Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Nálam az első két évad ért 7 pontot, a harmadik meg csak hármat... 😄
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.01.19. 16:31:52
xblades
Nekem is jobban tetszett a 2. évadnál a 3., ott kevésbé volt szerencsétlen a srác. Bár teljesen más síkra terelték a történetet de valakinek meg pont ez tetszett.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Renjike
Úgy értem hogy legalább történt valami. Nekem..szerintem a 2. évadnál mindenképp jobb volt. 😊

Vagy a sora no otoshimono lezárásánál, ami még most is kisért annyira rossz volt.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

LasDen
a 2, évadot 2 résy után dobtam. szörnyű volt... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
Én is mosolyogtam egy jót, már nem tiszták az emlékek, de úgy tudom fogalmam se volt mit akartak az utolsó évaddal. Az első kettő tetszett, főleg a második amiben Yuji már egész használható módba váltott. Viszont nem vagyunk egyformák, lehet neki más tetszett az egészben. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
"utolsó évaddal nem volt gond"

Ezen most azért nevettem egy jót. 😄
Renjike
Helyzetjelentésként: végeztem Shakugan no Shanaval . Az első és utolsó évaddal nem volt gond (azt leszámítva hogy 1-2 információ még kiderülhetett volna) de a másodiknak az első 10-12 része szinte nézhetetlen volt. Összességében kellemes sorozat volt és egy kicsit még érdekel is hogy mi lehetett a "vége" után.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Hosszú idő után újra frissült a blogom. Az Earth Girls 4-ik része i felkerült. A többi most már viszonylag hamar követni fogja,

Katt ide!

+ Van kissé lejjebb görgettek a karácsonyi bejegyzésben egy link is ott van a csapatunkkal készült interjúhoz.
BEAST
De te nem is vagy a hercegnő "hős lovagja". :p
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.01.18. 14:38:10

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
értem, hogy nem hatott volna rá, de akkor is. Még ő kér bocsánatot? Ennél nagyobb pöcs nem is lehetne. Leköpném...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
A memóriakatyvasz azért nem zavarta, mert rá amúgy sem hatott volna. A többi pedig a szokásos nyálas love story kezdet. Kezdte megkedvelni őket, csalódott bennük, de az apja megmagyarázta, ennyi. Ebben nincs semmi különleges, n+1 alkalommal láttunk már hasonló kezdést. Az átok már tényleg túlzás volt, vagy legalábbis nagyon korai. Ettől függetlenül nem rosszabb eddig például , mint egy Highschool DxD csak egy oktávval értelmesebb a főszereplő.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.01.18. 14:00:04

LasDen
mit?

BEAST
Ezek szerint mégsem értetted. 😄

LasDen
Shinmai Testament 2. rész

"Nem, nem, nem zavar, hogy megpróbáltátok átírni az emlékeimet és elzavarni a saját házamból, majd megptónáltatok megölni. Nem vagyok mérges. Sőt, én kérek bocsánatot, hogy nem hagytam."
Ez az egész átokosdis felállás meg a régi csaj elmenne egy hentaiba is. Csak ott a srác már rég zászlóra tűzte volna mind a három csajt...mennyivel jobb lenne

BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Remélem nézte még valaki az első páros játékát és a harmadik részben az ő szemszögéből látjuk majd. 😄

LasDen
nem értem a problémát, nem volt ez rossz...

BEAST
Nekem a második rész fájt. 😊

LasDen
bár még nem láttam a 2. részt, de nekem inkább az érdekes, mintsem izgalmas a véleményem...

BEAST
Ez a Death Parade eddig nagyon izgalmas...

LasDen
azaz. Machi és nem Mochi. Am csak manga van, nincs anime belőle..

xblades
Ez mi és hol található, mert így nem találja a kereső?
Csak egy mangára talált rá o helyet a val írva.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

[NST]Cifu
Sok-sok-sok évvel ezelőtt talán az RG Veda Anime-nál jegyeztem meg, hogy bakker, ekkora kardot megemelni se lehetne. Erre megszóllalt az egyik RPG mániákusunk - tudva levő, hogy a mágikus kardoknak nincs súlya! <#nezze>
Utoljára szerkesztette: Cifu, 2015.01.16. 20:03:24

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

armageddon666
Háááát a kutyadémon kecsesebben hadonászik vele. 😄 Lehet neki súlya.

