Anime, manga és LN

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Overlordnál csak balancoltabb nem? 😄
Az a show egy trágya volt izgalom tekintetében(meg másban is), a jézus csontváz tier 1 es varázslattal tarolt lol... ezt nem lehet überelni
LasDen
És akkor one punch man felállította a formulát. A többiek hozzák a látványos verekedéseket, ő meg 1 ütéssel nyer. Gyorsan unalmassá válhat....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
nézd a sorozatot. Nem teljesen, de ugyanazon a routeon halad mind a kettő, de a sorozat részletesebb és jobb.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

date a live

6 pont.

Mielőtt elkezdtem nézni csak minimális volt róla, de azt gondoltam hogy komolyabb műfaj lesz :S

fate stay night:
ha nem láttam még az UBW movie-t akkor azt érdemes először megnézni, vagy az ubw sorozatot?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

LasDen

LeWyTy
Jó azt nem vágtam hogy a srácnak is az a neve <#buck>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
majdnem, csak egy Taiga lemaradt 😄
Taiga and Taiga on taiga...

LeWyTy
Taiga a taigán kikosaraz??

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LasDen
Na ki fejti meg a "kép" címét? 😄DD

date a live

5-6 rész után nem nagyon tetszik, komolyabbra számítottam :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

BEAST
Az elrendezéssel nincs bajom, az jobb lett, de a színes izék nagyon bökik a szemeimet. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
nyomós érv 😄

armageddon666
Nagyon rég láttam, de a mostani jobban tetszik. Kis színes grafikonok. 😊

@

LasDen
dvd-t nem szoktam nézni, mert... minek? 😄 nem értem egyáltalán minek vesz még valaki dvd-t....😄

Lelouch
A régi jobb volt. 😄
xblades
Hát az eladást azért cáfolnám:

Anime DVD/BD Sales in Japan:
No Game No Life *1,339+*6,963=*8,302

De a felvetés eleje meg pont elég infó.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

IMYke2.0.0.0
Nem nagyon nézegetem a MAL profil oldalát.
A listára pakolom a megnézett animéket, és kész.
Most megnéztem és semmi különöset nem látok rajta, amiért nekem például ne tetszhetne...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LasDen
ugyna mi a baj vele?

+1
BEAST
Nekem se tetszik. :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LasDen
nekem pont hogy bejön 😄

Rafanir
A Redline kicsit másképp

Ezt most itt hagyom nektek.
Utoljára szerkesztette: Rafanir, 2015.10.16. 18:55:46
Lelouch
Nem igazán tetszik az új profiloldal kinézet MyAnimeList-en.<#rolleyes>
LasDen
Nem (az a Manglobe 😄). A Madhouse nem arról híres, hogy gyártaná a folytatásokat animéihez. És akkor ott van az is, hogy olyan nagyon jól nem fogyott....

Én voltam az egyetlen akinek nem tetszett olyannyira hogy 6.ik rész után kuka?
LeWyTy
Hát ez nekem nem mond sokat. De ha tippelnem kell akkor becsődöltek?

LasDen
csak hát az is Madhouse volt....

LeWyTy
Az! Fojtathatnák már<#circling>

no game no life

Egész szórakoztató volt 😄

LasDen
ez teljesen független az összestől. Külön univerzumban. C.W. 300 v valami ilyesmi idővonalon. Azon túl, hogy strukturálisan az elődökre épít, semmi közös nincs bennük.
Másrészről a fő Gundam timeline, az U.C., egyes sorozatai sem építenek az elődökre. Van a fő Gundam-Z-ZZ- Char's counter folyam, ami erősebben épít az előző sorozatokra, de a ZZ-ben például Amuro-Char kettős története kimarad és Char's counterattackban zárul le a történetük. Előtte-utána minden eléggé elkülönült történetek.
Persze, ha valaki perfekcionista, akkor úgyis elölről kezdi....
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.15. 16:18:45

armageddon666
Gundamok elég függetlenek egymástól. 😊

@

efti
Koszi. A Sakurako-sanba belelesek. Gundammal az a baj, hogy sosem kovettem, ugyhogy ha egyszer nekiallok, akkor nyilvan az elejerol erdemes

WWFSMD?

LasDen
a Sakurako-san.... is valami komolyabb sztori. De Heavy Object v Gundam is ide sorolható talán....

efti
Van barmi komoly sztori a szezonban? Egyetlen rendes sorozat van csak a listamon, a perfect insider. Egyetlen sorozat egy egesz szezonra? Nagyon szuk :-P

WWFSMD?

King-et bírom én is, már alig várom, hogy hallhassam a King engine-t 😄.

King a legjobb 😄

Én nézem. A mangát beértem már vagy fél éve és azóta is olvasom, ha kijön egy- egy újabb fejezet. Az a jó, hogy ez az első 2 rész még nagyon a jéghegy csúcsa volt, ahogy kezdenek majd becsatlakozni a mellékszereplők úgy fog egyre jobbá válni az anime.

Én olvasom a One punch man mangát, és szerintem nagyon jó.
Egyébként érdemes legalább google képkeresőben nézni egy összehasonlítást a régi mangával 😄
Az eredetinek egész érdekes rajzstílusa van 😄😄😄D:

LoL micsoda véletlen egybeesés pont most néztem a myanimelisten a mangája infoját bár kétlem hogy bejönne mert kiváncsi voltam hogy az általam kedvelt művek kritikusai mit tartanak nagyra és sokaknál a One Punch Man volt bejelölve.
LasDen
Én is felemásan éreztem. A közepére leginkább unalmas lett, még a verekedés is uncsi volt. Aztán csak volt valami az álomnál, ami érdekes volt nekem is, de eéág vegyes érzéseim maradtak utána. Nem igazán tetszik, de nem is igazán rossz. A 2. rész majd talán segít dönteni, hogy mi legyen vele.
Anno a manga pár fejezet után kukázásra került....

BEAST
Felemás érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban, de a főszereplőt imádom. :d

armageddon666
Nézi valaki One-Punch Mant? Mikor láttam híreket róla elhesegettem, hogy ez biza' nem lehet jó. Aztán volt egy kis időm és mégiscsak megnéztem. Hát nagyon pozitív csalódás volt. 😄 Grafika, stílus, animáció, zenék, hangok, minden nagyon ott van. 😊 És a cselekmény is élvezhető. Két rész alapján nem tudom még hogy mi fog kibontakozni átívelő történetként, de ha epizódonként tartja a szintet, akkor ez egy igen jó anime.

@

LasDen
ez az egész lista egy hatalmas faszság 😄

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
bocsánat...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

A "K" anime az milyen?

LasDen

LasDen
Chihayafuru... olyan mint egy sportfilm...
bár az, hogy már az első előzetesben lelövik a poént, az elég gáz 😄

Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.10.09. 17:03:13

LasDen
Ore ga ojou-sama...

Heh, ez jó volt. Elég nagy ökörség ahhoz, hogy nézzem 😄

Subete ga F ni naru...

Look at me! I'm deep as fuck!

LasDen
Sakurako-san no ashimoto...

A Dr. Csont anime, csak több weird shittel. Meg Sakurako elég bunkó tud lenni, ami nem tetszik. De mikor a srác (hiába súlykolta nevét, nem jegyeztem meg damn) beszabályozza, azok a részek tetszettek. Ha több lesz, mint minden részre egy csont, akkor akár végig is nézem...