Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na, de a letöltésnél ugye olyan verziót amihez az AA-n elérhető felirat való már nem találni,fordítók oldala megszűnt szóval kénytelen vagyok angolul megnézni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ja, és ezt is eddig 2 alkalommal végignéztem: "Danshi Koukousei no Nichijou" és "Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.08. 19:46:02
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
#AYuruYurimegjó!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akari! 😊
Kövezzetek meg! de szerintem ez szerkezetében annyira hasonlít a magyar mulatósra xD<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.08. 16:59:30
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Strike the Blood , No Game No Life még újranézendő nálam. Illetve a Date a Live amit még nem tudnék megunni, bár ez nem ecchi.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Utoljára szerkesztette: Count Adyn, 2015.03.07. 23:42:47
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De ez igaz a most futó Shinmai Maou no Testamentre is.
Teljesen feleslegesek,unalmasak,érdektelenek a harcok, de igaz ez ugyan úgy az Isuca-ra is.
Bár lehet azért érzem így, mert már valahogy beteltem az ilyen animékkel, mert emlékszem régebben is láttam hasonló ecchiket amikből nem is egy azért tetszett.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mindenesetre a Yotsuba to! egy kicsit más. Az inkább gyerekszájra épít, az Azumangában meg némelyik lány egész egyszerűen debil <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.03.07. 22:35:12
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A Pokoli lány évadokat is újra kéne nézni, mert a heti egy résszel haladva elég nagy katyvasszá vált nekem a 3. évad.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Én is ilyen okokból teszek/tettem párat BD-re és HDD-n külön könyvtárba.
Például alig pár hete volt, hogy betegeskedtem egy kicsit és egy hét alatt újranéztem többek közt a Bakuman-t, az AH! My Goddess-t, Tetsuwan Birdy-t, a Mahoromatic-ot és a Heroic Age-et. Pedig messze nem egyszer láttam már ezeket a sorozatokat, de még mindig nagyon szépen megférnek a többi tárolt sorozat mellett.
1,Eleve 99% az ember nem fogja újranézni kár volt vessződni letöltéssel
2,Egyik anime sem drasztikusan jobb jobb minőségbe letöltve
3,Az előzőbböl következtve épphogy van vmi különbség nem ér annyit
<#ejnye1>#ejnye1> - Még Yousei-éknél is a részek maximum 1,5 GB-osak, ha 1080-ban szeded. Amúgy meg az egyre jobb 10 bites kódolás mellett az átlagos epizód méretek ~500-700 MB között variálnak, 1080 mellett. Persze, 10 bit mellett is előfordulnak 1-1,2 GB-os epizódok...
De, poénból bedobtam nekem az egyik kedvenc csapatom legújabb kiadványát, nézd csak a méretet:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szóval, túl van pörögve a méretkérdés 😊
//szerk. Na jó, Yousei-éknél láttam már 2,8 GB-os epizódokat is, de ők még mindig 8 bitben utaznak.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.03.07. 08:30:55
8/10
Tény, hogy vannak olyan animék amiket nincs is értelme tv verzióba nézni, de ezek többnyire a borderline ecchi-k amikben nem a történeten van a hangsúly.
Mert amennyire lehet Dvd/Bd verziót a cenzuramentességért és a extra jelenetekért Sp-ért nézek.
És nincs olyan gond hogy törlik.
Persze az elején online néztem de a minőséggel és a betöltéssel is voltak gondjaim, most meg a felírat méretével lenne 😞
Led Tv-n elégé romlik a méretarány.
Utoljára szerkesztette: xblades, 2015.03.06. 20:01:21
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Szóval, ha uncensored anyagra vágysz, akkor kénytelen vagy biztosra menni: download.
Meg aztán ha a fél képernyőt kifeketítik egy kivillanó bugyi vagy breast grope jelenet miatt...
Meg akkor nem kell töltögetni...
Egyszerűbb így.
2 van aminek minden részét leszedem. De az csak heti 2 rész..kevés 😄.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.06. 00:36:35
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.03.05. 23:24:23
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
9/10
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.04. 15:41:31
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.03.04. 14:23:35
the world is mine
Viszont a pokolba megjelent Cellel, de ott már ők eléggé gyengék voltak Gokuhoz képest Buu Sagában. Hogy onnan hogy került ki az jó kérdés. De akkor ez időben mikor játszódik? Buu után?
...
Friezát egyszer péppé verte Son Goku aminek a végén kettészakadt.
Aztán jött a kedves apuci, aki kiborgot csinált belőle.
Ekkor jött Trunks aki olyan 2X4 centis darabkákra metélte, majd felrobbantotta őt + az apját.
És akkor most megint ő jön?
Ez már lassan kezd a Dallas-ra emlékeztetni...