Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ha valaki esetleg még nem látta, akkor a "Samurai Champloo"-t erősen ajánlom figyelmébe.
Nálam 8/10-re jó volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Rokka no Yuusha

Ez így nekem nagyon nem jött be. Amíg el nem értek a templomhoz egészen meg kedveltem a szériát, de aztán oda értek és látszólag soha a büdös életben nem akartak onnan eljönni. Ami ott tartotta őket, legjobb esetben is max 3 részből kihozható, de nem, nekik kellett vagy 6 rész és akkor vége is volt az évadnak. Erre még a végén tetézik az egészet, hogy vissza állítják ugyanazt a helyzetet. A végén a Flamie-Adlet kapcsolat érdekessé vált, amiatt megnéznék egy 2. évadot, de ez így egy kalap szar volt.

4/10

Gate: Jietai...

Gondolom nem volt pénz a 2. felére és teljesen gagyi lett volna, ezért kellett félbe vágni, de ez így nem befejezés. Még csak ilyen fél befejezésnek sem megy el. Csak egy epizód a széria közepén, amivel véget ért. Pedig eleinte egészen jó volt. Olvastam a fanyalgókat, hogy ez kimaradt, az kimaradt, így nem érthető, úgy nem érthető, de a 10. részig ez nem látszott meg. Aztán a 11. részből láthatóan a padlóra nyiszáltak sok mindent. Koherens maradt, de minden túl gyors volt és hirtelen. Várom a végét...

6/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jah valóban elég jó, bár az elavultsága miatt még sem lehet a legjobbnak mondani a 2/3 után pedig eléggé vontatottá válik és kiszámíthatóvá de az öszkép kifejezetten pozitiv(a nagyon ütős első 2/3).
Részemről is 80-as évekig fér bele.

A parasyte megér egy nézést de olyasféle érzése van az embernek mintha ha egy japán peter parkerről szólna xD
Jah és készülj fel arra hogy a világ egyik legostább szereplője ugyanazt ismételgeti:
"Are you really amano kun?" x1000
Talán pár történetileg jól sikerült műből lesz majd egyszer reboot :S

" Évente 100 nem is olyan rossz"
Ha mindegyiket 24 részesnek vesszük akkor:
2400/365= 6,5 rész naponta. ~2 óra
koczka 😄

Parasyte (kiseijuu) az jó sorozat?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
senki se fogja. Kivéve az, aki mondjuk heti rendszerességgel nézett animét mondjuk a 70-es évek óta. Az ha nem is a többséget, de rengeteget láthat.
Én a 80-as évekből, ha nagyon jó, akkor még csak-csak megtudom nézni, de korábbról már nem igen. De ott van például a Legend of the Galactic Heroes. 5 részt tudtam megnézni, és csak ennyi alapján valószínűleg az egyik legjobb anime, amit valaha készítetettek, de a mára már kissé elavult megjelenése, a hangok miatt szinte képtelen vagyok végig nézni...😞

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

BEAST
És sajnos a többségét nem is fogom már látni, mert az ilyen 80-as 90-es évekbeli sorozatokat már semmiért se venném elő. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeWyTy
Az szép.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
MAL-on az adatbázisban van 10950 anime. Minden egyes sorozat/film/franchise egy-egy darabjának külön-külön oldala. Eséllyel nincs benne minden anime az elsőtől az utolsóig (főleg hogy folyton jönnek újak)....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.09.20. 21:20:05

120 completed
14 dropped
Tiszta noob vagyok xD
LeWyTy
Most így elgondolkodtam.. de nem találtam rá választ. Vajon hány animét adtak ki eddig összesen? Van erről valami adat?
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.20. 19:45:45

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

DasIsFuck
uh😄
az szép😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

BEAST
Grat, szép kerek szám. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
6 év 600 anime. Évente 100 nem is olyan rossz 😄

IMYke2.0.0.0
A listám szerint: csak 370.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeWyTy
Az szép. Grat. Én pár nap és nézem a 100.at 😄

LasDen
A mai Rokka no yuusha és Gate epizódokkal meg van az 599. és 600. befejezett animém is. Banzai!!! 😄

efti
Aoharu x Kikanjuu: hat ez fura volt. Ennyire felbehagyott sztorit meg soha nem lattam. Kar erte, szerettem airsoftozni.. Egy joindulatu 6.5/10-et kap tolem es joindulatu voltam

WWFSMD?

Valaki belenézett az űrzavarba? Milyen a sorozat? Szinkron mennyire szar?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen
Drifters

LasDen
én untam....

