Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DasIsFuck
Megnéztem a Prison School első 3 részét.

Érdekelne, hogy mi itt a vicc?
Mi ezen a szórakoztató?
Mi ennek az értelme?

A karakterek agyhalál közeli állapotba hoztak, a főszereplőn kívül a többi egyszerűen elviselhetetlen, a történet elviselhetetlen,érdektelen az egész.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LeWyTy
Hát konkrétan a japán zene bármilyen electro feldolgozása gondoltam. Ezt pl. én sem tudom hova tenni, de tetszik 😄 (Glitch, Trap)
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.18. 01:32:47

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
fogalmam nincs mi ez azon túl, hogy nisekoi. valami cover v mi?

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.08.18. 01:08:22

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeWyTy
Gondolom ez nem off... (nisekoi)
Más is szereti az ilyen jellegű feldolgozásokat?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.08.18. 00:54:51

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Count Adyn
Főleg a másik után ja😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Renjike
Boldog Szülinapot Malakai. 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

armageddon666
Kiseijuu (Parasyte) a tízenvalahanyadik résztől kicsit vontatottá vált, de a történet folyása így is tetszett. Utolsó rész
Elhittem volna simán ha sad end a vége és meghal a csaj. Elég szarul esett, de valahogy passzolt volna a sorozathoz.

@

biomage
Boldogat Malakainak 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
Lehet, hogy szólni kéne neki, hogy ide is benézhetne? <#vigyor1>

Aztán a végén kiderül, hogy csak readonly 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
Boldog születésnapot, Malakai! 😊

@

RelakS

Boldog szülinapot Malakai!

LasDen
HBD Malakai 😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lelouch
Boldog születésnapot, Malakai!
IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot Malakai! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

armageddon666
Nem volt cenzúrázva, és eddig bejön. 😊 Döntésképes főhős. <#eljen>

@

LasDen
megnézed az animét és akkor megérted, duh 😄

RelakS
Köszi!

LeWyTy
Hogy lehet ennyire kiakadni?
A felénél erre jutottam 😄

LasDen
a videó ugyanaz volt.
ITT az eredeti változat. Annyira nem tér el a fun verzió, többnyire csak nevek vannak változtatva....

RelakS
akkor jól gondoltam 😄

Meg még azt gondoltam, hogy a videón lévő talán stimmel vele, de ezt már nem fogom meglátni :S

LasDen
mert nem fedi.

RelakS
Nekem úgy tűnt, a felirat nem feltétlenül fedi azt, amit a kiscsaj ordibál O_o
Gondoltam, a videón eredeti ferdítés van.
Vagy csak mossam ki a fülem? 😄
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.08.16. 22:13:28

armageddon666
Kiseijuu/Parasyte csnzúrázva volt, és ha igen van már belőle cenzúrázatlan verzió?

@

armageddon666
Ugyanaz mint ami előtte van linkelve.

@

RelakS
😞
blokkolt/törölt videó

Count Adyn
likes this😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LeWyTy
Ezek a japánok be-te-gek!!

armageddon666
Sugoii videó. A csaj nagyon kawaii, de elég baka is. Hogy nem lehet érteni a japán master race iránti szeretetünk? pff.

Ja és klasszikus témában:

Im looking for a bento (that's japanese for lunch) box, it cant be pinku (thats japanese for pink) or any girl color. It has to be of 2 or more kotoba (thats japanese for 2 compartments) and has be be chibi(small) sized. And has to be really kawaii (cute). Also It has to be about 10-20 bux. And you have to post pics of it first (i want to make sure it's kawaii ). And it would be nice if it came with matching chopstick holder (WITH chopsticks). OH! and it CANNOT have any cartoon pictures, or be made out of plastic. It has to be made of ceramic, or something like that. Also it would be nice if it was made in japan. and not in china or corea (korea) or whatever. I have found a bento box similar to the one im describing in e-bay, but it was 1 kotoba, and i dont want my gohan (rice) to touch my other things (it can get wet and i would not like that, plus 2 compartments looks more kawaii)

EDIT: "I don't like 'Seinen'. It's just suffering."

Utoljára szerkesztette: armageddon666, 2015.08.16. 18:36:52

@

LasDen

Inou-Battle wa Nichijou-kei no Naka de az anime amúgy...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.08.16. 15:29:37

LasDen

IMYke2.0.0.0
😊))) Köszönöm szépen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Renjike
Boldog Születésnapot ! 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen <#worship>

Boldog Születésnapot!
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen fiúk 😊

armageddon666
(: Boldog születésnapot!

@

RelakS

Boldog szülinapot IMYke2.0.0.0!

Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.08.15. 16:11:13

BEAST
Boldog születésnapot! 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Boldog születésnapot!
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen <#worship>

LasDen
HBD Imy 😊

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Attól, hogy valami nem 10/10 remekmű, még simán lehet szórakoztató sorozat. :p

Lelouch
Na nem mintha ez valami vérkomoly vita lenne... 😄 És legalább végre van egy kis élet a topikban. 😄
Lelouch
Az azért túlzás, hogy jó az Accel World, de szerintem jobb, mint a SAO. 😄
IMYke2.0.0.0
Ízlésen vitatkozni... <#wilting>

Azért nem kicsit erős, hogy egyesek szerint a SAO és az Accel World jó animék. 😄
Lelouch
Azért nem kicsit erős, hogy egyesek szerint a SAO jobb, mint az Accel World. :d
BEAST
Azért nem kicsit erős ürüléknek nevezni a SAO-t az Accel World-del szemben. :d

LasDen
Mert a SAO népszerű, az meg nem annyira...