72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • PetruZ
    Trickster: A 2030-as években a rendőrség különféle ügyeket szervez ki magánnyomozó társaságoknak, fizetségért cserébe. Hősünk az egyik ilyen cégnél dolgozik és különféle apró-cseprő ügyeket old meg. Egy nap egy elkóborolt kutya után eredve egy különös fiúval találkozik, aki sérthetetlen és halhatatlan, és valami különös, láthatatlan erőtér védi a testét. Ők ketten akaratlanul is belekeverednek egy párbajba, ami a kor egyik hírhedt bűnözője, a Húszarcú Démon és a cég vezetője, a misztikus nyomozói képességekkel bíró Akechi között zajlik már régóta.
    Shounen akció-nyomozós kis misztikummal megfűszerezve. Nem néz ki rosszul és az animáció is elég jó, de kb. ennyi eddig. Nem tűnik komolynak. 5/10
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.10.03. 21:26:27
  • EnxTheOne
    Ez jobb:

• EnxTheOne

Köszönöm
  • Count Adyn
    Nah akkor most a bünti :DD
  • RelakS
    Először is mitha a #68423 végén benyögne egy nyan-t

Másrészt a Felix nem abból jön, hogy feline? :}
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.10.02. 20:11:34
  • CSOCSO
    Nem o az aki egyfolytaban Nya-zik? tehat macska.
  • orichalcos
  • RelakS
    Biztos, mittudomain, nem láttam a Re:Zero-t
  • LeWyTy
    Na jó, de Felix inkább egy kutya/farkas"farkas" nem?
  • RelakS
  • DasIsFuck
    Annyira rosszul mutat a heavy metal és a cuki ugráló idol kislányok együtt.
    Mondjuk nekem az összes idol párosítás ócska kategória, de egy pop-os szarságból nem üt ki, itt szerintem nagyon.
  • PetruZ
    Ja, kicsit fura, minden karaktert hozzájuk viszonyítottam fejben. Észrevenni, hogy rotálták a szerepeket is a karakterek között. Meglátjuk, egyelőre nem volt rossz (különösen a Valentina-napi csokis rész a felvezetésével együtt).

Mahou Shoujo Ikusei Keikaku: Egy mobilos rpg-vel bárki felöltheti a mágikus lányok szerepét, hogy harcoljon a gonoszok ellen és békét, biztonságot hozzon a fantasy világba. Hősnőnk gyerekkora óta vágyódik erre, de persze ilyesmi nem létezik a valóságban, csak az irodalmi képzeletben, ez csak egy játék. De mi van, ha mégis igaz? Egy nap a játék ikonikus narrátor figurája közli vele az örömhírt, hogy a sok ezer játékos közül kiválasztották, hogy valóban varázslólány legyen belőle. Rövid hitetlenkedés után meg is történik az átváltozás és különleges képességekre tesz szert. Minden jótettért varázscukorkákat kap, amivel lépeget a rangsorban és kisvártatva találkozik is a városbeli többi mágikus lánnyal, akik mind egyedi és kissé fura figurák. Sőt, egyikükben megtalálja elveszett régi barátját is. Minden olyan szépnek tűnik, nem? Hamarosan kiderül, van egy kis bibi: túl sokan vannak a területen, a mágia kimerül. A számukat le kell csökkenteni nyolcra, azaz minden második varázslólány örökre befejezheti a karrierjét - és persze többen bármit megtennének, hogy benne legyenek a nyolc "túlélőben"...
    Végig jóféle Madoka-vibrálást éreztem benne, már a kezdet is utal valami hasonlóra, érdekes lesz, remélem. 6/10
  • LasDen #68495
    Working jó, de végig azt éreztem, hogy too soon. Takanashiék még élénken élnek emlékezetemben :DD
  • PetruZ
    Akkor kezdjük el a szezont. :)

Shuumatsu no Izetta: 1940. nyara, alternatív történelmi 2. világháború, ahol az államok többségét máshogy hívják, és ahol a Germanian Empire, élén a Császárral, uralja már Európa északi és nyugati felét, már csak egyetlen szomszédja van délen, egy kis államocska (kb. Ausztria, csak más néven), amelynek hercegnője titokban Britannia képviselőjével találkozna, hogy a segítségüket kérje. De a németek a nyomára akadnak és fel akarják használni arra, hogy térdre kényszerítsék a népét. A hercegnő menekülés közben újból összetalálkozik az utolsó boszorkánnyal, akit a németek szintén fel akarnak használni valami célból...
    Elsőre nem volt rossz, volt elég akció és politikai szál is, meg egy kevés mágia, és elég komolynak tűnik a hangvétel is. Azt viszont még nem látni, milyen lesz ez a hercegnő x boszorkány viszony. Eddig 5/10.

