72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #67746
    dvd-t nem szoktam nézni, mert... minek? :D nem értem egyáltalán minek vesz még valaki dvd-t....:D
  • Lelouch
    A régi jobb volt. :D
  • xblades
    Hát az eladást azért cáfolnám:

Anime DVD/BD Sales in Japan:
    No Game No Life *1,339+*6,963=*8,302

De a felvetés eleje meg pont elég infó.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem nagyon nézegetem a MAL profil oldalát.
    A listára pakolom a megnézett animéket, és kész.
    Most megnéztem és semmi különöset nem látok rajta, amiért nekem például ne tetszhetne...
  • LasDen #67742
    ugyna mi a baj vele?
  • Nirz
    +1
  • BEAST #67740
    Nekem se tetszik. :c
  • LasDen #67739
    nekem pont hogy bejön :D
  • Rafanir
    A Redline kicsit másképp

Ezt most itt hagyom nektek.
    Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2015.10.16. 18:55:46
  • Lelouch
    Nem igazán tetszik az új profiloldal kinézet MyAnimeList-en.
  • LasDen #67736
    Nem (az a Manglobe :D). A Madhouse nem arról híres, hogy gyártaná a folytatásokat animéihez. És akkor ott van az is, hogy olyan nagyon jól nem fogyott....
  • Nirz
    Én voltam az egyetlen akinek nem tetszett olyannyira hogy 6.ik rész után kuka?
  • LeWyTy
    Hát ez nekem nem mond sokat. De ha tippelnem kell akkor becsődöltek?
  • LasDen #67733
    csak hát az is Madhouse volt....
  • LeWyTy
    Az! Fojtathatnák már
  • EnxTheOne
    no game no life

Egész szórakoztató volt :D
  • LasDen #67730
    ez teljesen független az összestől. Külön univerzumban. C.W. 300 v valami ilyesmi idővonalon. Azon túl, hogy strukturálisan az elődökre épít, semmi közös nincs bennük.
    Másrészről a fő Gundam timeline, az U.C., egyes sorozatai sem építenek az elődökre. Van a fő Gundam-Z-ZZ- Char's counter folyam, ami erősebben épít az előző sorozatokra, de a ZZ-ben például Amuro-Char kettős története kimarad és Char's counterattackban zárul le a történetük. Előtte-utána minden eléggé elkülönült történetek.
    Persze, ha valaki perfekcionista, akkor úgyis elölről kezdi....
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.15. 16:18:45
  • armageddon666
    Gundamok elég függetlenek egymástól. :)
  • efti
    Koszi. A Sakurako-sanba belelesek. Gundammal az a baj, hogy sosem kovettem, ugyhogy ha egyszer nekiallok, akkor nyilvan az elejerol erdemes
  • LasDen #67727
    a Sakurako-san.... is valami komolyabb sztori. De Heavy Object v Gundam is ide sorolható talán....
  • efti
    Van barmi komoly sztori a szezonban? Egyetlen rendes sorozat van csak a listamon, a perfect insider. Egyetlen sorozat egy egesz szezonra? Nagyon szuk :-P
  • knightbali
    King-et bírom én is, már alig várom, hogy hallhassam a King engine-t :D.
  • EnxTheOne
    King a legjobb :D
  • knightbali
    Én nézem. A mangát beértem már vagy fél éve és azóta is olvasom, ha kijön egy- egy újabb fejezet. Az a jó, hogy ez az első 2 rész még nagyon a jéghegy csúcsa volt, ahogy kezdenek majd becsatlakozni a mellékszereplők úgy fog egyre jobbá válni az anime.
  • EnxTheOne
    Én olvasom a One punch man mangát, és szerintem nagyon jó.
    Egyébként érdemes legalább google képkeresőben nézni egy összehasonlítást a régi mangával :D
    Az eredetinek egész érdekes rajzstílusa van :D:D:DD:
  • Nirz
    LoL micsoda véletlen egybeesés pont most néztem a myanimelisten a mangája infoját bár kétlem hogy bejönne mert kiváncsi voltam hogy az általam kedvelt művek kritikusai mit tartanak nagyra és sokaknál a One Punch Man volt bejelölve.
  • LasDen #67720
    Én is felemásan éreztem. A közepére leginkább unalmas lett, még a verekedés is uncsi volt. Aztán csak volt valami az álomnál, ami érdekes volt nekem is, de eéág vegyes érzéseim maradtak utána. Nem igazán tetszik, de nem is igazán rossz. A 2. rész majd talán segít dönteni, hogy mi legyen vele.
    Anno a manga pár fejezet után kukázásra került....
  • BEAST #67719
    Felemás érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban, de a főszereplőt imádom. :d
  • armageddon666
    Nézi valaki One-Punch Mant? Mikor láttam híreket róla elhesegettem, hogy ez biza' nem lehet jó. Aztán volt egy kis időm és mégiscsak megnéztem. Hát nagyon pozitív csalódás volt. :D Grafika, stílus, animáció, zenék, hangok, minden nagyon ott van. :) És a cselekmény is élvezhető. Két rész alapján nem tudom még hogy mi fog kibontakozni átívelő történetként, de ha epizódonként tartja a szintet, akkor ez egy igen jó anime.
  • LasDen #67717
    ez az egész lista egy hatalmas faszság :D
  • RelakS
    Valaki oltsa már le "Az utolsó léghajlító" miatt :D
  • RelakS
    bocsánat...

