72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#68787 Tényleg jó :) -
#68786 eza ending megfogott valahogy, ritka amit nem tekerek el :)
-
#68785 Új Hell Girl anime készülhet... -
#68784 de utálom ezt a palit... meg a Ghiblit
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.02.24. 17:33:09 -
#68783 Miyazaki ismét dolgozik valamin! -
#68782 Inkább csak halvány kapcsolat van a (Noise) - Blame! - (Abara) - Sidonia mangák között a gaunák miatt. Az első kettőben még csak távoli említésként vannak jelen, mint a szilícium lények, génmanipuláció, mutációk, és ilyesmik. Sehol nem volt kimondva, hogy összeérnek, de a különböző mangákban előforduló elemek - kis hunyorítással - szerintem összefűzhetők. :)
Mindenesetre a film előtt újra kellene olvasni a mangát, alig emlékszek már valamire belőle... -
Prof William #68781 Egész szép. A Megastruktúrás jelentek nagyon jól néztek ki. Igazi Niheis. :) És a cgi se néz ki rosszul. A Sydoniahoz képest mérföldekkel jobb.
De ahogy nézem egy különálló sztorit kapunk a manga világában. Végül is Killy több száz(ezer?) éves utazásába lazán belefér egy olyan kaland, ami nem volt benne a mangában. :)
" mert így a két világ összeérhet. "
Egy világban játszódna két történet? Végül is a Megastruktúra akármilyen hatalma, sehol sincs az űr méreteihez képest, szóval a földet már ki tudja milyen régen elhagyott Sydoniat lazán be lehet illeszteni ebbe az univerzumba.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2017.02.24. 08:34:02 -
#68780 A manga újrafeldolgozása modernebb technikákkal. Azt olvastam még tavaly valahol, hogy a Knights of Sidonia viszonylagos sikere adott zöld utat a projektnek, mert így a két világ összeérhet. A Blame! amúgy is megérdemelne már egy rendes feldolgozást, még ha külön sorozatot nem is kap most, csak egy filmet. Hátha a többi Tsutomu Nihei mangát is előveszik egyszer... -
#68779 nem hiszem -
EnxTheOne #68778 Ez a 2003-as szériának a folytatása lesz? -
#68777 -
#68776 fucked up.... :D -
#68775 -
#68774 This is the song that doesn't end
Gifs with Sound 2 Anime Tuesday -
Prof William #68773 És tényleg! :) Eddig fel sem tűnt. :) -
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2017.02.20. 08:11:07 -
#68771 Vagy:
-
#68770 Inkább:
-
#68769 akit érdekel mi is az a rakugo pontosan nézze meg a Shouwa-t :) -
#68768 A főszereplő öt lány ún. rakugoka, azaz rakugo színházban játszanak. Ez számunkra egy elég fura művészeti ág, nagyban épít az improvizációra, a színészetre, éneklésre, mesemondásra, szóviccekre, ilyesmikre, de messze nem valami stand-up dolgot kell elképzelni, bár jellemzően egyedül térdelnek faarccal egy színpadon és a közönség szinte az orruk előtt van. A sorozat+OVA ötükről szól, főként azokról a marhaságokról és furcsaságokról, amiket a szünetekben csinálnak a hátsó szobákban, hogy magukat szórakoztassák. Kifejezetten ajánlom, de jó angol is kell hozzá. -
#68767 Én is ezt kérdeztem magamtól mután megnéztem, youtube random ajánlotta:D -
#68766 Szerintem piszok jó kis sorozat volt, bár annyira belterjes a humora, hogy az utalások egy részét nem értettem, annak ellenére sem, hogy a gg elég jó munkát végzett az angol fordítással. Az op/ed-je meg mindmáig a legjobb. :) -
#68765 Prohardveren is az a vélemény, hogy fájdalmas :) -
#68764 Joshiraku. :) -
#68763 WTF is this shit? :D -
#68762 -
#68761 Én se szeretem. Visual Novellekben sem tudom újra kezdeni és másik routra menni. Olyan, mintha megcsalnám...... :DDD -
#68760 Hogy az ilyet én is mennyire rühellem amúgy... volt szerencsém ilyesmihez korábban, és nem lettem rajongója. -
#68759 Nem csak szellemi örököse, az anidb szerint konkrétan folytatás. Én mondjuk most, a 3. résznél adtam fel, az Amagami azért ennél jobb volt... És érdekes módon a hasonló (de nem multi-route) Fuuka, amit kezdésnél lehúztam, szerintem jobb lett, bár még mindig idegesítő néha. -
#68758 paff...
Akkor nekem az első routnál véget ér az anime:D
-
Prof William #68757 Ez pont olyan. Minden lány saját "routet" kal és ha vége akkor újraindul a sztori egy másik lánnyal, mintha az előző meg sem történt volna. -
#68756 Mivel az Amagami SS szellemi örököse a Seiren, ezért ez elég valószínű. :) -
#68755 Én épp a minap néztem meg már sokadjára a Zootropolist:)
Kevés az igazán jó animációs film mostanában, én pl most nézem a Trollhunters netflixes sorozatot, nagyon jó kis sorozat:)
Kicsit japánosabb téma:
Megnéztem a Seiren első két részét és korábban itt írtatok róla valamit ami úgy megütötte a fejem. Arra már nem emlékszem, hogy mi is volt az, de ugye ez nem olyan sorozat, hogy x részig megy 1-es lánynak a szála, aztán x részig a 2-es? -
#68754 A nyugati világ (értsd Japánon kívül) az anime megnevezésen a Japánban készült animációs sorozatokat, filmeket érti. Míg Japánban az anime minden animációs rajzfilmre használt megnevezés... -
#68753 Hát ha nagyon kötekedőek akarunk lenni akkor rajzfilm mert az meg a magyar megnevezése :)
Mindegy minek nevezzük a lényeg hogy érthető mire gondolok. Amúgy a Family Guy és társait is nézem nem csak a rajz és animációs filmeket.
És nem a filmesített feldolgozásokra gondoltam. A lényeg hogy nem élőszereplős. -
#68752 Nincs is "amcsi anime".
Az 'anime' az a műfaj japán neve. -
#68751 Amcsi anime?
A sima animációs mozikra gondolsz vagy az ilyen afro samurai,léghajlító és társaira?
-
#68750 Én most vegyesben nyomom az amcsi animékkel együtt.
Így elég kellemes és változatos, ha az egyiket megunom váltok:)
Most pl megnéztem a Gólyák filmet ami elég jó volt, tetszett a története is. -
#68749 Nagyon unom magam. Elkezdtem nezni a GATE sorozatot. Egesz fasza kis sorozat. Tetszenek a karakterek. A Sztori is eleg jo. A rajz is bejon.
Nagyon keves anime fog meg mostansag.
A legerdekesebb, hogy elvileg 1 szer mar eljutottam a 4. reszig es nem neztem tovabb honapokig. Ujbol elkezdtem es ket nap alatt meglestem a sorozat felet:D -
#68748 Olvasd el a karakterleírást: a Gintamás majom csak egy paródiája valami másik történetnek. Az FMA 4koma-ban az eredeti történetben lévő nevet használják.