72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    -Adsz egy harit?
    -Persze, tessék.
    -Hamhamnyamnyamamnyamynamynamynmyn
  • LasDen #68626

Kamisama Miranai: Himitsu no Cocotama
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.12.11. 18:25:57
  • RelakS

• RelakS
    inkább nagynéni, mert az eredeti címe Spoon Obasan, és nem obaasan :)
  • IMYke2.0.0.0
    "Csip-Csup rol jelenleg annyi memoriam van, hogy a csaj ugralt valami teas kanalon meg ahogy a szurke roka korbe fut a csaj nyakan."

Akarod mondani: nagymama :)

• CSOCSO
    Csip-Csup csodakrol teljesen megfeledkeztem. Nils nagy kedvenc volt gyerek koromban. Ha jol emlekszem megsirattam mikor vege lett. Vagy sirtam az utolso resznel, amiatt ami tortent. Nem emlekszem pontosan.
    Csip-Csup rol jelenleg annyi memoriam van, hogy a csaj ugralt valami teas kanalon meg ahogy a szurke roka korbe fut a csaj nyakan.
    De nem mondanam, hogy emiatt kezdtem el nezni Animeka-t.
    Az elso alkalom mikor anime-t neztem es lesokkolt az a VOX csatornan ment ejfel korul. Nem emlekszem mar ra mi volt a cime de valami bazison voltak, esetleg urhajo lehetett es elegge horrorisztikus volt. Valami olyasmire emlekszem, hogy a csaj ult a foldon es valami robot vagy masik kez kinyult belole.

Elso letoltott animeim koze tartozik az NGE es a Love Hina.
  • EnxTheOne
    Én még ezeken kívül néztem természetesen a pokemont, megament, milla a szupersztárt (röplabdás), valami focis animét (volt benne valami ejtőernyős rúgás), meg egy autó versenyzős sorozatot is. (volt benne 6 kerekű autó, a majdnem függőleges hegyoldalon is száguldoztak de mindig letört a visszapillantó)
    Néztem minden sz*rt ami volt a tvben, de ezekről azt gondoltam még akkoriban hogy amerikai mind :D
  • Prof William
    Ezeket természetesen néztem csak akkor még nem tudtam hogy ezek is animék voltak.
  • xblades
    Hu örülök hogy nem én vagyok az egyetlen "idősebb" anime fan:)

"de nem voltam még tisztába azzal, hogy itt nem szimpla rajzfilmet látok"

Ez mennyire igaz.

"Az a rész nagyon megmaradt amikor a szülők kimentek a lányuk keijo meccsére, ő meg nagyban hadakozik, cicit villant, fenekeket tapogat. Ők meg természetesen nagyon büszkék.

Thanks Japan. /facepalm "

És még mennyi mindent köszönhetünk nekik ami itt biztosíték kiverő:)
  • Seth
    Nils Holgersonból mai napig emlékszem mennyire féltem attól a résztől,mikor egy kihalt városban ,éjszaka üldözte őket egy óriási bronz szobor :)
  • orichalcos
    Rengeteg gyerekkori animéről derült ki később, hogy valójában animék voltak. Meglepődtem én is rajtuk nagyon. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Magyarul

• Count Adyn
    Márton lúd ffs:D Ezt nemis tudtam hogy van ilyen kapcsolata:D
  • IMYke2.0.0.0
    Nilset mindig megnéztük húgommal.
  • RelakS
    Azért az látszik, hogy senki nem említi a Csip-Csup csodákat, vagy a Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkalt, pedig részben vagy egészben ezek is animék
  • LasDen #68612
    Én a Mila, a szupersztárt is néztem. :D
  • Prof William
    Én is hőskorban kezdtem.

