72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Mindenki követhet el hibákat... A Madoka és a PP nekem mondjuk eléggé bejött.
Szerk.: Az Aldnoah Zero és a Gargantia is Urobuchi, azok is jók voltak.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.09.25. 19:05:33 -
Lövésem sem* volt, hogy eszik-e vagy isszák ezt az Urobuchit...
Wiki jó barátnő, mert segített.
Hát:
* Puella Magi Madoka Magica - három részt bírtam. Félredobtam.
* Fate/Zero - még nem kezdtem el
* Psycho-Pass - na, erre majd ránézek, ha már ajánló is volt itt róla.
Eddig nem ájultam el a faszitól.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.25. 17:50:16 -
de hisz az isteni Urobuchi csinálta. Csak imádni lehet... -
Az első részét anno talán teljes 5 percig is bírtam... -
Ez a show fergeteges!
nekem ez az ev kedvence.
Gyonyoru karakterek, hatterek, imadom nezni. A technikai hattere eszbonto. A sztori is megallja a helyet. 12 epizodot kellett varni, hogy vegre kideruljon valami a fohosrol es mondhatni vege az elso evadnak.
Mindenkinek le kell ezt csekkolnia. Bar nem csodalkoznek, ha valakinek nem tetszik,megiscsak babjatekrol van szo. -
Hátha itt érdekel valakit
One Punch Man 2nd Season Officially Confirmed + Mobile Game Coming Soon
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.09.25. 16:48:47 -
Igen, gyakran az együgyű karaktereket jellemzi a rossz angolság. A primitív lények (pl. orkok, goblinok) is így szoktak "beszélni", amikor keverik az egyes/többes számot. Shinji amúgy sem százas, vszleg a széteső személyiségeire (is) utalnak vele. -
aha -
Az "I are sad" direkt van szar angollal írva? -
http://www.keengamer.com/article/14235_fourth-rebuild-of-evangelion-film-has-resumed-production
ennek örömére
-
Én teljesen egyet értek veled. Nekem ez az új kedvencem.
-
A PP mindkét évada tetszett nekem. Nem tartom viszont GitS előzménynek, attól eltérően másfelé mozdult el, a két évad eltérő alapfelállása is mást mutat. -
Nos én is végignéztem a Re: Zero-t.
Fantasztikus anime volt, és számomra simán az év egyik legjobbja. Összességében minden a helyén volt benne. Feszült izgalommal teli, lebilincselő történet, remek karakterek, kiváló harcok, és még sorolhatnám.
A végső konfliktus pedig vérprofin volt megvalósítva. Kicsit féltem, hogy a végét elcseszik, ám szerencsére kellemes meglepetést okozott.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kezdve a bálna epic legyőzésével, majd a végső, Boszorkány Kultusz elleni hadművelet, és végül a stílusos leszámolással, Betelgeusal...
A befejezés pedig tökéletes volt. Az izgalmas, érdekfeszítő finálé után, szép romantikus lezárás, amit szerencsére egyetlen vicces mellékkarakter sem zavart meg. Maradtak elvarratlan szálak, de ezzel nincs gond, hisz egy második évad azért esélyes ^^
Nagyom ritkán adok 10/10-et animére, de ez megérdemli.
A véleményező/bemutató videómat itt hagyom, ha valakit esetleg érdekel.
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2016.09.24. 18:21:52 -
Psycho-Pass valaki???
Nagyon sokan fikazzak de szerintem kellemes. Gyonyoruen nez ki, karakterek nem tul kirivoak de szerinem jok. Akcio is fasza. Nem valtja meg a vilagot de akinek tetszett a Ghost In the Shell annak szerintem ez is fog tetszeni. Hacsak nem talal minden szarnak ami nincs olyan jo mint a GITS:SAC. Mondjuk 1-2 epizodon kivul szerintem egyik GITS SAC se volt valami uber fergeteges. Sot nekem az jobban tetszik a PP ben, hogy van egy fo sztori es nem epizodonkent van uj sztori.
Ami viszont nekem tetszik, hogy kb az egesz elmegy GITS elozmenynek.
A Cyborg dolog meg gyerek labakon all. Meg csak par ember van aki full cyborg ( az agyon kivul mert azt meg nem oldottak meg)
A fohos csajunk elmenne Motokonak is. Mielott valami tortent vele, es memoriajat torlik es kap egy full cyborg testet.
