504
banner
  • Daermon
    Magyar IGN beszámoló a próbáról
  • hawkie22
    Nem úgy volt, hogy október 10-én jön? Na mindegy, októberben úgyis ott lesz a SW Squadrons, elötte meg a Horizon: Zero Dawn.
  • Evoluti0N
    A gameplay tetszik és a harc brutális és véres és fincsi. Egyedül az arcanimációkon van bőven még mit csiszolni.
  • JonasSandor
    Jó hosszú gameplay van most.
  • wedge31
  • wedge31
  • Voltan
    Persze, nincs is ezzel baj.
  • Palinko
    Nem tudok sajnálkozni mert annyi, de annyi idejük volt Ubiéknak lefejleszteni és még sem tették, jaj most sok új asset kell jaj most ez a baj jaj most amaz, hogy megérdemelnek egy erős konkurenciát.
  • wedge31
    Nagyon tetszik, remélem nem csuszik a játék és még idén megjelenik.
  • MerlinW
    Hát kínás rész már volt :)
  • Voltan
    A japános AC-vel azért eléggé ki fog tolni a Csucsima szerintem. Kézenfekvő lenne a dolog - főleg, hogy már az eredeti szendföldes asszasszinos narratívát maguk mögött hagyták - de a GoT után azért kicsit furi lenne előjönni a japános témával. Persze lehet, hogy most ez a tematika van fellendülőben, mint pár éve a viking-mánia, szóval akár még...
  • MerlinW
    Jaja, ezért hoztam fel példának az AC1 / Unity coop-ot. Ezekben ha elszúrtad a lopakodást általában futnod kellett mert lemészároltak, nem volt rambózás:)
  • grebber
    Assassin's Creed Valhalla – Egy főellenfélharc is kiszivárgott
  • Palinko
    Igen nem is értem miért nem feküdtek rá jobban pedig nagyon adja magát a dolog, a kettőben is voltak jó lopakodós küldik, de mielőtt leírtam volna hogy de hát itt is meg ott is, eszembe jutott hogy valahogy a vége tényleg mindig arra futott ki, hogy na most fél hadsereg ratjad lesz körbeállnak és jönnek egyesével :D Egyedül talán a Syndicate jut most így eszembe ahol kis kommandózás volt a vége és bár ott is sok őr volt inkább a lopakodást jutalmazta a játék szerintem.

Sajnos a lopakodáshoz való visszatérésre biztosan nem a Valhalla lesz a jó epizód, mert mondták is már egy nagydarab, baltás viking nem sokat lopakodik. Majd talán a japánosnál, ott elég hülyén nézne ki ha mindenkit le kéne kaszabolnunk.

Gondolom ez is üzleti döntés lehetett mert népszerűbbek a harcolós játékok, mintha sokszor kéne lopakodni, de azért így is legalább jutalmazni jutalmazná jobban meg lenne 2-3 rész ahol nem lehetne tovább menni harccal mert egyszerűen agyonvernek. Most max ilyen van hogy ha észlel valaki küldi alatt akkor deszinkronizál, de azok is elég ritkák.

