72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #67666 Mivel a két főhős még zöldfülű természetes hogy csicskáztatják őket. És sztem a csicskáztatás 2050-ben is a fogkefével padlósúrolást vagy lapáttal kifutópálya tisztítást jelenti. :) -
#67665 Két meg fél perc alatt hogy lehet megítélni valamit? -
#67664 Heavy Object
Meh. A jövőben járunk erre mit látunk? Hogy ketten lapáttal takarítják a kifutó pályát. Damn. Nagyon középszerű első rész volt. Semmi izgalmas v érdekes nem volt benne. Az Objectek meg nagyon bután néznek ki. Látszik, hogy akartak valamit, ami nem mecha... De a legjobb ötletük egy nagy gömb volt tele ágyúkkal. Damn. Azért kap még esélyt...
Meg akartam nézni ezt a Gakusen Asterisket is, ami a szokásos fantasi/scifi világ speciális gyerekekkel, akik nem csinálnak mást csak iskolába járnak és verekednek. 2 perc után elég volt belőle. A kagewani még ennyit se bírt. Fél perc után menekültem.... -
#67663 En iden neztem meg az Ergo Proxyt es sztm nem volt rossz. A gangsta mas teszta, az tenyleg szar volt -
Nirz #67662 Jó hír mindegyiket utáltam :D -
#67661 Nem egy nagy veszteség. -
#67660 jaj. -
#67659 Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.
A Sword Art Online kicsit másképp - 2. rész
-
#67658 Van persze. De azért szoktam másokra is gondolni néha :D Nem vagyok én olyan nagyon rossz ember... -
#67657 Van még valami amit nem bírsz esetleg? Vagy gondolsz néha másokra is?
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.09.30. 18:39:26 -
#67656 Nem bírtam Manglobet, úgyhogy nem bánom ha eltűnnek... -
#67655 Te ennek örülsz? -
#67654 Olyan hírek jönnek-mennek, hogy a Manglobe (Samurai Champloo, Ergo Proxy, Gangsta) csődbe ment....
Ideje volt már :D -
#67653 Overlord
Egy kicsit a szezon meglepetése. A felütés alapján valami SAO baromságot vártam, de ez jobb lett annál. Végre egy karakter, aki kompetensen tud hozzáállni a dolgokhoz. Elsőre Ains és Nazarick kicsit OP-k ehhez a világhoz, de később azért kiderül, hogy nem olyan egyértelmű minden. Bár részemről nem volt akkora veszteség, de látszott, hogy látványosan kerüli a csatákat a sorozat. Amit muszáj volt mutatttak, a többi eléggé felületesen lett csak bemutatva. Jó, Ainsék elég lazán lesöpörtek mindenkit, így nem túl izgalmasak lettek volna, de na. Gondolom az évad végi nagy bummra kellett tartalékolni. Aztán a végén még megmutatják, hogy a soha el nem készülő 2. évadban kik bukkannának fel, mi lenne. Tök jó...
6/10
Ezzel hivatalosan is a nyári szezon végére értem. A mérleg 11 sorozat (Ore mono, Soma és Arslant is ide veszem befejezéssel), amiből hármat dobtam. A Shimoneta, Sore ga seiyuu és az Ushio to Tora....
Shimoneta humorára nem igazán tudtam ráhangolódni, nekem sok volt. Seiyuu meg 1 rutint ismételgetett minden részben, míg Ushio túl egysíkú volt nekem. Tora kvázi-tsundere szövegei az agyamra mentek.... -
#67652 Az elso reszt megneztem. A karakterek tenyleg furcsak, de a hatterek viszont nagyon szepek. A tortenetrol meg sokat egy resz utan nem lehet meselni.. -
#67651 azt mondják nem rossz, de a rotoszkópos buzizás miatt nekem kimaradt. Szvsz borzalmasan néz ki.... -
#67650 A ket szezon kozti idoszakra gondoltam keresek valamit a folyamatabradrol es az aku no hana erdekesnek tunt. Kerdesem az lenne csak, latta valaki? -
#67649 Charlotte malam is nagy csalodas volt, egyaltalan nem hianyzott nekem belole az utolso par resz valtasa. Anelkul egesz normalis langymeleg valami lett volna. Igy egy nemistudommi..
A working megse lezarasa nagyon bosszanto szinten, kar elhuzni meg egy speciallal. -
#67648 Ez a Prison School is nagyon elmebeteg volt, bár a Kiyoshi vs Hana részek jók voltak:D -
#67647 Arslan Senki
Az első rész igazán tetszett, aztán erősen vissza zuhant. A 6. részig eljutni volt vagy 1,5 hónap, mert nagyon nem akart csúszni. De után beindultak a dolgok és sokkal jobb lett az egész sorozat. Arslant nem sikerült meg kedvelni a végére sem, inkább csak elviselhető lett. Nem bírtam, hogy annyira túl csordult a kedvessége, hogy akár még egy kő elé is vetné magát, hogy meg védje.
