Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Nem, nem, nem zavar, hogy megpróbáltátok átírni az emlékeimet és elzavarni a saját házamból, majd megptónáltatok megölni. Nem vagyok mérges. Sőt, én kérek bocsánatot, hogy nem hagytam."
Ez az egész átokosdis felállás meg a régi csaj elmenne egy hentaiba is. Csak ott a srác már rég zászlóra tűzte volna mind a három csajt...mennyivel jobb lenne
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csak egy mangára talált rá o helyet a val írva.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Utoljára szerkesztette:
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ekkora baromságot :D Ha már obrderlin hentai volt, kicsit több csöcs villantást vártam, de elég kevés volt. Főleg azt tekintve, hogy ahogy haladt a sztori úgy emelkedett a megdöntött csajok száma. Vicces, hogy összehasonlítva az átlagos animékkel, ahol mindenki fél minden érintkezéstől, itt mindenki azonnal belement a tutiba gondolkodás nélkül :D Talán ezért volt érdekesebb.
Amúgy a Sankarea és az Umisho mangakája írta ezt is....
5/10

WWFSMD?
Akkor ok. Előbb utóbb úgyis kijön. Kösz a gyors választ.
Szóval majd csak lesz... :D
Angolul már láttam, de a közös nézéshez jó lenne a magyar felirat.
Na ez így elsőre elég érdekes volt. Ha ennyire epizódikus marad, akkor minden a karaktereken fog múlni. Az OP meglepett, hogy ennyire laza volt :D
Igazából ennél már csak az volt érdekesebb, amikor a Maria the Virgin Witch című remekmű első részében többször is "visszatekertem" egy részre, mert nem akartam hinni a fülemnek (szememnek), miszerint az egyik szereplő annyi katonát elégített ki orálisan, hogy szegény fájlalta az állkapcsát. Azt hiszem elértünk egy új mérföldkövet az animék történelmében. <#idiota>#idiota>
WWFSMD?
Annyira nem volt szar. Átlagos varázslós szirszar, de nem olyan rossz...
WWFSMD?
Ja, amit még nem tudtam megérteni: miért kellett ezt az iskolás felhangot itt erőltetni? <#confused>#confused>
Bakker, háborúznak, akkor nem tanulnak már. Az Uppote!-ban ez elment ugye, mert ott még nem háborúba mentek, csak oda készültek. :)
@Beast: / Aldnoah Zero
Slaine számomra csak az első évad utolsó részében vált ellenszenvessé, addig én egy igazi fekete péternek tartottam, aki a nehézségek ellenére is kitart az elvei mellett. Asselyum-hercegnő nála kb. olyasmi lehet, mint egy istennő, az egyetlen, akibe kapaszkodhat, és akiért bármit megtesz, és bármin átgázol, a motíváltságát így én alátámasztottnak érzem, azt is meg tudom érteni, hogy nem akarja másra ráhagyni a megmentését - ha belegondolsz, mivel pont a Vers-en belülről jöttek a meggyilkolására irányuló erőfeszítések, érthető, hogy nem bízott meg senkiben.
A Marsiaknál szerintem is kicsit elszálltak a készítők, mert alig-alig van szimpatikus karakter közöttük - de azért nem teljesen reménytelen mégsem a dolog, mert például Cruhteo gróf is pálfordulásba kezdett, mikor Slain megkínzásakor ráébredt, hogy mennyire vak volt. Tehát jelek vannak rá, hogy ott is törődnek azzal, hogy ne mindenki fekete-fehér legyen. Ezzel együtt igen, a Gundam-okban ennél sokkal kiegyensúlyozottabb a két fél, jellemzően mindegyik mögött van érthető motíváció, ami itt annyira nem jön ki...
A "szupergyógyulás" dolgot fel sem hoztam, ez már ott mókás, hogy az Aldnoah hajtóműveket csak az adott vérvonal indítja be. :)
Robin Hood sem szokott meghalni a sztori felénél, csak mert ott vannak még a sherwoodi társai, akik folytatnák a harcát. :D
Slaine egy abszolút ellenszenves karakter, egy terran aki marsiak között nevelkedett, sosem lesz ténylegesen egyenlő velük, de többre tartja magát a többi földinél. Bár mélyen legbelül mindenki másnál is, hiszen csak ő képes megmenteni a hercegnőt, senki más. Ilyen téren nagyon hasonlít a többi marsira. Egy ostoba gyerek drága kütyükkel. A lényeg, hogy én képtelen lettem volna elfogadni őt, mint pozitív főszereplőt a második évadban. Ettől függetlenül valószínűleg lesznek ők még egy oldalon. Ebben eltér a sorozat a Gundam SEED párhuzamtól, hiszen ott Athrun még ellenségként is szimpatikusabb volt. Sőt mindkét harcoló fél emberi, érzékeny oldalát is bemutatták a sorozatban. Itt a marsiakkal nem sokan szimpatizálnak, bár ki tudja mit hoznak még ki a második évadból.
