banner
  • Palinko
    #90
    Igen nem is értem miért nem feküdtek rá jobban pedig nagyon adja magát a dolog, a kettőben is voltak jó lopakodós küldik, de mielőtt leírtam volna hogy de hát itt is meg ott is, eszembe jutott hogy valahogy a vége tényleg mindig arra futott ki, hogy na most fél hadsereg ratjad lesz körbeállnak és jönnek egyesével :D Egyedül talán a Syndicate jut most így eszembe ahol kis kommandózás volt a vége és bár ott is sok őr volt inkább a lopakodást jutalmazta a játék szerintem.

    Sajnos a lopakodáshoz való visszatérésre biztosan nem a Valhalla lesz a jó epizód, mert mondták is már egy nagydarab, baltás viking nem sokat lopakodik. Majd talán a japánosnál, ott elég hülyén nézne ki ha mindenkit le kéne kaszabolnunk.

    Gondolom ez is üzleti döntés lehetett mert népszerűbbek a harcolós játékok, mintha sokszor kéne lopakodni, de azért így is legalább jutalmazni jutalmazná jobban meg lenne 2-3 rész ahol nem lehetne tovább menni harccal mert egyszerűen agyonvernek. Most max ilyen van hogy ha észlel valaki küldi alatt akkor deszinkronizál, de azok is elég ritkák.

    Nekem sincs kedvem mindig lopakodni, de az előnyben részesítést úgy értem hogy ha harc akkor legyen kemény, a lopakodással meg olcsón megússzuk a dolgot. Ha lopakodással könnyű lebukni harcolni meg pár ütés mindenki akkor sokkal csábítóbb az az út, ami nem illik a játékhoz annyira.