72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Kyoukai no Kanata -
Meg tudnátok mondani az anime nevét? köszi! XD -
Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.
Az Overlord kicsit másképp
Vigyáz! Spoiler veszély!
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2015.12.06. 15:02:55 -
Koszonom szepen a koszonteseket! -
Azért vannak nagyon beteg képek is köztük. 4chan.pls
De szinte mind orosz... nagyon benne vannak.
-

Azért kicsit fura ezekbe a kommunista lakótelep világba képzelni az anime karaktereket:D(simán mondhattam volna kelet-Magyarországot is:S)
Veszett jók egyébként:) -
Selminar #67838 Boldogat!
Hát ez a Gangsta egyre jobb! -
Prof William #67837 Boldog Születésnapot! -
Boldog Szülinapot. :) -
Boldog szülinapot!
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.11.26. 19:20:23 -
Boldogat
és szép ajándékot
-
Boldog születésnapot efti! :) -
HBD Efti
-
Tenyleg tok jok! -
Ezek de jók. (All in Москве)
-
Hú, ezek murva jók! -
Anime girls, IRL places
-
itt van masik 3 pass krancsirollra
QN4TGPDFM5S
N4PQBE6R4CP
EFZWKZ3Q8YE -
Tobb rinya vegulis nem kell Shinjitol de a badd ass jelenetek kihagyasa avagy atirasa annyira nem jon be :(
Megmondom az igazat en azt hittem, hogy ez a 3 resz van ossz-vissz. Ezert kezdtem el meglesni az egeszet most. Ruhellek eveket varni egy uj reszre. Sot meg 1 hetet se szeretek varni uj reszekre. Ezert nem szoktam on going sorozatot nezni. -
Crunchyroll guest pass akit érdekel
5UE4WCJ9KNJ -
az első két rész kiváló volt, míg a 3. már kevésbé. De úgy érzem a 4. soha nem fog elkészülni.....:D -
A lerövidített műsoridőbe nem férhet bele minden. A több bad ass jelenet még több Shinji-rinya rovására lehetett volna, illetve ha Shinji jobban szenved, akkor kevesebb látványos akció marad benn. Én úgy éreztem hogy nagyon jó arányt találtak el a kettő között.
De elfogadom a véleményed, viszont ha már kettőt megnéztél, ne mondj le a maradék kettőről. :) -
Shinji szenvedese nem olyan mely mint a sorozatban. Ezenkivul egy csomo bad ass jelenet ki lett hagyva. Pl mikor a hatalmas raketat ralottek az angyalra. az kezzel megfogta es a raketa megroggyant. Avagy a masodik (2.22) reszben mikor shinji harcolt az egyik angyallal. Letepte az eva1 karjat amire az csak ujranott a semmibol. Az eredeti verzioban az angyal a szalag kezeivel bele akart vagni az Eva 1 be. Eva1 kitartotta a kezet es belekapaszkodott a szalagba. Oda huzta magahoz erobol az angyalt es kb megfejelte. Majd elrugta magatol es leszakitotta az angyal kezet amit odatett a sajat keze helyere es atalakult a kez, hogy hasznalhassa. Sokkal faszabb jelenet.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2015.11.21. 01:44:25 -
Nos úgy néz ki a Bones-FMP dolog kamu volt :D -
Még a legelején voltak furcsaságok, pl a rakétából kijövő füst mintha valami szalag lenne, össze-vissza zoomolgat a kamera, egyszer Tessáról van egy közeli, ami átmegy olyan távoliba, hogy látszik az egész híd, de a legelején Tessán olyan vastagok a vonalak, mintha fatörzzsel rajzolták volna...
Meg eleve a BD kiadás is csak egy upscale a veszteségmentesnek _látszó_ forrásból. -
Mi nem tetszik benne? Az első még eléggé egyezik a sorozattal, csak gyönyörűen néz ki (bár az eredeti sorozat szerintem még ma is megállja a helyét, nagyon igényes), a második már eltér, de nagyon jó néznivaló. Szerintem azt láttam a legtöbbször.
A hármat nem akarom elkönyvelni, hogy SZAR. Kivárom mit hoznak ki negyedikre. Biztosan van valami nagy terv A Mester fejében. :D Nem hiszem hogy csak simán tolt egy George Lucast. :) -
elkezdtem nezni az uj Evangelion filmeket (1.11,2.22,3.33) de szerintem igy a 3.33 mar meg se nezem. Inkabb ujra lesem az egesz eredeti sorozatot. Bar a grafika , szinek kicsit kopottak de az egesz sokkal durvabb/faszabb mint az uj. -
Ezt is megértük. On-holdra raktam Gintamát...:O :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.11.19. 12:04:59 -
Mire gondolsz konkrétan? Nem rég néztem újra, és emlékeimben szebben élt, de azért még így is tetszett. :) -
Emlékeim szerint az első sorozatban volt 1-2 béna megvalósítás, szóval jöhet egy remake is :) -
New Full Metal Panic anime to be animated by Studio Bones and directed by Tomoki Kyoda (Eureka Seven)
Habár nincs szó róla, hogy folytatás v sem, de sokan remakeről beszélnek.... -
En 3 vagy 4 resz utan dobtam. Pont az vele a bajom hogy igazabol nem felnott sztori. Valahogy ez a nagyotmondos stilus engem taszit. Leginkabb a Baccanohoz tudnam hasonlitani es az se jott be. -
Selminar #67812 Mondo-ban olvastam a Gangsta-től. 4 resz utan bejön, végignézem, tetszik a felnott sztori, legutobb talan csak a Monster volt ennyire jo. OK, az piszok jo volt :) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Animedancsópéter-san e vagy? -
Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.
A Tokyo Ghoul kicsit másképp.
Vigyáz spoiler veszély! -
mert ő megtanult mindent a csontról és tudja. Többet nem kell tudnunk. -
Engem az zavar a legjobban hogy repkednek az olyan kovetkeztetesek ami jeleit a nezo nem latja elotte, igy nem lehet elore agyalni. Csak jon a mindenkinel mindent jobban tudo foszereplo es mindenkinel mindent jobban tud -
Manglobe csőd eljárás 550 millió tartozással
szépet buktak.... -
Na, akkor én sem fogom soha... az amcsi élőszereplőst is kerültem mindig. -
Akkor ezzel el is dőlt, hogy dobom:)
Ha van valami amit nem szeretek azok az ilyen heti ügyes nyomozós dolgok..