A másik problémám az volt, hogy bár a csatákat nagyon epicnek adátk elő a szereplők, de meg jelenésre annyira azért nem voltak azok. Pedig mikor 60-100.000-ek csapnak össze, ott azért lehetne valami epicség. De ezt a korlátozott lehetőségek számlájára írom. Összességében nem volt rossz. Amennyire tudom elég népszerű oda kinn, sokszor a legnézettebb animék között volt, így nem csodálkoznék ha folytatnák.
6/10
Charlotte
Meg értem miért imádják olyan sokan, de összességében nálam azért hasalt. Ide-oda csapongó hangsúlyok rosszul elhelyezve. A sorozat első fele majdnem színtiszta üres járat volt, hogy aztán a végére felpörgessék az egészet, hogy időben vége legyen. Ha könnyed sorozatot akarsz, akkor csináld végig azt, de ne már, hogy egyszer csak full try hard dráma be ugrik az ablakon, hogy átvegye az irányítást. A karakterek gyengék voltak. Kedvelhetőek, népszerűek stb, kivéve szegény Ayumi, őt sokan utálják. De senki sem egy igazán mély karakter, a dráma pedig nagyon mű volt. Azt meg vallom, hogy az utolsó rész, és a befejezés, egészen korrekt volt, de ez végül nem változtat az összképen.
5/10
Working!!!
Kicsit csalódtam a lezárásban. Vagyis ugye nem az, mert jön még egy 1 órás special, ami talán az lesz. Bár azért az egésze nem volt rossz. Örültem, hogy felgyorsultak a dolgok és a végére minden szál meg találta a befejezését. Kivéve ugye Inamit és Takanashit. Szállította az előző évadok minőségét, azt kaptuk, amit vártunk. Az uccsó rész itt viszont lehúzta a pontot nálam. Talán majd a speciál...
6/10
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.09.27. 15:13:36 -
#67646 azért belőlük többet nézek ki.... -
#67645 Tudom, és? -
#67644 Arra már ott van a Sora no Otoshimono. -
#67643 Van tippem: 15 éves fiú és egy nagymellű angyallány... -
#67642 Ohba és Obata, a Death Note és Bakuman elkövetői, novembertől új mangával jelentkezik. Reméljük hozza az előzőek szintjét.
"This is a story of a human and an angel." o_O -
#67641 TSR-t most kihagytam :( -
#67640 Legjobb rész, mikor Sousuke hajvágást kap... imádom :D
Meg hogy amikor botrányt csinál a hajvágó szalonban, az ablak előtt ott van a fél Death Note gárda :D -
#67639 Pár hete daráltam le a teljes Full Metal Panic témát és még mindig imádtam. :) -
#67638 Haha, pont egy hete néztem újra. :) Még mindig jó. Az eredeti Full Metal Panicban már vannak részek amik kicsit gagyinak tűntek. -
#67637 Én onnantól, hogy a főhőssel megtörtént az a bizonyos eset, teljesen elvesztettem az érdeklődésem a sorozat iránt.
Kiherélték szerencsétlent, abban a formában meg teljesen érdektelen volt már nekem. :(
Én azt is sajnáltam, hogy a parazitákból csak ilyen unalmas fejből kinyúlik 5-6 csáp egy pengével típusú harcokat hozott az anime ki.
Ez volt az eggyik olyan pontja amiért anno belekezdtem pedig. -
#67636 Nekem bejött, de azért top kedvenceim közé nem került be. -
#67635 UFFF, epic lista:)
Bár én nem alapoznék erre -
#67634 Szóval a fekete jóember csak szájkaratéjos, mi? :D
-
#67633 na, az már igen :D -
#67632 Akkor inkább Fumoffu?
PONYYYY!!!!
-
#67631 én se nagyon moccantam, pedig elég sokat láttam közülük. Azumanga nem volt, többnyire az elmúlt évekből volt válogatva. Amúgy is inkább fárasztó az, mint sem vicces.... -
#67630 Nem nézem újra végig, de Azumanga volt benne?
Néhány jelenettől szerintem vinnyogva kaparta volna a falat :D -
#67629 Gintamán mosolyogtam pedig már láttam. Többi semmi. Volt pár anime amiből jobb jeleneteket is ki lehetett volna szedni. -
#67628 Ezt csak úgy itt hagyom
-
#67627 Én először hetesre értékeltem, de most átértkéltem a dolgot és kivételesen jó szívű voltam :D Én élveztem minden részt, még ha nagyon kevés is történt.