FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Naruto - The Last
Egyike volt azon animéknak amin belemerültem a japán kultúra ezen részébe, amit még szinkronosan kezdtem el.
Majd a hosszúra nyújtott inkább szenvedő mint érdekes sorozatot meguntam, és más animéket kezdtem nézni, amiért még mindig áldom a sorsot. Hisz jelentős hatással volt az életemre.
Viszont most szembesültem vele hogy az alkotó lezárta a történetet bő egy éve már, és kiadtak hozzá egy utolsó mozit, ami Naruto és Hinata kapcsolatának beteljesedéséről szól.
Ennek számomra ez a mozifilm tökéletesen eleget is tett. Még ha tartalmazta is a ilyenkor elforduló kliséket, mégsem lett elhúzva és el műdrámázva.
Jól levezetett történet volt kettejük szerelmének révbe érésének, bár az előzményekből is illik tudni ezt azt, hogy teljes legyen a kép. A többi pedig egy jó körítés volt, sok más mozifilm üres vagy előzményt ismétlő történetével ellentétben.
Ez alól talán Sakura volt kivétel mert neki kettőjük szerelmének rébe érésének volt jelentős behatása, kellet is valaki aki noszogatta és bátorította Hinatát és ráébresztette Narutot hogy ideje felnőni.
Bár szinte mindenki kapott némi műsoridőt de szerencsére amire készült a film arról ezek nem vontak el jelentősen időt.
Emellé még a kellő verekedős világmegmentős körítés is megvan ami egy shounen műfajban kell, pont a megfelelő mennyiségben.
Végre ezt a szálat is lezárták és nem csak valami pár perces záróképsorral hanem egy egész kellemes mozifilmet kaptunk.
Bár az esküvőről néhány színes képet is elfogadtam volna, a végső záróképek a gyerekekkel viszont pont teljesé tették azt.