72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • DasIsFuck
    Az új utawa-ra kiváncsi vagyok nagyon, eggyik kedvencem az az anime.

Többi meg majd elválik, én még a mostani animéim sem fejeztem be
  • Nirz
    borzalmas
  • xblades
    Ebből ha 1 ami érdekkel, talán később 2, így tényleg gyenge.
  • efti
    Koszi szepen
  • LasDen #67582
    van... bár elég fos
  • efti
    Az oszi evadnak van mar ajanlo kepe?
  • efti
    Nekem a sorozat is epp eleg volt. Sot, az elso fele tetszett csak igazan
  • LasDen #67579
    új Death Note film jövőre... mert nem volt még elég.

Az új történet napjainkban játszódik majd, mikoris a modernkor társadalmát teljesen megbénította a kiberterrorizmus. Ebben a helyzetben két új, karizmatikus személy lép színre, akik megörökölték a DNS-ét a korábbi tömeggyilkos Kirának és a zseniális magánnyomozó L-nek. Ők ketten halálos küzdelmet folytatnak a Földön lévő hat darab halállista megszerzéséért.

Már a korábbi sorozatban is szó volt róla, hogy egyszerre csak hat halállista lehet az emberek világában, ennélfogva a halálistenek sem rendelkeznek mindannyian saját példánnyal, csak hatuknak adatik meg ez a kiváltság. Ezt a szabályt fogja körüljárni az új történet.

tyűűűű....
  • Seth
    Ez a karakterdizájn, borzalom
  • Lelouch
    Ja és úgy néz ki, fogja adni valamelyik csatorna a Yugioh Zexal-t...
  • Lelouch
    Űrzavar - új animesorozat az RTL II-n
  • LeWyTy
    Agymenés :D (szóljátok ha idegesítő vagyok)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az érzés mikor rájössz hogy egy Anime amit 2 nap alatt végigtoltál indavideón 1 éve naponta köszön neked 1080p-ben egy oldalon.
  • BEAST #67574
    Eleinte csak unalmas volt, de a műdráma óta kifejezetten szar. :/
  • LasDen #67573
    az egész kezd átmenni bullshitbe. Egyes karakter építések, események repültek ki az ablakon. Csak azért, hogy a végére valami über drámát toljon.....
  • Rafanir
    Ezt most itt hagyom nektek.
    A Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru kicsit másképp.
    Vigyázz! Spoleres ha még nem láttad a sorozatot.
  • efti
    Eleinte nekem se jott be a Kaiji, de a vegere 10/10-es sorozat lett.

Mas

Charlotte ep. 10: nem tetszik ez az uj sztori szal.
  • Lelouch
    Én voltam. :D
  • LasDen #67569
    elég elbaszott módon folynak az epizódok, de kurva jó sorozat....
  • armageddon666
    Hát ha így kérded, elbújik minden tettes. :D Engem több barátom is rá akart már beszélni régóta hogy nézzem meg, de valahogy még nem volt kedvem.
  • CSOCSO
    Kaijit ki ajanlotta? uberidegesitonek talaltam 5 epizod utan. nem tudtam belole tobbet meglesni
  • LeWyTy
    Agymenés :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Találkoztatok már olyan animével ahol nem "hú de élnék abban a világban" hanem tényleg úgy éreztétek hogy telljesen beleillenétek a történetbe akár mint egy mellékszereplő. (Boku wa Tomodachi ga Sukunai)
    Nincsenek barátaim... csak belépnék a klubbjukba

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.07. 11:35:29
  • Prof William
    Hosszú idő után végre elkészült az Earth Girls utolsó két fejezete. A blogomon megtekinthető.
  • RelakS
    Igen
  • biomage
    ez a Chihiro ugye? :D
  • efti
    Charlotte ep.09: ha nem 13 reszes lenne a sorozat azt hinnem most kezdodik el igazan. Igy viszont gyanitom csak elbarmolni fogjak a sztorit.

Lasden: azert amikor visszaternek az emlekei Yukinak szerintem nagyot fordul a tortenet.
  • RelakS
  • EnxTheOne
    Köszönöm.
  • Count Adyn
    pl itt lehet lapozni visszafele
  • EnxTheOne
    Hi,
    ismer valaki olyan weboldalt ahol fent van több évre visszamenőleg az új animék listája?
    Szezononként szokott lenni mindig egy kép az új sorozatokról, és az érdekelne hogy valahol fent vannak e azok a képek együtt?
  • LasDen #67557
    én annyira nem érzem. Eddig elég uncsi....
  • efti
    Gakkou gurashi 08: kezd erdekes lenni...
  • BEAST #67555
    Egy kicsit sajnállak. :/
  • DasIsFuck
    Én az este olyat álmdotam, hogy a vezetője vagyok egy titkos szervezetnek és mellettem még 3 sablonos anime csaj a tagja ennek(+arctalan szolgák:D).
    Kaptunk egy levelet aminek okán valamiért nagyon dühös lettem putyinra és eközben a nagy mellű onee-chan típus meg light szado-mazo dolgokra kényszerített amit nekem valamiért végre kellett hajtanom.(női ruhát kellett felvennem ami ki volt szurkálva tűkkel)

• LasDen #67553
  • xblades
    Nyilván ez így van, én azt jeleztem hogy ezek az animék tartalmaznak olyan elemeket amiket a japók zabálnak és bármilyen szemetet el lehet nekik vele adni, de itt mi nem értjük mit esznek rajta.
    Sajnos a ecchi animék zöme mostanság ilyen.
  • DasIsFuck
    Ezt akartam csak a google kiokosított, hogy nem ez az amit én keresek:D

Pedig pár napja írtam be ugyan ezt egy másik topikba
  • Count Adyn
    preferencia ! :D
  • DasIsFuck
    De igazából itt nem az a lényeg, hogy ez nem nekem hanem "nekik" készül, mert ebben az esetben pl semmiféle "japán" dolog nem játszik szerepet, hogy valami azért élvezhetetlen mert semmiről nem szól, mikor szólhatna, vagy full retard baromságokkal töltik ki a cselekményt és a komédia részt.

A paródia mozik ugyan ezek, ott is megnézel 1-2 jobbat utánna már minden paródia leginkább agyzsibbasztás,erősen kérdéses, hogy lehet-e rajta nevetni, de sok esetben inkább csak húzod a szád...

De ez is inkább személyes [censored](sorry, nem jut eszembe az a szó amit ide szeretnék írni, ezért kicenzúrázom) kérdése, mert nekem egészen pontosan a fentebb felsoroltak érik el azt, hogy élvezhetetlen.

Amit én mondtam, hogy kevesebb ezzel-azzal mennyivel élvezhetőbb és jobb lehetett volna.
    Fogalmazhatnék úgy is, hogy kevesebb szélsőséggel kevésbé lenne szélsőségesen rossz számomra a végeredmény.
  • xblades
    És ott van a műfaji sajátosságok amiktől ritkán térnek el. Épp úgy a háremnek mint a mechanak vagy akár hollywood-é.
    Ez vagy elfogadod vagy nem mint néző, de változni nem fog, és tőlünk kevesebbek nem lesznek ettől ők.
  • xblades
    Vagy a SAO szex jelenete Kirito és Asuna közt.