Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Nyáron jön, ma jött a hír.
xblades
Csak ha letöltöd valahonnan akkor lesz cenzúrázatlan verziód, bár van egy projekt ahol színesben is megcsinálják, csak a Darkness-el együtt elég lassan, de biztosan jönnek ki az újabb kész részek.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Ez annak köszönhető, hogy a sima TLR a Weekly Shounen Jump-ban futott, ott meg a fanservice erős korlátok közé van zárva. A kötetekben már nem számít, mit mutatnak. De abból angol scan-t nem nagyon fogsz találni.
wtf, milyen dolog már hogy egy ecchit cenzuráznak -.-

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nem túlzás ez az állításom: Minden civilizációnak és nemzetnek van hasonlója.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeWyTy
Napi marhaságom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak én gondolkodtam el azon hogy a kopjafa kicsit olyan mint egy japán szentély? Vagy a székelykapu olyan mint egy Torii Kapu? <#banplz>

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.22. 20:05:48

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lelouch
Másik route.
A Gakkou Gurashi még mindig sehol pedig az augusztusi bejelentése óta várom.

Lehet hogy nyárra tervezik? Remélem jó lesz a megvalósítás. A mangája nagyon tetszik.
Renjike
igen . de a történet ugyan ez mint a mostani?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Lelouch
A 2006-os Fate/Stay Night-ra gondolsz? Én nem ajánlom.
Renjike
Én is arra gondoltam 😊) az első kurzus nagyon tetszett. A régit nem láttam ahol az emberek meghalnak mikor megölik őket.

Érdemes megnézni?

Lelouch
Vetítési idő alatt én is csak az UBW-t fogom nézni.
Lelouch
Angolul tudtommal nincs.
Renjike
Folyik a nyálam a bliientyűzetre. De én mindig megvárom amíg kijön az összes rész. (majdnem mindig

Hi,
elkezdtem olvasni a to love ru mangát. AA-n fent volt 17 fejezet.
Miután azokat elolvastam akartam angolul folytatni, de mindenhol csak cenzúrázott verziót találtam. 😞😞😞
Kissmangán találtam egy köztes megoldást, először van a cenzúrázott kép, utána meg a rendes 😞😞😞😞
Itt az egyik cenzurázott oldal, ha lapoztok akkor meg ott lesz a rendes

Nincs valami normális verzió? 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Count Adyn
Huhu sok finomság valóban😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
most lesz néznivaló azt hiszem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Szerintem, az enyém se kutya 😊

Képzeljétek el a 3 fejű szexi fejvadászokat... 😊))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ez!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

FUTURISTIC DRAMA ANIME WITH TEENAGE THREE-HEADED NINJAS WHO AWAKEN AN EVIL DEMI-GOD SO THAT THEY CAN SHOOT ENERGY BEAMS FROM THEIR HANDS
DasIsFuck
"MEDIEVAL HAREM ANIME WITH AWKARD ZOMBIES WHO FLY THROUGHT SPACE"

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

armageddon666
"CRITICALLY-ACCLAIMED THRILLER ANIME WITH PERVERTED ARMOR-CLAD NINJAS WHO FIND AN ANCIENT ARTIFACT SO THAT THEY CAN ESCAPE FROM THE SHADOW REALM"

10/10 ötlet. nézném.

@

RelakS
ja, hogy ... chan? Akkor nem gond. A Haruhi-chan-ban sem mindig nézett ki normálisan, Churuya-chan nyorooooon-ban meg pláne 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
Az egy dolog, hogy qrva csúnyán beszél a honlap, de ez tényleg jó ötlet:

"POST-APOCALYPTIC SHONEN ANIME WITH THREE-HEADED SEXY BOUNTY HUNTERS WHO COMPETE TO GET INTO THE BEST HIGH SCHOOL SO THAT THEY CAN FIND AN ANCIENT ARTIFACT. IT'S THE BEST FUCKING THING I'VE SEEN IN YEARS"