@

Lelouch
B@ssza meg, a Liar Game vége jó sz@r lett... Még van egy fejezet hátra, de ez már menthetetlen. Gyűlölöm, mikor egy remek mű ilyen csalódást keltő befejezést kap.<#duhos2>
RelakS
Hátha ma még nem volt 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Az utolsón majdnem leestem a székemről. 😄

@

LasDen
Otogi no Mochi no Rena

Ekkora baromságot 😄 Ha már obrderlin hentai volt, kicsit több csöcs villantást vártam, de elég kevés volt. Főleg azt tekintve, hogy ahogy haladt a sztori úgy emelkedett a megdöntött csajok száma. Vicces, hogy összehasonlítva az átlagos animékkel, ahol mindenki fél minden érintkezéstől, itt mindenki azonnal belement a tutiba gondolkodás nélkül 😄 Talán ezért volt érdekesebb.
Amúgy a Sankarea és az Umisho mangakája írta ezt is....
5/10

Lelouch
Hatalmas. <#nevetes1>
LasDen
Cosplay máshogy 😄D

efti
Nade ez mar szinte masolat csak atszinezve. Annyira nem sertodok meg igy sem hogy dobjam, mert jo volt a penguindrum ha furcsa is, de azert mindenesetre tulzonak tunik az on-plagium

WWFSMD?

Lelouch
Nem véletlen, Ikuhara áll mindkettő mögött.
efti
Ez a yuri kuma arashi tiszta mawaru penguindrum

WWFSMD?

Szóval csinálja az AA?

Akkor ok. Előbb utóbb úgyis kijön. Kösz a gyors választ.
Lelouch
"Rakuen Tsuihou: Expelled from Paradise filmet közösen viszi az AnimeAddicts és a Black Ryuu Team."

Szóval majd csak lesz... 😄
Nem tudjátok hogy az Expelled from Paradise-hez készült magyar felirat?

Angolul már láttam, de a közös nézéshez jó lenne a magyar felirat.
LasDen
Death Parade

Na ez így elsőre elég érdekes volt. Ha ennyire epizódikus marad, akkor minden a karaktereken fog múlni. Az OP meglepett, hogy ennyire laza volt 😄

BEAST
Nem tudom, számomra jobbnak tűnt, mint a többi friss szezonos. Ha ugyan ebben a kategóriában hasonlítjuk össze az animéket ott van az Absolute Duo, a Seiken Tsukai no World Break, a Juuou Mujin no Fafnir és a Shinmai Maou no Testament. Az első háromnem igazán tudott meggyőzni, úgy fejeztem be a kezdő részeket, hogy ha más nincs ezek is jók lesznek. A Testamentnél legalább várom a második részt. Ez nálam már jó kezdet. 😄

Igazából ennél már csak az volt érdekesebb, amikor a Maria the Virgin Witch című remekmű első részében többször is "visszatekertem" egy részre, mert nem akartam hinni a fülemnek (szememnek), miszerint az egyik szereplő annyi katonát elégített ki orálisan, hogy szegény fájlalta az állkapcsát. Azt hiszem elértünk egy új mérföldkövet az animék történelmében. <#idiota>

LasDen
tény, a klasszikus trópok nem voltak annyira fárasztóak, de akkoris annyira átlagos első rész volt, hogy csak na 😄

efti
Hmmm... Kisse megneheziti a blogolast, hogy a wordpress app menu gombja a legutolso frissites ota nem csinal semmit :-P

WWFSMD?

BEAST
Szerintem nagyon jó első rész volt. 😊

LasDen
Shinmai Maou valami Testament

Annyira nem volt szar. Átlagos varázslós szirszar, de nem olyan rossz...

efti
Rolling Girls: egyenlore nem tudom hova tenni, moefighting-samurai flamenco? Se nem fogott meg, se nem taszit egy resz utan, majd meg meglatom

WWFSMD?

[NST]Cifu
@Lasden: akkor lett vollna jó, ha totál őrületre veszik az egészet, és nem ilyen aranyos kislánykodósra. Akkora faszság, hogy ezt csak úgy lehetne jól előadni 😄

Ja, amit még nem tudtam megérteni: miért kellett ezt az iskolás felhangot itt erőltetni? <#confused>
Bakker, háborúznak, akkor nem tanulnak már. Az Uppote!-ban ez elment ugye, mert ott még nem háborúba mentek, csak oda készültek. 😊

@Beast: / Aldnoah Zero
Oké, tudom, erőltetett gondolkodásmód, de hát Inaho nélkül sem kellene, hogy megálljon az élet. Pont ezért lett volna tökös megoldás, ha bevállalják nélküle a folytatást, és végiggörgetik a témát, hogy így képesek-e felvenni a harcot a marsiakkal, adaptálódni, fejlődni, veszélyes ellenfélenek megmaradni (azért csak van náluk most már Aldnoah drive...).

Slaine számomra csak az első évad utolsó részében vált ellenszenvessé, addig én egy igazi fekete péternek tartottam, aki a nehézségek ellenére is kitart az elvei mellett. Asselyum-hercegnő nála kb. olyasmi lehet, mint egy istennő, az egyetlen, akibe kapaszkodhat, és akiért bármit megtesz, és bármin átgázol, a motíváltságát így én alátámasztottnak érzem, azt is meg tudom érteni, hogy nem akarja másra ráhagyni a megmentését - ha belegondolsz, mivel pont a Vers-en belülről jöttek a meggyilkolására irányuló erőfeszítések, érthető, hogy nem bízott meg senkiben.

