FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Szerintem úgy általában nem működnek megfilmesítve az animék.
Vagy túl bugyuta ahhoz, hogy komolyan lehessen venni vagy tele van animés túljátszásokkal amik borzalmasan mutatnak élőszereplős filmeken.(itt van szerepe a rajzfilm/animációs filmeknek, meséknek, mert azokon sok olyan dolog tud jól és fogyaszthatóan kinézni, amik élőszereplős filmek esetében nem)
Bármennyire is divat utálni, de szerintem még mindig jobb az, ha hollywood dolgoz fel egy animét.
A puszta potenciál miatt jobban megéri, illetve így mindeképp jóval nyugatiasabb lesz a végeredmény ami nem is azért jó, mert így jobban tudun azonosulni vele, hanem mert így is távolabb kerül azoktól az animés jellemzőktől amik látványosan nem működnek élőszereplős filmeken.
Nekem pontosan ezért nem működnek a szuperhősfilmek sem élőszereplős változatokban.
Az Attack on Titan pl egész jó alap lenne egy hollywoody feldolgozáshoz egy jó rendező kezébe.