Mit gondoltok? Nekem tetszik. -
EnxTheOne #68471 [spoiler] Nem nagyon rajongok a sötét bőrű lényekért :D Racewash is mindig zavart. De pl annak se örülnék ha egy alapból niggert cserélnének le egy másik rasszra /spoiler]
De alapból sincsenek túl nagy elvárásaim a filmmel kapcsolatban.
Egy egyszer nézős cgi orgia akció film lesz SZERINTEM, hiába a jó alap. Pont mint az edge of tomorrow -
Első kép (Nem tudom, mi volt a baj):
Második kép (bónusz szögleges zárójel kiszedve):
EnxTheOne
Mi a baj a fekával?
Azt leszámítva, hogy az animében mindenki fehér/ázsiai volt? :)
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.09.23. 18:31:29 -
EnxTheOne #68469 Feka is lesz benne?
Na ezért se adok majd pénzt. Marad a jó öreg utorrent
Na 3-4 év után sikerült beérni a one piece-t. Most nézhetem csigatempóban :( -
A linkek mi a csocsert nem mukodnek? -
Na ez mondjuk igy eleg zsir.
Ez a whitewash dolog engem nem zaklat. Az mar inkabb, hogy ket karaktert es fekete jatszik.
Burma egy kibebaszott nagy darab malek. Erre egy kis feka srac jatsza...WTF?!
EZ MI A FASZ????
[IMG]https://i1.wp.com/img1.ak.crunchyroll.com/i/spire3/6fe32aee76e199207b2ed7ab4db74b221472048460_full.jpg[/IMG]
Borma bal oldalt talalhato
[IMG]http://www.scifi4ever.com/images_anime/anime0019-2.jpg][/IMG]
Ishikawa is wtf de legalabb annak van szoros pofaja
Na meg Togusa?!?!?!?!?!?
Mielott a nevet elolvastam azt hittem, hogy ez valami fomuki valami masik csoporttol vagy cegtol.
Ez az ember kinez vagy 60nak mikozben Togusa meg max 30
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2016.09.23. 02:32:39 -
Rem, nagykép
Emilia is (taking a) shit
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.09.22. 20:36:26 -
+ még egy:
A szőke haj csak a külföldieknek áll jól.
Mondja ezt két barnára festett hajú japó :D -
I think this is better than hiring a Japanese actress 
Azért azt megkérdezném a hölgytől, hogy miért is? :) -
A két srác közül a bal oldali mennyire zavarba volt már a kamera miatt :DD -
"What Japanese Think of Whitewashing (Ghost in the Shell, Death Note, Interview)"
-
Lehet morogni, hogy egy japán történetben miért fehér a főszereplő, de szerintem Scarlett Johanssonnak valahogy jól áll Kusanagi Motoko szerepe. Még egy-két másik főszereplő is el van találva, pl a főnök (na jó, ő japán, de akkor is :D ) -
valaki csinált belőle egy ilyet...
-
A közelgő GitS film első teaserei összefűzve. -
Az ilyet bírja valaki?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.09.21. 09:38:14 -
ÉRdekesség
10+ év Anime folytatásai típusokra lebontva.
Elég részletes cucc. De igazából semmi hajmeresztő újdonság. Manga sells... -
Aki ezt nem így nézi annak rengeteg felesleges ideje van amit halálra unhat:D
Re:Zero fináléja elég gyenge lett, Igazából a sorozat is az elején volt jó, utánna már inkább csak fanszervizes rétes tészta volt az egész.
Nem volt rossz végül is, de szerintem bőven nincs a storyban 25 résznyi tartalom.
A karakterek is ciklusokat kaptak és azokon kívül totálisan el voltak felejtve.
-
Hát nem kell rohanni megnézni, az biztos... -
Nem mellesleg én sem szándékozom elmenni a sorozat mellett.
Mindamellett, akad pár sorozat, ami megelőzi. -
még így, hogy alig néhány mondatot kapok el belőle, még így is érthető mi történik... -
Tipikusan az az anime, ahol mar a faradtsagot se vettek, hogy valami ertelmes tortenetfelebe agyazzak a rengeteg mellet. :D -
Ebben a szezonban a Masou Gakuen HxH volt a fanservice sorozatom. Bár annyira bugyuta baromság a "történet", hogy azt többnyire csak pörgetem a jó részekhez... :DD
-
-
Pontosan. Nézni is fogom :DD -
Mos' mé'? "Tökkkéletes" fanservice sorozat lesz. -
Ez biztos jó lesz. Egy olyan verseny ahol a seggeddel és a melleddel kell a másikat a vízbe lökni
-
Ez csak nekem új?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.09.20. 11:56:00