• EnxTheOne
    A "K" anime az milyen?
  • LasDen #67713
  • LasDen #67712
    Chihayafuru... olyan mint egy sportfilm...
    bár az, hogy már az első előzetesben lelövik a poént, az elég gáz :D

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.09. 17:03:13
  • LasDen #67711
    Ore ga ojou-sama...

Heh, ez jó volt. Elég nagy ökörség ahhoz, hogy nézzem :D

Subete ga F ni naru...

Look at me! I'm deep as fuck!
  • LasDen #67710
    Sakurako-san no ashimoto...

A Dr. Csont anime, csak több weird shittel. Meg Sakurako elég bunkó tud lenni, ami nem tetszik. De mikor a srác (hiába súlykolta nevét, nem jegyeztem meg damn) beszabályozza, azok a részek tetszettek. Ha több lesz, mint minden részre egy csont, akkor akár végig is nézem...
  • efti
    Kagewani: eleg fura es meg csak nem is igazan erdekes, ijesztonek se ijeszto. Lehet dobni fogom par resz utan.

Kowabon: kicsit ez is furan nez ki, de azert szebb, raadasul csupa libabor lettem tole.
  • LasDen #67708
    Gundam: Iron blooded orphan

Nincs új a nap alatt. Mondhatni a Gundam széria már kimaxolta az űrkolónia-Föld ellentét sztorikat, így csak a meglévőt lehet variálni. Most éppenséggel nem sikerült rosszul. Szokásos nyitás volt, amilyen a Gundam szokott lenni általában. A karakterek nem rosszak, akár kedvelhetőek is. Meg van a potenciál, hogy egy jobb Gundam sorozat legyen...

Concrete Revolutio

A 2. fele során végig azon morfondíroztam, hogy kell-e ez nekem. Ez a robotos, maho shojos őrültség. A kis csajt gyorsan meg kedveltem, de a végére arra jutottam, hogy én ezt inkább kihagyom. Nem volt rossz, de úgy érzem, hogy ez nem igazán nekem való...

Comet Lucifer

Ha lazára veszi a dolgot, akkor még lehet tök érdekes is. Kicsit hektikus volt az első rész és vannak kiszámítható dolgai, de várom a 2. részt...
  • efti
    Nalam ez igy*

Jobban kene figyelni telefonrol gepeleskor..