72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • BEAST #67604
    És sajnos a többségét nem is fogom már látni, mert az ilyen 80-as 90-es évekbeli sorozatokat már semmiért se venném elő. :/
  • LeWyTy
    Az szép.
  • LasDen #67602
    MAL-on az adatbázisban van 10950 anime. Minden egyes sorozat/film/franchise egy-egy darabjának külön-külön oldala. Eséllyel nincs benne minden anime az elsőtől az utolsóig (főleg hogy folyton jönnek újak)....
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.09.20. 21:20:05
  • Nirz
    120 completed
    14 dropped
    Tiszta noob vagyok xD
  • LeWyTy
    Most így elgondolkodtam.. de nem találtam rá választ. Vajon hány animét adtak ki eddig összesen? Van erről valami adat?
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.20. 19:45:45
  • DasIsFuck
    uh:D
    az szép:)
  • BEAST #67598
    Grat, szép kerek szám. :)
  • LasDen #67597
    6 év 600 anime. Évente 100 nem is olyan rossz :D
  • IMYke2.0.0.0
    A listám szerint: csak 370.
  • LeWyTy
    Az szép. Grat. Én pár nap és nézem a 100.at :D
  • LasDen #67594
    A mai Rokka no yuusha és Gate epizódokkal meg van az 599. és 600. befejezett animém is. Banzai!!! :D
  • efti
    Aoharu x Kikanjuu: hat ez fura volt. Ennyire felbehagyott sztorit meg soha nem lattam. Kar erte, szerettem airsoftozni.. Egy joindulatu 6.5/10-et kap tolem es joindulatu voltam
  • EnxTheOne
    Valaki belenézett az űrzavarba? Milyen a sorozat? Szinkron mennyire szar?
  • LasDen #67591
    Drifters
  • LasDen #67590
    én untam....
  • knightbali
    One Punch Man várós nagyon. Az alapanyag is rendesen ott van a szeren. Az első epizód alapján az animáció és zene elsőosztályú, a harcok epicek lesznek.
  • Prof William
    Talán csak az One Punch és Utawarerumono ami érdekelne...

A Heavy Object és az Animagic Platoon talán de az csak azért mert már olvastam őket mangában.

A Heavy-ben talán az lehet érdekes hogy a már unalomig ismert mechák helyett most hegynyi magas acél és fémmonstrumok lesznek.
  • Renjike
    Első körben a Heavy Object érdekel, a többi majd megnézeti magát unalmamban.
  • DasIsFuck
    Az új utawa-ra kiváncsi vagyok nagyon, eggyik kedvencem az az anime.

Többi meg majd elválik, én még a mostani animéim sem fejeztem be
  • Nirz
    borzalmas
  • xblades
    Ebből ha 1 ami érdekkel, talán később 2, így tényleg gyenge.
  • efti
    Koszi szepen
  • LasDen #67582
    van... bár elég fos
  • efti
    Az oszi evadnak van mar ajanlo kepe?
  • efti
    Nekem a sorozat is epp eleg volt. Sot, az elso fele tetszett csak igazan
  • LasDen #67579
    új Death Note film jövőre... mert nem volt még elég.

Az új történet napjainkban játszódik majd, mikoris a modernkor társadalmát teljesen megbénította a kiberterrorizmus. Ebben a helyzetben két új, karizmatikus személy lép színre, akik megörökölték a DNS-ét a korábbi tömeggyilkos Kirának és a zseniális magánnyomozó L-nek. Ők ketten halálos küzdelmet folytatnak a Földön lévő hat darab halállista megszerzéséért.

Már a korábbi sorozatban is szó volt róla, hogy egyszerre csak hat halállista lehet az emberek világában, ennélfogva a halálistenek sem rendelkeznek mindannyian saját példánnyal, csak hatuknak adatik meg ez a kiváltság. Ezt a szabályt fogja körüljárni az új történet.

tyűűűű....
  • Seth
    Ez a karakterdizájn, borzalom
  • Lelouch
    Ja és úgy néz ki, fogja adni valamelyik csatorna a Yugioh Zexal-t...
  • Lelouch
    Űrzavar - új animesorozat az RTL II-n
  • LeWyTy
    Agymenés :D (szóljátok ha idegesítő vagyok)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az érzés mikor rájössz hogy egy Anime amit 2 nap alatt végigtoltál indavideón 1 éve naponta köszön neked 1080p-ben egy oldalon.
  • BEAST #67574
    Eleinte csak unalmas volt, de a műdráma óta kifejezetten szar. :/
  • LasDen #67573
    az egész kezd átmenni bullshitbe. Egyes karakter építések, események repültek ki az ablakon. Csak azért, hogy a végére valami über drámát toljon.....
  • Rafanir
    Ezt most itt hagyom nektek.
    A Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru kicsit másképp.
    Vigyázz! Spoleres ha még nem láttad a sorozatot.
  • efti
    Eleinte nekem se jott be a Kaiji, de a vegere 10/10-es sorozat lett.

Mas

Charlotte ep. 10: nem tetszik ez az uj sztori szal.
  • Lelouch
    Én voltam. :D
  • LasDen #67569
    elég elbaszott módon folynak az epizódok, de kurva jó sorozat....
  • armageddon666
    Hát ha így kérded, elbújik minden tettes. :D Engem több barátom is rá akart már beszélni régóta hogy nézzem meg, de valahogy még nem volt kedvem.
  • CSOCSO
    Kaijit ki ajanlotta? uberidegesitonek talaltam 5 epizod utan. nem tudtam belole tobbet meglesni
  • LeWyTy
    Agymenés :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Találkoztatok már olyan animével ahol nem "hú de élnék abban a világban" hanem tényleg úgy éreztétek hogy telljesen beleillenétek a történetbe akár mint egy mellékszereplő. (Boku wa Tomodachi ga Sukunai)
    Nincsenek barátaim... csak belépnék a klubbjukba

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.07. 11:35:29
  • Prof William
    Hosszú idő után végre elkészült az Earth Girls utolsó két fejezete. A blogomon megtekinthető.