WWW.Working!!: Erről nincs mit írni, ugyanaz, mint az előző sorozat volt, ugyanúgy egy Wagnaria étteremben játszódik, a felállás is nagyon hasonló, csak mások a szereplők és néhány szerep pont fordítottja az eredetinek. Amúgy nem rossz, szerintem ez is nézhető lesz. :)
  • LasDen #68493
    Az Iron Blooded az jól sikerült azt érdemes végignézni. Ha érdekel az U.C. vonal, akkor azt az elejéről érdemes kezdeni. De a sorozat helyett a 3 film. Utána Zeta Gundam sorozat, ZZ annyira nem jó. Viszont utána a Char's Counterattack elég fasza. Bár szintén az eredeti után játszódnak, de többnyire self-contained, így ismeret nélkül is élvezhetőek. 0080 War in the Pocket, 0083 Stardust Memory vagy a The 08th MS Team. Aztán persze a Gundam Unicorn, ami so-so élvezhető elő-ismeret hiányában is. Utána jön az F91 mozi, ami szerintem szinté jól sikerült és érdemes megnézni. A Victory Gundam meg Turn A Gundam kimaradt nekem, de Turn A-t nagyon dicsérik. És azt a szentatya Tomino csinálta. Többé-kevésbé ez az UC vonal.
    Aztán van a Gundam Wing, ami nekem nem jött be, de elég sokan imádnak, úgyhogy megér egy próbát. Az After War Gundam X meg a Mobile Fighter G. A Gundam AGE inkább a fiatalabbakat célozza. A Gundam Build Fighterst és GUnpla Builderst, bár többnyire dicsérik, de azok a gunplas Gundam modellezés köré vannak építve.
  • BEAST #68492
    Nekem még mindig a seed az egyik kedvencem, a 00 pedig elment kategória, de az iron blooded első évadát se tudtam befejezni. Nem rajtolt rosszul, de számomra valahogy nagyon nem jönnek be a szereplők.
  • EnxTheOne
    Gundam az milyen?

Eddig láttam a seed-et és a 00 szériát.

Most töltöm az iron blooded 1. évadát.

A közeljövőben a korábbi szériákat is megakarom nézni, és érdekelne hogy azok közül mit érdemes.
  • CalebJoe
    Kár hogy csak a zenét szolgáltató Kami Band ér valamit az egészből, én valahogy nem csipázol az ugráló cuki idolokat, de valahogy el kell adni.
  • LasDen #68489
    A storyról azonnal a Jack Black féle Brütal Legend jutott eszembe. Az is ugyanígy heavy metal ihletésű. Ha hasonló ökörködés lesz ez is, simán lehet jó. A zene meg nem is olyan rossz...
  • IMYke2.0.0.0
    Babymetal Anime Series Announced (Sankaku)

"The rapidly ascending popularity of J-metal idol group Babymetal has led to the announcement of an anime series featuring the group’s main 3 girls, bringing the group full circle in terms of creepy fanbases courted.
    The idol group is collaborating with digital studio Blue Ribbon Content and Amuse USA to produce the original short series, which will also debut in the western hemisphere due to Babymetal’s frequent (and highly successful) visits there.
    The anime will apparently feature the idol group being transferred to a magical world of heavy metal music that is being assaulted by some menace, immediately tasking the capable girls with saving the world from imminent doom.
    The brief anime series will also feature brand new live action performances from Babymetal, though no air date or other distribution specifics have been mentioned yet."

Aki nem tudná, ők a Babymetal:

• LasDen #68487
    aldnoahnál csak creator és az első három részt írta. A többihez nincs olyan sok köze. Gargantia is hasonló volt...
  • CSOCSO
    Thunderbolt Fantasynak kb pont semmi koze egyik animehoz sem.
  • PetruZ
    Mindenki követhet el hibákat... A Madoka és a PP nekem mondjuk eléggé bejött.
    Szerk.: Az Aldnoah Zero és a Gargantia is Urobuchi, azok is jók voltak.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.09.25. 19:05:33
  • IMYke2.0.0.0
    Lövésem sem* volt, hogy eszik-e vagy isszák ezt az Urobuchit...
    Wiki jó barátnő, mert segített.

Hát:
    * Puella Magi Madoka Magica - három részt bírtam. Félredobtam.
    * Fate/Zero - még nem kezdtem el
    * Psycho-Pass - na, erre majd ránézek, ha már ajánló is volt itt róla.