A Marsiaknál szerintem is kicsit elszálltak a készítők, mert alig-alig van szimpatikus karakter közöttük - de azért nem teljesen reménytelen mégsem a dolog, mert például Cruhteo gróf is pálfordulásba kezdett, mikor Slain megkínzásakor ráébredt, hogy mennyire vak volt. Tehát jelek vannak rá, hogy ott is törődnek azzal, hogy ne mindenki fekete-fehér legyen. Ezzel együtt igen, a Gundam-okban ennél sokkal kiegyensúlyozottabb a két fél, jellemzően mindegyik mögött van érthető motíváció, ami itt annyira nem jön ki...

A "szupergyógyulás" dolgot fel sem hoztam, ez már ott mókás, hogy az Aldnoah hajtóműveket csak az adott vérvonal indítja be. 😊

BEAST
De mi értelme folytatni egy történetet, amiben a főszereplők már meghaltak? 😊 Az első évad egyértelműen arról szólt, hogy Inaho józan ésszel és tudással legyőzi a nagyképű, drága játékszeres marsiakat. Ha Inaho tényleg meghalt volna kb kukázhatták volna a sorozatot.
Robin Hood sem szokott meghalni a sztori felénél, csak mert ott vannak még a sherwoodi társai, akik folytatnák a harcát. 😄

Slaine egy abszolút ellenszenves karakter, egy terran aki marsiak között nevelkedett, sosem lesz ténylegesen egyenlő velük, de többre tartja magát a többi földinél. Bár mélyen legbelül mindenki másnál is, hiszen csak ő képes megmenteni a hercegnőt, senki más. Ilyen téren nagyon hasonlít a többi marsira. Egy ostoba gyerek drága kütyükkel. A lényeg, hogy én képtelen lettem volna elfogadni őt, mint pozitív főszereplőt a második évadban. Ettől függetlenül valószínűleg lesznek ők még egy oldalon. Ebben eltér a sorozat a Gundam SEED párhuzamtól, hiszen ott Athrun még ellenségként is szimpatikusabb volt. Sőt mindkét harcoló fél emberi, érzékeny oldalát is bemutatták a sorozatban. Itt a marsiakkal nem sokan szimpatizálnak, bár ki tudja mit hoznak még ki a második évadból.

Sajnos a többi terran pedig nagyjából a semmivel egyenlő Inaho nélkül, akármennyire nevetséges az egész. Láttam már sok mindent animekben. Már meg sem lepődöm az ilyen idegen hercegnő vérétől szupergyógyulás témákon. 😄

LasDen
akkor lett vollna jó, ha totál őrületre veszik az egészet, és nem ilyen aranyos kislánykodósra. Akkora faszság, hogy ezt csak úgy lehetne jól előadni 😄

[NST]Cifu
Kantai Collection: Nem tudom mire számítottam, valahol reménykedtem, hogy egy Girls & Panzer utánérzés lesz, egy Girls & Battleship stílusban. A Girls & Panzer is vicc valahol, de legalább szórakoztató, és jól néz ki, a mókás háttértörténetet meg elnézi az ember cserébe. Persze gondoltam, hogy inkább az Uppote!-ra lesz hasonló... De nem. 😊
Ugyebár a Kantai Collection-t követi, úgyhogy megmaradt az ottani megjelenítés, ami... Furcsa. Mert hát a hajók "lányokként" vannak megjelenítve, de a vadászgépek már persze "valódi" vadászgépek. Amik a lányokról szállnak fel? Ja nem, nyilaként lövik ki, majd a nyilak alakulnak Zero-ká. Az ágyútornyok meg mindenfele lógnak, vagy épp marokra fogva lőnek velük... Őőőő... <#confused>

Bocsánat, de ez nálam is kuka lett. 😊

Aldnoah Zero:
Én el tudtam volna képzelni egy ütős folytatást Slain és a maradék Terrán karakterek köré építve, ebben lehetett volna potenciál még, sőt, ha az Asselyum-hercegnő túlélést is még el tudnám fogadni, esetleg. De akkor is az Inaho szálat nem kellett volna folytatni, számomra ott a nagy törés a folytatásban... 😞

efti
Engem anno annyira megfogott mar az elso resz, hogy egy seggel vegig is neztem az egeszet. Tiszteletbol a DVDk is ott ulnek a polcon

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
<#eljen> - a Lain sem gyerekmatiné, az biztos 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

efti
Nekem az elso anime amit lattam es tudtam is hogy ez egy anime (MAL alapjan jopar gyerekkori sorozat is anime volt) az a gits volt VHSrol, de a meghatarozo anime elmeny csak egy-ket evvel kesobb a Serial Experiments Lain volt

WWFSMD?

BEAST
Kuka úgy ahogy van, a nevetséges kézi ágyúkkal. 😄D