Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Érzem az iróniát, de tudsz mondani egy olyan amerikai Anime v. Manga feldolgozást, ami jó lett? Fist of the North Star? Speed Racer? Dragon Ball? Kite?

Az Edge of Tomorrow az, amit fel tudnék hozni pozitív példának, csak éppen az 1.: nem Manga, hanem novella alapján készült, 2.: alapjaiban eltértek az ottani történettől, csak az alapkoncepció maradt meg az eredetiből.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lelouch
Folytattam az Akame ga Kill! sztoriját a mangával onnantól, ahonnan az anime elkezdett eltérni, és azt kell mondanom, hogy nem is olyan rossz. 😄
LasDen
jah. még csak el sem készült, de szerintem is hányinger keltő fostenger lett a film....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Mondjuk én más szempontból soháztam, de végül is, mindkettő megállja a helyét 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[NST]Cifu
Hát elég esélytelen a szerepre, úgyhogy ebben igazat adok. 😛

IMYke2.0.0.0
"Kate Beckinsale" = Sohaaaaaaa!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[NST]Cifu
Hogy aláz a porba Hollywood egy újabb klasszikus japán franchise-t... :\

Semmi bajom Scarlett-el, de nekem sehogy se jön össze Motoko karakterével. Kate Beckinsale ugrott volna nekem elsőre be a nagyobb nevek közül...

IMYke2.0.0.0
Szeretem Scarlett játékát (is). Jöhet 😊

LasDen
majd ha greenlit lesz. Addig nem igazán számít, mégha Johansson mostanában kelendő portéka...
De engem érdekelne. Manapság már 80 millából is (több pénzt nem nézek ki ilyen projektből) lehet jó effekteket összehozni. De egy közepesnél nem jobb próbálkozás látatlanban a tippem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Renjike
Nagy kár 1. évad 2. felében járok eddig eléggé tetszik. Valamit így elszúrni.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Lelouch
Renjike
<#rinya> hol olvastad?

LasDen
akkó ez lesz x_X

RelakS
hehe, az még viszonylag tűrhető
Később lesznek olyan elborult dolgok, hogy a Monty Python az ő repülő cirkuszukkal vigyázzba állva kérheti az autogramot

Maga a történet viszont emészthető
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.01.05. 20:46:28

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Lelouch
Nem lesz harmadik évad.
LasDen
@Lelouch @Imy
Nekem se tetszik, de nem találtam jobbat. Keresgélni kell még...😄

Renjike
<#worship> Akkor csak remélni lehet 3. évadban.

IMYke2.0.0.0
Nem szokásom alkoholt inni 😊
Ennyire elborult lenne a sorozat? 😊
A kezdő képsorok - rohangálás a Black Rock Shooter-szerű világban - szimpinek tűntek, utána kilőttem, mert majd "eccer"...

RelakS
Ha szereted az alkoholt, akkor szerintem igyál előtte 😄 A boszorkány világot nem tudom, ki álmodta meg, de ideje, hogy leugorjon a gombáról <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Madokát még nem láttam - de a kép jó 😊

Lelouch
Mi ez a logó? 😄
Lelouch
Mert a mangához képest mindkettő egy borzalom.
RelakS
Egy kis képzavar
Már ha látszik: A bolygó neve: Madoka - Mami Ripley akcióban 😄

IMYke2.0.0.0
Logóhoz - ez nem kicsit ijesztő volt így hirtelen 😞)
Az előző nyugisabb volt.

LasDen
mangához már nem túl sok köze van...

Renjike
miért nem érdemes? 😊

Lelouch
A 2 filmet nem érdemes megnézni. A 2 évad meg kb. a manga felét dolgozza fel.
Renjike
Sora no Otoshimonoval valaki felvilágosítana? 2 évad és 2 film mennyit fed le a mangából ?

