Anime, manga és LN
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
WWFSMD?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha van valami amit nem szeretek azok az ilyen heti ügyes nyomozós dolgok..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ellenben a Comet Lucifer egész kellemes annak ellenére, hogy agyatlan mecha.
Időközben meg csak belekezdtem az asterisk és cavalry animékbe, pedig itt is ekéztem a hasonló animéket:D
Az asterisk kellemesebb, bár eddig a másikból csak az első részt láttam, de a női tsundere hercegnőnknek sokkal kellemesebb és elviselhetőbb hangja van:D
Tényleg befejeztem időközben a Saenai heroine-t, hát nem érte meg:D
Parkolópályára tettem az Overlorldot. Igazából nem tudom lesz-e még ahhoz kedvem, de itt korábban volt róla szó, hogy mi a baj vele és nekem is pontosan ez volt a bajom vele.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
King már szerepelt benne?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyike volt azon animéknak amin belemerültem a japán kultúra ezen részébe, amit még szinkronosan kezdtem el.
Majd a hosszúra nyújtott inkább szenvedő mint érdekes sorozatot meguntam, és más animéket kezdtem nézni, amiért még mindig áldom a sorsot. Hisz jelentős hatással volt az életemre.
Viszont most szembesültem vele hogy az alkotó lezárta a történetet bő egy éve már, és kiadtak hozzá egy utolsó mozit, ami Naruto és Hinata kapcsolatának beteljesedéséről szól.
Ennek számomra ez a mozifilm tökéletesen eleget is tett. Még ha tartalmazta is a ilyenkor elforduló kliséket, mégsem lett elhúzva és el műdrámázva.
Jól levezetett történet volt kettejük szerelmének révbe érésének, bár az előzményekből is illik tudni ezt azt, hogy teljes legyen a kép. A többi pedig egy jó körítés volt, sok más mozifilm üres vagy előzményt ismétlő történetével ellentétben.
Ez alól talán Sakura volt kivétel mert neki kettőjük szerelmének rébe érésének volt jelentős behatása, kellet is valaki aki noszogatta és bátorította Hinatát és ráébresztette Narutot hogy ideje felnőni.
Bár szinte mindenki kapott némi műsoridőt de szerencsére amire készült a film arról ezek nem vontak el jelentősen időt.
Emellé még a kellő verekedős világmegmentős körítés is megvan ami egy shounen műfajban kell, pont a megfelelő mennyiségben.
Végre ezt a szálat is lezárták és nem csak valami pár perces záróképsorral hanem egy egész kellemes mozifilmet kaptunk.
Bár az esküvőről néhány színes képet is elfogadtam volna, a végső záróképek a gyerekekkel viszont pont teljesé tették azt.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem nehezebb az angolnál max az írás rendszere, de mindnek megvan a maga nehézsége.
A kanjikkal is csak a lustaságom miatt vagyok elmaradva, elmondom egyik nyelvel sem "küzdök" jobban a másiknál.
Ráadásul a japán közelebb áll a magyarhoz mint a japán az angolhoz, tehát nekünk még ez is könnyebbség.
A többi akarás és idő kérdése:)
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Szóval nem igazságos a megjegyzés :D
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Sokkal idegesítőbb hogy amikor egy visual novel még angolra sincs fordítva és csak hold nyelven elérhető....
Miért van az hogy végre ráérek, és tetszik is valami... megnézném erre csak fele van meg<#falbav>#falbav>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
WWFSMD?
más: mostani ujoncok közül egyedül a Subete ga F ni Naru fogott meg igazán, ileltve a Noragami sokkal jobb lett mint az első évad eddig, Haikyuu meg hozza a szintet:)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.29. 16:02:12
Nem tudja valaki esetleg?
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Szerintetek melyik sub a legjobb hozzá?
De alapjaiban az egész őszi szezon egy csalódás számomra. Persze nem ennyire, de alig van valami nézhető...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.24. 19:18:26
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Már csak az a kérdés, hogy folytatás lesz-e v sem....
Ja igen és annyira op hogy mindent akadály nélkül leküzd. A széria legemlékezetesebb fightja hogy részen keresztül megy a trashtalk mintha egy dragonball z-t néznék hogy aztán egy semmi mozdulattal legyőzze ellenfelét, miközben a maid szolgája gagyi zene kiséretében repülve egy varázslattal elpusztit mindent.
El nem tudom képzelni hogy hol az itt az izgalom, mikor a csontváz op a szolgái közel olyan opok az elelnfelek szánalmas trash talkerek, a plot lasabb mint egy lajhár.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."