Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
A Gakkou Gurashi manga eladásai meg tízszereződtek az anime 1. része után

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Részemről Gintama kezd kicsit kifutni. Bőven sokszor megtud még nevettetni, abban nincs hiba, bár a szarós, fingós viccek mennyisége mintha több lenne. Soha nem volt erőssége, de ezek a komoly arcok már nem tudnak nagyon érdekelni. Mindegyikben ugyanaz történik, ugyanazt mondják és csinálják Gintokiék, így nem túl érdekes. Ha még az aktuális rossz arc lenne több...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Én is nagyon bírtam Excelt. Bár a végére beúszó történet már nem annyira....

armageddon666
Én ezt mennyire szerettem... 😊 Lehet újra fogom nézni.

@

IMYke2.0.0.0
"Excel Saga" - hú, ez időnként nagyon fárasztó tudott lenni. Ezt magyar felirat nélkül nem hiszem, hogy képes lettem volna.
Kotono Mitsuishi seiyuu előtt le a kalappal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
én...szóval....hmm....

(Nurse Witch Komugi-chan Magikarte)

RelakS

Vicces hozzászólások vannak 😊

"The english dub for this anime is surprisingly top notch."

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

IMYke2.0.0.0
A Danmachiból én úgy is bevárom a BD-t, és még ugye meg is kell "venni" - szóval, addigra már végeznek a 2. évaddal is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CSOCSO
Is it wrong to pick up girls in a dungeon nagyon jo volt!!!! Sajnos uber rovid. Meg 24 epizodnak is keves lett volna😞
Nem tudom, hogy lesz a folytatas de ez igy tok gaz😞 Mar mar azt mondanam ne nezzetek meg mert csak sajnalni fogjatok, hogy vege es nincs tobb resz😞

LasDen
A MAL is beállt az anime streamelő oldalak sorába. Meg valami új tulaj is van.

RelakS
Az a baj, hogy feszít itt már annyi minden, hogy takarítani kéne, nem még újabb porfogót beállítani <#idiota>

Nem, nem sok-sok bábura/díszre/egyéb hasznos dologra gondolok 😄

RelakS
DasIsFuck, Renjike
Köszönöm!

Renjike
Boldog születésnapot utólag! <#vigyor2>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0

DasIsFuck
Kyoukai no Rinne opening dala nagyon bejön.
Az anime szintén.
Érdekes a rajzstílus így 2015-be, de engem nem zavar.

Egyedül a főszereplő lány sikerült nagyon sótlanra, ez egy kicsit azért zavar..

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Boldog szülinapot😊

RelakS
Köszönöm!

BEAST
Boldog születésnapot RelakS! 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
ő az

RelakS
IMYke2.0.0.0
Köszi, bár én úgy írnám, hogy レラクス 😊
Amúgy olyan ismerős a csaje. Csak nem neki van kék madzaggal felkötve a melle? 😊

efti, LasDen, armageddon666, Lelouch, biomage
Nektek is köszönöm 😊

biomage
BSZN relax

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Lelouch
Boldog születésnapot, RelakS!
armageddon666
Boldogat, még sokat!

@

LasDen
Bulldog születésnapot minden Relaksnak!!

efti
Gangsta: masodik epizod utan dobva. Sajnos nem sikerult komolyan venni a bunozes temakoret, helyette halmokban ontik a tulzasokat es ketszer annyira az idiota vigyorokat. Baccano rajongoknak biztos bejon, nekem nem. 4/10

WWFSMD?

efti
Boldog Relaks napot

WWFSMD?

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot RelakS

LasDen
Charlotte 2. rész
nézd hogy szenved ez a karakter, akiről 5 perccel ezelőtt még nem is hallottál. Nézd és szenvedj... az unalomtól

LasDen
+1

ronihun
Gintama a legjobb <#hehe>

...

BEAST
Nekem már az első része sem tetszett a Chaos Dragon-nak, de a második után dobtam is :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DasIsFuck
Megnéztem Chaos Dragon első részét és ez alapján nagyon jónak ígérkezik😊

Végre belekezdtem az Escha & Logy no Atalier-be is.
Mivel sajnos sehol nem találtam magyar feliratot így angolul kell nézni.
Enyhe steampunkos beütése van így szerintem azt is élvezni fogom<#smile>

Megnéztem még a Jitsu wa Watashi wa első részét is, ez is jónak ígérkezik első rész alapján.

Még az Akagami no Shirayuki-hime van hátra amit bepróbálok a szezonból.

DasIsFuck
DxD Born befejezve.
Itt kell szakítanom a sorozattal és következetesen ignorálni minden új cuccot belőle.

