meglehet nézni.
A női főszereplő tényleg nagyon idegesítő volt :D
Buddy complex:
ez nem nagyon tetszett, de azSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!miatt nézhető-időutazás -
#67616 nem igazán elődök, mivel ez is anime, az is anime... -
Regiujzenek #67615 Anno a 70-es, 80-as években számos európai-amerikai történetet rajzfilmesítettek meg a japánok, amely sorozatok a mai animék elődjeinek tekinthetők. Sajnos csak néhány jelent meg magyarul, pedig szívesen nézném újra őket. Történetét tekintve ezek ma is megállják a helyüket. Mint például ez:
Captain Future (http://regiujfilmek.blogspot.hu/2015/09/captain-future-sorozat.html) -
#67614 Igen. Meg nem nevezett okból 1 hét kimaradt és holnap jön az utolsó rész. -
#67613 Ore monogataribol most kimaradt egy het? Mintha tobb mint egy hete lett volna az ep. 23 -
EnxTheOne #67612 Végül megtaláltam uraharashop-on.
Furcsa hogy a google nem talált meg egy ilyen "nagyobb" oldalt :S -
EnxTheOne #67611 Champloo nekem egyáltalán nem tetszett :S
Még régebben félbe hagytam a mahou shojou madokát.
Se AA-n, se google-n nem találtam hozzá feliratot.
indavideon persze fent van 2x2 felbontéásban :( -
#67610 én 5 rész után kukáztam. Pedig azt a sorozatot mintha nekem találták volna ki. Szamurájok, rap, Nujabes... Minden adott volt egy jó sorozathoz, de leginkább uncsi volt. Sokáig csak parkoló pályán volt, hogy majd folytatom, de soha nem került rá sor.... -
#67609 Ha valaki esetleg még nem látta, akkor a "Samurai Champloo"-t erősen ajánlom figyelmébe.
Nálam 8/10-re jó volt. -
#67608 Rokka no Yuusha
Ez így nekem nagyon nem jött be. Amíg el nem értek a templomhoz egészen meg kedveltem a szériát, de aztán oda értek és látszólag soha a büdös életben nem akartak onnan eljönni. Ami ott tartotta őket, legjobb esetben is max 3 részből kihozható, de nem, nekik kellett vagy 6 rész és akkor vége is volt az évadnak. Erre még a végén tetézik az egészet, hogy vissza állítják ugyanazt a helyzetet. A végén a Flamie-Adlet kapcsolat érdekessé vált, amiatt megnéznék egy 2. évadot, de ez így egy kalap szar volt.
4/10
Gate: Jietai...
Gondolom nem volt pénz a 2. felére és teljesen gagyi lett volna, ezért kellett félbe vágni, de ez így nem befejezés. Még csak ilyen fél befejezésnek sem megy el. Csak egy epizód a széria közepén, amivel véget ért. Pedig eleinte egészen jó volt. Olvastam a fanyalgókat, hogy ez kimaradt, az kimaradt, így nem érthető, úgy nem érthető, de a 10. részig ez nem látszott meg. Aztán a 11. részből láthatóan a padlóra nyiszáltak sok mindent. Koherens maradt, de minden túl gyors volt és hirtelen. Várom a végét...
6/10 -
Nirz #67607 Jah valóban elég jó, bár az elavultsága miatt még sem lehet a legjobbnak mondani a 2/3 után pedig eléggé vontatottá válik és kiszámíthatóvá de az öszkép kifejezetten pozitiv(a nagyon ütős első 2/3).
Részemről is 80-as évekig fér bele.
A parasyte megér egy nézést de olyasféle érzése van az embernek mintha ha egy japán peter parkerről szólna xD
Jah és készülj fel arra hogy a világ egyik legostább szereplője ugyanazt ismételgeti:
"Are you really amano kun?" x1000 -
EnxTheOne #67606 Talán pár történetileg jól sikerült műből lesz majd egyszer reboot :S
" Évente 100 nem is olyan rossz"
Ha mindegyiket 24 részesnek vesszük akkor:
2400/365= 6,5 rész naponta. ~2 óra
koczka :D
Parasyte (kiseijuu) az jó sorozat? -
#67605 senki se fogja. Kivéve az, aki mondjuk heti rendszerességgel nézett animét mondjuk a 70-es évek óta. Az ha nem is a többséget, de rengeteget láthat.
Én a 80-as évekből, ha nagyon jó, akkor még csak-csak megtudom nézni, de korábbról már nem igen. De ott van például a Legend of the Galactic Heroes. 5 részt tudtam megnézni, és csak ennyi alapján valószínűleg az egyik legjobb anime, amit valaha készítetettek, de a mára már kissé elavult megjelenése, a hangok miatt szinte képtelen vagyok végig nézni...:( -
#67604 És sajnos a többségét nem is fogom már látni, mert az ilyen 80-as 90-es évekbeli sorozatokat már semmiért se venném elő. :/ -
#67603 Az szép. -
#67602 MAL-on az adatbázisban van 10950 anime. Minden egyes sorozat/film/franchise egy-egy darabjának külön-külön oldala. Eséllyel nincs benne minden anime az elsőtől az utolsóig (főleg hogy folyton jönnek újak)....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.09.20. 21:20:05 -
Nirz #67601 120 completed
14 dropped
Tiszta noob vagyok xD -
#67600 Most így elgondolkodtam.. de nem találtam rá választ. Vajon hány animét adtak ki eddig összesen? Van erről valami adat?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.20. 19:45:45 -
#67599 uh:D
az szép:) -
#67598 Grat, szép kerek szám. :) -
#67597 6 év 600 anime. Évente 100 nem is olyan rossz :D
-
#67596 A listám szerint: csak 370. -
#67595 Az szép. Grat. Én pár nap és nézem a 100.at :D -
#67594 A mai Rokka no yuusha és Gate epizódokkal meg van az 599. és 600. befejezett animém is. Banzai!!! :D
-
#67593 Aoharu x Kikanjuu: hat ez fura volt. Ennyire felbehagyott sztorit meg soha nem lattam. Kar erte, szerettem airsoftozni.. Egy joindulatu 6.5/10-et kap tolem es joindulatu voltam -
EnxTheOne #67592 Valaki belenézett az űrzavarba? Milyen a sorozat? Szinkron mennyire szar? -
#67591 Drifters
-
#67590 én untam.... -
knightbali #67589 One Punch Man várós nagyon. Az alapanyag is rendesen ott van a szeren. Az első epizód alapján az animáció és zene elsőosztályú, a harcok epicek lesznek. -
Prof William #67588 Talán csak az One Punch és Utawarerumono ami érdekelne...
A Heavy Object és az Animagic Platoon talán de az csak azért mert már olvastam őket mangában.
A Heavy-ben talán az lehet érdekes hogy a már unalomig ismert mechák helyett most hegynyi magas acél és fémmonstrumok lesznek. -
#67587 Első körben a Heavy Object érdekel, a többi majd megnézeti magát unalmamban.