Sajnos a többi terran pedig nagyjából a semmivel egyenlő Inaho nélkül, akármennyire nevetséges az egész. Láttam már sok mindent animekben. Már meg sem lepődöm az ilyen idegen hercegnő vérétől szupergyógyulás témákon. :D
Ugyebár a Kantai Collection-t követi, úgyhogy megmaradt az ottani megjelenítés, ami... Furcsa. Mert hát a hajók "lányokként" vannak megjelenítve, de a vadászgépek már persze "valódi" vadászgépek. Amik a lányokról szállnak fel? Ja nem, nyilaként lövik ki, majd a nyilak alakulnak Zero-ká. Az ágyútornyok meg mindenfele lógnak, vagy épp marokra fogva lőnek velük... Őőőő... <#confused>#confused>
Bocsánat, de ez nálam is kuka lett. :)
Aldnoah Zero:
WWFSMD?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
WWFSMD?
Nekem is nagy Gundam SEED utánérzésem van, de engem nem zavar. Viszont ha ebből indulunk ki, akkor valószínűleg a nagy fordulópont az lesz, amikor Inaho megmenti a hercegnőjét és Slaine is ráeszmél, hogy az új hercegnőcske az ő jövője. .
Inaho agykárosodására én is kíváncsi lennék, de gondolom ezt lerendezik annyival, hogy Asselyum vére valamiféle változást okozott a testében, így csak a szemét bukta. Sajnos eddig is "robotfiú" volt, így a viselkedése és a beszéde nem árulta el mennyire kiborg. :D
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.01.12. 00:08:15
Spoilermentesen: Hát kérem csak megcsinálták, folytatták a "lezártan tökéletes" első évadot. Alapjában véve maradt minden a régiben, és ugyanakkor nem. A grafika maradt, az Ending zene számomra erős visszalépés (az aLIEz nekem nagyon bejövős szám volt az S1-nél), a történet pedig ha úgy vesszük, még annyira nem is reménytelen első látásra. Bár azért van egy kis Macross és Gundam utánérzésem, plusz még Space Battleship Yamato is akad, de sebaj, reméljük a legjobbakat...
El nem ment a kedvem tőle, de azért nem is kaparom a falat, hogy na, ebből mit hoznak most ki...
Spoileresen:
A hercegnő vonala egy fokkal jobban sikerült, ugyebár ő lebeg valami tartályban, de él. A mindenki által utált Slain mentette meg úgy, hogy alkut ajánlott Shazzbaum grófnak, és a hercegnő megmentéséért cserébe Shaazbaum is élhet tovább. Namost Slain-t lovaggá ütve most a Vers egyik legkomolyabb ütőkártyája lett, és Shaazbaum-al azon mesterkednek, hogy a Földet végleg meghódítsák, amihez egy másik hercegnőt használnak fel, aki felveszi Asseylum alakját...
Mi a gond az egésszel? Gundam Seed-érzésem van, mert az egymással vetélkedő szuper-gyerekek felállás ismerős eléggé onnan (az első évad közben mér reménykedtem, hogy egy oldalra áll Inaho és Slain). Az is erősen homlokráncolós számomra, hogy akkor elindítják az Aldnoah hajtóműves hadihajót a Terránok, de ez az egyetlen ütőképes fegyverük (hogy az elején hogy kerültek a Terran Cataprach-ok Föld-körüli pályára, azt nem magyarázzák meg, de nehéz is lenne). Egyetlen, ősi de, hipermodern hadihajó, szemben a sokkal erősebb ellenféllel. Macross, valaki? A hajó kinézetre meg Space Battleship Yamato, de ennek Space Battleship R-7-nek (vagy Space Battleship Szojuznak) lehetne nevezni, mert a hátsó része az R-7 rakétacsaládból származik. Nem picit fura, de rá se ránts.
Az AN első évadja nálam eléggé ütött, de keserű a szám széle, azzal, hogy mindkét fő karaktert visszahozták az életbe, negálták az első éved mindent vivő WTF-jét. Kár ezért a lépésért, nem erre kellett volna vinni tovább a történetet szerintem, vagy másképpen fogalmazva úgy sokkal ütősebb lehetne. Így meg él bennem a gyanú, hogy azt a fajta "hű vazzeg" érzésre itt már ne is számítsunk. Nagyon messziről se...
Utoljára szerkesztette:
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Cyberpunk classic Ghost in the Shell is set to receive a new TV anime based on its rather controversial Arise series, sure to disappoint those looking for a fresh Stand Alone Complex."
Azt mondjuk hálával fogadom, hogy ha nem akarják az Arise-vonalat tovább vinni...