DasIsFuck
Rokka no Yusha érdekes fantasy settinget választott.
Nem gyakori a közép-dél amerikai őslakos stílusú fantasy világ😄
(azt nem mondanám, hogy különösebben tetszene, de érdekes😊)

Az anime egyébként jó lesz szerintem, csak a főhős idegesítő picit.
Személyisége és a haja is zavar, de főképp a haja😄

LasDen
Gakkou garashi

Majdnem elsiklottam felette. Első körben a 20. perc után kinyomtam, mert átlagos és unalmas moe volt. Aztán olvastam, hogy mi van és akkor folytattam. Így már más a leányzó fekvése. Kíváncsi lettem a folytatásra 😄

Lelouch
Owarimonogatari TV Anime Series Confirmed for October

Úgy néz ki, a Kizumonogatari-t tényleg a legvégére hagyja a SHAFT. <#rinya>
BEAST
Remélem nem lesz állandó ez a szörnyű csontváz avatar, de ezen kívül tetszett az első rész. 😊

BEAST

LasDen
OverLord

Oké köröket vert a rajtnál minden új sorozatra. Nagyon jó volt. Tök tetszett, ahogy a srác kezelte a helyzetet, hidegvérrel, kételkedve, de azért hagyta sodorni magát a dolgokkal. És tetszik a kimaxolt hős sztorija. Vagy ami lesz belőle. De egy ilyen kezdés után nagyot fogok taknyolni, ha szar lesz 😄

LasDen
A Berserkből készült 3 mozifilm az elmúlt években. ha jól tudom ugyanazt a vonalat viszi, mint a sorozat, de cserébe fasza 😄

CSOCSO
Berserket lattam nagyon regen. Jo volt. NGE, Love Hina.... jo sok animet neztem anno. szerintem van vagy 20-30 sorozat. Most tegnap beleneztem az Is it ok to pick up girls in a dungeon. Egesz kulturalt volt. Azt vegignezem. Szerencsere nincs benne tul sok ecchi.
Az Overlord inkább olyan mint a Log Horizon mert
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
itt is valósággá válik a játék de egy teljesen különböző Fantasy világba kerül át a tomb of Nazrik.Tehát minden valós, csak valamiért hősünk megkapta a játékbeli avatarjának minden képességét.
DasIsFuck
Az király, akkor azt mindenképp elkezdem majd😊

Azt az overlordot el is felejtettem, pedig arról még olvastam is😄
Szinopszis alapján nem a log horizont meg sword art online mmo szintjén játszódik és szimpatikus az MC csontváz/nekromanta kinézete is😄
Témája is érdekesebbnek tűnik ebből a szemszögből.

Akkor van itt mit nézni😄

BEAST
Szezon elején még mindennek adok egy epizódnyi esélyt, de eddig a tuti befutók :

Gangsta
Overlord
To LOVE-Ru Darkness 2
GATE
Working!!!

Ezek még kérdésesek, majd meglátjuk:

Shimoneta
Rokka no Yuusha
Aoharu x Kikanjuu
Charlotte
God Eater

LasDen
a rokka sima fantasy, csak nekem egyből ez a játék érzés jött le a rész alapján. A virtuális valóságos az az OverLord.

DasIsFuck
Chaos Dragon-t mindenképp bepróbálom, csak a régebben látott Dragon Crisis után engem nagyon elriasztott a címben szereplő sárkány szó..XD

A rokka-t is befogom a hiányzó fantasyk végett, remélem nem direkt virtuális valóságos mmo fantasy, hanem legalább olyan mint a dungeon volt.

Sárlott nem érdekel, a gate és shimoneta-t meg szemmel tartom, talán majd bepróbálom őket😊

LasDen
A Gate és Shimoneta korrekt első részt hozott. Gate mondjuk inkább a 2. felével.
Ezentúl

Chaos Dragon: Nem rossz kezdés, de meglátjuk, hogy MC fiúnk mennyire lesz értelmes.

Charlotte: Key stuff. Megvan a laza, mókás felvetés, de látható, hogy a háttérben van valami nagyon darkos (vagy csak annak láttatott) dolog. Best imouto már megvan a szezonban.. 😄

Rokka no yuusha: Mintha valami játék introja lett volna. A 6 kiválasztott hős elindul legyőzni a démonkirályt. Akármelyik mmo felütése is lehetne. De lehet még jó is.

Ushio to tora: A 90-es évek stílus annyira nem jön be. De a könnyed hangnem még elviheti....

Kivételesen nem volt egyetlen első rész sem, ami után dobtma volna a sorozatot. 😮

DasIsFuck
A nyári szezonból mik az érdekesebbek?
Egyedül a Monster Musume-t ismerem, de azt kerülöm ahogy lehet😄

Jelenleg a Shogeki no Souma az ami az abszolút favoritom a jelenleg is nézett animéim közül.
Az Ansatsu Kyoushitsu-tól várok még sokat, ha elkezdem.

Ezeken kívül a Saenai,Nourin,D&D born és Denpa Kyoushi-t nézem, de ezek tipikus töltelékek.
D&D-nél erős bennem a késztetés, hogy dobjam a fenébe..

Saenai-tis elég átlagos/negatív szájízzel fogom befejezni.

A Grisaia Rakuent el akarom már kezdeni így, hogy sankakun elspoilereztem magamnak a felét belőle😄
Illetve a Kyoukai no Rinne-vel is szemezgetek😊

DasIsFuck
<#taps>
Nagyon jó😊

Renjike
A manga jó . 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !