Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
En a Bokura ga ita es a Kare Kano-t ajanlom ha nem vegere kezet fogos romance muvet keresel

WWFSMD?

Dehogy. Éppen csocsózik!

Ja és a White Album 2-ben sem egy sírós pöcs a főhős.
LeWyTy
Most akkor lovaglást imitál? <#vigyor2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
Yosuga legértékelhetőbb része 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Yosuga no Sora

Epizodikus. 4 különféle végkifejletet mutat be 4 lánnyal. A Főhős normális, nem vinnyog és nem fél kezdeményezni.

A Golden Time-ban sem picsog a főhős. A szerelemben legalábbis nem.
Lelouch
Újra elővettem a 2012-es Jojo-t, de lehet dobni fogom végül, mert eddig a part2 se jön be jobban... 😄
BEAST
Jogos. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RelakS
"alapból normálisak"

"Onegai Teacher"

XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Amiket hirtelen találtam és szerintem megfelelnek ennek a követelménynek:

Ah! My Goddess

Spice and Wolf

Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora

Onegai Teacher

Bakuman

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
Mamoru-kun ni Megami no Shukufuku wo!
Már az első részben alapvetően összejönnek, de a másik megismerése, kapcsolat elmélyítése folyik az egész sorozat során

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Araragi elég hamar párkapcsolatba lépett. Az már más dolog, hogy ennek ellenére milyen viszonyban van a többiekkel... 😄
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.02.18. 21:37:53
BEAST
"...hanem alapból normálisak?" <#idiota>

Lelouch
Bakemonogatari.
BEAST
Léteznek ilyenek, de a legtöbb romantikus témájú mű célközönsége pont abban a korban van amikor még fogalmatlanok és ugyan ilyen vakok ha az érzéseikről van szó. 😄

LeWyTy
ŐŐŐőőő... lehet egy hülye kérdésem???:.... van olyan anime ahol nem vinnyognak minimum 11. epizódon mire észreveszik hogy "szeretik/nem szeretik/szeretik/a másikat szeretik/mégis csak egymást szeretik", hanem alapból normálisak? Létezik egyáltalán ilyen? Vagy az az egész értelmét venné el, ezért lehetetlen?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Renjike
<#worship>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

LasDen
mert nincs is éles határ a kategóriák között. A különbségek a hangsúlyokban jöhetnek ki nagyon. Míg egy shoujo anime mondjuk jobban elmerül a romantikában, a lány gondolatvilágában, addig egy nem shoujo próbál egyensúlyozni, bemutatni több mindent, tetszeni a szélesebb tömegeknek, olyan eseményeket, helyzeteket felvonultatni, ami egy 12 éves fiúnak vagy egy 24 évesnek is tetszene.

Renjike
Ezt tudom én is de amit eddig láttam nem igazán különbözött az egyéb kategóriában megegyező animéktől.

LasDen
a shoujo általában a 7-18 közötti lányokat célozza meg közönségként. Olyan témákat, karaktereket, helyszíneket szerepeltetnek az ilyen művek, amik a számukra lehetnek a legérdekesebbek. Folytatása a josei, ami már az idősebb nőket célozza.
(Shounen-Seinen ugyanez)

Renjike
Egyáltalán miben különbözik a shoujo a többitől?

DasIsFuck
Soredemo Sekai wa Utsukushii

Shoujo animéket szerintem én ezidáig még nem láttam(vagy nem tudok róla😄)
Ez viszont most felkeltette az érdeklődésem képek és szinopszis alapján. 😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LeWyTy
Ijjjááá.. mennyi néznivaló O.o ha nonstop nézném se fogyna el.

Count Adyn
Tavalyi összefoglaló amv😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Renjike
Folyamatosan olvasok mangát és miután a Deadman Wonderlandot befejeztem és az Akame ga Kill / Zerot beértem elkezdtem a Tokyo ESPt olvasni ami szerintem elég király csak mivel 40. fejezet után b*sztak fordítani kicsit elment a kedvem attól hogy folytassam. Na most gondoltam hogy az ESP szerzőjétől megnézem a Ga-rei-t és annak is elöbb az előzmény sorozatát , hát itt én besza-behu. A manga is van ilyen jó , ha esetleg valaki olvasta?

