Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

efti
Kagewani: eleg fura es meg csak nem is igazan erdekes, ijesztonek se ijeszto. Lehet dobni fogom par resz utan.

Kowabon: kicsit ez is furan nez ki, de azert szebb, raadasul csupa libabor lettem tole.

WWFSMD?

LasDen
Gundam: Iron blooded orphan

Nincs új a nap alatt. Mondhatni a Gundam széria már kimaxolta az űrkolónia-Föld ellentét sztorikat, így csak a meglévőt lehet variálni. Most éppenséggel nem sikerült rosszul. Szokásos nyitás volt, amilyen a Gundam szokott lenni általában. A karakterek nem rosszak, akár kedvelhetőek is. Meg van a potenciál, hogy egy jobb Gundam sorozat legyen...

Concrete Revolutio

A 2. fele során végig azon morfondíroztam, hogy kell-e ez nekem. Ez a robotos, maho shojos őrültség. A kis csajt gyorsan meg kedveltem, de a végére arra jutottam, hogy én ezt inkább kihagyom. Nem volt rossz, de úgy érzem, hogy ez nem igazán nekem való...

Comet Lucifer

Ha lazára veszi a dolgot, akkor még lehet tök érdekes is. Kicsit hektikus volt az első rész és vannak kiszámítható dolgai, de várom a 2. részt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

efti
Nalam ez igy*

Jobban kene figyelni telefonrol gepeleskor..

WWFSMD?

efti
Vexille: 2077 Nihon Sakoku: szep de kisse lapos volt. Malam.ez ogy 7/10

WWFSMD?

BEAST
Az nem vitás, hogy Picard a tökéletes csillagflotta kapitány, de én jobban bírtam Sisco-t. Janeway szörnyű volt, de a kalandos utazás és a borg miatt kedvenc marad a Voyager. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Véletlen felcserélted a relációs jeleket 😉

(amúgy TNG > all)

@

BEAST
Nálam DS9 > Voyager > Enterprise (meglepően tetszettek Archer kapitány kalandjai) > Next Gen >>>>>>>>> Original Series. 😊

Viszont erről jut eszembe lehet előtúrom valahonnan a Babylon 5 részeit. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

IMYke2.0.0.0
Nem is azért - a történetiség, a folyamatosság miatt, a "star trekes" átfedések miatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
amit kellett értettem. Nem éreztem, hogy bármi hiányozna...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
A Voyager előtt mindenképp a The Next Generationt érdemes látni. A Borg miatt mindenképp, de sok egyéb okán is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
A Voyagerből láttam a legtöbbet szerintem. Viasaton ment régen, folyton néztem. De itt-ott kimaradtak részek. Aztán a TOS-ból és a Next generationből láttam még sokat. A többi kimaradt már....

IMYke2.0.0.0
A Star Trek: Deep Space Nine a legjobb mind közül.
Utána hajszállal a Star Trek: The Next Generation.
Azt követi a Star Trek: Voyager és a Star Trek: Enterprise.
Nálam.

BEAST
Én is megpróbálkoztam ezzel, de csak a Voyager és a Deep Space Nine sorozatokat sikerült megnéznem, a többi valahogy nem ment. :/

IMYke2.0.0.0
Akkor örülök, hogy következetesen forszírozom ezt az animét neked 😊))
Én meg újrakezdtem a Star Trek-sorozatokat. Már a harmadik évadot nyúzom a Star Trek: The Next Generation-ből.
Nem is tudom, talán a 4. teljes megtekintésem, az elmúlt 15 év alatt...

DasIsFuck
Én az ilyen modern-fantasy iskolában játszódó viadalos cuccokra értettem.

Ezt egyébként korábban már ajánlottad, be is raktam a listámba😊

Jelenleg mondjuk nem igazán van kapacitásom régebbi animéket nézni a szezonosokon kívül.
Lassan a nyári szezon végére érek, csak most megint sorozatokra feküdtem rá, így animékre mostanság nem nagyon van időm😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

IMYke2.0.0.0
Nekem bejött.
Tetszett a világ, a 12 királyság és a szereplők igen nagy része.

LasDen
ez rajta volt a Ptw listámon. Azon belül is a 'valószínű soha nem fogom megnézni' részén....damn

IMYke2.0.0.0
"hány olyan sztori van amiben a főszereplő egy fantasy/mmo világban ragad"

Ezt azért próbáld be, ha még nem tetted meg: "Juuni Kokuki" (The Twelve Kingdoms)
INFÓ

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.05. 18:55:56

DasIsFuck
Én az ilyen témájú animékbe már bele sem kezdek.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Lelouch
Szerintem tényleg nem olyan rossz. 😄 Mondjuk nekem eleve nem voltak túl hatalmas elvárásaim.
LasDen
sokkal rosszabb 😄

