72811
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • LasDen #68605
    nekem sem a DB volt a "kapudrog", hiába csüngtem a DB-n és az akkori animéken. Utána kimaradt jó pár év. És a Death Note-tal találtam rá (újra) az animékre....
  • Count Adyn
    neked mi volt a kapudrogod az animéhez ha nem a dragon ball?:D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi.
    Dragon Ball - ja, oké, akkor nem izgatnak :)
  • RelakS
    XD

Meg azért Bulmán látszik, hogy csak simán ember, ezért rendesen öregszik, a többi meg még fiatalnak látszik.
  • Count Adyn
    a jobboldali a lányuk mer az még fullba tolja a ribancot mint a mama fiatalkorába:D
  • LasDen #68600
    Bulma, Bulla, Vegita, Trunks (Dragon Ball). Vegita, Trunks biztos, a másik kettőnél nem tudom megmondani melyik melyik :D
  • IMYke2.0.0.0
    Kik ezek?
  • RelakS
    NA, hát telik az idő

• orichalcos
    Meglett közben, meg a jelenetet is megnéztem, szóval eléggé WTF már az is. :D
  • LasDen #68596
    Keijo!!!!!!!
  • orichalcos
    Ez melyik anime? :D
  • BEAST #68594
    Történtek itt már beteg dolgok, fognak is. :|

Az a rész nagyon megmaradt amikor a szülők kimentek a lányuk keijo meccsére, ő meg nagyban hadakozik, cicit villant, fenekeket tapogat. Ők meg természetesen nagyon büszkék.

Thanks Japan. /facepalm
  • LasDen #68593
    szóval történt egy ilyen. Én már nem bírom ésszel felérni ezt az animét...
  • RelakS
    Ceegény (Kiniro Mosaic)

(hátha spoiler)
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.12.08. 22:59:48
  • LeWyTy
    Alapból imádom ezt az animét :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de ez most valahogy nem jött át

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.12.03. 21:59:24
  • Rafanir
    Ha valakit érdekel, akkor itt egy kis Gate paródia.
    A videó spoilereket tartalmaz az anime első évadjából, így a megtekintését csak azoknak ajánlom akik már látták, vagy pedig sosem tervezik megnézni a jövőben.

• Lelouch
    Én nagyon örülök neki! :D
  • LasDen #68588
    Folytatódik a Code Geass....
  • LasDen #68587
    mily kedvesek ezek a fordítók... :D
  • DasIsFuck
    Speciel az óriások úgy nézhetnek ki ahogy jól esik nekik.
  • orichalcos
    "Az Attack on Titan pl egész jó alap lenne egy hollywoody feldolgozáshoz egy jó rendező kezébe."

A csupasz testű óriásokkal? :D Nyilván.
  • DasIsFuck
    Szerintem úgy általában nem működnek megfilmesítve az animék.
    Vagy túl bugyuta ahhoz, hogy komolyan lehessen venni vagy tele van animés túljátszásokkal amik borzalmasan mutatnak élőszereplős filmeken.(itt van szerepe a rajzfilm/animációs filmeknek, meséknek, mert azokon sok olyan dolog tud jól és fogyaszthatóan kinézni, amik élőszereplős filmek esetében nem)

Bármennyire is divat utálni, de szerintem még mindig jobb az, ha hollywood dolgoz fel egy animét.
    A puszta potenciál miatt jobban megéri, illetve így mindeképp jóval nyugatiasabb lesz a végeredmény ami nem is azért jó, mert így jobban tudun azonosulni vele, hanem mert így is távolabb kerül azoktól az animés jellemzőktől amik látványosan nem működnek élőszereplős filmeken.

Nekem pontosan ezért nem működnek a szuperhősfilmek sem élőszereplős változatokban.

Az Attack on Titan pl egész jó alap lenne egy hollywoody feldolgozáshoz egy jó rendező kezébe.
  • LasDen #68583
    A Rurouni Kenshin meg a Yamato nem volt rossz. De amúgy igen, borzalmas adaptációkat képesek lehozni. A sok béna cash-grab, amit csak gyorsan összefércelnek, hogy leakasszák a lét. De még azt is képesek elbaszni, amibe időt fektetnek, lásd Attack on Titan.
  • Prof William
    Japán a második világháború elvesztése óta próbál bosszút állni a világon a Live Action feldolgozásokkal. :)
    Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.11.16. 15:16:28
  • biomage
    lol :D
    ezt ki nem hagyom :D
  • LasDen #68580
    Fullmetal
  • LasDen #68579
  • IMYke2.0.0.0
    ?
  • LasDen #68577
  • LasDen #68576
    yep :DDD
  • RelakS
    Do ...
    Want ...

A filmet is...
  • RelakS
    Simi-simi

• LasDen #68573
  • LasDen #68572
    Taketatsu Ayana és HanaKana próbálnak angolozni...
  • PetruZ
    Na, kijött az első "rendes" angol fordítás az Ajin 2-höz, a KamiFS kezdte el (14-től sorszámozva a részeket).
  • IMYke2.0.0.0
    "When Japanese speak English HAHAHA!!!"
  • LasDen #68569
    hát magyar az pont nem lesz...
  • Lokker
    Nagyon baba ez a Drifters. Kíváncsi vagyok honnan jönnek történelmi személyek még. Remélem lesz benne magyar is (hiba lenne minket kihagyni). :)
  • biomage
    szerinted? :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem, elég volt a második képet látnom
  • RelakS

Tessa Maid jöhet ^^