72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Új FMP anime. What? o_O -
Mobile Suit Gundam: Hol kezdjem és mit érdemes megnézni -
Nirz #67762 Nekem az utóbbi év egyik legunalmasabb animéje volt agyhalott szolgák akik csak arról beszélnek hogy milyen nagyszerű a jézus csontváz , természetesen a női szolgák mind szerelmesek belé illetve teljesen egydimenziósak. Van mikor részeken át semmi sem történik ,budget animáció 2015ben harmatgyenge. Annak ellenére hogy overlord a címe semmi köze az overlordhoz gyerekeket és falut ment de persze ez is a gonosz terve része....
Ja igen és annyira op hogy mindent akadály nélkül leküzd. A széria legemlékezetesebb fightja hogy részen keresztül megy a trashtalk mintha egy dragonball z-t néznék hogy aztán egy semmi mozdulattal legyőzze ellenfelét, miközben a maid szolgája gagyi zene kiséretében repülve egy varázslattal elpusztit mindent.
El nem tudom képzelni hogy hol az itt az izgalom, mikor a csontváz op a szolgái közel olyan opok az elelnfelek szánalmas trash talkerek, a plot lasabb mint egy lajhár. -
-
nem. A többiek küzdenek, mert egy szinten vannak v gyengébbek az ellenfélnél, de ő mindenkit lever egy ütéssel. Az Overlord ebben a tekintetben sokkal érdekesebb volt és semmilyen szemszögből nem volt tárgya.... -
Nirz #67759 Az Overlordnál csak balancoltabb nem? :D
Az a show egy trágya volt izgalom tekintetében(meg másban is), a jézus csontváz tier 1 es varázslattal tarolt lol... ezt nem lehet überelni
-
És akkor one punch man felállította a formulát. A többiek hozzák a látványos verekedéseket, ő meg 1 ütéssel nyer. Gyorsan unalmassá válhat.... -
nézd a sorozatot. Nem teljesen, de ugyanazon a routeon halad mind a kettő, de a sorozat részletesebb és jobb. -
EnxTheOne #67756 date a live
6 pont.
Mielőtt elkezdtem nézni csak minimális volt róla, de azt gondoltam hogy komolyabb műfaj lesz :S
fate stay night:
ha nem láttam még az UBW movie-t akkor azt érdemes először megnézni, vagy az ubw sorozatot? -
Peak TV Amerika vs Anime -
Jó azt nem vágtam hogy a srácnak is az a neve
-
majdnem, csak egy Taiga lemaradt :D
Taiga and Taiga on taiga... -
Taiga a taigán kikosaraz?? -
Na ki fejti meg a "kép" címét? :DDD
-
EnxTheOne #67750 date a live
5-6 rész után nem nagyon tetszik, komolyabbra számítottam :S
-
Az elrendezéssel nincs bajom, az jobb lett, de a színes izék nagyon bökik a szemeimet. :/ -
nyomós érv :D -
Nagyon rég láttam, de a mostani jobban tetszik. Kis színes grafikonok. :) -
dvd-t nem szoktam nézni, mert... minek? :D nem értem egyáltalán minek vesz még valaki dvd-t....:D -
A régi jobb volt. :D -
Hát az eladást azért cáfolnám:
Anime DVD/BD Sales in Japan:
No Game No Life *1,339+*6,963=*8,302
De a felvetés eleje meg pont elég infó. -
Nem nagyon nézegetem a MAL profil oldalát.
A listára pakolom a megnézett animéket, és kész.
Most megnéztem és semmi különöset nem látok rajta, amiért nekem például ne tetszhetne... -
ugyna mi a baj vele? -
Nirz #67741 +1 -
Nekem se tetszik. :c -
nekem pont hogy bejön :D -
A Redline kicsit másképp
Ezt most itt hagyom nektek.
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2015.10.16. 18:55:46 -
Nem igazán tetszik az új profiloldal kinézet MyAnimeList-en.
-
Nem (az a Manglobe :D). A Madhouse nem arról híres, hogy gyártaná a folytatásokat animéihez. És akkor ott van az is, hogy olyan nagyon jól nem fogyott.... -
Nirz #67735 Én voltam az egyetlen akinek nem tetszett olyannyira hogy 6.ik rész után kuka?
-
Hát ez nekem nem mond sokat. De ha tippelnem kell akkor becsődöltek? -
csak hát az is Madhouse volt.... -
Az! Fojtathatnák már
-
EnxTheOne #67731 no game no life
Egész szórakoztató volt :D -
ez teljesen független az összestől. Külön univerzumban. C.W. 300 v valami ilyesmi idővonalon. Azon túl, hogy strukturálisan az elődökre épít, semmi közös nincs bennük.
Másrészről a fő Gundam timeline, az U.C., egyes sorozatai sem építenek az elődökre. Van a fő Gundam-Z-ZZ- Char's counter folyam, ami erősebben épít az előző sorozatokra, de a ZZ-ben például Amuro-Char kettős története kimarad és Char's counterattackban zárul le a történetük. Előtte-utána minden eléggé elkülönült történetek.
Persze, ha valaki perfekcionista, akkor úgyis elölről kezdi....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.15. 16:18:45 -
Gundamok elég függetlenek egymástól. :) -
Koszi. A Sakurako-sanba belelesek. Gundammal az a baj, hogy sosem kovettem, ugyhogy ha egyszer nekiallok, akkor nyilvan az elejerol erdemes -
a Sakurako-san.... is valami komolyabb sztori. De Heavy Object v Gundam is ide sorolható talán.... -
Van barmi komoly sztori a szezonban? Egyetlen rendes sorozat van csak a listamon, a perfect insider. Egyetlen sorozat egy egesz szezonra? Nagyon szuk :-P -
knightbali #67725 King-et bírom én is, már alig várom, hogy hallhassam a King engine-t :D.