72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
EnxTheOne #67924 Ezt a weboldalt nem ismertem, köszi.
Ha feliratot kerestem akkor átnéztem a nagyobb subcsapatok weblapját, vagy reménykedtem hogy indavideo-n leirásban szerepel hogy honnan lopták a feliratot.
Google sajnos csak nagyon ritkán talál valamit. (talán azért mert nem publikusak a tartalmak/ sok weboldal tartalmát csak regisztráció után lehet megnézni :S ) -
igen. Amúgy isshotoshot nézd. Magyar sub közösség egy része ott pörög.... -
EnxTheOne #67922 Angol felirattal nézed öket?
Csak mert weboldalakon én még olyat se találtam hogy melyik csapat melyiket viszi majd :D -
Oshiete! Galko-chan
Így 10 percben teljesen jó. De még így is látszik, hogy sokkal rövidebb is lehetne. Alap karakterek vannak Galko körül, és még a nevekkel sem vitték túlzásba. Az egész nagyon egyszerű, de talán pont emiatt működik...
Dagashi Kashi
A csaj a festett körmeivel olyan volt a képeken mint egy öregnyanya :D Viszont mozgás közben annyira nem vészes. Itt sincs nagyon túl bonyolítva a dolog és egy szimpla szerelmi háromszög lesz sok slapstick comedyvel. Azért nézős...
Boku dake ga inai mochi
A végén kicsit csalódtam. Tök jól megalapozták a karaktereket erre a végére elveszik az egészet. Jó, gondolom később visszatérnek, mert elég részletesen lettek bemutatva. A sztori érdekes, időutazás, szóval eddig jó... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszönöm a hangulatot. A röhögéstől itt néznek hülyének.
-
Prof William #67919 Woody ismét lecsapott.
-
Mennyi van rajta? -
Selminar #67917 Most h van Netflix, neztem rajta animét: Seven deadly sins, tipikus fantasy-vicces-jocsajos-tapos nem kockaztattak, de ami van az igényes es szórakoztató, 2 resz utan maradok. -
EnxTheOne #67916 Köszcsi <3 -
Szerintem úgy volt -
One Outs!
-
EnxTheOne #67913 Régebben beszéltetek egy nagyon jó baseball animéröl.
Az a ace of the diamond, vagy a one outs volt? :D -
Lassan megnézem megint a Rebuild szériát is. Aki látta már 3.33-t:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye timeskip után vagyunk, semmit nem tudunk mintha mi lennénk Shinji, és milyen felháborító, hogy semmit nem láttunk abból, amit a 2.22 végén levő previewban mutattak. De mi van ha nem kidobták azt a részt, hogy valami teljesen mást csináljanak, hanem a preview az a 3.33 és a 2.22 között történt? -
Egyébként Evangelion rewatch után rászántam magam, hogy végre beteszek egy egyedi csengőhangot.
erre esett a választás. :) ébresztőnek nem akartam, megutálnám. így meg mondjuk ritkán fogom hallani, mert a telefonom sosem cseng. -
EnxTheOne #67910 Majd a negima után :D -
UQholder anime lesz majd valamikor? Jó lenne mert a manga jó 
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.01.02. 22:48:16 -
Új év új animék, remélem mindenkinek lesz egy- két új anime amit várt, így én is kapok pár új sorozatot :) -
Azt kell mondjam, ez minden megnézésre egyre jobb lesz. Nem érződik rajta az a több mint 10 év, még mindig kellemes a szemnek és a fülnek is. :) Rebuildek után teljesen elfelejtettem egy csomó jó részt. -
BUÉK mindenkibe! :) -
Prof William #67905 Boldog Új Évet Mindenkinek! -
Boldog új évet! :) -
Boldog új évet mindenkinek! -
Boldogabbat Neked is, mindenkinek :) -
Bulldogat mindenkinek...
Ilyen lanyokkal biztos nem unnam az agyam :D -
Mindenkibe a boldog új évet! -
Nem rajzolásban nem vagyok jó :( -
Saját gyártás? :} -
Juuuj :))) -
Ez azért jó:
Merry christmas Nichijō módra
-
Agymenés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Annó láttam az Oda Nobuna No Yabou-t, aztán rongyosra játszottam a Shogun Total War nevű játékot.
Elgondolkodtam hogy de jó lenne abban a világban egy ilyen mod formájában nyomni. Erre véletlen rátaláltam.
[spoiler]Kami Total war -
Ezt most csak úgy itt hagyom nektek.
A Sword Art Online kicsit másképp 3. rész
Vigyáz! Spoiler és agyzsibbadás veszély! -
Evangelion rewatch. Shinji sokkal kevésbé idegesítő mint ahogy emlékeztem (ep. 7)
De tudom hogy lesz ez még másképp. :D Még mindig bejön a sorozat, nem csak az emlékek szépítették. :) -
Reszemrol az oszi szezonnak vege. Nem is banom, semmi emlitesre meltoval nem talalkoztam. Remelem az uj szezon jobb sorozatokat hoz. -
NiGhTM4R3 #67891 Mikor Sonic gyötörte, hogy harcoljanak az utcán akkor is megváltozott. Meg a fizikai felmérésen, de mikor a tanácskozáskor kérdezték tőle kicsoda akkor is teljesen más hangon válaszolt. Ezeknek semmi köze a kihíváshoz -
Kritikai elemzes? Egy tul ertekelt atlagos sorozat... -
Mivel OP, ezért mindent fél vállról vesz. De van hogy felcsillan a remény, hogy végre kihívás elé áll. Ennyi. Nincs itt két személyiség. -
NiGhTM4R3 #67888 Srácok, van valahol magyar nyelvű kritika, elemzés, vélemény a One Punch Manről? onepunchman.wikia-n ki van alaposan vesézve, de érdekelne hátha van valahol magyarul.
Továbbá a kérdésem vele kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Saitanak van egy másik énje? van 1-1 pillanat a sorozatban mikor a komolytalan énje komollyá változik, a hangja is mélyebb lesz, az arca is más, szinte tekintélyt parancsoló. Erről vélemények? -
Sena... love :D -
Mindenkinek
-
Bulldogat nektek is!