Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Még mindig nagyon elszomorít, hogy ez az ürülék már kapott egy második évadot, az Accel World meg nem.<#rinya>
Utoljára szerkesztette: Lelouch, 2015.08.14. 13:58:27
BEAST
┐( ̄ヮ ̄)┌

Rég volt már yandere szereplő. Főleg olyan, aki nem csak kínos, de szórakoztató is. Most az Overlord és a Shimoneta is előhúzott egy-egy ilyen nyuszit a kalapból. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
leginkább a csaj miatt. Értem hogy el vannak nyomva, de a folyamatos faszozás meg random őrültség nem jön be. Azt láttam, hogy az elnök csaj teljesen átmegy őrült kurvába, de nekem ez nem jön be.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CSOCSO
Most fejeztem be a Sword Art Online (1)-t.

Hat ez nekem ubermodon bejott! Nagyon jo volt. Eureka 7 ota a legjobb. Igaz nem sok animet lattam azota. Holnaptol kezdek bele a 2 be. Remelem nem marad el sokkal az elsotol.
BEAST
Simoneta szerintem simán jó, miért dobtad? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
A Shimoneta és a Sore ga seiyuu kettősével megvan a 100. és 101. dobott animém is 😄 Najó, mondjuk a listán van csak ennyi, mert amiket 1 rész után dobtam azokat töröltem teljesen listáról, feleslegesek...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
RelakS
Ez a lila azt a színt juttatta eszembe, amit anno még Duke3D-ben, meg az összes többi Build engine-es játékban az átlátszó területeken használtak 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Azt hittem humiariban vagyok és ez valami exploitable, csak hiányoznak a szövegbubik. :|

@

RatBaG
új trailer

Per Aspera Ad Inferi.

Lelouch
Az előző részek se voltak hibátlanok, de tényleg ez eddig a legalja. Azért az első komolyabb harcot igazán megcsinálhatták volna normálisan... Bízom benne, hogy ebből a minőségből nem nagyon lesz rendszer, bár sajnos úgy gondolom rengeteg ilyenben lesz részünk még. <#szomoru1>
LasDen
nem tudom, szerintem csak Toei hozza a formáját....

Renjike
Mintha valami félkész valami lenne. Az előző részek nem voltak ilyenek, nem?

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

LasDen
Dragon Ball "Super" Quality

Lunki88

Bocsi ha volt már. <#idiota> Feliratot kapcsoljátok be. 😊
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2015.08.06. 22:45:51
efti
Ergo proxy: nem volt ez rossz, bar helyenkent kisse vontatott, neha meg kifejezetten wadafakkizdiszshit volt.

Osszessegeben azert jobb mint a sok eves atlag, feltem tole hogy evangelion fele kaoszba fullad de szerencsere nem volt ilyen gond, ugyhogy tolem 7.5/10et kapott

WWFSMD?

LasDen

RelakS
Tudom, másik anime, de valahogy ez jutott eszembe 😄

LasDen
Table-kun got raped...😞

Count Adyn
kommentek zseniálisak😄D Nina got some wood😄DASD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

SzirmosSzisza
Újra néztem a Code Geass-t, de erre a jelenetre nem emlékeztem, most megint kell várni pár évet, hogy újra elfelejtsem ?<#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
Madoka pancake
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.08.03. 22:14:19

LasDen
<#zavart2>

shaddam
Hát a mangát olvasva.... :'D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az űrpéniszlánnyal komolyodik a dolog, egészen elérzékenyültem

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

LasDen

IMYke2.0.0.0
Maeda mintha be lenne lőve - vagy magas lenne az ösztrogén szintje, olyan szégyenlős 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen

IMYke2.0.0.0
Ez brutálisan jó volt. Köszi a linket!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tribute to Hayao Miyazaki
A híres karakterek és világok megbolondítva egy kis 3D-vel, tisztelgés képen.

Sidonia S2 - A fene enné meg, mire ember rákap az ízére, vége az adott szezonnak és fél év pihi. Ezt 2x26 részben kellett volna elsütni. Remélem a főhősnél meg következő szezon elején leesik az ejtőernyős tantusz, mert vér ciki a hárem téma a sorozatban.

LasDen
Igazából már meg sem lepődöm. Sunrise szinte minden egyes OVA sorozattal eljátssza ezt 😄

LasDen
Akito 3

a cigány élet nagyon jó/10

LasDen
Azt hiszem Solid Snaketől tanult célozni....

LasDen
régen még érdekes volt, más volt, jobb volt, én is más voltam. Mára bele untam. 280 rész az nem kevés.... 😄

IMYke2.0.0.0
De hát végig ilyesmi ment a Gintamában - az elejétől...
Volt egy kis komolyság, amit arcul köptek a "tudjuk, hogy manga és anime", meg más animékre utalással, és al- és feltáji poénokkal, hogy aztán folytassák az egészet elölről.

LasDen
az. a sógun kivégzős emberkéi meg az a csaj. Komoly, komoly. Dögunalmas szar. Blablabla megváltás, szomorkodás, kiút keresés. Blablabla gyilkos vagyok, pofádba fingok, nevessél. Blablabla átvertek, öld meg őket, harcolunk. Nagyon izgalmas.....

xblades
Akár csak a Vissza jövőbe ez sem az igazi japánul. De hát kinek mi.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

armageddon666
Mi az aktuális komoly Arc? A Shogun Assassination Arc elvileg elég komoly. Már ha nem olvastál utána a dolgoknak. 😊

@

LasDen
A Gakkou Gurashi manga eladásai meg tízszereződtek az anime 1. része után

LasDen
Részemről Gintama kezd kicsit kifutni. Bőven sokszor megtud még nevettetni, abban nincs hiba, bár a szarós, fingós viccek mennyisége mintha több lenne. Soha nem volt erőssége, de ezek a komoly arcok már nem tudnak nagyon érdekelni. Mindegyikben ugyanaz történik, ugyanazt mondják és csinálják Gintokiék, így nem túl érdekes. Ha még az aktuális rossz arc lenne több...

LasDen
Én is nagyon bírtam Excelt. Bár a végére beúszó történet már nem annyira....

armageddon666
Én ezt mennyire szerettem... 😊 Lehet újra fogom nézni.

@

IMYke2.0.0.0
"Excel Saga" - hú, ez időnként nagyon fárasztó tudott lenni. Ezt magyar felirat nélkül nem hiszem, hogy képes lettem volna.
Kotono Mitsuishi seiyuu előtt le a kalappal.

LasDen
én...szóval....hmm....

(Nurse Witch Komugi-chan Magikarte)

RelakS

Vicces hozzászólások vannak 😊

"The english dub for this anime is surprisingly top notch."

IMYke2.0.0.0
A Danmachiból én úgy is bevárom a BD-t, és még ugye meg is kell "venni" - szóval, addigra már végeznek a 2. évaddal is 😊

CSOCSO
Is it wrong to pick up girls in a dungeon nagyon jo volt!!!! Sajnos uber rovid. Meg 24 epizodnak is keves lett volna😞
Nem tudom, hogy lesz a folytatas de ez igy tok gaz😞 Mar mar azt mondanam ne nezzetek meg mert csak sajnalni fogjatok, hogy vege es nincs tobb resz😞

LasDen
A MAL is beállt az anime streamelő oldalak sorába. Meg valami új tulaj is van.

RelakS
Az a baj, hogy feszít itt már annyi minden, hogy takarítani kéne, nem még újabb porfogót beállítani <#idiota>

Nem, nem sok-sok bábura/díszre/egyéb hasznos dologra gondolok 😄