72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
6.ep ~07:00 -
Prof William #68444 Remilia mikor vágja ezt a fejet? Nem rémlik a sorozatból. Amúgy akkor is Rem a best girl. :) Ő változott változott a legtöbbet.Az elején azt hittem hogy csak simán valami tipikus maid háttérkarakter lesz, de nagyon szépen kibomlott a szerepe. -
Annyira, hogy van hozzá trap cosplay is: https://www.sankakucomplex.com/2016/09/17/felix-argyle-trap-cosplay-cuter-than-most-girls/ -
Hűha... Ha a SAO sokkal sokkal jobb, akkor a Re:Zero nagyon rossz lehet... :D -
Nem volt rossz a Re:Zero de egyaltalan nem volt olyan OMG kiraly. SAO sokkal sokkal jobb -
valakinem nezte eleg erosen a sorozatot. A jobb oldal felso ?!?!?lol
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2016.09.20. 02:00:54 -
Best girl? Hát nyilván
Akkor azt is hogy mire gondolok csak az érti aki nézte. D:
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.09.19. 23:27:18 -
Ja, ja, a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valójában nem az, aminek látszik. :)szívecskés
Én végignéztem (ill. az utolsó rész még hátra van) és amúgy nem volt rossz, a középső harmadban előadott szánalmas vergődéstől eltekintve, de az évad legjobbja akkor is a Mob Psycho 100. :) -
Én is pont így :]
De az gondolom megvan, hogy az egyik nekomimi az trap? :) Vagy az csak még jobbá teszi?
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.09.19. 22:08:42 -
én sem néztem, csak ezen a hype vonaton so-so rajta vagyok :DDD -
Én vagyok itt az egyetlen, aki nem nézte a Re:Zero-t? -
nekomimik előnyben... -
Who is the best girl from Re:Zero?
-
A cím alapján én ILYESMIRE számítottam volna
-
Igen, a Rem fixem nélkül tényleg nem volt az igazi. Meg ha már ennyire Emiliára koncentráltak egy csipetnyi Puck sem ártott volna. -
Re: Zero 25.
Sejtettem hogy ilyesmi vége lesz, de azért egy kisebb- nagyobb cliffhangert elviseltem volna. Na meg REM-et :( Remélem hamar bejelentik a folytatást.
Utoljára szerkesztette: orichalcos, 2016.09.18. 20:41:37 -
a gyors árú kapcsolást utálom a legjobban. Mikor az előzetes közepén hirtelen vált a zene és a film/sorozat betétdalát is reklámozzák ezzel... -
Botranyosan szarok a japan trailerek. Szamomra az osszes anime bemutato nezhetetlen. Hulyen van vagva. hulye zene,szar az egesz. Maga a rajzolas tetszik. -
-
Már írtam itt korábban, hogy nekiálltam a mangának, és szerintem a következő arc sokkal jobb, mint a Conviction arc volt.
-
Néhány rész után nekem bejött a kinézet durva nyersessége. Oké, a 3D az vállalhatatlanul rossz volt, de az, hogy minden koszos, törött és mocskos, illett a hangulathoz. -
Lehet fikázni, hogy nézett ki, meg is érdemli, de akkor is egy jó sorozat volt. Simán ráver történetileg a többire... Jövőre folytatjuk :D
-
Bocsi: :D
-
Azért ez a kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
:DDDD
-
A legjobb.
-
Mentségemre szóljon hogy már többször is neki akartam állni, de nem nagyon mozgat a mecha téma.
-
Ezt se felejtsuk el
-
NGE-g nem lattad???? Amugy igazad van, ez is egy orok kedvenc! Hihetetlen jo lett maga a zene.
Nagyon ajanlom az eredeti NGE megnezeset. (26 epizod ha jol emlekszem)
En kisse letargias allapotban lattam, ugy hogy nagy hatassal volt ram. Azota nem eltem at azt hogy mekkora behatassal tud lenni egy anime az emberre. Igazabol kb a fejem csovalom mikor a sok ember irogat a neten az osszes uj anime epizodra, hogy huuuu ez mennyire kikeszitette lelkileg. Kb valami idiota emot tudok elkepzelni ha a re:zero barkit it kikeszit. -
MyAnimeList-en ismer valamelyikőtök egy bizonyos Mikolát? Esetleg valamelyikőtök az? :D -
Soha egy percet se láttam az egészből, de örök kedvenc. Zseniálisan fasza. 
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.09.15. 13:48:49 -
mai napig az egyik legjobb anime op zene. Masik a Ghost in the shell SAC. fergeteges! -
Még korábban, egy másik topikbeli beszélgetéshez saját készítésű kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
(ノ^ヮ^)ノ*・.。✧ *:・゚✧★*・.。✧ *:Super Ecchi Shooter Mmmmadafaka!!! *・.。✧ *:・゚✧★*・.。✧ *
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.09.14. 15:58:14 -
Nem ismerem az alapjául szolgáló regényeket, az animét nézem én is. :) Szerintem az elejéhez képest elég sokat változott már most, a 10. részre.
Ami nekem nagyon nem tetszik, az maga a kinézet, a megrajzolás. Sokszor elég igénytelen és az animáció is összevissza elnagyolt. Mondjuk Yatori (a vöröske), meg Nana (később bukkan fel) egyéni dolgai elég jól meg voltak csinálva, főleg, amikor párbajoztak. -
Prof William #68409 Ebben én sem kételkedek, de sajna mire ezek jönnének már véget ér az anime. Ez a 12 rész max a bevezetés lesz jó. -
A két királyság nem véletlenül áll fasírtban egymással, és ennek köze van a főszereplő múltjához is, mint kiderül.
A csatlakozó szereplők meg igen fontosak lesznek önmagukban is, nem csak a főhős pátyolgatásával. Az elején, ami epizodikus, inkább csak felvezetés és némi bemutatkozás van, a továbbiak meg nem is a rivalizálásról, hanem egy új helyzetről fognak szólni (és vannak nagy csaták, meg elég jól megcsinált személyes párbajok is). -
A kor nekem is tetszik.
1860+ körüli lehet, ha valahova be kellene lőni.
Elsősorban a történet zavar.
Eleve a alapfelállást unom már animékben, hogy van két királyság, ezek persze háborúznak és ebben ki is merül a mélyésge az az egész történetnek.
Itt ráadásul még a karaktereket is így dobják be, szinte semmi felvezetéssel.
Se a cselekmény(ez igazából nem nagyon van neki), se a karakterek nem tudtak közel kerülni hozzám.
A főkaraktert még el is viselném, ha lenne mellette más cselekény fronton, de pontosan az hiányzik a legjobban az animéből nekem.
De a karakterek között sem történik semmi, így ők is csak úgy elvannak egymás mellett.
Másik meg, hogy én azért reménykedtem egy-két nagyobb volumenű ütközetet be fognak mutatni, de sajnos nem, így hiába tetszik a technológiai kor amikor játszódik nem nagyon használja ki az anime.
Nálam ez 5-6-os szint, mert nem idegesít, nem utálom és még csak nem is unalmas önmagában csak összességében nem tetszik. -
De legalább nem egy újabb "zero to hero", a főhős elég kompetens több témában is (még ha OP is néha). A sorozat második fele már összefüggő, nem epizódszerű, és sokkal komolyabb is. Nekem bejön ez az indiai-angol gyarmatosításkori-jellegű háttér.