Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
DasIsFuck, Renjike
Köszönöm!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Renjike
Boldog születésnapot utólag! <#vigyor2>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DasIsFuck
Kyoukai no Rinne opening dala nagyon bejön.
Az anime szintén.
Érdekes a rajzstílus így 2015-be, de engem nem zavar.

Egyedül a főszereplő lány sikerült nagyon sótlanra, ez egy kicsit azért zavar..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Boldog szülinapot😊

RelakS
Köszönöm!

BEAST
Boldog születésnapot RelakS! 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ő az

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
IMYke2.0.0.0
Köszi, bár én úgy írnám, hogy レラクス 😊
Amúgy olyan ismerős a csaje. Csak nem neki van kék madzaggal felkötve a melle? 😊

efti, LasDen, armageddon666, Lelouch, biomage
Nektek is köszönöm 😊

biomage
BSZN relax

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Lelouch
Boldog születésnapot, RelakS!
armageddon666
Boldogat, még sokat!

@

LasDen
Bulldog születésnapot minden Relaksnak!!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Gangsta: masodik epizod utan dobva. Sajnos nem sikerult komolyan venni a bunozes temakoret, helyette halmokban ontik a tulzasokat es ketszer annyira az idiota vigyorokat. Baccano rajongoknak biztos bejon, nekem nem. 4/10

WWFSMD?

efti
Boldog Relaks napot

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot RelakS

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
Charlotte 2. rész
nézd hogy szenved ez a karakter, akiről 5 perccel ezelőtt még nem is hallottál. Nézd és szenvedj... az unalomtól

LasDen
+1

ronihun
Gintama a legjobb <#hehe>

...

BEAST
Nekem már az első része sem tetszett a Chaos Dragon-nak, de a második után dobtam is :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DasIsFuck
Megnéztem Chaos Dragon első részét és ez alapján nagyon jónak ígérkezik😊

Végre belekezdtem az Escha & Logy no Atalier-be is.
Mivel sajnos sehol nem találtam magyar feliratot így angolul kell nézni.
Enyhe steampunkos beütése van így szerintem azt is élvezni fogom<#smile>

Megnéztem még a Jitsu wa Watashi wa első részét is, ez is jónak ígérkezik első rész alapján.

Még az Akagami no Shirayuki-hime van hátra amit bepróbálok a szezonból.

DasIsFuck
DxD Born befejezve.
Itt kell szakítanom a sorozattal és következetesen ignorálni minden új cuccot belőle.

DasIsFuck
Rokka no Yusha érdekes fantasy settinget választott.
Nem gyakori a közép-dél amerikai őslakos stílusú fantasy világ😄
(azt nem mondanám, hogy különösebben tetszene, de érdekes😊)

Az anime egyébként jó lesz szerintem, csak a főhős idegesítő picit.
Személyisége és a haja is zavar, de főképp a haja😄

LasDen
Gakkou garashi

Majdnem elsiklottam felette. Első körben a 20. perc után kinyomtam, mert átlagos és unalmas moe volt. Aztán olvastam, hogy mi van és akkor folytattam. Így már más a leányzó fekvése. Kíváncsi lettem a folytatásra 😄

Lelouch
Owarimonogatari TV Anime Series Confirmed for October

Úgy néz ki, a Kizumonogatari-t tényleg a legvégére hagyja a SHAFT. <#rinya>
BEAST
Remélem nem lesz állandó ez a szörnyű csontváz avatar, de ezen kívül tetszett az első rész. 😊

BEAST

LasDen
OverLord

Oké köröket vert a rajtnál minden új sorozatra. Nagyon jó volt. Tök tetszett, ahogy a srác kezelte a helyzetet, hidegvérrel, kételkedve, de azért hagyta sodorni magát a dolgokkal. És tetszik a kimaxolt hős sztorija. Vagy ami lesz belőle. De egy ilyen kezdés után nagyot fogok taknyolni, ha szar lesz 😄

LasDen
A Berserkből készült 3 mozifilm az elmúlt években. ha jól tudom ugyanazt a vonalat viszi, mint a sorozat, de cserébe fasza 😄

CSOCSO
Berserket lattam nagyon regen. Jo volt. NGE, Love Hina.... jo sok animet neztem anno. szerintem van vagy 20-30 sorozat. Most tegnap beleneztem az Is it ok to pick up girls in a dungeon. Egesz kulturalt volt. Azt vegignezem. Szerencsere nincs benne tul sok ecchi.
Az Overlord inkább olyan mint a Log Horizon mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt is valósággá válik a játék de egy teljesen különböző Fantasy világba kerül át a tomb of Nazrik.Tehát minden valós, csak valamiért hősünk megkapta a játékbeli avatarjának minden képességét.
DasIsFuck
Az király, akkor azt mindenképp elkezdem majd😊

Azt az overlordot el is felejtettem, pedig arról még olvastam is😄
Szinopszis alapján nem a log horizont meg sword art online mmo szintjén játszódik és szimpatikus az MC csontváz/nekromanta kinézete is😄
Témája is érdekesebbnek tűnik ebből a szemszögből.

Akkor van itt mit nézni😄

BEAST
Szezon elején még mindennek adok egy epizódnyi esélyt, de eddig a tuti befutók :

Gangsta
Overlord
To LOVE-Ru Darkness 2
GATE
Working!!!

