72811
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prohardveren is az a vélemény, hogy fájdalmas :) -
Joshiraku. :) -
WTF is this shit? :D -
-
Én se szeretem. Visual Novellekben sem tudom újra kezdeni és másik routra menni. Olyan, mintha megcsalnám...... :DDD -
Hogy az ilyet én is mennyire rühellem amúgy... volt szerencsém ilyesmihez korábban, és nem lettem rajongója. -
Nem csak szellemi örököse, az anidb szerint konkrétan folytatás. Én mondjuk most, a 3. résznél adtam fel, az Amagami azért ennél jobb volt... És érdekes módon a hasonló (de nem multi-route) Fuuka, amit kezdésnél lehúztam, szerintem jobb lett, bár még mindig idegesítő néha. -
paff...
Akkor nekem az első routnál véget ér az anime:D
-
Prof William #68757 Ez pont olyan. Minden lány saját "routet" kal és ha vége akkor újraindul a sztori egy másik lánnyal, mintha az előző meg sem történt volna. -
Mivel az Amagami SS szellemi örököse a Seiren, ezért ez elég valószínű. :) -
Én épp a minap néztem meg már sokadjára a Zootropolist:)
Kevés az igazán jó animációs film mostanában, én pl most nézem a Trollhunters netflixes sorozatot, nagyon jó kis sorozat:)
Kicsit japánosabb téma:
Megnéztem a Seiren első két részét és korábban itt írtatok róla valamit ami úgy megütötte a fejem. Arra már nem emlékszem, hogy mi is volt az, de ugye ez nem olyan sorozat, hogy x részig megy 1-es lánynak a szála, aztán x részig a 2-es? -
A nyugati világ (értsd Japánon kívül) az anime megnevezésen a Japánban készült animációs sorozatokat, filmeket érti. Míg Japánban az anime minden animációs rajzfilmre használt megnevezés... -
Hát ha nagyon kötekedőek akarunk lenni akkor rajzfilm mert az meg a magyar megnevezése :)
Mindegy minek nevezzük a lényeg hogy érthető mire gondolok. Amúgy a Family Guy és társait is nézem nem csak a rajz és animációs filmeket.
És nem a filmesített feldolgozásokra gondoltam. A lényeg hogy nem élőszereplős. -
Nincs is "amcsi anime".
Az 'anime' az a műfaj japán neve. -
Amcsi anime?
A sima animációs mozikra gondolsz vagy az ilyen afro samurai,léghajlító és társaira?
-
Én most vegyesben nyomom az amcsi animékkel együtt.
Így elég kellemes és változatos, ha az egyiket megunom váltok:)
Most pl megnéztem a Gólyák filmet ami elég jó volt, tetszett a története is. -
Nagyon unom magam. Elkezdtem nezni a GATE sorozatot. Egesz fasza kis sorozat. Tetszenek a karakterek. A Sztori is eleg jo. A rajz is bejon.
Nagyon keves anime fog meg mostansag.
A legerdekesebb, hogy elvileg 1 szer mar eljutottam a 4. reszig es nem neztem tovabb honapokig. Ujbol elkezdtem es ket nap alatt meglestem a sorozat felet:D -
Olvasd el a karakterleírást: a Gintamás majom csak egy paródiája valami másik történetnek. Az FMA 4koma-ban az eredeti történetben lévő nevet használják. -
Köszönöm!
Bár a lányok nem voltak annyira megdöbbentő WTF, mint a Gintama részlet
Vagy mégis FMA?
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.01.23. 19:06:35 -
Jugem Jugem -
Nekem ez ugrott be :D Nippon Egao Hyakkei
Na meg a Joshiraku - Ending Theme
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2017.01.23. 02:37:09 -
ez a FMA BH 
Utoljára szerkesztette: biomage, 2017.01.23. 01:13:07 -
Ez meg mi a franc? XD -
toza #68742 ps4 re nem tul uncsi e a jatek!!?erdemes megvenni e!?
ingyenes verzio is szorakoztato elegge..:)
erre gondoltam igazabol..
.keresek egy filmet,highteck katonak szalnak meg iroda epulet folyosoit, biztositjak helyszint aztan egyszer csak elkezdodik lovoldozes..kb 10 eve lattam.ezt a 2 percet ..tobbet nem tudok.. ujszerubb film volt.
koszi..
Utoljára szerkesztette: toza, 2017.01.22. 15:15:00 -
Tanya 3. része is jó volt. Kaptunk egy kis trollkodás X-től. :D -
Na, közben kiderült, hogy mit akar isten elérni Tanyánál.Így már értem miért így született újjá:) -
Nem úgy gondoltam, hogy rossz, hanem hogy más.
Mint pl a Haruhi második évada kissé K-On-os lett. Nekem nincs vele bajom, másnak nem tetszett. -
Nem hiszem, hogy annyira vészes lesz. Az első sorozat dizájnere maradt, így azért ismerős lesz a dolog... -
Full Metal Panic! Invisible Victory
Lesz egy jó nagy szakadék a rajzstílusok között, gondolom. A TSR és az IV elkészítése közötti időre gondolok. -
Meg ha már SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az X Lény móresre akarja tanítani, akkor miért ad neki full mágiát egy kilencéves lány testében? Bár mondhatja azt is, hogy kiélheti magát a fickó még egyszer az életben, mert több már úgy sem jut neki. :) -
Nálam nagyon működött ez a rész is:)
Mondjuk kicsi logikai problémám azért van a miértel, de nem igazán számít összességében.
Nekem a tüzérségi jelenet tetszett a legjobban.Az ott nagyon beadta a háborús feelinget. -
Nagyon érdekes volt. Az első résznél csak kapkodtam a fejem, hogy most mi és miért, de a második résszel teljes a kiütés. :D -
Hát, ennek a második része (ami tkp. az előzmények elmesélése) k* jó volt. :) Sok mindent megmagyarázott az első részből és a "kiscsaj" figurája is érthetőbbé vált. -
Valóban. :| -
Nem túl biztató :)( -
Ha csak annyi lenne, hogy idő közben egymásba szeretnek, de jön az erőltetett dráma és mégsem lehetnek együtt még annak is jobban örülnék, mint amit most a mangában olvasok. :D -
Már leírtam: "Az meg borítékolható, hogy a tinik egymásba zúgnak"
További csavar az lehet, hogy teszik ezt felváltva, egyre féltékenyebbé válva. -
Miért szerinted mi fog történni, hogy ennyire átlátható és lusta a történet? :) -
Már a szituáció is kaki. Az meg borítékolható, hogy a tinik egymásba zúgnak = felesleges időtöltés lenne.
Az olyan történeteket szeretem, amik nem ennyire átláthatóak, és "lusták". -
Nekem dettó school days flashem van a leírás alapján:D
Mondjuk nekem ezek olyan animék amiket messze elkerülök.