One Punch Man várós nagyon. Az alapanyag is rendesen ott van a szeren. Az első epizód alapján az animáció és zene elsőosztályú, a harcok epicek lesznek.

Talán csak az One Punch és Utawarerumono ami érdekelne...

A Heavy Object és az Animagic Platoon talán de az csak azért mert már olvastam őket mangában.

A Heavy-ben talán az lehet érdekes hogy a már unalomig ismert mechák helyett most hegynyi magas acél és fémmonstrumok lesznek.
Renjike
Első körben a Heavy Object érdekel, a többi majd megnézeti magát unalmamban.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DasIsFuck
Az új utawa-ra kiváncsi vagyok nagyon, eggyik kedvencem az az anime.

Többi meg majd elválik, én még a mostani animéim sem fejeztem be

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

borzalmas
xblades
Ebből ha 1 ami érdekkel, talán később 2, így tényleg gyenge.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

efti
Koszi szepen

WWFSMD?

LasDen
van... bár elég fos

efti
Az oszi evadnak van mar ajanlo kepe?

WWFSMD?

efti
Nekem a sorozat is epp eleg volt. Sot, az elso fele tetszett csak igazan

WWFSMD?

LasDen
új Death Note film jövőre... mert nem volt még elég.

Az új történet napjainkban játszódik majd, mikoris a modernkor társadalmát teljesen megbénította a kiberterrorizmus. Ebben a helyzetben két új, karizmatikus személy lép színre, akik megörökölték a DNS-ét a korábbi tömeggyilkos Kirának és a zseniális magánnyomozó L-nek. Ők ketten halálos küzdelmet folytatnak a Földön lévő hat darab halállista megszerzéséért.

Már a korábbi sorozatban is szó volt róla, hogy egyszerre csak hat halállista lehet az emberek világában, ennélfogva a halálistenek sem rendelkeznek mindannyian saját példánnyal, csak hatuknak adatik meg ez a kiváltság. Ezt a szabályt fogja körüljárni az új történet.

tyűűűű....

Seth
Ez a karakterdizájn, borzalom

PSN ID.: Beegabor

Lelouch
Ja és úgy néz ki, fogja adni valamelyik csatorna a Yugioh Zexal-t...
LeWyTy
Agymenés 😄 (szóljátok ha idegesítő vagyok)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az érzés mikor rájössz hogy egy Anime amit 2 nap alatt végigtoltál indavideón 1 éve naponta köszön neked 1080p-ben egy oldalon.

BEAST
Eleinte csak unalmas volt, de a műdráma óta kifejezetten szar. :/

LasDen
az egész kezd átmenni bullshitbe. Egyes karakter építések, események repültek ki az ablakon. Csak azért, hogy a végére valami über drámát toljon.....

Rafanir
Ezt most itt hagyom nektek.
A Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru kicsit másképp.
Vigyázz! Spoleres ha még nem láttad a sorozatot.
efti
Eleinte nekem se jott be a Kaiji, de a vegere 10/10-es sorozat lett.

Mas

Charlotte ep. 10: nem tetszik ez az uj sztori szal.

WWFSMD?

Lelouch
Én voltam. 😄
LasDen
elég elbaszott módon folynak az epizódok, de kurva jó sorozat....

armageddon666
Hát ha így kérded, elbújik minden tettes. 😄 Engem több barátom is rá akart már beszélni régóta hogy nézzem meg, de valahogy még nem volt kedvem.

@

CSOCSO
Kaijit ki ajanlotta? uberidegesitonek talaltam 5 epizod utan. nem tudtam belole tobbet meglesni
LeWyTy
Agymenés 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Találkoztatok már olyan animével ahol nem "hú de élnék abban a világban" hanem tényleg úgy éreztétek hogy telljesen beleillenétek a történetbe akár mint egy mellékszereplő. (Boku wa Tomodachi ga Sukunai)
Nincsenek barátaim... csak belépnék a klubbjukba <#wilting>

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.07. 11:35:29

Hosszú idő után végre elkészült az Earth Girls utolsó két fejezete. A blogomon megtekinthető.
RelakS
Igen

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
ez a Chihiro ugye? 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

efti
Charlotte ep.09: ha nem 13 reszes lenne a sorozat azt hinnem most kezdodik el igazan. Igy viszont gyanitom csak elbarmolni fogjak a sztorit.

Lasden: azert amikor visszaternek az emlekei Yukinak szerintem nagyot fordul a tortenet.

WWFSMD?

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Köszönöm.