Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
Kicsit lentebb....

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Volt-e már, nem emlékszem:
http://animatorexpo.com: "Evangelion: Another Impact"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Renjike
Ez elég relatív kérdés .

De ha valami komolyról van szó : Zankyou no Terror mert elég egyedi volt (számomra)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Count Adyn
Hm hát igazán epic nemnagyon volt, ezek megérnek egy próbát szvsz:
-Sidonia no Kishi
-No Game No Life
-Mahouka Koukou no Rettousei
-Parasyte -the maxim-
-Zankyou no Terror
+Sport kategóriában a Baby Steps és a Haikyuu tök jó volt

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Lelouch
Nem volt semmi, ami "tényleg kiemelkedő" lett volna. Legalábbis szerintem.
Jakuza1
Kicsit elvagyok maradva animek teren.
Melyek voltak szerintetek a tavalyi vagy idei legjobbak ? A tenyleg kiemelkedoek erdekelnenek csak.

armageddon666
Unit 01-nak van szeme és szarva.
Először tök jónak indult mikor ott voltak az emberek, aztán kockáról kockára egyre nőtt a csalódás. 😞 Kell valami mellé hogy hiteles maradjon. A kamerarángatás meg szörnyű. Mikor az megszűnik akkor meg röhejes. 😞 Pedig reménykedtem.

@

Count Adyn
Erre válasz kb😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LeWyTy
Lenne még 1 egyéb spoiler kérdésem. """Narutó manga utolsó lap SPOILER"""
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért van ott a Mugiwara logója?

Szóljatok ha túl sokat kérdezek 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Renjike
Miért van az hogy minden ami ebayen fent van és ázsiai eredetű film / anime az Malajziából jön?

LeWyTy
Érdekes kérdés. Meg tudnátok nekem mondani?
Szinte rögtön az eleje... a "csokis dal" meg a sok "baka" miből van? Esetleg még ami 6:20tól megy?
Ha nem túl nagy kérdés. Vagy ha nem gond hogy adom itt nektek a buta rejtvényeket 😛

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Hát köszi de kihagyom. Ide is csak azért "mert" <#crazya>

RelakS
A "kamera" rángatásért kijár a pofon <#gun>

LeWyTy
Szerintem ez lenne a te topikod, bár manga stílussal onnan lehet, hogy kinéznének.
Persze, ha van valami újdonság, innen se sajnáld 😄
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.02.06. 17:11:10

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LeWyTy
Jah én. <#beka3> (az is csak egy mese)<#banplz> SZerk: vissza is raktam 😛
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.06. 17:02:25

RelakS
Te vagy GoingLucky?

Vagy csak a telefon képernyőjét rajzoltad? <#vigyor1>

szerintem a deviantartos link is jó volt
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.02.06. 16:54:24

LeWyTy
Arra gondoltam itt lenne érdemes megmutatnom mit rajzoltam unalmamban. Ha nem gond.<#kuss>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.06. 17:01:54

LasDen
full CG videó a Unit 01-gyel. Durván néz ki....O_O
Evangelion: Another impact

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS][
Auu, hülyejapán 😄

|OOo\\[GZI-523]//oOO|

DasIsFuck
Nálam a vége az ami kompenzált azért amiért annyira elszállt egy idő után a történet.

Számomra hatalmas plusz volt, hogy így lett vége.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Renjike
Nem bírtam magammal és a második kurzust egyszerre néztem meg, ha már úgy is beteg vagyok. Végig a képernyőre voltam tapadva és szinte csorgott a nyálam, de az ilyen befejezésekből mindig szomorú leszek.

A shounen tag alapján azt vártam hogy Nia visszatér és vége (esküvő jelenet) . Így teljesen tönkre vágta a felfrissülés érzetemet és inkább elmegy a kedvem mindentől. Szegény Yokoval meg többször is kibasztak és még sokat nem is szerepelt Kamina halála után.

Noss: mindezek ellenére simán benne van a top tízben és örülnék ha még egyszer végignézhetném első alkalommal .

Renjike
Semmi gond , vicceltem egy képmegosztó lespoilerezte hogy robotban a robotban a robotban a robot és még kitudja hányszor .. Sztori szempontjábol nem olyan fontos . <#bohoc>

DasIsFuck
Bocsi, kicsit elragadott a hév.<#shakehead>

Pedig a legelső kommentemnél direkt figyeltem erre:S

Renjike
enyhe spoiler taget használhattál volna 😞

DasIsFuck
Nálam az borította ki azt a bilit mikor a 2 gigamega mech galaxisokkat dobál egymáshoz és ezt közben az eggyik környező bolygóról nézik premierplánba XD

Egyébként a végére úgy értem hogy, egy teljes történetet tár elénk, lényegébe 1 teljes generációt ölel át.

Emiatt tetszett a vége, de az nálam is nagy negatívuma, hogy nagyon elszalad egy idő után a ló alattuk és folyamatosan egyre több és többet akartak.

