72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Rafanir
    Egyébként Yuuta és Rikka kapcsolatát annyira bírtam ebben a sorozatban :D
    Hiába jártak együtt, mégis inkább olyanok voltak, mint egy szülő-gyerek páros, már ha azt nézzük, ahogy a srác állandóan "nevelte" csajt, meg ahogy gondoskodott róla XD
  • RelakS
    HMPFH? :D

• efti
    Hacsak az utolso epizodban el nem cseszik, szerintem siman 10/10 az a sorozat
  • Selminar
    Ezt a Boku Dake izét nézem, az idoutazosat. 12 reszbol az elso 10 izgi volt de az utolso elotti kicsit laposka bar boven az utobbi idok nagy kedvence!

Steins Gate-et nem veri mert inkabb krimi mondjuk elsosorbab es amugy krimibol nincs sok jo, utolso ami nagyon tetszett sok eve a Monster volt :/
  • RelakS

• Nirz
    +1
    Jah meg lusta is vagyok
  • LasDen #67981
    Én nézegetem őket minden szezonban, de mivel halott a topik, így nincs nagyon okom írni...:D
  • IMYke2.0.0.0
    //Én kábé fél éve nem néztem animét. Helyette ázsiai és kommersz filmeket.
    Tegnap ezt: KLIKK - Riaru onigokko (2015)
    A film soundtrackkel kapcsolatban írtam: KLIKK
  • efti
    Jol lehalt a topic..
  • Rafanir
    Ha valakit esetleg érdekel, elkezdtem a 10 kedvenc animémet bemutatni egy új videó sorozatomban.

• shaddam
    Ez meg a gate a bizonyíték, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nyuszilányokban ne bízz
  • LeWyTy
    Cica :DWhy not?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.28. 22:37:22
  • RelakS
    Szegény cica :)

• efti
    Boku dake ga Inai Machi ep 08: Mindenki gyanús. Még az is felmerült bennem, hogy az egész időutazósdi csak hősünk fejében zajlik, mikozben terapeutak segitenek neki feldolgozni a gyerekkori traumát.
  • LasDen #67973
    Adam Wingard on Death Note live-action film: “It’s definitely for adults. It is zero chance it will be below an R-rating.”a
  • EnxTheOne
    Makaoi ouji és pandora hearts jó sorozat?
  • efti
    Ajin: Demi-Human ep. 4: még látom esélyét, hogy nem lesz ebből Tokyo Ghoul, úgyhogy reménykedem.
  • Rafanir
    Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.
    Vigyáz! Spolier veszély ha még nem láttad!

• LasDen #67969
  • BEAST #67968
    A reconguista borzalmas volt, de az Iron Blooded sincs messze nálam. Egyetlen egy szereplőt sem sikerült megkedvelnem.
  • LasDen #67967
    Nézd meg, egészen faszának ígérkezik.
    Iron Bloodeddel szerintem nincs baj. Nem váltja meg a Gundam világot, de bőven nézhető kategória. A Reconguista után bőven előrelépés...
  • BEAST #67966
    Thunderboltba még nem kezdtem bele, de az Iron Blooded eddig elég nagy csalódás számomra.
  • LasDen #67965
    Buszon megnéztem az új Gundamot, a Thunderboltot (4 részes OVA), aztán utána az Iron Blooded Orphan sorozat egyik részét. Hát a különbség minőségben borzalmasan nyilvánvaló volt. A sorozatban annyira egyszerű volt az egész a Thunderhöz képest. Persze ettől nem lesz rosszabb, csak így egymás után nagyon látszott a minőségbeli különbség....
  • LasDen #67964
    Sakasama no Patema

A legnagyobb szar YA filmeket idéző faszság. Nagyon szépen néz ki, ahogy elvárható, de a sztorit mintha én írtam volna. Pedig ez az inverted dolog egész jó ötlet volt, de a sok szar szereplő között meghal az egész....

2/10
  • Count Adyn
    Jah nekemis nagyon de részről részra szarabb lesz a helyzet, és mindig falkaparós cliffhangereket tudnak csinalni az utolsó 10 secben :D
  • LasDen #67962
    én meg még mindig nem jutottam el a 2. részig. shame on me....
  • efti
    Boku dake ga Inai Machi ep. 05:ez meg mindig a szezon legjobbja es a tortenet meg mindig terjeszkedoben van, alig varom a kovetkezo reszt.
  • efti
    Szerintem nem errol fog szolni. Igy, hogy a harmadik resz is ezzel a tempoval ment le, kezdem gyanitani hogy a lenyeg nem is ez, hanem az hogy kik is ok es hogy jutnak haza, ha lehetséges egyáltalán. Ha ez igaz, akkor sokkal jobb is lehet, mint amilyennek elsőre remeltem
  • Prof William
    Szerintem(remélem) az lesz hogy mire majd lejutnak oda hogy tucatszámra ölhetik a koboldokat, akkor már olyan ellenfelek is lesznek, amikkel majd megint szenvednek.
  • shaddam
    Kb nekem is ez a véleményem. Remélem később sem lesz ilyen csillagharcos kirito a bandából senki
  • efti
    Dobtam az Active raidet. Uncsi.
  • xblades
    Ez is jó volt csak így tovább :)
  • efti
    Ajin: Demi-Human ep. 01: egyenlore nagyon izgalmas, meg talan eselyes is lehet a szezon legjobbja cimre, csak el ne vigyek indexes-baccanos idiota vigyor iranyba.
  • Rafanir
    Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.

Az One-Punch Man kicsit másképp

Vigyázz Spoiler veszély ha még nem láttad a sorozatot!
  • efti
    A csata nekem is tetszett, osregi ad&d-s elmenyeim elo is jottek kozben es tenyleg jo lett a lelki oldala, de az epizód 2/3-a ezek utan csak lotyoges volt. Node majd meglatjuk
  • LeWyTy
    Nem tudtam miez, azt hittem csak valami sima zene. Meg a stílusa miatt írtam hogy féloff :)
  • BEAST #67951
    Teljesen egyetértek. Számomra eddig a Grimgar talán a szezon legjobbja. Hihetetlen brutális a harc és más hasonló világokkal ellentétben itt a szörnyek nem csak arra várnak, hogy levágják őket, élnek, nevetnek és mindent megtesznek a túlélés érdekében. Ez az első olyan sorozatom ahol a hőseink nem azonnal a világ leendő bajnokaiként jelennek meg.

Ahogy a második rész harcából is látszik itt szépen lassan durvulni fognak a dolgok és nem kétlem, hogy hamarosan a gyerekek is hullani kezdenek majd, ha egyetlen egy goblin is ekkora küzdelem volt.

Sokan a rész második felében lévő zenés rész miatt sírtak, hogy unalmas volt, viszont szerintem tökéletes kiegészítése volt az előtte lévő harcnak. Kellett az a kis "mindenki éli tovább az életét" hangulat zenei aláfestéssel.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.01.20. 13:16:35
  • Prof William
    Szerinten elég komoly volt a harc ahogy ott szerencsétlenkedtek egy olyan ellenféllel szemben, ami más fantasykban a tucatszámra lekaszabolható lény szintjén van. De ezt teszi ha valakinek nincs gyakorlata.

A csata amúgy meglepően brutálisra sikerült.
  • efti
    Hai to Gensou no Grimgar ep. 02: hat ez mi volt? Ennyire unalmas masodik resze szerintem meg semminek sem volt.
  • biomage
    Touhou mióta fél off?

Van hivatalos anime Touhouból aszem.
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2016.01.20. 02:41:16