Microsoft Flight Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
A www.systemrequirementslab.com alapján minden elegendő a futtatáshoz. Lefuttatam egy tesztet a gépen.
Utoljára szerkesztette: Szemi84, 2020.08.20. 17:32:09
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A fel és leszállások kivételével ugy is az FMC-t és a robotot kell tekergetni a kormányokat nagyon nem is kell bántani, a leszállásnál ,meg a robot behoz tengelybe és ott már akár billentyűkkel is lehet korrigálni.
Egy harcigépes szimnél megértem vagy egy mürepülésre kialakitott gépnél, de egy utasszállitonál hogy ez legyen a fö probléma.
A Warthog-hoz van profil, de szar az egész. azt is újra kell csinálni. Egyébként pedig repcsi típusonként kell majd gyártani a controller profilokat, mert a kis cessnahoz teljesen más kell, mint pölö a 748-hoz. De a prop szekcióban található gépeknél is lehet már eltérés. Úgyhogy részemről teljesen érdektelen, hogy van-e hozzá profil vagy sem.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.08.20. 13:38:34
Photoreal a táj!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
A te döntésed. 😊 Én azért rászántam 2 órát az alapos bekonfigurálásra. Ezek egyszerre használatához:
Honeycomb Yoke, Thrustmaster rudder pedal, Logitech X52pro, Logitech G25 váltókar(konzol).
Igen, ennyi mindent állítottam be. 😄 Gyakorlatilag az összes joy-om gombjait használom ki. Lehetőleg minél professzionálisabban akarom a repcsiket irányítani. 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Alul a baloldalon látsz egy feliratot: "Assigned", ott a jobb nyilra kattintva "all"-ra állítod és akkor már jelenik az összes parancs, a search (by name) mezőbe írd meg a kívánt parancsot, pl. throttle axis. (elég ha azt írod: 'thr' és megjelenik.
aztán rákatintasz a kisablakban bekell katintani a mezőbe hogy beolvassa a megmozgatni kívánt beállítandó tengelyt, gombot.
Egyszerű. 😊
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.08.19. 20:51:58
A szarvkormány az autóskormánytól abban különbözik a formán kívül is, hogy balra-jobbra dönteni a gépet a (a levegőben ez az irányváltásos kanyarodás) és emellett magunk felé v. hátrafelé húzva emelkedik/süllyed a levegőben.
Plusz minden repülőgépben található az ún. rudder pedál, amivel az egyik lábunkkal előre tolva fog abba az irányba fordulni a repcsigép mint egy autó, a reptereken a kaputól a kifutópályáig vagy fordítva. (taxiing) ezzel tudnak mozogni. Valamint a mindkét pedál lenyomható az a ún. toe fék. (landolás után ezt is használják, a gép lefékezéséhez. De ha pl. bal toe féket nyomja le a pilóta, azzal jobban veszi be a kanyart a taxizás közben. Persze sok gyakorlással és okosan használják.
Pl. Logitech/Saitek szarvkormány (és gázkar), Thrustmaster rudder pedál.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2020.08.19. 17:09:45
Kipróbáltam HDR-be is rákötöttem 65"-ra tejóég hogy néz ez ki😮
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...