IMYke2.0.0.0
3.3 TB tárkapacitásom is kevésnek bizonyult egy időben.
Manapság már van kemény ~70 GB szabad helyem a 3 db HDD-n...

xblades
Én pl 2013 második felében kezdtem el úgy nézni animét hogy nem egy két részre vártam az addig kedvencnek hit hosszabb művekből és azon kívül ami az Animaxon ment.
Így értem el most a 200-at de Ova-t és hentait sosem számolom bele. Emellett VN. is olvasok folyamatosan.
Viszont az anime nézést kissé visszafogtam már tavaly év vége felé. Így viszont mivel letöltőm már a 3-dik 2 TB vinyót töltőm és most az űrsorozat ami nemrég fel lett hozva és két hasonszőrű társa már jócskán csökkentette a szabad helyet.
Így jó látni hogy akad még más is hozzám hasonló megszállott 😊
Utoljára szerkesztette: xblades, 2015.01.05. 16:31:04

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

LasDen
nem verseny, de mint mindenben, az emberek szeretik méregetni a farkukat 😄

efti
Igazabol nem verseny ez, meroben tajekoztato adat a darabszam, elvegre a lentiek alapjan is a masfel perces shitcom 1db es a 100+ reszes LoGH is 1db. Ha nagyon bele akarnank menni, akkor a MAL listan szerepel az osszes anime nezessel toltott ido is, az talan relevansabb. De vegul mind magunknak nezzuk az animet.

WWFSMD?

BEAST
Az szerintem rendben van, hogy a sorozatok és a filmek is egynek számítanak, de abban teljesen igazad van, hogy például a specialok messze nem teljes értékű művek.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Úgy értem, ahogy a képen bal oldalt látható, a számozás:

IMYke2.0.0.0
Mindenkinek kevesebb lenne, ha a MAL nem külön számolná az egy sorozathoz tartozó Specialokat, extrákat például, vagy ha szó szoros értelemben egynek vennének mindent, ami az adott sorozat adott évadához tartozik.
Még jobban elrugaszkodva: ha így fogalmaznánk - láttam az összes X-et, és Y-t.

DasIsFuck
Nemrég néztem meg a Grisaia 13.részét, Amane történetszála lerontotta nálam az összképet.
Pedig simán kedvenc lett volna.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Hát ilyen számok mellett én 252 befejezett sorozattal(ami nem igaz, mert van egy rakás hentai/ova is ezek között) szinte kezdőnek számítok, pedig elég régóta nézek animéket már😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

IMYke2.0.0.0
"nekem a kinézet (rajzstílus) is szempont"

Óriási diszkrimináció. Jókról maradhatsz le emiatt.
Főképp, ha a K-On-on moeblobra vágysz...

IMYke2.0.0.0
Clannad és a Clannad After Story - ezerrel.

BEAST
A Channelről mindig egy másik anime ugrik be, a Special A, talán még az is belefér a listába. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeWyTy
Huuu ebből a 6-ból 4 tetszik is. Köszi!<#worship>
A #66266-t tekintsük semmisnek, mert már nem törölhetem.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Ha nem gond hozzátenném még hogy nekem a kinézet (rajzstílus) is szempont. De ezt nem tudom mi alapján lehetne meghatározni.
Talán ha mondok párat ami tetszett... a műfaj mind1 ha tudtok nekem ilyeneket mondani. (pl: Toradora,K-ON,Mitsudomoe,) több nem jut eszembe.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.04. 22:07:39

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
Hamatora, Hyouka, A-Channel, Hatsukoi Limited, Yuru Yuri, Love Lab...ezek biztos le vannak fordítva

Lelouch
Great Teacher Onizuka?
BEAST
Iskolai életesről nekem mindig rögtön a Clannad jut eszembe. Vagy ha a fura suli is megfelel, akkor ott van még a Baka to Test is. Magyar feliratról sajnos nem sokat tudok.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.01.04. 20:47:37

LeWyTy
Hogy kellene kezdenem: Bocsi, Sumimasen vagy すみません ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Illő itt megkérdezni mit kéne néznem? Ilyen leginkább iskolai életes mindennapos animét/ket tudna valaki ajánlani , ami befejezett és magyar felirata is van. (amiket ne: K-ON,NIchijou,Toradora,Azumanga Daioh,daily life of highschool boy,Kill la Kill,)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.01.04. 20:31:44

LasDen
azért úgy látszik 2010 az anime éve volt itt 😄

BEAST
2010. júliusa óta vagyok MAL tag, de az első anime amit láttam a 93-as Ninja Scroll volt még VHS-en, bár szerintem azért jó pár évvel később jutott el hozzám. (szerk. utánalestem 95-ben jött ki a VHS verzió, tehát a 90-es évek vége felé kezdtem el tudatosan animeket keresni) A lényeg, hogy jó pár évnyi anyagot utólag vittem fel, igaz sokat újranéztem azóta.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.01.04. 14:13:04

IMYke2.0.0.0
Mióta?