-még csak a 8. résztnél járok.

LasDen
pedig ott van az, csak észre kell venni...

BEAST
Én nem éreztem azt a borzasztó gazdag világot. Random ökörséget viszont annál inkább. 😄

LasDen
inkább scifi, mint fantasy. Viszont miindkettő akad benne. A lentebb látható lány, mint írtam félig farkasember, de vannak boszorkányok is. Akarom mondani techno-boszorkányok. Szóval is-is a scifi javára. A jövőben játszódik, rengeteg techno cucc van, robotok és hasonlók.

De ha megakarod nézni, akkor készülj fel, mert hatalmas infodump a sorozat. Már maga a LN is óriási infodump volt, és az animénak még ki is kellett hagynia ezt-azt. De ha az ember ráérez, akkor magával tudja ragadni, mint engem. Borzasztó gazdag világa vagy bejön vagy nem. A rengeteg infót kell feldolgozni és lehet élvezni 😄

DasIsFuck
Ez fantasy vagy inkább sci-fi?

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Lelouch
Beértem a Yotsuba mangát. Nálam ez eddig 10/10.<#smile> Kár hogy ki tudja mikor jön a következő fejezet. Tavaly is már csak kemény 1 új jött ki.
LasDen

Renjike
Cím? 😄

IMYke2.0.0.0
99%-ban én is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ritkán vagyok a gyerekkori barát oldalán. Inkább a másik újonnan megismert karakterekért szorítok 😄

IMYke2.0.0.0
Én Serniának drukkoltam. Nekem ő hihetőbb karakter volt, mint a "gyerekkori jóbarát, aki bele van zúgva az egyetlen srácba, de helyette szopatja, féltékenységből meg a riválisát is" Tomomi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
igen, olyasmi. Csak Neito sokkal kedvelhetőbb, legalábbis nekem ő az egyik kedvencem. Kis aranyos 😄

IMYke2.0.0.0
Tisztára Sernia Iori Flameheart bazzeg - "Ladies vs. Butlers"

LasDen
nem, csak nagyon nemes és nagyon farkas vér folyik az ereiben 😄

RelakS
hmm... a lány zsúptető hord a haja helyén?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

LasDen
gondolom. mert nekem nem 😄

LeWyTy
Csak én vagyok olyan "borult" hogy az ilyen kellemetlen pillanatoknál mindig a moratlcombatos fatality és a finish him effekt ugrik be? <#idiota><#idiota>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.02.16. 17:01:11

LasDen

LeWyTy
... asszem kicsit elvesztettem a fonalat.

Renjike
Egy loli cosplayért mindent. Persze egy szintet azért üssön meg 😄

LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
!HASENKISEMAKARAKKORMENYÜNKEGYÜTTJÓBULILESZ!
<#banplz>

Renjike
Én is undorodom a sok embertől de most évente 3x nem halok bele 😄

LasDen
costume play, ergó bármilyen egyenruha cosplaynek minősülhet....

armageddon666
Igen. Ilyen esetben egy japán iskolásfiút cosplayel az egyén. A cosplay nincs animéhez kötve.

@

LeWyTy
Utánanézés után én valószínűleg a seifuku-ra gondoltam<#buck> (bár feltételeztem érthető a leírás #ezegyegyenruhasulitáskával)

armageddon666
Még csak nem is kell antiszociálisnak lenni ahhoz, hogy valaki ne legyen "tömeg kompatibilis". Sokan nem bírják a tömeget, bezártságérzettel, pánikkal járhat. Vagy csak simán undorral a sok embertől. 😄

@

armageddon666
Hát a seifuku meg a gothloli is cosplaynek minősül, szóval gondolom igen. 😊

@