Renjike
Egyik legjobb haverom oda meg vissza van tőle . 😊 Majd meglátom. <#crazya>

xblades
És emiatt rossz is a vége amit csak átpörgetem, és mielőtt rám dobtak volna egy galaxist dobtam. 😊
Pedig a hold incidensig még tetszett.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Amilyen hülye vége van, ez igaz.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

IMYke2.0.0.0
Na, én is elkezdtem ezt az "Oda Nobuna no Yabou"-t. (4 rész)
A főszereplő fiútól zsigeri alapon hányok, komolyan.

A többi oké.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
én meg mindkettőből láttam 1 részt és annyi elég volt....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeWyTy
Hehe.. Én ez pont a Kill la Kill-el játszottam el, és nem értem miért nem tetszett elsőre. Azóta nagyobb kedvencem mint a Tengen Toppa.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.04. 16:55:01

BEAST
Szerintem meg egyszer simán nézhető.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
GC-ben annyira ne bizakodj. egy kalap szar...

DasIsFuck
Szerintem úgy kb 0% sajnos.

DasIsFuck
Szép egész történetet alkot, csak egy idő után elszalad a készítők alatt az a bizonyos ló<#bee1>

Renjike
Belekezdtem másodjára a Tengen Toppa Gurren Lagannba és nem értem ,hogy sok éve hogy dobhattam 2 rész után. Hatalmas élmény. <#taps>

Úgy érzem hogy ezek után a másik abbahagyott sorozatot is meg kell újra vizsgálnom. (Guilty Crown) Lehet abban az esetben is egy mesterművel állok szemben . <#finom>

LeWyTy
Mennyi esély lehet egy következő évadra?
Már 2x végignéztem, de ...mééég..mééég!

LasDen
új Aria anime a láthatáron. Mégha csak egy OVA is lesz, ez akkor is az év híre. Ennél jobb hír csak a Horizon 3. évad lehetne....

Renjike

efti
MAL nem ismeri, vagy en vagyok bena?

WWFSMD?

KONO SHIMA NI WA MIDARA DE JAAKU NA MONO GA SUMU

Egy néprajzkutató csoport egy isten háta mögötti kis szigetre látogat, hogy az ottani hagyományokat tanulmányozzák. Pechükre éppen valami fontos szertartás idején érkeznek, így helyiek rövid úton fel is koncolják őket.

Főhősünk viszont olyan természetfeletti képességekről tesz bizonyságot, amit a helyeik már nagyon régen vártak, így nem hogy életben hagyják, hanem egyenesen abban bíznak, hogy majd ő lesz a sziget következő vezetője.

Hősünk próbál együttműködőnek látszani, de közben keresi módját, hogy megszökhessen a szigetről.
Eközben pedig egyre többet megtud erről a titokzatos kultuszról, ami már egy félezer éve űzi a sötét praktikáit a szigeten.

A rajzolás nagyon jó és ahogy lassan egyre több minden derül ki a sziget titkaiból az is érdekfeszítő.

Külön tetszik, hogy a természetfeletti vonulatot nem tolják az arcunkba 2 laponként , hanem amolyan a háttérbe maradva, a mindennapok részeként mutatják be.

A főhős képessége is olyan, hogy nem igazán segíthet neki kijutásban. Más természetű.

Egy misztikus sziget, és egy furcsa kultusz aminek a titkai lassan-lassan kiderülnek.

Mindenkinek ajánlom bár a durvább jelenetek miatt inkább a 16-18- éven felőlieknek.
efti
Az a filler ami nekem ugy erzodik 😊

WWFSMD?

RelakS
Én a mangában nem meglévő dolgokat tartom annak.
Inuyashában jegyzem ezeket, és vannak időnként fél résznyi fillerek is 😄 Némelyik elég gáz :] (pl mikor Myouga bemegy az ékkövet készítő papnő maradványaihoz )

LasDen
szerintem meg mindegyik filler, amit mondtok 😄

IMYke2.0.0.0
Én meg a "filler" alatt azt értem, hogy egy vagy több anime epizódban szinte semmi, vagy alig történik valami - kitöltik a sorozathoz kapcsolódó adásidőt.

armageddon666
Fillerre két külön értelmezést is ismerek. Valaki azt mondja, hogy ami nincs benne a mangában az filler, valaki pedig hogy az a filler, ami nem tartozik hozzá a történeti szálhoz. Én az utóbbi csoportba tartozom.

@

Lelouch
Végül megnéztem. Furcsa volt... 😄 És elég nehéz értékelnem. Legyen mondjuk egy 7/10.
RelakS
Hááát... Az Inuyashában egy rakás fillert nem jelöl...

LasDen

basztakurva 😄DD Aho aho aho

efti
Azert az a definicio a fillerre nem ugyanaz mint amit en ertek rajta. Szerintem pl a Bakuman mangaban rengeteg filler volt, mig ax anime pont atlepte oket

WWFSMD?

LasDen
fillerlist
Sorozatok és fillerek. A Bleach 45%-a filler 😄
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.01.31. 00:09:55