<#nyes>

LasDen
random anime sztori generáló
Nagyon beteg 😄

POORLY-ANIMATED SCI-FI ANIME WITH ALL-POWERFUL CYBERNETIC DRAGONS WHO COMPETE TO GET INTO THE BEST HIGH SCHOOL SO THAT THEY CAN GET TRAPPED IN A VIRTUAL SIMULATION. IT'S MOTHERFUCKING BANANAS AS SHIT

Renjike
Akkor tanulás és nincs animézés 😄

LeWyTy
Kár hogy ez a valóságban nem így megy OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hozzám is adhatnának egy magyarázatot hogy miért tudok angolul mert ha keddig nem sikerül megtanulnom elbaszom az életem egy nagy lehetőségét...ON: bár utána nézhetnék angol felirattal is animéket xD

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
ugyanazért amiért hollywoodban mindenki angolul beszél, mégha nem is lenne szükséges. Mert egyszerűbb. Abban nincs túl sok érdekes, hogy csak bólogat meg helyesel, de nem érti mit mondanak neki, ő meg csak makog. Meg aztán nem sok olyan szinkronhang van, akinek az angoljáról elhinnéd, hogy ez angliából jött és nem a szomszédból.
Többnyire szoktak valami egyszerű magyarázatot bedobni, hogy miért beszél japánul, mikor alapból nem kéne tudnia (anyám/apám/szomszédom/kiskutyám japán volt és mgtanultam). Hidd el, hogy beszél és kész...

LeWyTy
Mért van az hogy az angol cserediák átugrik japánba és perfekt beszéli is a nyelvet és még csak akcentusa sincs?

Lelouch
Erről is volt már itt szó korábban.
IMYke2.0.0.0
Nem láttam még. Így ugye 'assetudom" mi az, mi lesz.
Egyáltalán: készen van-e ?

Szerk.:
Amúgy, lehet én voltam/vagyok balfaxxx, mert nekem a Yukiról is a Haruhis jut eszembe.
Akkormostezegyáltalánaza Yuki, az a Bizonyos?:

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.02.20. 16:47:34

armageddon666
Nem te írtad korábban, hogy várod?

Szerk.: #66130
Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.02.20. 16:38:01

@

IMYke2.0.0.0
Á, értem, köszi - azt nem ismerem.

armageddon666
Az Elric fivérek megint embert próbáltak transzmutálni?!

@

LasDen
legalább Sugita marad? 😄

Lelouch
A Nagato Yuki-chan animében így fog kinézni.
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.02.20. 16:29:24
IMYke2.0.0.0
Haruhiból?

Lelouch
Íme az új Kyon.
no comment 😄
IMYke2.0.0.0
"Clannad" hol marad?

efti
En a Bokura ga ita es a Kare Kano-t ajanlom ha nem vegere kezet fogos romance muvet keresel

WWFSMD?

Dehogy. Éppen csocsózik!

Ja és a White Album 2-ben sem egy sírós pöcs a főhős.
LeWyTy
Most akkor lovaglást imitál? <#vigyor2>

LasDen
Yosuga legértékelhetőbb része 😄

Yosuga no Sora

Epizodikus. 4 különféle végkifejletet mutat be 4 lánnyal. A Főhős normális, nem vinnyog és nem fél kezdeményezni.

A Golden Time-ban sem picsog a főhős. A szerelemben legalábbis nem.
Lelouch
Újra elővettem a 2012-es Jojo-t, de lehet dobni fogom végül, mert eddig a part2 se jön be jobban... 😄
BEAST
Jogos. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
"alapból normálisak"

"Onegai Teacher"

XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Amiket hirtelen találtam és szerintem megfelelnek ennek a követelménynek:

Ah! My Goddess

Spice and Wolf

Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora

Onegai Teacher

Bakuman

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo!
Már az első részben alapvetően összejönnek, de a másik megismerése, kapcsolat elmélyítése folyik az egész sorozat során

Lelouch
Araragi elég hamar párkapcsolatba lépett. Az már más dolog, hogy ennek ellenére milyen viszonyban van a többiekkel... 😄
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.02.18. 21:37:53