504
-
#143 Én csak azért kaptam fel a fejemet, mert azt hittem nem kell várnom keddig :)
-
#142 Pedig montanosz kollegának sikerült... -
JonasSandor #141 Akkor idén nem is lesz feltörve. Bírom hogy nem lehet elindítani de feltöltik. -
#140 De van. -
JonasSandor #139 Nincs rajta denuvó? -
#138 Jap az csak az alap file-okat tartalmazza. Crackwatch is megbízható ezen a téren. Egyébként Denuvo-val már csak a CPY meg az EMPRESS foglalkozik, ha jól tudom.
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2020.11.08. 12:46:22 -
#137 Vissza a superwarez.hu időkbe? :) -
#136 3DMGAME-Assassins.Creed.Valhalla.Ultimate.Edition-3DM [DENUVO DRM - NOT CRACKED]
CS.RIN.RU (release csapatok otthona) szerint nincs még törve és ha ők azt mondják akkor nincs :) -
#135 Próbáltam rá keresni híreket de nem igazán találtam, annyit láttam hogy az unlocked fájlok kint vannak gondolom 2 nappal a megjelenés előtt megkezdődött a preload ez normális, viszont hogy törve lenne, arról nem láttam semmit. Már nem is divat a megjelenés előtti törés kiadás, gondolom van valamilyen dátum check a dologban plusz a csapatoknak is le kell tesztelnie.
Viszont Montanoszt sem úgy ismerem mint aki hazudna meg szívatna embereket, szóval ha megosztaná akár privátban hogy mit talált az érdekelne. -
#134 Már fel is törték? az gyors volt, nekem marad a keddi megjelenés. -
#133 hát aki hal meg 45 éves annak nehéz is kikeveredni belőle :-D -
#132 torrenten fent van már, 46giga -
mike01010101 #131 Még mindig meg tud döbbenteni a sötétség... -
#130 Valszeg nem ezt a részt szedted le mert ez még megse jelent... -
#129 előző részekkel nem játszottam, de a videokban tetszett és ezt a részt leszedtem és megnéztem, nrm sokat játszottam vele de kicsit olyan érzésem van hogy ilyen üsd-vágd akciojáték lett belőle, a sok lelkes ismertető után másra számítottam de persze tolom még egy kicsit mert nagyon szép meg látványosak a megoldások csak azthitttem hogy jobban olyan KDC szerű inkább mint akció játék -
Daermon #128 Ez a modernkori hozáállás. -
#127 Mafiát 1 hónappal kiadás előtt odaadták :-D -
hawkie22 #126 Egyébként miért kapta meg ennyi streamer a játékot idö elött? Én meg még Ultimate Edition elörendeléssel is itt ülök a seggemen és csak 10-én játszhatom a játékkal. :( -
hawkie22 #125 Ha valaki bírja a német nyelvet és érdekli a játék:
LaraLoft -
hunbalee #124 Exclusive: Hands-on with Assassin’s Creed Valhalla on Xbox Series X -
#123 A havas rész elég korrektül néz ki. -
hunbalee #122 Assassin's Creed: Valhalla - él az északi mitológia
Utoljára szerkesztette: hunbalee, 2020.11.03. 11:34:08 -
#121 Assassins Creed Valhalla - RAW Stealth Gameplay [4K] on RTX 2080ti
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.27. 22:36:15 -
#120 Videón nézhetitek meg az Assassin’s Creed Valhalla brutális kivégzéseit és támadásait. -
#119 Assassin’s Creed Valhalla: Aranylemezre került a játék. -
#118 Assassin’s Creed Valhalla – Az északi mitológiából ismerős helyszínekre is eljutunk a kampányban -
hawkie22 #117 Az a kis ugrás már nem számít, a laptopos 2070 közel egyazon teljesítményt ad le a 2080-al. Legalábbis IT-s haver szerint. De mint mondottam, úgysem fogom kihasználni, hisz csak 30 fps-t adna ezen a konfigon, akkor már inkább a stabilabb, de magasabb fps-számot választom. :) -
#116 Nem azt írja, hogy a 4K/30 -hoz a 2080 kell? -
hawkie22 #115 Na, a 4K nálam meglesz. :) Igaz, hogy nem fogom használni, de akkor is bírná a gép. -
#114 Itt az Assassin's Creed Valhalla gépigénye. -
caps lock #113 A Gamestar exkluzív beszámolója:
-
JonasSandor #112 Nálam sima liba a cucc. -
#111 -
#110 Assassin’s Creed Valhalla – Az új trailer megmagyarázza, mégis mit keresünk Angliában
-
#109 9 nappal a cyberpunk elé? :D Nekem jó :) -
#108 Megjelenés november 10re előre hozva.. Xbox series x /s launch
Assassin's Creed Valhalla 4k/60FPS lesz Series X-en -
#107 Új videót kapott az Assassin's Creed: Valhalla
-
#106 -
#105 Assassin’s Creed Valhalla előzetes – Ilyen lesz a Ubisoft idei legnagyobb dobása -
caps lock #104 The VR beszámolója