Eddig nem ájultam el a faszitól.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.25. 17:50:16
  • LasDen #68483
    de hisz az isteni Urobuchi csinálta. Csak imádni lehet...
  • PetruZ
    Az első részét anno talán teljes 5 percig is bírtam...
  • CSOCSO

Ez a show fergeteges!
    nekem ez az ev kedvence.
    Gyonyoru karakterek, hatterek, imadom nezni. A technikai hattere eszbonto. A sztori is megallja a helyet. 12 epizodot kellett varni, hogy vegre kideruljon valami a fohosrol es mondhatni vege az elso evadnak.
    Mindenkinek le kell ezt csekkolnia. Bar nem csodalkoznek, ha valakinek nem tetszik,megiscsak babjatekrol van szo.
  • BoneDragon
    Hátha itt érdekel valakit

One Punch Man 2nd Season Officially Confirmed + Mobile Game Coming Soon
    Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.09.25. 16:48:47
  • PetruZ
    Igen, gyakran az együgyű karaktereket jellemzi a rossz angolság. A primitív lények (pl. orkok, goblinok) is így szoktak "beszélni", amikor keverik az egyes/többes számot. Shinji amúgy sem százas, vszleg a széteső személyiségeire (is) utalnak vele.
  • LasDen #68478
    aha
  • IMYke2.0.0.0
    Az "I are sad" direkt van szar angollal írva?
  • LasDen #68476
    http://www.keengamer.com/article/14235_fourth-rebuild-of-evangelion-film-has-resumed-production
    ennek örömére
  • LeWyTy
    Én teljesen egyet értek veled. Nekem ez az új kedvencem.
  • PetruZ
    A PP mindkét évada tetszett nekem. Nem tartom viszont GitS előzménynek, attól eltérően másfelé mozdult el, a két évad eltérő alapfelállása is mást mutat.
  • Rafanir
    Nos én is végignéztem a Re: Zero-t.
    Fantasztikus anime volt, és számomra simán az év egyik legjobbja. Összességében minden a helyén volt benne. Feszült izgalommal teli, lebilincselő történet, remek karakterek, kiváló harcok, és még sorolhatnám.
    A végső konfliktus pedig vérprofin volt megvalósítva. Kicsit féltem, hogy a végét elcseszik, ám szerencsére kellemes meglepetést okozott.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kezdve a bálna epic legyőzésével, majd a végső, Boszorkány Kultusz elleni hadművelet, és végül a stílusos leszámolással, Betelgeusal...
    A befejezés pedig tökéletes volt. Az izgalmas, érdekfeszítő finálé után, szép romantikus lezárás, amit szerencsére egyetlen vicces mellékkarakter sem zavart meg. Maradtak elvarratlan szálak, de ezzel nincs gond, hisz egy második évad azért esélyes ^^

Nagyom ritkán adok 10/10-et animére, de ez megérdemli.

A véleményező/bemutató videómat itt hagyom, ha valakit esetleg érdekel.

Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2016.09.24. 18:21:52
  • CSOCSO
    Psycho-Pass valaki???
    Nagyon sokan fikazzak de szerintem kellemes. Gyonyoruen nez ki, karakterek nem tul kirivoak de szerinem jok. Akcio is fasza. Nem valtja meg a vilagot de akinek tetszett a Ghost In the Shell annak szerintem ez is fog tetszeni. Hacsak nem talal minden szarnak ami nincs olyan jo mint a GITS:SAC. Mondjuk 1-2 epizodon kivul szerintem egyik GITS SAC se volt valami uber fergeteges. Sot nekem az jobban tetszik a PP ben, hogy van egy fo sztori es nem epizodonkent van uj sztori.

Ami viszont nekem tetszik, hogy kb az egesz elmegy GITS elozmenynek.
    A Cyborg dolog meg gyerek labakon all. Meg csak par ember van aki full cyborg ( az agyon kivul mert azt meg nem oldottak meg)
    A fohos csajunk elmenne Motokonak is. Mielott valami tortent vele, es memoriajat torlik es kap egy full cyborg testet.

Mit gondoltok? Nekem tetszik.
  • EnxTheOne
    [spoiler] Nem nagyon rajongok a sötét bőrű lényekért :D Racewash is mindig zavart. De pl annak se örülnék ha egy alapból niggert cserélnének le egy másik rasszra /spoiler]

De alapból sincsenek túl nagy elvárásaim a filmmel kapcsolatban.
    Egy egyszer nézős cgi orgia akció film lesz SZERINTEM, hiába a jó alap. Pont mint az edge of tomorrow
  • RelakS
    Első kép (Nem tudom, mi volt a baj):

Második kép (bónusz szögleges zárójel kiszedve):

EnxTheOne
    Mi a baj a fekával?
    Azt leszámítva, hogy az animében mindenki fehér/ázsiai volt? :)
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.09.23. 18:31:29
  • EnxTheOne
    Feka is lesz benne?
    Na ezért se adok majd pénzt. Marad a jó öreg utorrent

Na 3-4 év után sikerült beérni a one piece-t. Most nézhetem csigatempóban :(
  • CSOCSO
    A linkek mi a csocsert nem mukodnek?