Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam 8/10-re jó volt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez így nekem nagyon nem jött be. Amíg el nem értek a templomhoz egészen meg kedveltem a szériát, de aztán oda értek és látszólag soha a büdös életben nem akartak onnan eljönni. Ami ott tartotta őket, legjobb esetben is max 3 részből kihozható, de nem, nekik kellett vagy 6 rész és akkor vége is volt az évadnak. Erre még a végén tetézik az egészet, hogy vissza állítják ugyanazt a helyzetet. A végén a Flamie-Adlet kapcsolat érdekessé vált, amiatt megnéznék egy 2. évadot, de ez így egy kalap szar volt.
4/10
Gate: Jietai...
Gondolom nem volt pénz a 2. felére és teljesen gagyi lett volna, ezért kellett félbe vágni, de ez így nem befejezés. Még csak ilyen fél befejezésnek sem megy el. Csak egy epizód a széria közepén, amivel véget ért. Pedig eleinte egészen jó volt. Olvastam a fanyalgókat, hogy ez kimaradt, az kimaradt, így nem érthető, úgy nem érthető, de a 10. részig ez nem látszott meg. Aztán a 11. részből láthatóan a padlóra nyiszáltak sok mindent. Koherens maradt, de minden túl gyors volt és hirtelen. Várom a végét...
6/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Részemről is 80-as évekig fér bele.
A parasyte megér egy nézést de olyasféle érzése van az embernek mintha ha egy japán peter parkerről szólna xD
Jah és készülj fel arra hogy a világ egyik legostább szereplője ugyanazt ismételgeti:
"Are you really amano kun?" x1000
" Évente 100 nem is olyan rossz"
Ha mindegyiket 24 részesnek vesszük akkor:
2400/365= 6,5 rész naponta. ~2 óra
koczka 😄
Parasyte (kiseijuu) az jó sorozat?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Én a 80-as évekből, ha nagyon jó, akkor még csak-csak megtudom nézni, de korábbról már nem igen. De ott van például a Legend of the Galactic Heroes. 5 részt tudtam megnézni, és csak ennyi alapján valószínűleg az egyik legjobb anime, amit valaha készítetettek, de a mára már kissé elavult megjelenése, a hangok miatt szinte képtelen vagyok végig nézni...😞
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.09.20. 21:20:05
14 dropped
Tiszta noob vagyok xD
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.20. 19:45:45
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

WWFSMD?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
A Heavy Object és az Animagic Platoon talán de az csak azért mert már olvastam őket mangában.
A Heavy-ben talán az lehet érdekes hogy a már unalomig ismert mechák helyett most hegynyi magas acél és fémmonstrumok lesznek.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Többi meg majd elválik, én még a mostani animéim sem fejeztem be
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Az új történet napjainkban játszódik majd, mikoris a modernkor társadalmát teljesen megbénította a kiberterrorizmus. Ebben a helyzetben két új, karizmatikus személy lép színre, akik megörökölték a DNS-ét a korábbi tömeggyilkos Kirának és a zseniális magánnyomozó L-nek. Ők ketten halálos küzdelmet folytatnak a Földön lévő hat darab halállista megszerzéséért.
Már a korábbi sorozatban is szó volt róla, hogy egyszerre csak hat halállista lehet az emberek világában, ennélfogva a halálistenek sem rendelkeznek mindannyian saját példánnyal, csak hatuknak adatik meg ez a kiváltság. Ezt a szabályt fogja körüljárni az új történet.
tyűűűű....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru kicsit másképp.
Vigyázz! Spoleres ha még nem láttad a sorozatot.
Mas
Charlotte ep. 10: nem tetszik ez az uj sztori szal.
WWFSMD?
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincsenek barátaim... csak belépnék a klubbjukba <#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.07. 11:35:29
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Lasden: azert amikor visszaternek az emlekei Yukinak szerintem nagyot fordul a tortenet.
WWFSMD?