Suli után rögtön menük haza Dragon Ballt nézni, amit aztán haverokkal másnap jól ki is tárgyaltunk a szünetekben. És persze néztük a Hold Tündér (Sailor Moon) c. sorozato, amit persze mi kemény férfiak sosem vallottunk volna be egymás között. :)

Aztán amikor egy elszólás után kiderült hogy egyikünk nézte, hirtelen kiderült hogy mindenki nézi. :)

A nagyobb sávszélesség megjelenésével aztán megismertem a szerintem sok hazai animés által kezdőpontként szolgáló USTEAM - FTP-oldaalt és a többi már történelem.

Az Elfen Lied viszont nekem kimaradt. Sőt azóta sem láttam.
  • IMYke2.0.0.0
    A folyamat lassú volt - Elfen Lied előtt is tetszett pár általam látott anime/film, csak nem kezdtem el kifejezetten sorozatokat nézni.
    1997-ben, egyetem első évében pölö már láttam az 1995-ös GITS-et... ami baromira tetszett... de kimaradt például a folytatása, jó ideig.
  • LasDen #68609
    akkor azért csak volt... :D
  • DasIsFuck
    Nálam az inuyasha volt talán, alapvetően A+ beindulásával estem bele előtte csak pokémon és pár anime filmet láttam, de nem voltam még tisztába azzal, hogy itt nem szimpla rajzfilmet látok.
  • RelakS
    Egyet kell értsek :)

Full Metal Panic rulz :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nálam lassan ment végbe a folyamat - alapvetően nem volt "kapudrogom".
    Kispöckös koromban pár akkor menő rajzolt filmecske, később pár önálló egész estés japán animációs film és végül a komolyabb CGI-k egyetem ideje alatt.
    Utána meg jött az Elfen Lied...
  • LasDen #68605
    nekem sem a DB volt a "kapudrog", hiába csüngtem a DB-n és az akkori animéken. Utána kimaradt jó pár év. És a Death Note-tal találtam rá (újra) az animékre....
  • Count Adyn
    neked mi volt a kapudrogod az animéhez ha nem a dragon ball?:D
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi.
    Dragon Ball - ja, oké, akkor nem izgatnak :)
  • RelakS
    XD

Meg azért Bulmán látszik, hogy csak simán ember, ezért rendesen öregszik, a többi meg még fiatalnak látszik.
  • Count Adyn
    a jobboldali a lányuk mer az még fullba tolja a ribancot mint a mama fiatalkorába:D
  • LasDen #68600
    Bulma, Bulla, Vegita, Trunks (Dragon Ball). Vegita, Trunks biztos, a másik kettőnél nem tudom megmondani melyik melyik :D
  • IMYke2.0.0.0
    Kik ezek?
  • RelakS
    NA, hát telik az idő

• orichalcos
    Meglett közben, meg a jelenetet is megnéztem, szóval eléggé WTF már az is. :D
  • LasDen #68596
    Keijo!!!!!!!
  • orichalcos
    Ez melyik anime? :D
  • BEAST #68594
    Történtek itt már beteg dolgok, fognak is. :|

Az a rész nagyon megmaradt amikor a szülők kimentek a lányuk keijo meccsére, ő meg nagyban hadakozik, cicit villant, fenekeket tapogat. Ők meg természetesen nagyon büszkék.

Thanks Japan. /facepalm
  • LasDen #68593
    szóval történt egy ilyen. Én már nem bírom ésszel felérni ezt az animét...
  • RelakS
    Ceegény (Kiniro Mosaic)

(hátha spoiler)
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.12.08. 22:59:48
  • LeWyTy
    Alapból imádom ezt az animét :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de ez most valahogy nem jött át

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.12.03. 21:59:24
  • Rafanir
    Ha valakit érdekel, akkor itt egy kis Gate paródia.
    A videó spoilereket tartalmaz az anime első évadjából, így a megtekintését csak azoknak ajánlom akik már látták, vagy pedig sosem tervezik megnézni a jövőben.

• Lelouch
    Én nagyon örülök neki! :D
  • LasDen #68588
    Folytatódik a Code Geass....