72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#68627 -Adsz egy harit?
-Persze, tessék.
-Hamhamnyamnyamamnyamynamynamynmyn
-
Kamisama Miranai: Himitsu no Cocotama
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.12.11. 18:25:57 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#68624 inkább nagynéni, mert az eredeti címe Spoon Obasan, és nem obaasan :) -
#68623 "Csip-Csup rol jelenleg annyi memoriam van, hogy a csaj ugralt valami teas kanalon meg ahogy a szurke roka korbe fut a csaj nyakan."
Akarod mondani: nagymama :)
-
#68622 Csip-Csup csodakrol teljesen megfeledkeztem. Nils nagy kedvenc volt gyerek koromban. Ha jol emlekszem megsirattam mikor vege lett. Vagy sirtam az utolso resznel, amiatt ami tortent. Nem emlekszem pontosan.
Csip-Csup rol jelenleg annyi memoriam van, hogy a csaj ugralt valami teas kanalon meg ahogy a szurke roka korbe fut a csaj nyakan.
De nem mondanam, hogy emiatt kezdtem el nezni Animeka-t.
Az elso alkalom mikor anime-t neztem es lesokkolt az a VOX csatornan ment ejfel korul. Nem emlekszem mar ra mi volt a cime de valami bazison voltak, esetleg urhajo lehetett es elegge horrorisztikus volt. Valami olyasmire emlekszem, hogy a csaj ult a foldon es valami robot vagy masik kez kinyult belole.
Elso letoltott animeim koze tartozik az NGE es a Love Hina.
-
EnxTheOne #68621 Én még ezeken kívül néztem természetesen a pokemont, megament, milla a szupersztárt (röplabdás), valami focis animét (volt benne valami ejtőernyős rúgás), meg egy autó versenyzős sorozatot is. (volt benne 6 kerekű autó, a majdnem függőleges hegyoldalon is száguldoztak de mindig letört a visszapillantó)
Néztem minden sz*rt ami volt a tvben, de ezekről azt gondoltam még akkoriban hogy amerikai mind :D
-
Prof William #68620 Ezeket természetesen néztem csak akkor még nem tudtam hogy ezek is animék voltak. -
#68619 Hu örülök hogy nem én vagyok az egyetlen "idősebb" anime fan:)
"de nem voltam még tisztába azzal, hogy itt nem szimpla rajzfilmet látok"
Ez mennyire igaz.
"Az a rész nagyon megmaradt amikor a szülők kimentek a lányuk keijo meccsére, ő meg nagyban hadakozik, cicit villant, fenekeket tapogat. Ők meg természetesen nagyon büszkék.
Thanks Japan. /facepalm "
És még mennyi mindent köszönhetünk nekik ami itt biztosíték kiverő:) -
#68618 Nils Holgersonból mai napig emlékszem mennyire féltem attól a résztől,mikor egy kihalt városban ,éjszaka üldözte őket egy óriási bronz szobor :) -
#68617 Rengeteg gyerekkori animéről derült ki később, hogy valójában animék voltak. Meglepődtem én is rajtuk nagyon. :D -
#68616 Magyarul
-
#68615 Márton lúd ffs:D Ezt nemis tudtam hogy van ilyen kapcsolata:D -
#68614 Nilset mindig megnéztük húgommal. -
#68613 Azért az látszik, hogy senki nem említi a Csip-Csup csodákat, vagy a Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkalt, pedig részben vagy egészben ezek is animék -
#68612 Én a Mila, a szupersztárt is néztem. :D -
Prof William #68611 Én is hőskorban kezdtem.
Suli után rögtön menük haza Dragon Ballt nézni, amit aztán haverokkal másnap jól ki is tárgyaltunk a szünetekben. És persze néztük a Hold Tündér (Sailor Moon) c. sorozato, amit persze mi kemény férfiak sosem vallottunk volna be egymás között. :)
Aztán amikor egy elszólás után kiderült hogy egyikünk nézte, hirtelen kiderült hogy mindenki nézi. :)
A nagyobb sávszélesség megjelenésével aztán megismertem a szerintem sok hazai animés által kezdőpontként szolgáló USTEAM - FTP-oldaalt és a többi már történelem.
Az Elfen Lied viszont nekem kimaradt. Sőt azóta sem láttam. -
#68610 A folyamat lassú volt - Elfen Lied előtt is tetszett pár általam látott anime/film, csak nem kezdtem el kifejezetten sorozatokat nézni.
1997-ben, egyetem első évében pölö már láttam az 1995-ös GITS-et... ami baromira tetszett... de kimaradt például a folytatása, jó ideig. -
#68609 akkor azért csak volt... :D -
#68608 Nálam az inuyasha volt talán, alapvetően A+ beindulásával estem bele előtte csak pokémon és pár anime filmet láttam, de nem voltam még tisztába azzal, hogy itt nem szimpla rajzfilmet látok. -
#68607 Egyet kell értsek :)
Full Metal Panic rulz :D -
#68606 Nálam lassan ment végbe a folyamat - alapvetően nem volt "kapudrogom".
Kispöckös koromban pár akkor menő rajzolt filmecske, később pár önálló egész estés japán animációs film és végül a komolyabb CGI-k egyetem ideje alatt.
Utána meg jött az Elfen Lied... -
#68605 nekem sem a DB volt a "kapudrog", hiába csüngtem a DB-n és az akkori animéken. Utána kimaradt jó pár év. És a Death Note-tal találtam rá (újra) az animékre.... -
#68604 neked mi volt a kapudrogod az animéhez ha nem a dragon ball?:D -
#68603 Köszi.
Dragon Ball - ja, oké, akkor nem izgatnak :) -
#68602 XD
Meg azért Bulmán látszik, hogy csak simán ember, ezért rendesen öregszik, a többi meg még fiatalnak látszik. -
#68601 a jobboldali a lányuk mer az még fullba tolja a ribancot mint a mama fiatalkorába:D -
#68600 Bulma, Bulla, Vegita, Trunks (Dragon Ball). Vegita, Trunks biztos, a másik kettőnél nem tudom megmondani melyik melyik :D -
#68599 Kik ezek? -
#68598 NA, hát telik az idő
-
#68597 Meglett közben, meg a jelenetet is megnéztem, szóval eléggé WTF már az is. :D -
#68596 Keijo!!!!!!! -
#68595 Ez melyik anime? :D -
#68594 Történtek itt már beteg dolgok, fognak is. :|
Az a rész nagyon megmaradt amikor a szülők kimentek a lányuk keijo meccsére, ő meg nagyban hadakozik, cicit villant, fenekeket tapogat. Ők meg természetesen nagyon büszkék.
Thanks Japan. /facepalm -
#68593 szóval történt egy ilyen. Én már nem bírom ésszel felérni ezt az animét...
-
#68592 Ceegény (Kiniro Mosaic)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(hátha spoiler)
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.12.08. 22:59:48 -
#68591 Alapból imádom ezt az animét :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de ez most valahogy nem jött át
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.12.03. 21:59:24 -
#68590 Ha valakit érdekel, akkor itt egy kis Gate paródia.
A videó spoilereket tartalmaz az anime első évadjából, így a megtekintését csak azoknak ajánlom akik már látták, vagy pedig sosem tervezik megnézni a jövőben.
-
#68589 Én nagyon örülök neki! :D -
#68588 Folytatódik a Code Geass....