Nekem sincs kedvem mindig lopakodni, de az előnyben részesítést úgy értem hogy ha harc akkor legyen kemény, a lopakodással meg olcsón megússzuk a dolgot. Ha lopakodással könnyű lebukni harcolni meg pár ütés mindenki akkor sokkal csábítóbb az az út, ami nem illik a játékhoz annyira.
  • MerlinW
    A lopakodós témában az AC1 és a Unity coop része volt a legjobb. Mindkettő büntetett keményen ha lebuktál. A többi részben már csak opció. Ami számomra nem probléma, mert kedvem szerint játszhatok. Nem mindig van kedvem lopakodni, ezért sem játszottam végig soha egy Hitman vagy Thief részt sem. AC-ben meg ha durvulni akarok megtehetem, ahogy a lopakodást is.
    Max olyat csinálhatnának, - ahogy számtalan más játék is csinálja - hogy lopakodásért magasabb jutalom jár, ezzel ösztönözve a játékost.
  • Palinko
    Azzal nem volt baj, az origin játékmenete jó volt, a küldik voltak unalmasak és szarok, nem igazán éreztem magam motiváltnak hogy haladjak, az eleje meg lett írva de aztán nem igazán vitt előre. Plusz a pálya design is jobban erőltethetné a lopakodást, mert a játék inkább azt díjazta ha szétcsaptál mindenkit a fenébe, a rejtett pengés sebzés fél életet szed le meg ilyenek voltak, nem érte meg lopakodni ami az AC egyik lételeme kéne legyen a mászkálás mellett. Nem kell itt mindig feltalálni a spanyol viaszt, csak az eddig meglévő jó elemeket egybe gyúrni jó küldikkel és meg is vagyunk.
  • grebber
    Én nem csodálkozom. Ubisoft Copy paste egyelőre mást még nem igen mutatott fel ezen kívül. Far Cry sorozat ugyanez
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.07. 18:59:55
  • caps lock
    De miért kellene annyit változnia hogy rá se ismerjünk? Van egy nagyon jól bejáratott játékmenet amit még tovább csiszoltak, az emberek pedig szeretik, ezt bizonyítják az eladási számok is. Nekem is több száz órám van benne. Plusz eleve egy trilógiával terveztek, a sorozaton belül több ilyen is van, nem lehet közöttük túl nagy eltérés. Történetileg is szorosan kapcsolódnak. Az alapjaitól újjáépíteni egy játékot évekbe telne, az Ubisoftnak viszont nagyon kell egy ütős cím, két év óta semmi komollyal nem rukkoltak elő.
    Majd ezután pihentethetik a sorozatot, és szinte biztos hogy Keletre visznek el minket. Már azt is lehet sejteni hogy milyen korszakokban és helyeken fognak játszódni.
    Kína esetén a Hadakozó Fejedelemségek kora a valószínű, a Császárság megalapításának zavaros időszaka, agyaghadsereg, Huang-Ti meggyilkolása, stb.
    Japánban nindzsáskodhatunk a Tokugawa sógunátus korában, a mongol megszállás nem valószínű mert a Ghost of Tsusima azt már lefoglalta.
    Másik lehetséges helyszín India, az angol gyarmatosítás idején, maharadzsák, hinduizmus, harci elefántok, grandiózus és színpompás templomokra számíthatunk.
  • mike01010101
    Leszedtem a videot. Hááát... igazából nem tudom mit vártam, de ez nagyon olyannak tűnik mint az Origin, ami nagyon jó volt, de az 2017-es játék. Nyilván egy ilyen videó nem mutatja meg az összes újdonságot, mélységet, de ha most kéne véleményt mondani, inkább rókabőr, mint tényleges megújulás. Én pár év szünet után azt várnám, hogy Syndicat -> Origin szintű előrelépés történjen.
  • grebber
    Ingyen Watch Dogs 2 amit osztogatnak majd jobban érdekel mint ez az átskinezett új rész
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.06. 21:32:05
  • caps lock
    Vasárnap lesz az Ubisoft bemutatója, akkor majd hivatalosan is bemutatják a játékot.
  • lonvard
    Csak az az ostoba keleti íj a hátán. Egyáltalán ilyen baszottnagy íjat minek aggatnak a karakterre? A Tomb Raiderben is ezzel idegeltek ki. Hajócsatát akarok. Ha nem raknak bele, akkor elvesztettek egy remek gamert. Aki valszeg warezolta volna a játékukat, de az mindegy! :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.07.06. 20:03:19
  • caps lock
    Tetszik hogy különszedték a távolsági és közelharci skilleket, jobban átlátható. Külön öröm hogy megmaradt a spártai rúgás, imádtam már az Odysseyben is kicsalogatni az ellent a peremre majd egy szolid rúgással elküldeni a naplementébe. A fejlődési fa - illetve konstelláció - is igen kiterjedt, Skyrimban volt hasonló. A legjobb viszont a csata alatt szóló skandináv zene volt, nagyon sokat hozzátesz a feelinghez.
  • grebber
    "Kiszivárgott 30 percnyi, rosz minőségű (alacsony a felbontás) Assassin's Creed Valhalla gameplay videó. Mivel Uborkasoft törli mindenhonnan, így YT linket nem adok, csak magát a forrásfile-t, aki akarja letöltheti és megnézheti.(Nyilván esélyes, hogy ezt is törlik)"

AC Valhalla leaked gameplay
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.07.06. 04:57:44
  • MerlinW
    Nem lopott senki semmit. A színész arcával dolgoztak aki a mo-cap/szinkron-t csinálta. Egyébként szerintem még csak nem is hasonlít a két arc a képeiden.