Lelouch
Annyira azért nem rossz az a Super.<#smile>
benőmenő
Halihó!
Elkezdtem újranézni a sima Dragon Ball-t. Egyszerűen annyival érdekesebb, mint a Z...kezdve a világgal, a kapszulák, a természetesnek vett humanoid állatfigurák meg minden.
Ami kicsit fura, hogy egy részben mutatják, ahogy valami levágja egy t-rex fejét és spriccel a vér, míg 10-15 résszel később meg full rajzfilmes gumibaba mindenki amikor harcolnak.
A Super-t meg az első pár rész alapján kár volt elkezdeniük szvsz. 😞
Renjike
A kedvemért siethetnének. <#puszi>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

LasDen
nem kell elsietni 😄

Renjike
"yet"

xblades
Nos én meg ezt hagyom csak úgy itt, mindegy kinek mit okozzon:

No season 3 for a Certain Magical Index

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

xblades
Nem én kimondottan a Madhouse "hozzáállására" gondoltam ezen a téren. Még egy nyereségessé váló animét sem folytattak eddig.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

LasDen
Nem manga, LN. És az animék 90%-a igen, azért készül, hogy az eredetit reklámozza, nem csak a Madhouse. De ez nem jelenti, hogy valamit ne folytathatnának...

xblades
"Új Accel World anime bejelentve."

"Meg egy Sword Art Online mozi is."

Hehe... Lehet szemet szúrt az Overlord eladási mutatója nekik 😊

xblades
Ahogy a manga is eladásokat döntöget, és ezért csinálta a Madhouse. Ha jól emlékszem ők reklámozzák a mangákat így, így ritka kivételt látnánk, de akkor már a No Game No Life-t is 😊

LasDen
Boldog születésnapot nekije 😄

efti
Aku no Hana befejezve. A rotoscopingot tenyleg szokni kell, de azert ki lehet birni. A tortenet viszont erdekes, kar hogy "es a tobbit nezd meg a mangaban" vege volt. De meg az is meglehet hogy belenezek…

WWFSMD?

BEAST
Nagyon remélem, bár szokatlan húzás lenne a Madhouse-tól az biztos. 😄

LasDen
Overlord a japó amazon eladási listájának élén van. S2 inbound? 😮

BEAST
Értem, elnézést. 😊

LasDen
nincs meglepődés, csak érdekességként raktam be, ha már láttam.

BEAST
Meg egy Sword Art Online mozi is. 😄

Lelouch
Új Accel World anime bejelentve.<#hawaii>
BEAST
És, mi ezzel a probléma? Messze nem ez két sorozat az első ebben a témában, ugyan azzal a körítéssel. Más stílusban is annyi hasonló vagy már már ugyan olyan sztori van, mint a szemét. Mangáknál csak nézz körül, hány olyan sztori van amiben a főszereplő egy fantasy/mmo világban ragad.

Ezen meglepődni elég elég vicces, főleg, hogy nem tegnap kezdtél el ilyesmiket nézni/olvasni. 😊

LasDen
Asterisk vs Rakudai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

feliratok:
The story takes place in a school.
The heroine is a princess.
The male MC sees the heroine in her underwear while changing her clothes.
The heroine demands the male MC to repay with his life for peeking.
Thus, a duel occurs.
The male MC is a sword user...
... and the heroine is a sword user too.
The heroine's attribute: flames.
"Cinders"

LasDen
a kagewaninál könnyű volt. Az animáció nagyon nem jött be, így nem erőlködtem.
Az Asterixhez már ha elolvasod a szinposzist láthatod, hogy középszer. Az elején meg ez ki is derült egy béna jelenettel. Talán neki gyürkőzöm még egyszer...

BEAST
<#eljen>

Mivel a két főhős még zöldfülű természetes hogy csicskáztatják őket. És sztem a csicskáztatás 2050-ben is a fogkefével padlósúrolást vagy lapáttal kifutópálya tisztítást jelenti. 😊
Renjike
Két meg fél perc alatt hogy lehet megítélni valamit? <#wilting>

LasDen
Heavy Object

Meh. A jövőben járunk erre mit látunk? Hogy ketten lapáttal takarítják a kifutó pályát. Damn. Nagyon középszerű első rész volt. Semmi izgalmas v érdekes nem volt benne. Az Objectek meg nagyon bután néznek ki. Látszik, hogy akartak valamit, ami nem mecha... De a legjobb ötletük egy nagy gömb volt tele ágyúkkal. Damn. Azért kap még esélyt...

Meg akartam nézni ezt a Gakusen Asterisket is, ami a szokásos fantasi/scifi világ speciális gyerekekkel, akik nem csinálnak mást csak iskolába járnak és verekednek. 2 perc után elég volt belőle. A kagewani még ennyit se bírt. Fél perc után menekültem....

efti
En iden neztem meg az Ergo Proxyt es sztm nem volt rossz. A gangsta mas teszta, az tenyleg szar volt

WWFSMD?

Jó hír mindegyiket utáltam 😄
Lelouch
Nem egy nagy veszteség.
BEAST
jaj.