Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.22. 20:05:48
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Lehet hogy nyárra tervezik? Remélem jó lesz a megvalósítás. A mangája nagyon tetszik.
Érdemes megnézni?
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
elkezdtem olvasni a to love ru mangát. AA-n fent volt 17 fejezet.
Miután azokat elolvastam akartam angolul folytatni, de mindenhol csak cenzúrázott verziót találtam. 😞😞😞
Kissmangán találtam egy köztes megoldást, először van a cenzúrázott kép, utána meg a rendes 😞😞😞😞
Itt az egyik cenzurázott oldal, ha lapoztok akkor meg ott lesz a rendes
Nincs valami normális verzió? 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Képzeljétek el a 3 fejű szexi fejvadászokat... 😊))))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
10/10 ötlet. nézném.
@
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"POST-APOCALYPTIC SHONEN ANIME WITH THREE-HEADED SEXY BOUNTY HUNTERS WHO COMPETE TO GET INTO THE BEST HIGH SCHOOL SO THAT THEY CAN FIND AN ANCIENT ARTIFACT. IT'S THE BEST FUCKING THING I'VE SEEN IN YEARS"
<#nyes>#nyes>
Nagyon beteg 😄
POORLY-ANIMATED SCI-FI ANIME WITH ALL-POWERFUL CYBERNETIC DRAGONS WHO COMPETE TO GET INTO THE BEST HIGH SCHOOL SO THAT THEY CAN GET TRAPPED IN A VIRTUAL SIMULATION. IT'S MOTHERFUCKING BANANAS AS SHIT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Többnyire szoktak valami egyszerű magyarázatot bedobni, hogy miért beszél japánul, mikor alapból nem kéne tudnia (anyám/apám/szomszédom/kiskutyám japán volt és mgtanultam). Hidd el, hogy beszél és kész...
Egyáltalán: készen van-e
Szerk.:
Amúgy, lehet én voltam/vagyok balfaxxx, mert nekem a Yukiról is a Haruhis jut eszembe.
Akkormostezegyáltalánaza Yuki, az a Bizonyos?:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.20. 16:47:34
Szerk.: #66130
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.02.20. 16:38:01
@
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.02.20. 16:29:24
no comment 😄
WWFSMD?
Ja és a White Album 2-ben sem egy sírós pöcs a főhős.
Epizodikus. 4 különféle végkifejletet mutat be 4 lánnyal. A Főhős normális, nem vinnyog és nem fél kezdeményezni.
A Golden Time-ban sem picsog a főhős. A szerelemben legalábbis nem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ah! My Goddess
Spice and Wolf
Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora
Onegai Teacher
Bakuman
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Már az első részben alapvetően összejönnek, de a másik megismerése, kapcsolat elmélyítése folyik az egész sorozat során