Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
Ha nem egy fanservice anime lett volna fantasy elemekkel, hanem mondjuk egy fantasy fanservice-el.😄
Én 7 pontra értékeltem.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

RelakS
ENYÉM!!! ( 😄 )

Dark Elin, bár ezt nem tudom, miből van.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Renjike
<#guluszem1><#wow1><#wow3> szerelmes vagyok.<#taps>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

LasDen
láttam, jó féle 😄 Bár én ezt a Hestia hisztériát (hehe) nem értem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Tomia cosplay-ét érdemes megnézni ebben a témában: Hestia cosplay

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
danMachi
Nem volt rossz a befejezés, sőt. De általánosságban is jó.. lett volna, ha nincsenek azok a kis nüanszok, amiket én nem bírtam. Sokkal jobb is lehetne....
6/10

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
a japánok még a kevésbé népszerűbb darabokból is csinálnak adaptációt. Muszáj ázsiaknak lenniük, mivel ezt nem hollywood v más készíti. Ennyi belefér, nem számít hogy kifélék. A cím eddig minden változata szar volt, de talán ez legalább látványos lesz......

xblades
Pont most néztem meg a sorozatot. Nem gondoltam volna hogy lesz élőszereplős film is. Bár fura ennyi japán szereplővel mivel az animében épp a lány a ritka ázsiai ember.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

IMYke2.0.0.0
Tetszett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LeWyTy
Jééé... nem csak az animékben vannak fura figurák... azért néhol elég jó a vágás (túlzás).<#circling>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Attack on Titan avagy Lóci Óriás Lesz élőszereplős trailer.

Az első infók alapján azt hittem elcseszik ezzel modernizációval de egész jól néz ki. Látszik hogy nem követik 100%-ban a sztorit hanem megpróbáltak egy önmagában is élvezhető filmet összehozni ami dicséretes. Majd meglátjuk mi sül ki belőle. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2015.06.24. 13:58:30
LasDen

relaks: köszi szépen 😊

Most találtam ezt képet...

Könyörgöm segítsetek! Félek!

BEAST
Nekem meg pont az első évad volt kicsit csalódás és a második tetszett jobban. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

efti
Grisaia no rakuen: az elso sorozat alapjan kisse csalodas volt ez a masodik, igy nalam 7/10 lett

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tulzas ez a nagy happy end szerintem. En valami olyasmit kepzeltem volna, hogy Yuuji felrobbantja magaval Oslot ahogy meghal, elvegre ez az karora-bombat aktivalta volna

WWFSMD?

RelakS
Wut?

Pár napig nem nézek be, erre röpködnek a szülinapok?

További sok boldogat, LasDen!

xblades
High School DxD BorN

Nos még ha elégé elfogult vagyok ezzel a történettel, sorozattal, de ez az évad elégé hullámzó minőségű volt számomra.
A több érezhető kapkodó hiányos jelenet, esemény és azok amikről tudom hogy kimaradtak lerontja az élvezhetőségét. Plusz olyannal meg időt pazaroltak ami műdrámázás és felesleges cselekmény.
Ezt az évadot ezenfelül még ecchi és humor terén is gyengébbnek érzem, az első műfaja miatt is pontot vesztő.
Ami tetszett hogy jól fel volt építve az évad, tehát amit belevetek az részről részre építették fel, mindennek meg volt az előzménye.
E mellé a karakterek hátteréből is megismerhettünk ismét dolgokat.
Pozitivum a két lány Asia és Rias csókjelenete és Rossweisse történetbe hozása, bár ez igazán teljesé csak a végén vált.

7/10 Így meg volt a negatívuma is a változtatásnak de volt némi pozitívuma is az évadnak ami nekem szórakoztatóvá tette azt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

LasDen
kösz

Boldog Születésnapot!
LasDen
köcce 😊

BEAST
Boldog születésnapot! 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
köszi

armageddon666
Boldog születésnapot, LasDen!

@

LasDen
köszi... hestia...😄

Renjike
Boldog születésnapot ! 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

LasDen
köccönöm

Lelouch
Boldog születésnapot, LasDen!
LasDen

LasDen
másnak is volt már elmulasztva a születésnapja, most ezen nem kell ennyire fenn akadni. De köszönöm szépen...
neked meg utólag is 😊

IMYke2.0.0.0
Nem csak te szoktad észrevenni... és mi legalább rendesen ki is írjuk...

Boldog születésnapot LasDen!

biomage
BSZN
Én legalább észre veszem ha valakinek születésnapja van

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
BlazBlue Continuum Shift II-nek nagyon megöltem PC-n, de aztán találtam más elfoglaltságokat helyette, és persze elkezdtem bánkódni, hogy Chronophantasma meg nincs (mi lesz így a storyval? 😞 ) Az mondjuk fájt hogy a japán hangot rá kellett hackelni.

Aztán láttam, hogy kijött PC-re a régi Guilty Gear XX Accent Core Plus R, és mikor keresgéltem, hogy mit is tud ez a rész: az alábbira akadtam

Nakata Jouji !!

Persze PC-re nincs. 😞

Bocsi az offért.

@

biomage
senki nem jött rá hogy aznap volt az sz napom 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
One Piece világ rekord...
achieving the world record for “most copies published for the same comic series by a single author”.

RelakS
Sayonara

Pomf.se has shut down.

biomage
a videó pont egybe vág a napommal 😄 a tortás jelenet legalább is 😄

LasDen

efti
Omoide no Marnie: kellemes volt, Ghibli jobbjai koze sorolnam. Nalam 8.5/10

WWFSMD?

LeWyTy
Nemtom miez , de most így kikészültem RÉPA (kvajó! miez?)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.06.03. 23:23:51

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Köszi <#circling>

LasDen
Ore monogatari

LeWyTy
Hehe... Done! Ez miez?

LasDen
elcsépelt, de azzal a hanggal nem lehet nem röhögni rajta 😄

LasDen
kedvenc válaszom: Ushio from clannad, hiding from our main character'no shit while meeting him for the first time. Also him crying with our main character

armageddon666
Nekem Seto no Hanayoméből Luna apja a kedvencem. Nincs változás. 😄
Hmmm... Shinji helyett Schwarzenegger?
Hmmm... Light helyett Schwarzenegger? Vicces egysoros minden kill után.

Hogy kedvenc karaktert cseréljek le, abban semmi érdekes nincs. Vannak jobb potenciális arcok. 😊

@

Megnézném Kyubey mit kezdene azzal ha Madoka helyett az Osztrák Tölgy szerepelne magical girlként.
BEAST
Ejj... a terminátor Holo szerepében nagyon durva lenne. 😄D

LasDen
na de erre válaszoljatok:
Your favorite anime character is replaced by Arnold Schwarzenegger, does it get better?

BEAST
Épp ez az egyik bajom vele, hogy nem képes. Egy szánalmas lowbie démon, aki a vörös sárkány ereje nélkül és egy kis mellpöckölgetés nélkül semmit sem érne Tipikus shounen hősként, mindig mindent túlél és a megfelelő pillanatban jön egy powerup.

Ebben az évadban eddig hányszor akarták beadni, hogy épp meghal? Azt hiszem ez már a második volt.

LasDen
legalább a harcban kompetens. Néha még önállóan is képes harcolni. Amúgy egy idegesítő idióta....