Ezek még kérdésesek, majd meglátjuk:

Shimoneta
Rokka no Yuusha
Aoharu x Kikanjuu
Charlotte
God Eater

LasDen
a rokka sima fantasy, csak nekem egyből ez a játék érzés jött le a rész alapján. A virtuális valóságos az az OverLord.

DasIsFuck
Chaos Dragon-t mindenképp bepróbálom, csak a régebben látott Dragon Crisis után engem nagyon elriasztott a címben szereplő sárkány szó..XD

A rokka-t is befogom a hiányzó fantasyk végett, remélem nem direkt virtuális valóságos mmo fantasy, hanem legalább olyan mint a dungeon volt.

Sárlott nem érdekel, a gate és shimoneta-t meg szemmel tartom, talán majd bepróbálom őket😊

LasDen
A Gate és Shimoneta korrekt első részt hozott. Gate mondjuk inkább a 2. felével.
Ezentúl

Chaos Dragon: Nem rossz kezdés, de meglátjuk, hogy MC fiúnk mennyire lesz értelmes.

Charlotte: Key stuff. Megvan a laza, mókás felvetés, de látható, hogy a háttérben van valami nagyon darkos (vagy csak annak láttatott) dolog. Best imouto már megvan a szezonban.. 😄

Rokka no yuusha: Mintha valami játék introja lett volna. A 6 kiválasztott hős elindul legyőzni a démonkirályt. Akármelyik mmo felütése is lehetne. De lehet még jó is.

Ushio to tora: A 90-es évek stílus annyira nem jön be. De a könnyed hangnem még elviheti....

Kivételesen nem volt egyetlen első rész sem, ami után dobtma volna a sorozatot. 😮

DasIsFuck
A nyári szezonból mik az érdekesebbek?
Egyedül a Monster Musume-t ismerem, de azt kerülöm ahogy lehet😄

Jelenleg a Shogeki no Souma az ami az abszolút favoritom a jelenleg is nézett animéim közül.
Az Ansatsu Kyoushitsu-tól várok még sokat, ha elkezdem.

Ezeken kívül a Saenai,Nourin,D&D born és Denpa Kyoushi-t nézem, de ezek tipikus töltelékek.
D&D-nél erős bennem a késztetés, hogy dobjam a fenébe..

Saenai-tis elég átlagos/negatív szájízzel fogom befejezni.

A Grisaia Rakuent el akarom már kezdeni így, hogy sankakun elspoilereztem magamnak a felét belőle😄
Illetve a Kyoukai no Rinne-vel is szemezgetek😊

DasIsFuck
<#taps>
Nagyon jó😊

Renjike
A manga jó . 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Count Adyn
Ore M. rohadt jó😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
biztos bírnám, de azt hiszem jobb, hogy hétről hétre követem. A cukormázas happy csöpögés miaatt lehet, hogy pöppet besokalnék. Nagyon jó, imádom, de azért nagy mennyiségben sok lehet. 😄

IMYke2.0.0.0
STEAM-en most lesz akciós:

S a képről ez ugrott be, 1 nanoszekundum alatt:

Ore Monogatari

De közben úgy, hogy csak az 1. részt néztem meg, és úgy döntöttem, hogy megvárom a BD-t.

IMYke2.0.0.0
Jujjj 😊)
Én akartam látni benne a potenciált, és persze Shiro miatt néztem végig. Fő rinyagépünk (MC) ellenszenves volt végig.

LasDen
még az 5 pont is sok lett volna 😄

IMYke2.0.0.0
Tőlem 6 pontot kapott.

IMYke2.0.0.0
Én meg azt mondom, hogy érdemes átfutni a listámat - így nem kell gépelnem sokat 😊

LasDen
Deadman 7.59 <#falbav> az emberek 90%-a segghülye a pontozáshoz malon.....

Kaiji mindenképp +1
Lelouch
A Madoka, Fate/Zero, Tiger&Bunny, Zetsuen no Tempest tőlem is kap egy ajánlást. 😄

Amivel még kiegészíteném: Kaiji, Tatami Galaxy, FMA: Brotherhood, Katanagatari, (meg még talán a JoJo's Bizarre Adventure)

Az én ajánlatom myanimelistes értékelése:
Mahou Shoujo Madoka★Magica 8.58
Mirai Nikki 8.21
Deadman Wonderland 7.59
Sword Art Online(te is ajánlottad) 8.07
Shinsekai yori(te is ajánlottad) 8.54

A te listád értékelése:
Acchi Kocchi 7.69
Horizon on the middle of nowhere i-ii 7.35 - 7.81
Fate/Zero 8.58
Usagi Drop 8.59
Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai. 8.69
Danshi Koukousei no Nichijou 8.36
Bakuman. 8.37
Sakurasou no Pet na Kanojo 8.46
SKET Dance 8.38
Chihayafuru 8.38
Mawaru Penguindrum 8.15
Gin no Saji 8.22
Tiger & Bunny 8.19
Zetsuen no Tempest 8.23

Először is jó pár slice of life-stílusút ajánlottál és szerintem nem a stílusa a kérdezőnek. Másrészről csak nem olyan szar az ajánlásom az értékelések alapján, csak részemről kritikus vagyok, és nem automatikusan 8-10 amit látok ha a 13 vagy 26 részből volt egy szar is megemlítem vagy ha lehetett volna jobb azt is.

Utoljára szerkesztette: Nirz, 2015.07.07. 17:53:07