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.06.01. 17:34:06
  • AnuluWork #78
    Eivor. Remek és változatos. Még jó, hogy nem R'athgaard, Clocky, Böyern, Bollo, Bubble, Hvytsrack lett a főszereplőből, ha már a Last Kingdom Alfredjának kinézetét szinte egy az egyben lopták a Valhallába. :)

• grebber
    Minden területen előrelépést ígér az Assassin's Creed Valhalla
  • grebber
    Assassin’s Creed Valhalla: A főszereplő Eivornak „következetes személyisége” lesz
  • Voltan
    "Ahogyan az lenni szokott, természetesen megjelentek azok a hangok, amelyek történelemhamisítást kiáltottak, másokat csak az zavart, hogy ez nem feltétlenül fog beleilleni a program hangulatvilágába"

Marhára érthettek a dologhoz. Rendesen dokumentálva van több forrásban, hogy bevett szokás volt a szópárbajozás, amikor az ellenfelek minél mívesebben, költőibben küldték el egymást a picsába. Az Eddában, és Sagákban is van rá példa. Imádom, amikor a "faszparasztok" azt hiszik, hogy értenek valamihez, csak mert megnéztek egy évadot egy sorozatból, és egyszer ránéztek a wikipédiára.
  • grebber
    Assassin's Creed Valhalla: Így fognak működni a viking rapcsaták
  • grebber
    OFF:

Ehhez nem kell RTX és a crytek egy kb haldokló cég halott graf engin-el amit a kutya se licenszel... konzolon meg kb minden stúdió milliószor nagyobb mint a crytek.. Röhögve lesznek csodás sugaras gamek konzolon.

• lwb
    Veled értek egyet. A ray tracing játék közben bár észlelhető, de messze nincs arányban az árával, a masszív frame droppal. Soha nem kapcsolom be.
    A konzolokat ugyanakkor ezzel promózzák, szóval tartok tőle előbb lesz 15-20 fps és ray tracing, mint 60 fps.
  • grebber
    Mivel a konzolok is támogatják és lesz és rengeteg gamebe sugárkövetés így a dolog nem vicc. Sokkal szebb élethűbb dolgokat lehet vele. Az meg hogy az mv eköré külön magokat épitett az egy dolog. Nem kötelező nvre írni megy az nélküle is
  • Kandurex
    Az rtx egy rossz vicc. A mai modern motorok ugyan azt a látványt kihozzák a megvilágítási megoldásaikkal, fele, harmada költségen. A buzi vidia nyomta be, mint új extra ficsör, kis plusz eladás reményébe, mellé meg fullba nyomatták a kretént, hogy ez mekkora szám.
  • Palinko
    Nem az ami igazán számít hanem hogy nem global illumination lesz az rtx.el megoldva, hanem kis terek meg picike tükröződések a többi marad hagyományos
  • lwb
    It just works. Ahogy Todd Howard mondaná :) Én meg hiszem, ha látom. Egyelőre a "geforsz" az, ami kereskedelmi forgalomban elérhető, szóval csak abból tudok következtetést levonni.
    És az pl. a Shadow of Tomb Raidernél bekapcsolva -30-40 fps átlagban a 2080ti-on. Ami brutális.
  • grebber
    Mert a geforszodon nv rtx van konzolokba nem az lesz.Megoldják simán ez nem pc
  • lwb
    Már miért ne lehetne? A "be van lőve 30 fps-re", az csak a konzolverzióra igaz, pc-n eddig is ment mindegyik AC játék annyi fps-en, amennyit a vasad bírt. Szóval a technika adott, eddig a kifogás az volt (ami érthető is volt), hogy a mostani konzolok ennyit tudnak. Erre jön az új generáció és az is ennyit tud. Csalódás. Szerintem a vas képes lenne ennél többre is, ezért a csalódás az az Ubiban van, mert ennyit hoznak ki belőle.

A kérdésem csak annyi, hogy ha a 4k/60 fps-t sem tudják hozni, akkor mi a lófenét akarnak majd a ray tracinggel? Az konkrétan letérdelteti a 2080ti-omat is, ezeket a konzolokat meg fogja sütni.
  • lwb
    Értem én ezt, ettől még csalódás. Az álláspontomon nem tudok majd mit revideálni, mert a játék ugyanúgy 4k/30 fps marad az új generációban 3-4 év múlva is. Más játék lehet, hogy több lesz (nagyon-nagyon remélem egyébként), de ez ennyi marad attól még.

Azt is értem, hogy persze, laposodik a különbség, ahogy haladunk előre a fejlődésben, de tényleg nem emlékszem olyan generációváltásra, ahol sem a felbontás, sem a frame rate nem változott. Ez az első. Még a legutóbbi, fél-generáció váltásakor is volt egy felbontás-ugrás.
  • Palinko
    Nincs ebben semmi, a grafikai fejlődés egy exponencionálisan növekvő függvény, aminek közel járunk már a csúcsához szóval ott szokott ellaposodni és egyre több erőforrás kell egyre kevésbé észrevehető fejlődéshez. Azért majd revizionáld az álláspontod úgy 3-4 év múlva mikor már kezdik kihozni a konzolokból ami bennük van.